- 19 Mayıs 2018
- 3.742
- 6.377
- 158
- 32
Yaaa çok tatlıı yerim onu benBenim de kizim gidip kardesine aldigimiz minnak badileri cikartiyor habire. Baby leo gelsin bunlari giydiricem ben diyoro cok küçük olcak giyinemez kendi diyor o halini gordukce poposundan isirasim geliyor ama kaciyor zilli
Temmuzda 3 bitti canim. Kreste tum arkadaşlarının kardesi var, biraz da ondan bu heyecanYaaa çok tatlıı yerim onu benkaç yaşındsydı kızınız maşallah kardeşini heycanla bekliyor olması çok güzel birşey.
Aman 34e kadar icerde bi sakin dursunlar dailk kim bebeğine kavuşacak bakalım:))
Uzun süredir devam ediyormuş eczane yada sağlık ocağında bir ölçtür tansiyonunu ihmal etme canmKizlar başim cok dönüyo dun geceden beri ayaga kalkinca dengemi saglayamiyorum saga sola atiyo sanki beynim beni. Tansiyonummu dustu anlamadim oluyomu sizdede boyle
urtikerden ben yillarca cekmis bir insanim... sonrasinda tedaviyi gluteni kesmekle buldum.. hamileligimde antibiyotik kullanmam la tekrar basladi ve agliyordum kasinti ve dokuntuden...Günaydın kızlardün aşırı kaşıntı döküntü var demiştim ya sağlık ocağına gittim doktor bakar bakmaz ürtiker dedi zaten tahmin ediyordum ama olmaması için çok dua etmiştim. Daha önce 4 ay ürtikerle savaşmış biri olarak aynı şeyleri tekrar yaşamak düşüncesi beni mahfetti
Arkadaşlarının kardeşi olduğunu gormeleri daha iyi oluyor kesinlikle bizim cuceninde kreste; normalde görüştüğümüz akran arkadaşlarınında hep kardeşi var. Onlardan görüyor coook cooook hevesleniyorTemmuzda 3 bitti canim. Kreste tum arkadaşlarının kardesi var, biraz da ondan bu heyecan
gecmis olsun cnm niye erken yaptirdilar bebisin kalp atimlarinda mi sıkıntı oldu yoksa acilma falan mi oldu,gorumcemin de 36 da suyu gelmisti birden
Ben gectim onlari seninkinler yine iyi cnm benim kendi ailem cocugun butun masraflari bizden diye esimin yaninda soz verdi çop bile almadilar gecende konuyu actim aileme para yok dediler aacik acik ya soz veriyorlar yapmiyorlar hadi soz veriyorsun neden yapmiyorsun soz vermeseler umrumda olmazdi ailemin maddi durumu da iyi cnm gercektende babamin bi gecede yemege verdigi para 300 500 yani o 500 e ben yavruma neler alirdim.yardim etmemelerinide gectim cnm ben esimin gozunde ailem kendi kendini kuculttu soz verip yapmadiklarinda en azindan sizinkinler yapicam falan dememis eskiden babamla can cigerdim sozde hamile kaldim umurlarinda olmadim en cok ihtiyacim olduklarinda yanlatimda olmadilar taktimmi desen toplasan 3 gun takmadim benim icin onemli olan yavrum
Depend iç çamaşırını herkes çok öneriyor. Bende onlardan alamayı düşünüyorum.
Onlara gore aceleye gerek yok canim. Diyorum ya kizimda da boyleydi. Ustelik kizim eylulde hastanede yatti. Para yardimi yapicaz dediler hep ötelediler. Halbuki bizim zaten beklentimiz yoktu.. bu sefer bekliyosun verilsin diyeInsanin kendi annesi cok baska oluyomus gercekten. Bende 1 senelik evliyim ve bunu anladim. Kiyafetten ziyade insan deger verildigini onemsendigini gormek istiyo. Sonucda tasigim can onunda cani
Kizimda da doguma cok yakin aldi kv. Bunda da durumlari cok cok iyi olmasına ragmen henuz birsey yok.
Annem hastane cikisi aldi, zaten kizimdan cok fazla kiyafet var. Buyuk kızıma kiyafetler aldi yine ona nevresim takimi battaniye aldi.
Bizimkilerde 3 saatte bir uyaniyorlar bugun saatlere bakinca farkettim.. ama eskisi kadar hareketleri yok.. ama ben kurcalamicam kafami niye diye... bi kac gun once daha agresiflerdi.. dun bugun sakinler bi sag bi sol yapiolar arada tekme o.. sonra 3 saat ses yok sonra yine uyaniolar.. simdi uyuyorlar mesela uyanmadan uyucam bende ☺☺
İnan benim umrumda degil. Ne yaparsa kendine yapiyorOlabilir belkide bosuna kendimi uzuyorumdur ama iste klasik gebe kafasihassas oluyo insan. Heleki normalde zaten hassas bi yapiya sahipseniz gebelikde kat ve kat artiyo ve sonuc esittir ben.. Cocugum saglikla dogsunda insallah gerisi pek mühim degil aslinda. Ama insan bazen neden diye sorguluyor iste
Engel olmuyirumCanım çok çikolata istiyor. Çikolatayı dayanamayıp yiyorum sonra mide ağrısından kıvranıyorum.
Napcam ben yaKendinize nasıl engel oluyorsunuz birşeyleri yememek için?
Bu depend kilot şeklinde olanlardan mı diyorsunuzDepend iç çamaşırını herkes çok öneriyor. Bende onlardan alamayı düşünüyorum.
Bu depend kilot şeklinde olanlardan mı diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?