Evet hic sızdırma olmuyor. Cikarirken yanlardab yirtip atabiliyosunBu depend kilot şeklinde olanlardan mı diyorsunuz
Hee geriye donus yapiyosun6.ayin icindeyiz zaten cnm.3 lu sayilar bitiyor yani :) 81 den sonra il sayicaz :)
Bu ara benim de kelebek gibi olmaya başladı. Arada gene tekme oluyor ama daha çok kelebeğe döndü. Ben yukarı doğru çıktığı için böyle olduğunu düşündüm. Haftamız yakın sizinde öyleyse normaldir diye düşündüm şimdi iyiceBenimde hareketleri azaldı aslında saga dönünce yatakta vuruyor ama hareketleri azaldı dün tüm gün hadi oğlum hadi oğlum diye bekledim kızım hasta indirip kaldırıyorum dedim birşey mi oldu ama hiç hareketsizde değil ama başlardaki gibi kelebek gibi korkuyorumda off
Günaydınlar güzel annelerrrr
Olabilir belkide bosuna kendimi uzuyorumdur ama iste klasik gebe kafasihassas oluyo insan. Heleki normalde zaten hassas bi yapiya sahipseniz gebelikde kat ve kat artiyo ve sonuc esittir ben.. Cocugum saglikla dogsunda insallah gerisi pek mühim degil aslinda. Ama insan bazen neden diye sorguluyor iste
Bu ara benim de kelebek gibi olmaya başladı. Arada gene tekme oluyor ama daha çok kelebeğe döndü. Ben yukarı doğru çıktığı için böyle olduğunu düşündüm. Haftamız yakın sizinde öyleyse normaldir diye düşündüm şimdi iyiceinşallah öyledir. Allahım sağsalim kucağımıza alalım bebeklerimizi hayırlısıyla
Nasil bebislerin durumu iyimisin cnmKizlar bebek bu aksamdan beri hic durmuyor. Cok saskinim. Daha once hic bu kadar hareketlenmemişti. Evham yaptım biraz
95 tl.. fusya rengide capcanli cok guzeldi fiyati 78 tl idi hemde.. ama esimde kullansin diye bu renk tercih ettimGuzelmis cnm sen ayrintili cekmissin ne guzel ben o hevesle hizli cekmistim onde benimde biberon koyma yeri var:) gule gule kullan cnm kaca aldin
Kocam unutmus simdi gosteriyorr kizlar benimde cantam gelmis bana ne bana ne☺hemde kocamannn 3 gozlu alt acma malzemeside koymuslar ve onde uc biberin koyma yeri var durun en uyisi fotosunu bende atayim..
İnsallah hayirlisiyla kurtulalim ya, normal gecen bir cok gebe var.. heryere gidebiliyor gezebiliyor hamile oldugu dan bi haber yasiyor ve izerinde durmuyor acaba diyorum ben mi cok kili kirk yariyorum.. ama bn tup bebekle oldum ve ilk ikibucuk ay kanamam vardi.. pembe lekelenme gorunce bile tuylerim diken diken oluverdi.. Allahtan yapim rahat stresi konusarak atiyorum ustumden sanirim.. kendimi bebeklerimi uzmek hic istemiyorum..
Renk secimi iyi cnm iyi yapmissin :)95 tl.. fusya rengide capcanli cok guzeldi fiyati 78 tl idi hemde.. ama esimde kullansin diye bu renk tercih ettim
canım markası neydi çantanın bende bakayım95 tl.. fusya rengide capcanli cok guzeldi fiyati 78 tl idi hemde.. ama esimde kullansin diye bu renk tercih ettim
Seni cok cok iyi anliyorum kendi annemlerin 4. Torunu ikisi ablam ikisi abimdn.. kayinvalidelerin ilk torunlari hemde iki tane.. onlarda alirsiniz alirsiniz diyor... ne olcak zamaniniz var.. yapilir edilir... ya bi git yani dedim icimden.. bosverr umrunda olmasin ona gore davranirsin almamalarini almalarini... ya alsalar bisey bu seferde onu yaptik bunu yaptik diyeceklerdi blkide.. iki hirka dokumus.. oldumu babannelik dedelik.. geldiler buraya gezmeye akilsiz kocam harcadi da harcadi gecenlerde anlatmistim alincak o kadar sey varki ona bakarsan ve herkesin oldugu gibi bizimde borclarimiz var.. herseyden onemlisi tup bebekti suydu buydu 1 yildir hastanelere gebeyiz.. ameliyat masrafi daha gozumde buyuyor.. kaba esyalarini daha besik olarak aldik.. bize giderken cocuklara bunu harcarsiniz diye para verdi.. inan istemedim. Kac kere geri verdim. Niye altinda kalayim dedim yani.. bizde verdik olacakti ama verdiler.. parasini soylemiim ayip olmadin buraya geldiginden beri iki katta masraf ettik verdiklerini karsilsalardi bide benzinlerini yeterdi.. anlatinca sinir oluyorum bnde.. bizde yaptik ettik oldu.. bide borc para almislardi bilmem ne kadar daha onun oarasini odemediler.. esim benden para istedikce babandan iste dedim.. daha bendende istemiyor.. yani cildircam.. gelecekler ya ayri cikdircam... ama gelsinler annemin yaptiklariyla utansinlar gitsinler.. ama ne olcak bizde uc kurus vermistik bizde bu kadar diyecekler.. iste ben onu dedirttirmemek icin istemedim ama olan oldu..Kızlar bebişinize yakinlarinizdan biseyler alinmaya basladimi ? Benim annem ve anneannem bide kiz kardesim nevresim takimi aldilar, yorganinu diktiler, bi takim elbise ve battaniye aldilar fakat esimun tarafi sıfır. Bi çöp dahi alsalar havalari ucucam ama yok. Kaynanam kendi kiz kardesi hamile benden 1 bucuk ay önde ona aldi bana almadi daha hic bisey. Cok mutsuzum boyle olunca hamileligin keyfina varamiyorumyorgan dikersin demistim gecenlerde. Ben kimse icin kendimi yoramam dedi sonrada saka frlan filan dedi. Ben ilk gelinim ve buda ilk torun daha heyecanli olmasini beklerdim cok uzuluyorum. Aglayip duruyorum zaten hassasiz bu zamanlar
Korkarak galiba benilk kim bebeğine kavuşacak bakalım:))
canım markası neydi çantanın bende bakayım
Sinir bozuucu beklentiye girmemek en guzeli.. ben bide icine atiyorum kocam uzulmesin diye.. daha igrenc... hic onlarin ne yaptigi ne yaocagi ne dedigi onemli degil.. bisey yapilirsa mutlu olsun bebislerim bizde degil yani.. onlar icin olursa iyi olmazsada anasi babasi var arkasinda aslanlar gibiOnlara gore aceleye gerek yok canim. Diyorum ya kizimda da boyleydi. Ustelik kizim eylulde hastanede yatti. Para yardimi yapicaz dediler hep ötelediler. Halbuki bizim zaten beklentimiz yoktu.. bu sefer bekliyosun verilsin diye
Ben de bana sormadan aldılar diye sinir olmuştum ilkinde. Kendi zevkime göre almak isterdim. Alınmış olunca da insan kıyıp kenara koyup tekrar almak istemiyor. Bunda inşallah akıllanmışlardır da birşey almazlar diyorumAslinda beklemek degil bu biseyler alinmasindan ziyade insan önemsendigini hissetmek istiyo hepsi bu
Sağol canim benim. Konusuyorum uslu dur kizim diye annesini dinler insaallahAhh cok sevindim had gozumuz aydin .. herseyin iyi olmasi muhtesemm hadi bi sonrakine kadar siki tut bebegini
Ilk evladin icin basin sagolsun.Amin canım inşallah, ilk bebeğim 22. Haftada preeaklampsi nedeniyle doğum yaptım malesef yaşamadı, 2.sindede 28 haftada sancım ve açılmam olmuştu, iğne ilaç derken 1 ay ertelediler 32. Haftada doğum yaptım çok şükür küveze bile gerek kalmadan kucağıma aldım sağlıklı bir şekilde su anda 15 yaşında koskoca bir delikanlı
Ya ikiz bebekler olunca ebatlari en buyuk ve disi ebatlarina gore en guzel bu vardi.. ben bisiru ivirzivir kendi cantamdada olur simdi cocuklara bisey koyacam kesin abartirim yetmez bana diyerekten ic hacmi genis bisey istedim.. ebebektekilerin ic hacmi beni tatmin etmemisti gozumle gittim baktim geldim tekrar gittim herkes aliyor diye hem 120 nin altinda canta yok isimi gorecek hemde uygun gelmedi.. tek bebis olsaydi o zaman dusunurdumAyy çok guzelmisss güzel günlerde kullan inşallah ben daha hiç bakmadım ama seninkini çok beğendim ❤ hem rengide cook guzellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?