- 2 Temmuz 2019
- 1.396
- 1.552
- 133
Ben hep 0-3 aldim valla. 0-1 varmi bilmiyorumda var ise sadece bi kac hafta giyer giymez haberin olsunAlisveris yapan kızlar bebiş kiyafetlerini kaç beden aldınız ya ben ikinci gebeliği yaşıyorum ama herşeyi unutmusum
0-1 mi alayim 1-3 mu kararsız kaldim bir kaç tane 0-1 diğerlerini 1-3 mu alayim
Ben genel anesteziyle olmustum. Dr bana progestan verdi fitil olarak kullaniyorum. Dikis kadar etkili oluyormus. Bununla ilgili bi suru makale de okudum. Bebeklerimize sag salim kavuscaz ins canim.Evet canım ilk gebelikti benim de okuldan çıkıp kontrole çapırmış doktor bir baktı 1 cm açıklık var acilen oldum serklaj, şükür sadece lokal anestezi olduğum için sanırım belim çok ağrıyor. Azıcık da lekelenmem var lekenin birkaç gün normal olacağını söylemişti doktorum, sadece bir krem kullanıyorum ama beceremiyorum bir türlü bence kullanmayı sen kullandın mı ondan cleocin vajinal krem?
Bence puskuullu olanlar cok tatli ❤kızlar ben püsküllü olanı beğendim ama karar veremedim sizce hangisi hoş duruyor
Bence yanında küçük kız olankızlar ben püsküllü olanı beğendim ama karar veremedim sizce hangisi hoş duruyor
Benimkide 41 yasini bitiriyor. Neyapalim canim boyle kabullenicez evlatlarimizda bizim kusurlarimizi orter . Benim annemi gorsen cok mutlu neseli torunu olcak diye ama biraz genc olmaktan videoya ceker resim ceker paylasir sever bekledigim o ondan . Ama bakmaya geldimmi bakmaz gecen gun eltimin yaninda ben bakamam severim sadece benden bisey beklemesn dedi. Eltimin anneside bende guzel bakarim geceleri kaldirmiyodum kizimi sutunu sagip gece ben iciriyodum bebege dedi 4 ay boyunca kalmisti kiziyla alisana kadar. Utandim oan yani ama yapcak bisey yok sevgisi yeter belkide anane olunca degisir ilgilenmek ister gorucez bakalimBenim annem serklajimin yapildigi gun aramadi bile. Neymis unutmus. 50 yasinda henuz ustelik. Bana hep der ki, kaynananla iyi gecin, o guzel cocuk bakiyo, cok sabirli, cok guzel yemek yapiyor die. Kendinden savmak icin beni.
Cocuguna ev dagitmamasini ogret, bana gelirseniz evi dagitirsa kizarim, izin vermem dagitmasina fln diyor.
Dogumuma zaten gelmeyecegi solemiyim bile. Gece fln hayatta kalkmaz. Annem var ama yalnizim bende. Boyle olan da tek ben degilim, farkindayim ve uzulmuyorum artik.
Biliyordum tek olmadigimiBenimkide 41 yasini bitiriyor. Neyapalim canim boyle kabullenicez evlatlarimizda bizim kusurlarimizi orter . Benim annemi gorsen cok mutlu neseli torunu olcak diye ama biraz genc olmaktan videoya ceker resim ceker paylasir sever bekledigim o ondan . Ama bakmaya geldimmi bakmaz gecen gun eltimin yaninda ben bakamam severim sadece benden bisey beklemesn dedi. Eltimin anneside bende guzel bakarim geceleri kaldirmiyodum kizimi sutunu sagip gece ben iciriyodum bebege dedi 4 ay boyunca kalmisti kiziyla alisana kadar. Utandim oan yani ama yapcak bisey yok sevgisi yeter belkide anane olunca degisir ilgilenmek ister gorucez bakalim.
Cok gecmis olsun. Hepimiz birbirimizin duacisiyiz merak etme. Ister tup ister nomal yolla olsun, herkesin karninda hissettigi o tekmeler, hepimizin en degerlisi vazgecilmez aski, Rabbim acilarini gostermesin.Arkadaşlar bugun ayrıntılı ultrasona girdim maalesef bebeğimin plasentasında iki damar olucağı yerde tek damar varmış buda ilerleyen aylarda gelişim geriliği ve erken doğum riski yaratıomuş.çok endişeliyim ve korkuyorum.benim bebeğim tup bebek ve çok denemeler sonrasında oldu ona bişey olursa dayanamam.lütfen dualarınızı eksik etmeyin.inş hepimizin çocukları sağlıkla doğar.
İnşallah canım ben progestan tablet ve 3 günde bir de iğnesini yaptırcam kuzum, Rabbim bize de sağ salim kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza inşallah. Ben 24. Hafta da oldum serklaj kuzum senin haftan kaçtı acaba?Ben genel anesteziyle olmustum. Dr bana progestan verdi fitil olarak kullaniyorum. Dikis kadar etkili oluyormus. Bununla ilgili bi suru makale de okudum. Bebeklerimize sag salim kavuscaz ins canim.
0-1 diye bisey varmiki ben gormedim yeni dogan var onlarda minicik olmayabilir bile bebegin yapisina gore. Ben hastane cikisi aldim 1 tane 10 lu 1 tane5 li gerisini hep 0-3 aylik 3-6 aylik aldim 6-9 az aldm kilosu belli olmaz ozamana kadar kisa giriyoruz tekrsar zayfmi olur kilolu mesela suan eltimin bebegi var 4 aylik ona 9-12 aylk takim aldk olmus saka gibi :) korktum resmen ya.Alisveris yapan kızlar bebiş kiyafetlerini kaç beden aldınız ya ben ikinci gebeliği yaşıyorum ama herşeyi unutmusum
0-1 mi alayim 1-3 mu kararsız kaldim bir kaç tane 0-1 diğerlerini 1-3 mu alayim
14. Haftamda oldum ben serklaji canim. Progestani agiz yoluyla mi aliyorsun oyleyse ? Vajinal krem ne icin peki onu bilemedim ? Progestan ignesi fln vermedi bana.İnşallah canım ben progestan tablet ve 3 günde bir de iğnesini yaptırcam kuzum, Rabbim bize de sağ salim kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza inşallah. Ben 24. Hafta da oldum serklaj kuzum senin haftan kaçtı acaba?
Allah yardimcin olsun canim insaallah korkugun gibi olmazArkadaşlar bugun ayrıntılı ultrasona girdim maalesef bebeğimin plasentasında iki damar olucağı yerde tek damar varmış buda ilerleyen aylarda gelişim geriliği ve erken doğum riski yaratıomuş.çok endişeliyim ve korkuyorum.benim bebeğim tup bebek ve çok denemeler sonrasında oldu ona bişey olursa dayanamam.lütfen dualarınızı eksik etmeyin.inş hepimizin çocukları sağlıkla doğar.
Yemek yapiyordur :)@Altibirlik61 kuzum nerdesin sen, sesin cikmiyor hic
Aynen oyle canim hayirli evlar olur onlarda insaallah bizlereBiliyordum tek olmadigimiduam o zaten, her iki taraftaki hatali davranislari kendi evladima yapmamak zaten.
Hayirlisi be gulum
Bende bu markanin sirt cantasi var cok memnun kaldim. Guzel gunlerde kullan.Çanta alan arkadaşlar olmuş genelde sırt çantası alınmış iyi günlerde kullanalım inşallah bende sırt çantası takmayı sevmiyorum çapraz asmalı aldım umarım memnun kalırımEki Görüntüle 2554256
Bugun doktora gitcekti de ondan meraklandimYemek yapiyordur :)
A bilmiyordum dr a gidecegini aksama gelir :)Bugun doktora gitcekti de ondan meraklandim
Ben dalan granül matik aldımDeterjan olarak ne almayı planlıyorsunuz hanımlar.
Bu hepsinden guzel zatenfikrimi değiştirdim bunu sipariş verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?