2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tüp denerken doğal gebelik ama yaştan dolayı riskli grupta sayıyor doktorum. Tüp bebek dr u da olduğu için çok büyük olasılıkla sezeryan olur heralde. Dr umun bebekleri çok kıymetli
Cok zor surecler canim rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin

Merhaba canım Allahın izniyle beyninde de birşey çıkmaz inşallah. Sıkma canını. Sen içini ferah tut moralini yüksek tut.

Benimde ucuzlerimden tek yumurta ikizimin 1tanesi 2hafta geriden geliyor ufak ve zayif kardeslerine gore detayliya burun kemigi ve bacak kemigi kisa cikti safra keseside silik dedi amiyosentez onerdi sonlandirma vs dedi 3saat sonra kendi Dr gittim raporla 3saat omrumden 10yil goturdu drum test senin icin riskli dedi Ben serkaj oldum bu testi yaparsak hepsini kaybetme durumumuz var dedi korkma dedi hepsi ayni olacak diye bisey yok dedi herkes farkli olcer dedi korkma dedi yinede icin rahat ETSIN kandan baktiralim down varmi die dedi ama bence yok dedi 10gun icinde cikacak sonucum 30kasimdada obebegime detayli ultrason yapilacak tekrar bakalim ins hersey yolunda gider.... birde cok sorunlu diyipte Saglikli bebekler dogmus bunlarida okuyunca detayliya cok kafami takmama karari aldim

Yaa tamam canım cok sagol dikkat edelim

Kızlar aksilikler beni bulmaya devam ediyor dişim kırıldı hem de kanaş tedavili dolgulu dişim deli gibi hava alıyor ve zonkluyo hastaneye gidiyorum inşallah doldururlar
Geçmiş olsun canım ama önce hemen ismini nickini değiştiriyorsun bakalım

kızlar ben püsküllü olanı beğendim ama karar veremedim sizce hangisi hoş duruyor

Eklentiler

• Screenshot_2019-11-14-15-42-35.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2019-11-14-15-41-13.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2019-11-14-15-41-05.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 24
anladım.bızım detaylı ıyı cıktı,kan testıde ıyı cıktı ama doktor kan testının benım ıcın yaptırımı yok dedı.ınsanın mutlulugunu kursagında bırakıyorlar

Evet canım ilk gebelikti benim de okuldan çıkıp kontrole çapırmış doktor bir baktı 1 cm açıklık var acilen oldum serklaj, şükür sadece lokal anestezi olduğum için sanırım belim çok ağrıyor. Azıcık da lekelenmem var lekenin birkaç gün normal olacağını söylemişti doktorum, sadece bir krem kullanıyorum ama beceremiyorum bir türlü bence kullanmayı sen kullandın mı ondan cleocin vajinal krem?

Ben normaldede kemerle rahat edemem ama kesinlikle takarim rahat edemedim icin elimi koyuyorum kemern altina aliskanlik oldu o sebeple suanda ayni sekilde yapiyorum rahatsiz olmuyorm karnimdan falan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…