2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim de kizim gidip kardesine aldigimiz minnak badileri cikartiyor habire. Baby leo gelsin bunlari giydiricem ben diyor o cok küçük olcak giyinemez kendi diyor o halini gordukce poposundan isirasim geliyor ama kaciyor zilli
Yaaa çok tatlıı yerim onu ben kaç yaşındsydı kızınız maşallah kardeşini heycanla bekliyor olması çok güzel birşey.

Kızlar 19. Haftadayım ve bu aralar halsizlik bulantı tavan yaptı. Ne zaman geçecek bazen sabrım tükeniyor. Hasta gibi olmak sürekli halsiz uykulu yüzde hep memnuniyetsizlik hiçbirşeyden zevk alamama

Kizlar başim cok dönüyo dun geceden beri ayaga kalkinca dengemi saglayamiyorum saga sola atiyo sanki beynim beni. Tansiyonummu dustu anlamadim oluyomu sizdede boyle
Uzun süredir devam ediyormuş eczane yada sağlık ocağında bir ölçtür tansiyonunu ihmal etme canm

Akşam Ekim kasım annelerine bakrım biraz rüyama doğumlar girmiş karnında dikişli bir kadın yatıyor çok acıyor diye bağırıyordu off moralim bozuldu korku saldı.. Bugün gebelik okuluna başlıyorum hastanenin birde 4 te ayrıntılı devamı var.. Ama baya etkisinde kaldım

urtikerden ben yillarca cekmis bir insanim... sonrasinda tedaviyi gluteni kesmekle buldum.. hamileligimde antibiyotik kullanmam la tekrar basladi ve agliyordum kasinti ve dokuntuden...
tekrar gluteni kestim ama bir lokma dahil 1 hafta agzima surmedim.. ve hergun ev yapimi kefir ictim...
cok sukur hemen gecti glutene tekrar basladim kefiri de 1 ay ictim simdi hic bisey yok cok sukur.. tavsiye ederim bir dene...

Temmuzda 3 bitti canim. Kreste tum arkadaşlarının kardesi var, biraz da ondan bu heyecan
Arkadaşlarının kardeşi olduğunu gormeleri daha iyi oluyor kesinlikle bizim cuceninde kreste; normalde görüştüğümüz akran arkadaşlarınında hep kardeşi var. Onlardan görüyor coook cooook hevesleniyor

gecmis olsun cnm niye erken yaptirdilar bebisin kalp atimlarinda mi sıkıntı oldu yoksa acilma falan mi oldu,gorumcemin de 36 da suyu gelmisti birden

Yok canım gebelik kolestazi 'ndan yaptırıldı.
Hicbir sıkıntı yoktu.
3gun sancı ile zor acildim

Sen sıkma canını, belki erken vs diye dusunuyorlardir. Biraz daha zaman geçsin diye bakmıyorlardır birşeyler. Onlarida olduğu gibi kabul edicez yapacak birşey yok.

Insanin kendi annesi cok baska oluyomus gercekten. Bende 1 senelik evliyim ve bunu anladim. Kiyafetten ziyade insan deger verildigini onemsendigini gormek istiyo. Sonucda tasigim can onunda cani
Onlara gore aceleye gerek yok canim. Diyorum ya kizimda da boyleydi. Ustelik kizim eylulde hastanede yatti. Para yardimi yapicaz dediler hep ötelediler. Halbuki bizim zaten beklentimiz yoktu.. bu sefer bekliyosun verilsin diye

Kizimda da doguma cok yakin aldi kv. Bunda da durumlari cok cok iyi olmasına ragmen henuz birsey yok.
Annem hastane cikisi aldi, zaten kizimdan cok fazla kiyafet var. Buyuk kızıma kiyafetler aldi yine ona nevresim takimi battaniye aldi.

Benim kv kıskançlık krizine girdi torunum demiyorum dedi benim tek torunum var dedi doğuma geldi masallah taktı incecik bir bileklik onlarida kayınpederim geldi diye yaptı kızım 3.5 yaşında 2 defa gördü 3 senedirde hiç birimiz görüşmüyoruz zaten beterin beteri var yani demem o ki

Benimde hareketleri azaldı aslında saga dönünce yatakta vuruyor ama hareketleri azaldı dün tüm gün hadi oğlum hadi oğlum diye bekledim kızım hasta indirip kaldırıyorum dedim birşey mi oldu ama hiç hareketsizde değil ama başlardaki gibi kelebek gibi korkuyorumda off

İnan benim umrumda degil. Ne yaparsa kendine yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…