2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sezeryan yerine denk gelmiyor. Ben dogumda kullandim depend en buyuk boy. 113 kg ile dogum yaptım. Asiri kanamam oldugu icin dogumdan sonra 1 paket daha aldim.. benim 38 gun kanamam surdu. 40tan sonrada hemen adet basladi
Anladim canim harikasin.. e bu videolari atanlarin sucu dikislerimi rahatsiz etti kullanamadim deyince, bende isi garantiye almak istedim.. duruma gore bakarim artik..

Massallah diyim benim ic karin genis cikmadi bile gobis esim bana yeni yeni hamile oldugun belli oluyor dedi bol giyinince o bile belli degil :) simdiki zamanlara guvenerek orta boy aldim umarim is gorur
Masallah de bak kendi kendini nazar etcen hepimiz sistik hala belli olmuyor diyor Benim ablamda hamilelik biyunca 8 kg almis.. ben onu 8. Ayinda gormustum tabi ama yine de cok azdi sen ablam kadar bile olmucan .. ne kadarr guzell

Sezeryan dikisi oyle gobegin ortasinda degilki baya bi asagida. Kulot bez oldugu icin daha yukarida kaliyor

Onuda simdi deyince anliyorum.. e o zaman yukarda oldugu icin mi bu hatunlari rahatsiz etmis ustunu kapatmasi anlamadim.. neyse rahatsiz etmuyorsa guzell zaten.. bende diyom ise yaramayacaksa ne icat ederler

Masallah de bak kendi kendini nazar etcen hepimiz sistik hala belli olmuyor diyor ☺☺ Benim ablamda hamilelik biyunca 8 kg almis.. ben onu 8. Ayinda gormustum tabi ama yine de cok azdi sen ablam kadar bile olmucan .. ne kadarr guzell
Guzelmi degilmi bi de bana sor cnm grip oldum zaten yemek seciyordum bogaz agrisindan hepten secmeye basladim :) kilo almayada meyilliydim nasil oldu bende bilmiyorum :) keske yesem istahla yemek

Massallah de cnm ne guzel hissetmemekten iyidir benimde eskisine gore bebisin uyaniklik suresi cok fazla.Keyfini cikar sev minigi bizim yerimizede :)
Bizimkilerde 3 saatte bir uyaniyorlar bugun saatlere bakinca farkettim.. ama eskisi kadar hareketleri yok.. ama ben kurcalamicam kafami niye diye... bi kac gun once daha agresiflerdi.. dun bugun sakinler bi sag bi sol yapiolar arada tekme o.. sonra 3 saat ses yok sonra yine uyaniolar.. simdi uyuyorlar mesela uyanmadan uyucam bende

2 gundur oksurmekten yavrumda uyuyamadi ki hemen ustune yeter anne diye cakiyor bir tane :)

Ya gece gece panik yaptım. wc ye girdim çıktım 5 dk sonra yine sıkıştım yine girdim, bi 5 dk sonra tekrar.. bu sefer su mu geldi idrar mı yoksa diye kafama takıldı uyku tutmaz şimdi. Ve hala bi doluluk hissi var

Benim ilk bebeğim sezeryan ve çok rahat kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…