2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Ayyy kuzum duyduklarima inanamiyirum.. filmlerde olur diye dusundugum seyler.. senin ailen yada esinin ailesi.. cok uzuldum ama desteklerinin olabilme durumu bile yeter.. destek gormek zorunda degilsin siz size yetersiniz zaten.. ayy bosver.. ya bizimde 20 gunluk iznimizde kurban tatili ve diger tatil genelde kv kp koylerinde geciriyoruz artik darlanmistim Allah biliyorya calisiyorum zaten afedersin uc kurus izin var git koyde afedersiniz cok cok sey kadar evde tıkıl aksama kadar geleni gideni agirla.. heryere biz goturup getirelim.. ya biktim artik.. bu sene hamile kalinca.. ben gidemem dedim sen git annenimo gorucen babanimi gorucen gor.. o da beni o halde birakip gidemedi.. bunlar geldiler yine agzimiza tukurup kitleyip gittiler.. ya bela yaa.. soyletme beni

Ya cumleye baslarken birine yanit vermek icin yok kisa yaz uzatma diyorum icimden .. uzadikca uzuyor meger ne cok yaram var diyip gulup geciyorum... ama bu topik sinirimi bozuyor.. konusmadanda duramiyorum.. cikolata yerken kendimi durduramamak gibi bisi oluyo sanirim

Biz ilk arabamizi alcagimizda ,esim soyleyemedi ailesine, tepki verirler die. Ki verdiler. Ne geregi var pahali araba almanin, vergisi cok, benzini cok vs die. Kendi paramizla alacagimiz herseye soktular burunlarini. Bu arada iki ay once arabamizin aynisindan aldilar.
Simdi yaza ev alcaz ins, ama fikrinden bile bahsetmedik. Yureklerine oturur cunku. Insan evladinin iyi olmasini ister ya. Bunlar soyle dusunuyor, neden ev araba aliniyor, bize verilmiyor.

Aynen oyle. Kizimda da cok seyi annem yapmisti. Bize ivir zivirlar kalmisti. Bu da kiz oldugu icin ben cok sansliyim. Kendim ayri takim almaktan da vazgectim. Diger eksikleri tamamlicam. Baya azaldi denebilir. Yani illa aciliyeti olan seyler kalmadi. Deterjan vs gidip esimde alabilir onları

O hic belli olmuyor canim. allah hayirlisiyla hepimizi kavuştursun.
Temmuz 2017 annelerinde ikizler dururken başka bir arkadasimiz dogum yapmıştı 32 haftalikken :)

Allah burdaki tum hamis kardeslerimin hepsine hayirli dogumlar nasip etsin saglicakla doguralum.. haftalar aylar artik literature gore gore 9 ay 10 gun gecmiste kaldi.. artik hicbirsey dogal degilki bu oyle olsun.. bebekleriniz saglikli gelsin de napalim, elimizden geleni yapalim kaderimiz neyse onu yasayacagiz

Doktum icimi rahatladim. Eminim okuyan cogu arkadasta da benzer seyler olmustur. Olmamissa nelere sukretmeniz gerektigini gormus oldunuz bak elde neler var die bugunluk bu konu yeter bana. Doz asimi istemiyorum

Bir arkadas dedi kv zevklerimizi bilmiyor ondan cekiniyor diye. Evet kismen dogru belki. Ama o parayi gozden cikaran gel kizim birlikte istedigin yerden alalim diyebilmeli. Tabi yakin yerde oturanlar. Bizde mesela aldi beni bir dukkana soktu ordan begenmek zorunda kaldim, zaten pahalı yada marka bisey aldircajra degildim cogu seyi hazirdi. Sonra taksitçi diye arabada satilan nevresimlerden seçtirdi mesela, ustelik ben almistim var dedigim halde 2.ye aldi diretti, parasina yazik..
Hele mevlit zamani birbirimize gircektik hepimiz. Ben elimde olan bir elbiseyi giydirmek istedim. Annem illa tutturdu ben gelinlik alcam diye tamam dedim. Ben iki jere mevlit yaptım kendi evimde ve kayinvalidemde. Sonra kayinvalidem bana hic sormadan gitmis turuncuya benzer bir elbise almis alakasiz birsey. O zaman cok sinirlendim. İlla alcaktin madem bastan soyleseydin bende para katar heves ettigim elbiselerden diktirirdim diye. Sonra gittik baska kucuk gelinlikle degistirdi sacma sapan isler...

Ayyy Allah herkesin gozunu doyursun ama doymazlar kuzucukk.. evleri yok kiradakarmi yoksa daha iyi eve mi oturmayi dusunurler ya bizim kp kv aynen o dediginden!!! Benim ailem daga mutevazi herseyleri dort dortluktur isterler bizim akilli is yapalim felan.. kv kp de neeee oraya tatilemi gittiniz, neee o kadar parami harcadiniz neee onu mu aldiniz.. maldivlere gittik olay oldu ee ben bir sene ne diye calisiyorum izinlerimizde ne zaman oraya gidecz oluyor... sikildim herseyden inan onlarla ilgili.. onlarin yuzunden kendi ailemede siklikla gidemiyorum alinmaca gucenmece olmasin diye esit sekilde gidiyorum.. ama biktim..

Kızlar KV kp lafı açılınca size bişey diyeyimde gülün ben 15temmuz 2017 evlendim bana alışverişte sadece bi tane pijama takımı alan kaynaanam gçeen diyorki mine sana aldığım takımıda dogumda giyersin ayyyyy ben şoookkk oldummmm bu kadarda olmaz dedimki anne omu kaldı allah aşkına üstümde yırtıldı giye giye dedim sizzz düşünün gerisini bi tane takım almış evlenirken onuda doğumda giyecemm pekkkkiiii

Doktum icimi rahatladim. Eminim okuyan cogu arkadasta da benzer seyler olmustur. Olmamissa nelere sukretmeniz gerektigini gormus oldunuz bak elde neler var die bugunluk bu konu yeter bana. Doz asimi istemiyorum
Yeterince dozu aldik girtlaga kadar şiştimm... ahann kv ariyor

Yemin ederim sesli guldum

Canım sımıldı biraz sabah kan vermiştim dr a giderken götürürüm diye şeker vs. Tiroitim 3.05ilac kullandığım halde dahiliyecide dediki bunun 3 ün altında olması gerekirdi geçen ayda böleydi 3.60 kendi dtum bişey demedi hgb 9 a düşmüş birde kullanığım vitaminin içşnde demir var ama çok düşük ya canım sıkıldı çok 4 te randevum var işte sırucam bakalım

Ayyy dayanamicammm artikkk cikdirdim sistimmm gulsenmi aglsam mi.. kendi derdimi biraktim dusunenide sikinti dusunmeyenide... en iyisi dusunup sorup benim durumum buna yeter demesi e sende harcama bize ver bari istediginiz bisey alalim diyebiliyorsak ve sonrasindan laf yapmicaklarsa.. sonrasinda cene yapacaklarina lazim degil ne sozunu acsin ne konussunlar ayni bizim kv ko gibi.. yaparsiniz der, alirsiniz zamanla, hersey olacak diye bisey yok der, telefonla sindi aramis ne yaptin ne yapiosun diyor.. ayy neyse ne.. hicbise yapamiyorum yatiyorum anca diyorum bende evde yemegi yapabiliosan amenna .. kulaklarinimi cinlattim ne

Bu konularda ben esimin ailesine bisey diyemem kendilerine zaten ogullari bakiyor hepsi hayirli evlat masaallah insaallah bizimkilerde oyle olur hicbiseyleri eksik etmezler imkanlari yok zaten maddi acidan. Maneviyat olarak gelinleri uzselerde ceneleriyle torunlarina duskunler haklarini yiyemem . benim ailemde o sekilde iki tarafinda aksine bizden beklentileri vardir surekli. Bende kendi anneme kiziyorum
:) Ben onun durummunu biliyorm bizden aksine yardm isterlerken surekli ona ragmen herseyi kesin o alcakms gibi soyler zamani gelincede karismaz hic . Zor kazandik bu bebegi zaten tup bebek oldugunu soylemistim sizlere. Imkanimizda var elhamdulillaj yani kimseden bsey beklemeyp aldik herseyi cok sukur ivir zivr bikac bsey kaldi zamanla onlarida hallederiz insaallah vakit bol. Manevi acidanda kendi annemden beklentim yok heyecanli torunu olcak diye surekli acaba nasl bsey olcak der ama kendide soyler resim video ceker sever paylasir sosyalmedyada o kadar bakip yardimci olmaz. dusuk tehlikem varken bile koyde gezmedeydi gelmedi . Bende cagrmadm alcagim tepkiyi bildigimden. teyzelerm gel kizina yardimci ol diyince cok sinirlendi onlara bisey bekledik diye gelemem dedi. Bisey desemde gucenir küser aglar biraz zorlu bir hayat gecirdi simdide mutlu olmak istiyor bende onu uzmek istemiyorum. yani ben hasta kaynvalidemden istesem o kadin gelir yapar ben anam yapmaz net o sebeple annemden fayda yokken kimseden beklentim yok. Ne hastanede ne evde maddi manevi biz esimle birbirimize yeteriz elhamdulillah yeterki kiziimiza saglikla kavusalim .

Ilac kullanilinca ne deger olmali cok bilemiyorum. Ilk kez yasadim bole bi sey. Gebelikte 3,5 a kadar tolere edilebilirmis. Bende 4 cikti basladik ilaca. 1 ay sonra kan vercem tekrar
Demiri belki ayrica verir. Multivitamin icinde az var cunku. Sanmam bi seyin olsun. Ilac degisir en fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…