2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Alisveris yapan kızlar bebiş kiyafetlerini kaç beden aldınız ya ben ikinci gebeliği yaşıyorum ama herşeyi unutmusum
0-1 mi alayim 1-3 mu kararsız kaldim bir kaç tane 0-1 diğerlerini 1-3 mu alayim
Ben hep 0-3 aldim valla. 0-1 varmi bilmiyorumda var ise sadece bi kac hafta giyer giymez haberin olsun

Ben genel anesteziyle olmustum. Dr bana progestan verdi fitil olarak kullaniyorum. Dikis kadar etkili oluyormus. Bununla ilgili bi suru makale de okudum. Bebeklerimize sag salim kavuscaz ins canim.

Benimkide 41 yasini bitiriyor. Neyapalim canim boyle kabullenicez evlatlarimizda bizim kusurlarimizi orter . Benim annemi gorsen cok mutlu neseli torunu olcak diye ama biraz genc olmaktan videoya ceker resim ceker paylasir sever bekledigim o ondan . Ama bakmaya geldimmi bakmaz gecen gun eltimin yaninda ben bakamam severim sadece benden bisey beklemesn dedi. Eltimin anneside bende guzel bakarim geceleri kaldirmiyodum kizimi sutunu sagip gece ben iciriyodum bebege dedi 4 ay boyunca kalmisti kiziyla alisana kadar. Utandim oan yani ama yapcak bisey yok sevgisi yeter belkide anane olunca degisir ilgilenmek ister gorucez bakalim .

Arkadaşlar bugun ayrıntılı ultrasona girdim maalesef bebeğimin plasentasında iki damar olucağı yerde tek damar varmış buda ilerleyen aylarda gelişim geriliği ve erken doğum riski yaratıomuş.çok endişeliyim ve korkuyorum.benim bebeğim tup bebek ve çok denemeler sonrasında oldu ona bişey olursa dayanamam.lütfen dualarınızı eksik etmeyin.inş hepimizin çocukları sağlıkla doğar.

Biliyordum tek olmadigimi duam o zaten, her iki taraftaki hatali davranislari kendi evladima yapmamak zaten.
Hayirlisi be gulum

Cok gecmis olsun. Hepimiz birbirimizin duacisiyiz merak etme. Ister tup ister nomal yolla olsun, herkesin karninda hissettigi o tekmeler, hepimizin en degerlisi vazgecilmez aski, Rabbim acilarini gostermesin.
Bilgim yok ama bu tek damar dedigin, centik gibi bi seyse, bi cok arkadasin bebeginde olan bi durum ve o kadar kotu bi sey olmuyor bahsettgin kadar sanirim. Yazarlar birazdan sana zaten. Kendine dikkat et canim.

Ben genel anesteziyle olmustum. Dr bana progestan verdi fitil olarak kullaniyorum. Dikis kadar etkili oluyormus. Bununla ilgili bi suru makale de okudum. Bebeklerimize sag salim kavuscaz ins canim.
İnşallah canım ben progestan tablet ve 3 günde bir de iğnesini yaptırcam kuzum, Rabbim bize de sağ salim kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza inşallah. Ben 24. Hafta da oldum serklaj kuzum senin haftan kaçtı acaba?

Alisveris yapan kızlar bebiş kiyafetlerini kaç beden aldınız ya ben ikinci gebeliği yaşıyorum ama herşeyi unutmusum
0-1 mi alayim 1-3 mu kararsız kaldim bir kaç tane 0-1 diğerlerini 1-3 mu alayim
0-1 diye bisey varmiki ben gormedim yeni dogan var onlarda minicik olmayabilir bile bebegin yapisina gore. Ben hastane cikisi aldim 1 tane 10 lu 1 tane5 li gerisini hep 0-3 aylik 3-6 aylik aldim 6-9 az aldm kilosu belli olmaz ozamana kadar kisa giriyoruz tekrsar zayfmi olur kilolu mesela suan eltimin bebegi var 4 aylik ona 9-12 aylk takim aldk olmus saka gibi :) korktum resmen ya.

14. Haftamda oldum ben serklaji canim. Progestani agiz yoluyla mi aliyorsun oyleyse ? Vajinal krem ne icin peki onu bilemedim ? Progestan ignesi fln vermedi bana.

Allah yardimcin olsun canim insaallah korkugun gibi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…