- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Icin rahat edicekse git tabikide cnm ama sanmam bisey cikacaginiKizimi uyutmaya calisiyorum bi yandan. Bir yandan da karnimi ovaliyorum belki sakinler diye. Yarin dra gidebilirim belki
Görür görür zaten kg araligi fazla onlarinMassallah diyim benim ic karin genis cikmadi bile gobis esim bana yeni yeni hamile oldugun belli oluyor dedi bol giyinince o bile belli degil :) simdiki zamanlara guvenerek orta boy aldim umarim is gorur
Acaba birden kg mi aldi diyorum ne oldu birden boyle. Bugun 23 hafta bitti onu kutluyor herhalIcin rahat edicekse git tabikide cnm ama sanmam bisey cikacagini
Anladim canim harikasin.. e bu videolari atanlarin sucuSezeryan yerine denk gelmiyor. Ben dogumda kullandim depend en buyuk boy. 113 kg ile dogum yaptım. Asiri kanamam oldugu icin dogumdan sonra 1 paket daha aldim.. benim 38 gun kanamam surdu. 40tan sonrada hemen adet basladi
Sezeryan dikisi oyle gobegin ortasinda degilki baya bi asagida. Kulot bez oldugu icin daha yukarida kaliyorAnladim canim harikasin.. e bu videolari atanlarin sucudikislerimi rahatsiz etti kullanamadim deyince, bende isi garantiye almak istedim.. duruma gore bakarim artik..
Saglikla bi dogsalar cnm baska bisey istemem simdilik :) kasim bittimi onumuzde az vakit kaliyor.gun sayiyorum resmenAcaba birden kg mi aldi diyorum ne oldu birden boyle. Bugun 23 hafta bitti onu kutluyor herhal
Masallah de bak kendi kendini nazar etcen hepimiz sistikMassallah diyim benim ic karin genis cikmadi bile gobis esim bana yeni yeni hamile oldugun belli oluyor dedi bol giyinince o bile belli degil :) simdiki zamanlara guvenerek orta boy aldim umarim is gorur
Sezeryan dikisi oyle gobegin ortasinda degilki baya bi asagida. Kulot bez oldugu icin daha yukarida kaliyor
Guzelmi degilmi bi de bana sor cnm grip oldum zaten yemek seciyordum bogaz agrisindan hepten secmeye basladim :) kilo almayada meyilliydim nasil oldu bende bilmiyorum :) keske yesem istahla yemekMasallah de bak kendi kendini nazar etcen hepimiz sistikhala belli olmuyor diyor ☺☺ Benim ablamda hamilelik biyunca 8 kg almis.. ben onu 8. Ayinda gormustum tabi ama yine de cok azdi sen ablam kadar bile olmucan .. ne kadarr guzell
Bizimkilerde 3 saatte bir uyaniyorlar bugun saatlere bakinca farkettim.. ama eskisi kadar hareketleri yok.. ama ben kurcalamicam kafami niye diye... bi kac gun once daha agresiflerdi.. dun bugun sakinler bi sag bi sol yapiolar arada tekme o.. sonra 3 saat ses yok sonra yine uyaniolar.. simdi uyuyorlar mesela uyanmadan uyucam bendeMassallah de cnm ne guzel hissetmemekten iyidir benimde eskisine gore bebisin uyaniklik suresi cok fazla.Keyfini cikar sev minigi bizim yerimizede :)
Gece gece iyi cenem dustu benimde :)
2 gundur oksurmekten yavrumda uyuyamadi ki hemen ustune yeter anne diye cakiyor bir tane :)Bizimkilerde 3 saatte bir uyaniyorlar bugun saatlere bakinca farkettim.. ama eskisi kadar hareketleri yok.. ama ben kurcalamicam kafami niye diye... bi kac gun once daha agresiflerdi.. dun bugun sakinler bi sag bi sol yapiolar arada tekme o.. sonra 3 saat ses yok sonra yine uyaniolar.. simdi uyuyorlar mesela uyanmadan uyucam bende ☺☺
Bugunu saymazsam 8 gun sonra ciftli sayilar
6.ayin icindeyiz zaten cnm.3 lu sayilar bitiyor yani :) 81 den sonra il sayicaz :)O ne demek nasi ciftli sayilar.. 6. Ayami giriyoz diye bilemedim simdi
Ya o hic belli olmuyo bakiyosun cok kanaman var zaten hastane veriyor ilk etapta zaten kanaman olursa cok oluyor git gide azaliyor.. cocuk bezi hem guzel hem epeyce buyuk... depend uc boy cikarmis kucuk orta buyuk.. buyuk beden 42-48 mi 42-52 mi ne yanlis olmasin onunda ustunde lastikleri sezeryan olanlara gore degil diyorlarhem 9 tane var icinde 35 tl .. yani bilemedim vende ped ve cocuk beziyoe idare ederim olamzsa hastanenib heryeri eczane gider alirlar
Benim ilk bebeğim sezeryan ve çok rahat kullandımYa kimisi hic kullanamadim diyor guzel... birsuru video izledigim icin diyorum .. annelerde lohusalik donemi kimisi daha uzun janamasi oluyor.. kimisi digumdan itibaren az kanamadi oluyor ihtiyaci bile olmuyor pedle kurtariyor kimisi cok kanamali.. doktoru kuzenime yenidogan bezini koymasi onun icin daha iyi olur demistibu da bi fikir olsun dependindw 36-42 beden kucukmus dikisleri acitiyor kilot bez oldugu icin en buyuk bedeni olanini alirsin alacaksan tatlim yani 42-.. olan bedenini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?