Takimlari gule gule kullanin insSlm kızlar bugün bizim randevum uz vardı çok şükür herşey yolunda plasenta birazcık rahmin ağzını açmaya başlamış doktorum inşallah 28.haftaya kadar yukarı çıkar dedi rahimde kısalık felan yok doğurmuyorsun korkma dedişeker yüklemeniz yapıldı sonuçlar yarın yine dayanamayıp iki takım aldım kuzuma biraz beklemek istiyorum ama olmuyor dayanamıyorım
çok sağol canım... yaptırmiycam amniyosentez.. zaten doktor da çok küçük ihtimal dedi ama ne olduğunu da anlayamadı... gene de insan çok huzursuz oluyorMerhaba canım Allahın izniyle beyninde de birşey çıkmaz inşallah. Sıkma canını. Sen içini ferah tut moralini yüksek tut.
Bugun tetanoz asisi vurulmak icin ciktim yeni geldim... oldum yorgunluktan...3 paket bebek bezi, sut saklama poseti 1paket, gigus pompasi ciftli aldim.. besik kenari icin yastiklar aldim
Allah saglik versin her sey tam olmak zorunda degil hayatta oldugu kadarUfff be
Bi suru is halletmissin. Helal olsunBugun tetanoz asisi vurulmak icin ciktim yeni geldim... oldum yorgunluktan...3 paket bebek bezi, sut saklama poseti 1paket, gigus pompasi ciftli aldim.. besik kenari icin yastiklar aldim( daha besik yok ortada ama nese) banyo termometresi, tarak ,firca, banyo dogal, sunger, hacisakirin toz deterjani, kraz cejirdekli bel bandi, ayaklar icin olaninida aldim
(-Kendiliginden sallanan salincak
-gardiropla
-sifonyeri
Bunlarida hafta sonu alicaz.
İnternettende;
-Bustiyer
-mustela sampuan
-pamuk
-islak mendil
-yuksel bel korse
İflahim cikti... sadece aldik hic oyalanmadik bastakileri amaaa canim cikti..
Aklim sendeydi biliyonmu oralar soguk mudur:)) bu kiz napiyorrrbensiz muhabbet nasillll gidiyirr simdide eldim eve pilav yaptim.. yeter
Gecmis olsun canim, 2.trimesterda nispeten daha kolay demisti disci tedaviler icin. Acısız ağrısız atlatırsın inşallah.Kızlar aksilikler beni bulmaya devam ediyor dişim kırıldıhem de kanaş tedavili dolgulu dişim deli gibi hava alıyor ve zonkluyo hastaneye gidiyorum inşallah doldururlar
Ben soyledimm valla burda bi kere mevzu gecti.. dedim ben ozellikle sofor koltugundayken ben takiyorum bi tarafini elimle tutuyorum gobek kismini kesmesin bise olmasin diye.. zaten hafif sallantida hoppp kitliyor kemer bel kismi takilmasa bi ise yaramazki tutmasi zor.. tesekkkuler bilgilendirdigin icin tekrardanBu şekilde kemer kullanmakla kullanmamak arasinda hic fark yok camdan bile firlayabilirsiniz allah korusun ben 13 yildir ambulansta calisiyorum cok gebe trafik kazasina gittim kemeri dogru takin rahatsiz ediyorsa kemerle gobeginizin arasina yumusak bisey koyun evinden ciktiktan 10 sn 3 metre sonra 1.vireste kaza yapan gebeye gittim kemer takili değildi ve cok zorluk yasadi acil doguma alındı kemer takin arkadaslar bisey olmaz demeyin
Bi suru is halletmissin. Helal olsun
Neler neler almissin ya, gule gule kullanin ins. ❤
Buralar gunluk guneslik, insanin surekli disarda olasi geliyor. Esim tshirtle ise gidiyor halaAma ben malum uzanmacalardayim hep
Su kiraz cekirdekli ayakkabinin fotosunu atarsan bana da fikir olur. Ben bel bandindan almayi dusunuyordum cunku.
Ayrica ben israr etsem de, tetanoz vurdurmadi iki doktorda. Ne geregi var die
Bence de artik ayaklarini uzat da bi guzel dinlen canim sen. Zorlama kendiniYa dogrudur.. yaa be guzel hava desene... kendime geleyim atarim soz aslinda e bebekte ikisinide ordan aldim patikle bel bandi ,malum iki bebek olunca hangisi isterse ona takarim eger ise yararsa yine alirim dedim
Ayyy cokk gecmis olsun.. felaket agrisi vardir..Kızlar aksilikler beni bulmaya devam ediyor dişim kırıldıhem de kanaş tedavili dolgulu dişim deli gibi hava alıyor ve zonkluyo hastaneye gidiyorum inşallah doldururlar
Rabbim sagsaglim kavustursunArkadaşlar bugun ayrıntılı ultrasona girdim maalesef bebeğimin plasentasında iki damar olucağı yerde tek damar varmış buda ilerleyen aylarda gelişim geriliği ve erken doğum riski yaratıomuş.çok endişeliyim ve korkuyorum.benim bebeğim tup bebek ve çok denemeler sonrasında oldu ona bişey olursa dayanamam.lütfen dualarınızı eksik etmeyin.inş hepimizin çocukları sağlıkla doğar.
Hacisakirin toz deterjani makine icin eldede oluyor mu bilemedim daha bugun aldimDeterjan olarak ne almayı planlıyorsunuz hanımlar.
Benim kizim hep ince uzundu hâlada oyle. 24-36 ay altlıklarin boyu cok iyi geliyor ama belde durmuyor. Bugun hepsine lastik gecirdim0-1 diye bisey varmiki ben gormedim yeni dogan var onlarda minicik olmayabilir bile bebegin yapisina gore. Ben hastane cikisi aldim 1 tane 10 lu 1 tane5 li gerisini hep 0-3 aylik 3-6 aylik aldim 6-9 az aldm kilosu belli olmaz ozamana kadar kisa giriyoruz tekrsar zayfmi olur kilolu mesela suan eltimin bebegi var 4 aylik ona 9-12 aylk takim aldk olmus saka gibi :) korktum resmen ya.
Kuzum kotu seyleri once aklindan cikar.. doktorun sana ne yapilabilecegini muhakkak soyoemistir.. burda bir suru hamile bayan arkadas var ve hanile duasi diye birsey var Allahin izniyoe evladina sag salim kavuscaksin.. doktorlar bazen en kotusune hazirlikli ol gibisinden konusur ve haklidir da.. senin yapacagin doktorunun dediklerini dinlemek istediklerini uygulamak... kan sulandirici ne bilim duphaston bisi verdimi? İlac olarak progestanda olabilir?? Yada ne dedi ? Yapicaklarin icin ..??Arkadaşlar bugun ayrıntılı ultrasona girdim maalesef bebeğimin plasentasında iki damar olucağı yerde tek damar varmış buda ilerleyen aylarda gelişim geriliği ve erken doğum riski yaratıomuş.çok endişeliyim ve korkuyorum.benim bebeğim tup bebek ve çok denemeler sonrasında oldu ona bişey olursa dayanamam.lütfen dualarınızı eksik etmeyin.inş hepimizin çocukları sağlıkla doğar.
Masallah eksikleri baya tamamlamissin canim. Gogus pompasi ne marka aldin kaça aldin. Sen ikiz oldugu icin acele ediyorsun tahminimce haklisinda. Ben şubata kadar fiyat arastirmasi yapip subattaki indirimlerden yararlanmak istiyorum hem o zaman kredi kartimizda hafiflemis olur belkiBugun tetanoz asisi vurulmak icin ciktim yeni geldim... oldum yorgunluktan...3 paket bebek bezi, sut saklama poseti 1paket, gigus pompasi ciftli aldim.. besik kenari icin yastiklar aldim( daha besik yok ortada ama nese) banyo termometresi, tarak ,firca, banyo dogal, sunger, hacisakirin toz deterjani, kraz cejirdekli bel bandi, ayaklar icin olaninida aldim
(-Kendiliginden sallanan salincak
-gardiropla
-sifonyeri
Bunlarida hafta sonu alicaz.
İnternettende;
-Bustiyer
-mustela sampuan
-pamuk
-islak mendil
-yuksel bel korse
İflahim cikti... sadece aldik hic oyalanmadik bastakileri amaaa canim cikti..
Aklim sendeydi biliyonmu oralar soguk mudur:)) bu kiz napiyorrrbensiz muhabbet nasillll gidiyirr simdide eldim eve pilav yaptim.. yeter
Habi bunu yaptiriyorlar ya altinda tarih var.. bebek istendigi tarihte ya gelmezse beklenenin oncesinde olursa bu biraz risk tasiyor benim acimdan tarih yazdirmazdim herhaldefikrimi değiştirdim bunu sipariş verdim
Masallah eksikleri baya tamamlamissin canim. Gogus pompasi ne marka aldin kaça aldin. Sen ikiz oldugu icin acele ediyorsun tahminimce haklisinda. Ben şubata kadar fiyat arastirmasi yapip subattaki indirimlerden yararlanmak istiyorum hem o zaman kredi kartimizda hafiflemis olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?