Deterjan olarak ne almayı planlıyorsunuz hanımlar.
3-6 ay arasi yapiliyor ben kizimda 20lik cektirdim. Bunda da bilmeden dolgu yaptırdımKızlar aksilikler beni bulmaya devam ediyor dişim kırıldıhem de kanaş tedavili dolgulu dişim deli gibi hava alıyor ve zonkluyo hastaneye gidiyorum inşallah doldururlar
Tek tarafli diye hatirliyorum. Eski evraklarimi aradim geçende ama bulamadimCanım sende çentik tek taraflı mıydı çift taraflı mıydı acaba hatırlıyormusun
Sanırım tek taraflı olunca pek problem olmuyormuş
bende kusadasında yasıyorum.aslında dogru soyluyorsun.her doktor kendısıne gore haklı.Her dr ayri konusur cnm bazilari testleri tani olarak alirken bazi dr lar almaz sorun cikmamis iste takma bosver.Amniosentez daha riskli hem yaptirdigin teste gore.Bu arada benim memleket aydin :)
Uni baby aldimcnmDeterjan olarak ne almayı planlıyorsunuz hanımlar.
Sökeliyim ben :)bende kusadasında yasıyorum.aslında dogru soyluyorsun.her doktor kendısıne gore haklı.
Cok zor surecler canim rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsinTüp denerken doğal gebelik ama yaştan dolayı riskli grupta sayıyor doktorum. Tüp bebek dr u da olduğu için çok büyük olasılıkla sezeryan olur heralde. Dr umun bebekleri çok kıymetli
Merhaba canım Allahın izniyle beyninde de birşey çıkmaz inşallah. Sıkma canını. Sen içini ferah tut moralini yüksek tut.Merhaba kızlar.. bugün detaylı ultrasonum vardı doktor kalbinde veya bobreklerinde hiç bir yerinde bir sorun görmedi prof perintoloğa gittim yaklaşık iki saat inceledi.. en son dedi ki sadece beyninde bir küçük karartı görüyorum bu normalde olmayan bişey ama ne oldugunu anlayamadım dedi... raporda da ekojen alan yazmış. Amniyosentez önerdi istemedim... canım sıkkın biraz
Benimde ucuzlerimden tek yumurta ikizimin 1tanesi 2hafta geriden geliyor ufak ve zayif kardeslerine goremerhaba arkadaslar.ben 22 haftalık hamıleyım.3 lu testım rısklı cıktıgı ıcın yurt dısına kan ornegı gonderıp nıfty test yaptırmıstım.sonucuda temız gelmıstı.dun aydında cok ıyı bır profosore ayrıntılı ultrasona gıttım.ultrasona gore hıc bır bulgu ve sorun gormedı cok sukur ama bu yaptırdıgım nıfty testınınde hıcbır gecerlılıgı yok gozumde dedı.egerkı yapılması gerekseymıs amnıyosentez yapardım dedı.sız bu testler konusunda ne dusunuyorsunuz.ultrasonun temız cıkmasına sevınemedım bu yorumu yuzunden.
Yaa tamam canım cok sagol dikkat edelimKızlar geçen haftalarda okumustum uygulamada anı baş dönmeleri yaşlanabiliyormuş bayılacak hissi olabiliyormuş bu durumda hemen herşeyi bırakıp uzanıp sol tarafınıza yatıp kan akışını hızlandırmak gerekiyormus bu haftalarda oluyormus
Geçmiş olsun canım ama önce hemen ismini nickini değiştiriyorsun bakalımKızlar aksilikler beni bulmaya devam ediyor dişim kırıldıhem de kanaş tedavili dolgulu dişim deli gibi hava alıyor ve zonkluyo hastaneye gidiyorum inşallah doldururlar
anladım.bızım detaylı ıyı cıktı,kan testıde ıyı cıktı ama doktor kan testının benım ıcın yaptırımı yok dedı.ınsanın mutlulugunu kursagında bırakıyorlarBenimde ucuzlerimden tek yumurta ikizimin 1tanesi 2hafta geriden geliyor ufak ve zayif kardeslerine goredetayliya burun kemigi ve bacak kemigi kisa cikti safra keseside silik dedi amiyosentez onerdi sonlandirma vs dedi 3saat sonra kendi Dr gittim raporla 3saat omrumden 10yil goturdu drum test senin icin riskli dedi Ben serkaj oldum bu testi yaparsak hepsini kaybetme durumumuz var dedi korkma dedi hepsi ayni olacak diye bisey yok dedi herkes farkli olcer dedi korkma dedi yinede icin rahat ETSIN kandan baktiralim down varmi die dedi ama bence yok dedi 10gun icinde cikacak sonucum 30kasimdada obebegime detayli ultrason yapilacak tekrar bakalim ins hersey yolunda gider.... birde cok sorunlu diyipte Saglikli bebekler dogmus bunlarida okuyunca detayliya cok kafami takmama karari aldim
yakınmısız:)Sökeliyim ben :)
Su anda ist dayim ama 7 yil oldu ailem hala orada yazlari geliriz :)yakınmısız:)
Bende puskulluyu begendimkızlar ben püsküllü olanı beğendim ama karar veremedim sizce hangisi hoş duruyor
Evet canım ilk gebelikti benim de okuldan çıkıp kontrole çapırmış doktor bir baktı 1 cm açıklık var acilen oldum serklaj, şükür sadece lokal anestezi olduğum için sanırım belim çok ağrıyor. Azıcık da lekelenmem var lekenin birkaç gün normal olacağını söylemişti doktorum, sadece bir krem kullanıyorum ama beceremiyorum bir türlü bence kullanmayı sen kullandın mı ondan cleocin vajinal krem?Ayy yok dan die olmaz merak etmekorktugum gibi olmadi sukur. 20 dk anca surdu zaten. 14. Haftada yapildi. Arastirdim bu konuyu cok fazla. Saglam dikisler var. Tek sikintisi enfeksiyon. Bol su ve takip gerek. Iki gun sonra fln normal hayatina donuyorsun, bi aci, sizi, olmuyor. Genelde yormuyorum kendimi cunku yorulup ayakta kalinca, karnimda sertlesme yani kasilma oluyor. Progestan ve vitamin kullaniyorum. Aklima gelenler bunlar.
Senin nasil gecti ? Iyi msn su an ? Ilk gebelik miydi ?
Ben normaldede kemerle rahat edemem ama kesinlikle takarim rahat edemedim icin elimi koyuyorum kemern altina aliskanlik oldu o sebeple suanda ayni sekilde yapiyorum rahatsiz olmuyorm karnimdan falan .Bu şekilde kemer kullanmakla kullanmamak arasinda hic fark yok camdan bile firlayabilirsiniz allah korusun ben 13 yildir ambulansta calisiyorum cok gebe trafik kazasina gittim kemeri dogru takin rahatsiz ediyorsa kemerle gobeginizin arasina yumusak bisey koyun evinden ciktiktan 10 sn 3 metre sonra 1.vireste kaza yapan gebeye gittim kemer takili değildi ve cok zorluk yasadi acil doguma alındı kemer takin arkadaslar bisey olmaz demeyin
Hayirli haberler olsun insaallah yoktur oyle bisey canimDualarimiz seninle stres yapmamak elde degil allah yardimcin olsun belkide daha az kanlandigi icin geriden geliyodur yakalar insallah kardeslerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?