2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bebeğimin hareketlerini hiç hissetmedim. Doktor 1 hafta içinde anlatsın dedi ama yok. Süz nasıl anlıyorsunuz yanı nasıl hissediyorsunuz ilk gebeliğim kendimi çok dinliyorum ama yok
Bende gec hissetim ic karnim genis ve yaygin o yuzden pek one dogru gobegim cikmadi ona bagliyorum hissetmememi. Ama 22. Haftalarin ortasi gibi net hissettim suan 23. Haftanin ortalarindayim ve karnimi actigimda tekmelerini gorebiliyorum. Tekme attigi yer minnoş sekilde yukseliyor ❤ ufak ufak vurmalarla başlar sonra heegun hissetmeye baslarsin zaten. Ama korkma kimisi gec hissediyor

Gormemisim cnm kusura bakmabenim ilk dogumum guzeldi. 4 cm ile gittim suni sanciyla baslattilar sancilarimi çünkü sularim azalmisti. Ama hafif verildi. Hep yurudumm hic yatmadim. Cok sukur guzel gecti. Yine normal istiyorum insallah
yaa ne guzel ,ikinci daha da kolay olur ins ,oyle derler daha kolay diye,bklm bizden ilk kim dogum yapacak ,tabi simdilik bi dursunlar yerlerinde

Kızlar bebişinize yakinlarinizdan biseyler alinmaya basladimi ? Benim annem ve anneannem bide kiz kardesim nevresim takimi aldilar, yorganinu diktiler, bi takim elbise ve battaniye aldilar fakat esimun tarafi sıfır. Bi çöp dahi alsalar havalari ucucam ama yok. Kaynanam kendi kiz kardesi hamile benden 1 bucuk ay önde ona aldi bana almadi daha hic bisey. Cok mutsuzum boyle olunca hamileligin keyfina varamiyorum yorgan dikersin demistim gecenlerde. Ben kimse icin kendimi yoramam dedi sonrada saka frlan filan dedi. Ben ilk gelinim ve buda ilk torun daha heyecanli olmasini beklerdim cok uzuluyorum. Aglayip duruyorum zaten hassasiz bu zamanlar

ins cnm

erken diye dusunmustur cnm uzme kendini bazilari oyle dusunuyor ilginc sekilde sanki erken alinsa yapilsa bsy olursa uzuluncek gibi herkesin dusuncesine engel olamiyorsun malesef

Kizimda da doguma cok yakin aldi kv. Bunda da durumlari cok cok iyi olmasına ragmen henuz birsey yok.
Annem hastane cikisi aldi, zaten kizimdan cok fazla kiyafet var. Buyuk kızıma kiyafetler aldi yine ona nevresim takimi battaniye aldi.

Canım neden üzülüyorsun, ağlıyorsun.. Seni çok iyi anlıyorum. İlk bebekte öyle oluyor. Ben de kızım doğduğunda benzer duyguları yaşamıştım. Benim eşimin tarafı da öyle. Ama şimdi hiç umursamıyorum. Hiç beklentiye girme. Asla laf vurma, birşeyler talep etme gibi münakaşalara girme. Allah can sağlığı versin canım. Sen onu 2 takım kıyafetle 1 battaniye ile kucağında ısıtıp büyütürsün. Herkes kendi görgüsü ve kibarlığınca yapar. Hiç eşine de yansıtma bunu bence. Kimsenin tavrı sizin huzurunuzu etkilemesin diye öyle diyorum. Kuzucuğun seni hep mutlu ister annesi. İnan bana ağlayıp üzüldüğünde hissedip huzursuz oluyor bebişler. Sen bebeğin için öyle önemlisin ki. İnşallah sağ salim kucağına al ne demek istediğimi anlarsın. Ben lohusayken bir gün canım sıkılmıştı ağlamıştım. Henüz 1 haftalık bebeğimin memeden kafasını çekip bana bir bakışı vardı endişe dolu.. İfade edemem. Hemen kendimi toparlamıştım. Sen de ağlama, üzülme. ☺

Kizimda da doguma cok yakin aldi kv. Bunda da durumlari cok cok iyi olmasına ragmen henuz birsey yok.
Annem hastane cikisi aldi, zaten kizimdan cok fazla kiyafet var. Buyuk kızıma kiyafetler aldi yine ona nevresim takimi battaniye aldi.
ne guzel cnm bende de daha tık yok ama butun gorumcelerim doguma yakin gelir yikar utuleriz kizimdan kalan kiyafetleri dediler bu oglan ona gore eksik neyse aliriz sen bi bak dediler yani kiyafetlere ,evi temizlemeye de ayni sekilde geliriz dediler zaten simdi calisiyorum o zaman dogum izninde olcam kendim de yavas yavas yaparim cok uzulmeyin kiz tarafi hep bi telaseli olur acele ederler ama koca tarafi erkek tarafi daha rahat relax dir bu hep boyle hic takmayin her sey zamanla olur ben 28 yada 32 haftadan sonra yavas yavas basliycam hazirliklara

Canım Allah izin vermiş evladına kavuşmuşsun inşallah ben de bu serklaj ameliyatından sonra kuzuma sağ salim vaktinde kavuşurum

erken diye dusunmustur cnm uzme kendini bazilari oyle dusunuyor ilginc sekilde sanki erken alinsa yapilsa bsy olursa uzuluncek gibi herkesin dusuncesine engel olamiyorsun malesef
Kiyafe olsada canindan can gider. Olmasada gider. Cok haklisin ama ne bilim duygusalim bu aralar

Insanin kendi annesi cok baska oluyomus gercekten. Bende 1 senelik evliyim ve bunu anladim. Kiyafetten ziyade insan deger verildigini onemsendigini gormek istiyo. Sonucda tasigim can onunda cani

O zman dogumdan sonraki surecteki anda alincak bi sey ya. Onceden tedarik gerektirmicek demek. Ped koyarim, baktim yetmiyor, beze baslarim
Günaydın kızlar. Hastanede hastabezi veriyorlar zaten. Ama yinede ben doğum çantama vermeme ihtimallerine karsi bikac tane hastabezi ve bir pakette gece pedi koymuştum. Eve çıktıktan sonra direk ped kullanmaya başladım. İlk 2 gün hariç sonrasında zaten çok fazla kanama olmuyor. En azından bende olmadı.

Gercekten o kadar guzel konustunuzki cok tesekkur ederim. Belki suan hamile olmasam dogumumu yapmis olsam bu derece duygusal yaklasip uzulmem ama suan sanirim hormanlardan bi garip oldum herseye aglar oldum. Babam erkek kardesimi dövmüş ufak kardesim var ufak dedigim ergen. Oturup iki gun boyunca aglarmi bi insan agliyomus demekki valla dengem bozuldu resmen. Iki takim kiyafetten ziyade ben cocuguma herseyi alirim babasida cok hevesli aldikda zaten biseyler ama insan önemsenmek, deger verildigini gormek istiyo. Sen heyecanlisin ya onlarda heyecanli olsun istiyosun. Cunki o can sadece benim degilki onlarinda cani. Annemler aliyor ariyolar hemen heyecanla bunu aldik diye ben cok seviniyorum esimde cok seviniyo bi yandan uzuluyo. Bazen diyo neden benim ailem boyle. Beni sevmiyolarmi diye uzuluyo. Sirf onun uzuntusune uzuntu eklememek icin asla ailesinin eksiklerini soylemem. Daha erken derim teselli ederim. Ama burda doldum ilk defa patladim. Hamileyim ve ev isi zor geliyo ben kimseye gelin yardim edin demiyorum ama o kadar halilari verdik yikama evleri temizledim. Bi gun kapimi calmadi. O kadar hastanelere gittim bi kere yanimda gelmedi. Cagiriyodum hep bahane buluyodu. Bana boyle davranmasinin tek sebebi var o da şu ki "gelin geldi beleşe bizim ustumuze olan eve oturdu ben yasiyamadim o yasiyo" diye kinli bana. Ben bunca seye ragmen bi kere bagirmadim ona bi kere surat asmadim hep alttan aldim ah ah bazen diyorum takma cocugun var uzulmesin hisseder , bazende dayanamiyorum iste

Kizlar bebek bu aksamdan beri hic durmuyor. Cok saskinim. Daha once hic bu kadar hareketlenmemişti. Evham yaptım biraz
aynı his banada gelmişti dün sanki çırpınıyor gibi ama bizde cok fenayız ya kıpırdasa da dert ediyoruz kıpırdamasa da

Günaydın kızlar dün aşırı kaşıntı döküntü var demiştim ya sağlık ocağına gittim doktor bakar bakmaz ürtiker dedi zaten tahmin ediyordum ama olmaması için çok dua etmiştim. Daha önce 4 ay ürtikerle savaşmış biri olarak aynı şeyleri tekrar yaşamak düşüncesi beni mahfetti

Erken dogum derken, ne kadar erkendi ki ? Sebepleri neydi ? Allah ins bu sefer guldursun yuzunu canim benim.
Amin canım inşallah, ilk bebeğim 22. Haftada preeaklampsi nedeniyle doğum yaptım malesef yaşamadı, 2.sindede 28 haftada sancım ve açılmam olmuştu, iğne ilaç derken 1 ay ertelediler 32. Haftada doğum yaptım çok şükür küveze bile gerek kalmadan kucağıma aldım sağlıklı bir şekilde su anda 15 yaşında koskoca bir delikanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…