- 19 Mayıs 2018
- 3.742
- 6.377
- 158
- 32
Depend iç çamaşırını herkes çok öneriyor. Bende onlardan alamayı düşünüyorum.Hayirli olsun, saglikla giy sen de bebis de ins. Lohusa kilodu derken ? Bi de su kullan at kilotlardan duydum ama bilemiyorum hic
Günaydın canım. Çok geçmiş olsun yaGünaydın kızlardün aşırı kaşıntı döküntü var demiştim ya sağlık ocağına gittim doktor bakar bakmaz ürtiker dedi zaten tahmin ediyordum ama olmaması için çok dua etmiştim. Daha önce 4 ay ürtikerle savaşmış biri olarak aynı şeyleri tekrar yaşamak düşüncesi beni mahfetti
Aynen canim, ben de senin gibi cok rahat kullandim, bu doguma yine alicam. Hem hastanede hem de eve cikinca kullanmıştım, dikisime falan da gelmedi hic. 2 ya da 3 paket kullanmışımdir toplam.Sezeryan dikisi oyle gobegin ortasinda degilki baya bi asagida. Kulot bez oldugu icin daha yukarida kaliyor
Yanlis anlama cnm ama olmayacak birsey icin uzuluyorsun neden birilerinden birsey bekliyorsun ki?Kızlar bebişinize yakinlarinizdan biseyler alinmaya basladimi ? Benim annem ve anneannem bide kiz kardesim nevresim takimi aldilar, yorganinu diktiler, bi takim elbise ve battaniye aldilar fakat esimun tarafi sıfır. Bi çöp dahi alsalar havalari ucucam ama yok. Kaynanam kendi kiz kardesi hamile benden 1 bucuk ay önde ona aldi bana almadi daha hic bisey. Cok mutsuzum boyle olunca hamileligin keyfina varamiyorumyorgan dikersin demistim gecenlerde. Ben kimse icin kendimi yoramam dedi sonrada saka frlan filan dedi. Ben ilk gelinim ve buda ilk torun daha heyecanli olmasini beklerdim cok uzuluyorum. Aglayip duruyorum zaten hassasiz bu zamanlar
Canım bizim iki taraftada ilk torun. O yüzden herkes elinden geldiğince hevesle birşeyler yapmaya çalışıyor.Kızlar bebişinize yakinlarinizdan biseyler alinmaya basladimi ? Benim annem ve anneannem bide kiz kardesim nevresim takimi aldilar, yorganinu diktiler, bi takim elbise ve battaniye aldilar fakat esimun tarafi sıfır. Bi çöp dahi alsalar havalari ucucam ama yok. Kaynanam kendi kiz kardesi hamile benden 1 bucuk ay önde ona aldi bana almadi daha hic bisey. Cok mutsuzum boyle olunca hamileligin keyfina varamiyorumyorgan dikersin demistim gecenlerde. Ben kimse icin kendimi yoramam dedi sonrada saka frlan filan dedi. Ben ilk gelinim ve buda ilk torun daha heyecanli olmasini beklerdim cok uzuluyorum. Aglayip duruyorum zaten hassasiz bu zamanlar
Aslinda beklemek degil bu biseyler alinmasindan ziyade insan önemsendigini hissetmek istiyo hepsi buYanlis anlama cnm ama olmayacak birsey icin uzuluyorsun neden birilerinden birsey bekliyorsun ki?
Cok sevindim senin adina. Rabbim agzinizin tadini bozmasin insallah ❤Canım bizim iki taraftada ilk torun. O yüzden herkes elinden geldiğince hevesle birşeyler yapmaya çalışıyor.
Annem, Oyun halısı, banyo küvet seti, nevresim takımı ve kıyafetler aldı. Alt açma minderi ve yastık dikti. Babynest dikicek şimdide. Onun dışında zaten yelek, pijama takımı falan örüyor.
Kayınvalidem, zıbın, çorap, kıyafet falan almış. Birde bana lohusa pijama takımı almış.
Seninkilerde alırlar elbet torun sonuçta ama acele etmiyorlardır. Sen canını sıkma yani :)
Bazen senin neyden hoslanacagini bilmedikleri icin de cekingen davranabiliolar. Ben kizima hamileyken annem dunyalari almisti, kv sadece beğendiğimiz bebek arabasi icin para vermişti. Kendisi gidip kiyafet falan hic almamisti bisey deriz diye.ne zaman ki kizim dogdu, o zaman suslu elbiseler tulumlar falan almaya basladi. Once birer birer sonra daha fazlaKızlar bebişinize yakinlarinizdan biseyler alinmaya basladimi ? Benim annem ve anneannem bide kiz kardesim nevresim takimi aldilar, yorganinu diktiler, bi takim elbise ve battaniye aldilar fakat esimun tarafi sıfır. Bi çöp dahi alsalar havalari ucucam ama yok. Kaynanam kendi kiz kardesi hamile benden 1 bucuk ay önde ona aldi bana almadi daha hic bisey. Cok mutsuzum boyle olunca hamileligin keyfina varamiyorumyorgan dikersin demistim gecenlerde. Ben kimse icin kendimi yoramam dedi sonrada saka frlan filan dedi. Ben ilk gelinim ve buda ilk torun daha heyecanli olmasini beklerdim cok uzuluyorum. Aglayip duruyorum zaten hassasiz bu zamanlar
Olabilir belkide bosuna kendimi uzuyorumdur ama iste klasik gebe kafasiBazen senin neyden hoslanacagini bilmedikleri icin de cekingen davranabiliolar. Ben kizima hamileyken annem dunyalari almisti, kv sadece beğendiğimiz bebek arabasi icin para vermişti. Kendisi gidip kiyafet falan hic almamisti bisey deriz diye.ne zaman ki kizim dogdu, o zaman suslu elbiseler tulumlar falan almaya basladi. Once birer birer sonra daha fazlaama hamilelikte hic tekstil bisey almamisti, hep annem nevresiminden uyku setine kiyafetine hepsini almisti.
Ikinci cocukta ben istemiyorum almayin hepsi var dedim, annem bi tane kadife battaniye ordu ipini ben sectim. Kv biseyler almis galiba ama korkusundan söylemiyor, kp agzindan kacirdi alisveris yapti diye
Yani diyecegim o ki bunun icin kendini uzme, belki o da dogumdan sonra almaya baslar, torunlarinin yuzunu bi gorsunler o zaman hersey daha farkli oluyor. Senin annen icin durum biraz daha farkli, seni ve nelerden hoslandigini bildigi icin alisveris yapmasi ona daha kolay.
Sağol canım inşallah. Sende sıkma canını bebişini üzme. Maalesef herkes senin önemsediğin gibi önemsemiyor, heycanlanmıyor. Ben evlenirken öyleydi hiç önemsemiyordu kayınvalidemler falan doğru düzgün yardım bile etmediler. Eşimle yaptık çoğu şeyi. Ozamanlar çok üzülmüştüm. Şimdi şimdi akılları başlarına geldi işte. Dediğin gibi insan küçük 5 tllik birşey bile olsa önemsendiğini görmek istiyor yoksa kimseden birşey beklemiyoruz. Rabbim bebişine sağlık versin, ailesine de hidayet.Cok sevindim senin adina. Rabbim agzinizin tadini bozmasin insallah ❤
Ben gectim onlari seninkinler yine iyi cnm benim kendi ailem cocugun butun masraflari bizden diye esimin yaninda soz verdi çop bile almadilar gecende konuyu actim aileme para yok dediler aacik acik ya soz veriyorlar yapmiyorlar hadi soz veriyorsun neden yapmiyorsun soz vermeseler umrumda olmazdi ailemin maddi durumu da iyi cnm gercektende babamin bi gecede yemege verdigi para 300 500 yani o 500 e ben yavruma neler alirdim.yardim etmemelerinide gectim cnm ben esimin gozunde ailem kendi kendini kuculttu soz verip yapmadiklarinda en azindan sizinkinler yapicam falan dememis eskiden babamla can cigerdim sozde hamile kaldim umurlarinda olmadim en cok ihtiyacim olduklarinda yanlatimda olmadilar taktimmi desen toplasan 3 gun takmadim benim icin onemli olan yavrumAslinda beklemek degil bu biseyler alinmasindan ziyade insan önemsendigini hissetmek istiyo hepsi bu
Allah razi olsun sagol ❤ neyseki pembis pembis aldigim seylere bakinca icim huzur doluyo. Doğsada giydirsem cabucak heyecani var. Anne olmak simdiden cok tatli geliyo. Allah isteyen herkese nasip etsinSağol canım inşallah. Sende sıkma canını bebişini üzme. Maalesef herkes senin önemsediğin gibi önemsemiyor, heycanlanmıyor. Ben evlenirken öyleydi hiç önemsemiyordu kayınvalidemler falan doğru düzgün yardım bile etmediler. Eşimle yaptık çoğu şeyi. Ozamanlar çok üzülmüştüm. Şimdi şimdi akılları başlarına geldi işte. Dediğin gibi insan küçük 5 tllik birşey bile olsa önemsendiğini görmek istiyor yoksa kimseden birşey beklemiyoruz. Rabbim bebişine sağlık versin, ailesine de hidayet.
Benim kendi tarafim sagolsun cok ilgililer. O onemsenmemek hissi insani uzuyo haklisin. Aslinda soz vermisler alamayak durumlari olsa bile bi corap alirlar kizim kusura bakma derler yine sevinir indan ama iste. Haklisin takmamak lazim. Şu an en mühim şey sağ salim kucagimiza almakBen gectim onlari seninkinler yine iyi cnm benim kendi ailem cocugun butun masraflari bizden diye esimin yaninda soz verdi çop bile almadilar gecende konuyu actim aileme para yok dediler aacik acik ya soz veriyorlar yapmiyorlar hadi soz veriyorsun neden yapmiyorsun soz vermeseler umrumda olmazdi ailemin maddi durumu da iyi cnm gercektende babamin bi gecede yemege verdigi para 300 500 yani o 500 e ben yavruma neler alirdim.yardim etmemelerinide gectim cnm ben esimin gozunde ailem kendi kendini kuculttu soz verip yapmadiklarinda en azindan sizinkinler yapicam falan dememis eskiden babamla can cigerdim sozde hamile kaldim umurlarinda olmadim en cok ihtiyacim olduklarinda yanlatimda olmadilar taktimmi desen toplasan 3 gun takmadim benim icin onemli olan yavrum
Aynen oyle cnm maddi olarak gercekten cok zorlaniyoruz ama Allah buyuk.Ne esim ne ben taktik onemli olan esimle benim ve yavrumun huzuru kimseyi onemseme daha mutlu olursun cnm :)Benim kendi tarafim sagolsun cok ilgililer. O onemsenmemek hissi insani uzuyo haklisin. Aslinda soz vermisler alamayak durumlari olsa bile bi corap alirlar kizim kusura bakma derler yine sevinir indan ama iste. Haklisin takmamak lazim. Şu an en mühim şey sağ salim kucagimiza almak
Aynı bende öyleyim aldığım minnak piajamaları falan 2 güne bir açıp bakıyorumAllah razi olsun sagol ❤ neyseki pembis pembis aldigim seylere bakinca icim huzur doluyo. Doğsada giydirsem cabucak heyecani var. Anne olmak simdiden cok tatli geliyo. Allah isteyen herkese nasip etsin
Valla ben de cok sorguladim niye bisey yapmiyorlar diye, biraz annem de veriyordu gazi. Sonra o hormonlarin etkisi gecince amaaan dedim bu saçmalıklar icin mi canimi sıkmışim. Ha dogumdan sonra kendisi de isteyerek biseyler almaya basladi. Bazen aldiklarini beğenmiyorum mesela gecen sene gitmis tullu abiye elbise almis daha 2 yasindaydi kizim o zaman. Zaten yurtdisindayiz dugun yok dernek yok niye ama ozenmis bisey diyemedim. Boyle durumlarda da harcanan paraya üzülüyorum sadece. Bunlar gelip gecici seyler, bi kac ay sonra sen de gulup gececeksin zaten. Bosuna moralini bozma.Olabilir belkide bosuna kendimi uzuyorumdur ama iste klasik gebe kafasihassas oluyo insan. Heleki normalde zaten hassas bi yapiya sahipseniz gebelikde kat ve kat artiyo ve sonuc esittir ben.. Cocugum saglikla dogsunda insallah gerisi pek mühim degil aslinda. Ama insan bazen neden diye sorguluyor iste
Benim de kizim gidip kardesine aldigimiz minnak badileri cikartiyor habire. Baby leo gelsin bunlari giydiricem ben diyorAynı bende öyleyim aldığım minnak piajamaları falan 2 güne bir açıp bakıyorum
Eşimle kafayı yemiş gibiyiz zaten çok gülüyoruz halimize. Eşim bebek arabasına yastık koyup evin içinde gezdiriyor. Yastıkla konuşuyor. Ben de aynı yastıkla eşimin yanına gidiyorum al babası çocukla oyna falan diyorum hahahahhaha
Biran önce sağlıkla doğsunlar bence artık akıl sağlığımız için.
Cok haklisiniz. Insallah sapa saglam dogarlar da rabbim baska dert vermesinValla ben de cok sorguladim niye bisey yapmiyorlar diye, biraz annem de veriyordu gazi. Sonra o hormonlarin etkisi gecince amaaan dedim bu saçmalıklar icin mi canimi sıkmışim. Ha dogumdan sonra kendisi de isteyerek biseyler almaya basladi. Bazen aldiklarini beğenmiyorum mesela gecen sene gitmis tullu abiye elbise almis daha 2 yasindaydi kizim o zaman. Zaten yurtdisindayiz dugun yok dernek yok niye ama ozenmis bisey diyemedim. Boyle durumlarda da harcanan paraya üzülüyorum sadece. Bunlar gelip gecici seyler, bi kac ay sonra sen de gulup gececeksin zaten. Bosuna moralini bozma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?