2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu ara benim de kelebek gibi olmaya başladı. Arada gene tekme oluyor ama daha çok kelebeğe döndü. Ben yukarı doğru çıktığı için böyle olduğunu düşündüm. Haftamız yakın sizinde öyleyse normaldir diye düşündüm şimdi iyice inşallah öyledir. Allahım sağsalim kucağımıza alalım bebeklerimizi hayırlısıyla

Günaydınlar güzel annelerrrr

Tunayydinn

Oo ben ilk gebeligimde yaktım yıktım heryeri eşimle sürekli tartıştım benim annem tek başına olmasına rağmen odasını kıyafetlerini oyuncaklarını neredeyse tüm masrafı üstlendi halada yapar kizima. Senin annen neden böyle neden sürekli laf sokuyor haber gönderiyor doğumuna gelmem bilmem ne vs facebooklarda esim icin can buldu canan buldu bizi sildi bilmem ne boyle seyler yaziyordu kiskancligindan en sonunda eşimde patlamıştı.. şu anda hala görüşmüyoruz artık eşimde görüşmüyor ama ne oldu ben ilk hamileliğinin ağız tadıyla keyfini çıkaramadım olan bana oldu herşey yine akışında devam etti. Şu anda hiç biri umrumda değil eski toy bende yok. Artik cocuklarim herseyin onunde onlarin huzuru en onemlisi.

Inşallah öyledir şimdi mesajınızı okuyunca benimde içim biraz daha rahatladı. Bende öyle düşündüm ya yukarı çıkıyor ya da büyüyor diye ama insanin içine yine kuşku doğuyor işte amin inşaallah hepimiz sağ-salim kavuşalım genişlerimize,

Kocam unutmus simdi gosteriyorr kizlar benimde cantam gelmis bana ne bana ne☺ hemde kocamannn 3 gozlu alt acma malzemeside koymuslar ve onde uc biberin koyma yeri var durun en uyisi fotosunu bende atayim..

Ayy çok guzelmisss güzel günlerde kullan inşallah ben daha hiç bakmadım ama seninkini çok beğendim ❤ hem rengide cook guzellll

Ahh kuzum sen hicte kili kırk yarmiyorsun. Ben bir düşük yaptım. O zamandan üstümde panik atak kaldı en ufak birseyde mahvoluyorum. Her tuvalette acaba leke var mı diye istemeden bakıyorum birde ikiz ve tüp bebek. Ama dediğin gibi işte stresi minimuma indirmek gerek bebisler için

ayni dert bende de var... benim ailemin 5. esimin tarafinin 2. torunu... ilk torunlari su an 12 yasinda ve kizin kizi...bu oglunun oglu olucak... baska kardesi de yok esimin.. hic birsey almadilar almadiklari gibi ben gecen gun 5 li takim aldim esime surpriz al bak falan diye oda o sevincle ailesine resim cekip atti... cevp su selen (torun) deliriyor onsuz alisverise cikmiycakmisiz... esimde dediki kiz begenmis almis yani alisverismi bu... almadiklari gibi aldiklarima da laf.. insan derki gule gule giysin guzelmis falan... hele gorumcem resim cekip atiyor kiyafetlerin ama almiyor... annem kadincagiz koyde 4 aydir ordan bile habire alip gondermeye calisiyor kundak almis corap almis... onemli olan ne aldigi degil almasi...
birde kv yemege gidiyoruz mesela gorumcem hayatta kalkip bulasiga yardim etmez mutfak isleri hep bende... yemegini yer kalkar gider iceri oturur... masada kurmaz hazir masaya gelir oturur kiziyla beraber... dunde ayni olay oldu yarim agiz yapma ben yaparim dedi kv de allah korusun sorun olmadikca hareketli olmak lazim diyor yani kizina kalk et degil de bana yap diyor... allah yukarda yaptigim isten gocunmam ama sinir olup sisip evime geliyorum :))))
amma yazdim dertlenmisim
ayyy bide hala ev ariyoruz bulamadik... kv 2 ust katini kp aldi biz oraya gecelim diye esimde istemiyor ben zaten istemiyorum... allah korusun bir an gaflete gelip esim tasinalim diye israr ederse vay halimize...

Seni cok cok iyi anliyorum kendi annemlerin 4. Torunu ikisi ablam ikisi abimdn.. kayinvalidelerin ilk torunlari hemde iki tane.. onlarda alirsiniz alirsiniz diyor... ne olcak zamaniniz var.. yapilir edilir... ya bi git yani dedim icimden.. bosverr umrunda olmasin ona gore davranirsin almamalarini almalarini... ya alsalar bisey bu seferde onu yaptik bunu yaptik diyeceklerdi blkide.. iki hirka dokumus.. oldumu babannelik dedelik.. geldiler buraya gezmeye akilsiz kocam harcadi da harcadi gecenlerde anlatmistim alincak o kadar sey varki ona bakarsan ve herkesin oldugu gibi bizimde borclarimiz var.. herseyden onemlisi tup bebekti suydu buydu 1 yildir hastanelere gebeyiz.. ameliyat masrafi daha gozumde buyuyor.. kaba esyalarini daha besik olarak aldik.. bize giderken cocuklara bunu harcarsiniz diye para verdi.. inan istemedim. Kac kere geri verdim. Niye altinda kalayim dedim yani.. bizde verdik olacakti ama verdiler.. parasini soylemiim ayip olmadin buraya geldiginden beri iki katta masraf ettik verdiklerini karsilsalardi bide benzinlerini yeterdi.. anlatinca sinir oluyorum bnde.. bizde yaptik ettik oldu.. bide borc para almislardi bilmem ne kadar daha onun oarasini odemediler.. esim benden para istedikce babandan iste dedim.. daha bendende istemiyor.. yani cildircam.. gelecekler ya ayri cikdircam... ama gelsinler annemin yaptiklariyla utansinlar gitsinler.. ama ne olcak bizde uc kurus vermistik bizde bu kadar diyecekler.. iste ben onu dedirttirmemek icin istemedim ama olan oldu..
Kisacasi bekleme yapmasin etmesin sendn de bisey beklemesin.. herkes yaptigi kadar, kizim neye ihtiyaciniz var biz anca bu kadarini yapriz deseler... inan hicbise istemem ama ikitane ogretmen emeklisi hic hayatta bisy gormemis gibi.. aptal aptal halleri beni cikdirtiyor..

Onlara gore aceleye gerek yok canim. Diyorum ya kizimda da boyleydi. Ustelik kizim eylulde hastanede yatti. Para yardimi yapicaz dediler hep ötelediler. Halbuki bizim zaten beklentimiz yoktu.. bu sefer bekliyosun verilsin diye
Sinir bozuucu beklentiye girmemek en guzeli.. ben bide icine atiyorum kocam uzulmesin diye.. daha igrenc... hic onlarin ne yaptigi ne yaocagi ne dedigi onemli degil.. bisey yapilirsa mutlu olsun bebislerim bizde degil yani.. onlar icin olursa iyi olmazsada anasi babasi var arkasinda aslanlar gibi

Aslinda beklemek degil bu biseyler alinmasindan ziyade insan önemsendigini hissetmek istiyo hepsi bu
Ben de bana sormadan aldılar diye sinir olmuştum ilkinde. Kendi zevkime göre almak isterdim. Alınmış olunca da insan kıyıp kenara koyup tekrar almak istemiyor. Bunda inşallah akıllanmışlardır da birşey almazlar diyorum

Ilk evladin icin basin sagolsun.
Ikinci evladini cok sukur kucagina almissin. Kuveze bile girmeyip, koca delikanli bile olmus. Insallah bu da boyle olur annesi. Tecrubelisin, neyi nasil yapman gerektigininde biliyorsun. Sanirim onca yil korku ve tedirginlikten bi daha cesaret edemedin ucuncuye ama hicbir sikintin olmicak gorursun. ❤
32 de kac kg dogmustu oglun?

Ayy çok guzelmisss güzel günlerde kullan inşallah ben daha hiç bakmadım ama seninkini çok beğendim ❤ hem rengide cook guzellll
Ya ikiz bebekler olunca ebatlari en buyuk ve disi ebatlarina gore en guzel bu vardi.. ben bisiru ivirzivir kendi cantamdada olur simdi cocuklara bisey koyacam kesin abartirim yetmez bana diyerekten ic hacmi genis bisey istedim.. ebebektekilerin ic hacmi beni tatmin etmemisti gozumle gittim baktim geldim tekrar gittim herkes aliyor diye hem 120 nin altinda canta yok isimi gorecek hemde uygun gelmedi.. tek bebis olsaydi o zaman dusunurdum belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…