- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
Canım ben keseyi gördüğümde betam 2717 idi ama vajinal gözüktü karindan gözükmedi bende hemen hemen 4 haftalikken gördüm sende görebilirsin ama vajinal bakarsaKızlar doktorum cumartesi kese icin cagirdi beni ama betam o zmn 3889 falan olacak görünmez ki bu değerle sizce görünür mü? Sat 12 haziran ama ben klomen ve catlatma ignesi yle hamile kldım 25 haziran igne günüm
meraba bende biraktim kullanmiyorum artıkİyi akşamlar kızlar bende nasip olursa mart annesi olacağım bugün doktorum glukofeni bıraktırdı sizde böyle bişey yaşadınız mı
Ben de ovulasyonla baktım 24 Haziran ilişki günü sat 12 Haziran. Yarın için gel dedi bana bakalım görünürse yaZarımKızlar doktorum cumartesi kese icin cagirdi beni ama betam o zmn 3889 falan olacak görünmez ki bu değerle sizce görünür mü? Sat 12 haziran ama ben klomen ve catlatma ignesi yle hamile kldım 25 haziran igne günüm
Tesekkur ederim canim. Bugun 5+3 olduk cok sukur. Karnımın alt kısmında gobek deliginin hemen alt sağ tarafında bi sertlik hissediyorum sanki icerden bi yumruk değiyor gibi. Bunu hisseden oldu mu? Ilk kez hissettim anlayamadigim bi seyEndokrinoloji bölümüne git canım ilaç veriyorlar
regl haftasi normal olan şişlik hissediyordum. Ödemdir sandım. Sonra hamileligi öğrenmeden onceki gun gobegim cikti resmen kiyafetten. Hatta diyette yaptigim icin noluyor boyle dedim. Sonra hamileligide ogrendim. Sanki karnim gittikce buyumeye basladi. Gecen hafta cok yogun kasik agrisi oldu. Ozellikle pazar ve pazartesi cok siddetliydi (piknik yaptik asiri yoruldum) iki gundur daha iyi. Dün resmen adet olcakmisim hissi geldi korktum. Arada agrilar girip cikiyor ama normale döndü.Tesekkur ederim canim. Bugun 5+3 olduk cok sukur. Karnımın alt kısmında gobek deliginin hemen alt sağ tarafında bi sertlik hissediyorum sanki icerden bi yumruk değiyor gibi. Bunu hisseden oldu mu? Ilk kez hissettim anlayamadigim bi seyoluyor mu boyle seyler acaba kizlar. Zaten şişkinlik de var
Tesekkur ederim canim. Bugun 5+3 olduk cok sukur. Karnımın alt kısmında gobek deliginin hemen alt sağ tarafında bi sertlik hissediyorum sanki icerden bi yumruk değiyor gibi. Bunu hisseden oldu mu? Ilk kez hissettim anlayamadigim bi seyoluyor mu boyle seyler acaba kizlar. Zaten şişkinlik de var
Aynen canım ya. Ama ilk kez yasadigim icin sasirdim acikcasi. Masallah bende sabah bulantisi da olmuyor. Sadece bugun bi kasik agrisi oldu gecti o da. Sadece uyusukluk var ustumde ve istahim cok acik. Normal midir sence bu hissettigim sey? Bi garip hisregl haftasi normal olan şişlik hissediyordum. Ödemdir sandım. Sonra hamileligi öğrenmeden onceki gun gobegim cikti resmen kiyafetten. Hatta diyette yaptigim icin noluyor boyle dedim. Sonra hamileligide ogrendim. Sanki karnim gittikce buyumeye basladi. Gecen hafta cok yogun kasik agrisi oldu. Ozellikle pazar ve pazartesi cok siddetliydi (piknik yaptik asiri yoruldum) iki gundur daha iyi. Dün resmen adet olcakmisim hissi geldi korktum. Arada agrilar girip cikiyor ama normale döndü.
Bugun eşimle temizlik yaptik, o esyalari cekti ben supurdum sildim. Sonra kurutma makinasi bakmaya gittik baya dolastik ayakta kaldim. Kizim annemdeydi oraya gittik orada da pek yatamadım. Şimdilik agrim yok acaba neden yok diyorumiste annelik boyle haberi alman yeterli. Hep endise hali devam eder...
Hepimiz o pitpitlari bekliyoruz heyecanla, Allah hayirlisiyla nasip etsinAynen canım ya. Ama ilk kez yasadigim icin sasirdim acikcasi. Masallah bende sabah bulantisi da olmuyor. Sadece bugun bi kasik agrisi oldu gecti o da. Sadece uyusukluk var ustumde ve istahim cok acik. Normal midir sence bu hissettigim sey? Bi garip hisayy hayirlisiyla kalp sesini duysaydim
Aaa bak belki benim hissettiğim de odur. Gerginlik hissediyorum canım tam kelime bu içimde bi yer yay gibi gerildi. Bu arada göğüs hassasiyeti de yaşıyorum. Insallah her sey yolundadirBirde burayada yazmistim. Sanki icimde birsey hissediyorum gibi tam kipirti degil. Zaten bebegi asla hissedemem de. Acaba bağların gerilişinimi hissediyorum diyorum
rahim büyüyor o gerilme ondan. Zamanla vucut adapte olucak :)Aaa bak belki benim hissettiğim de odur. Gerginlik hissediyorum canım tam kelime bu içimde bi yer yay gibi gerildi. Bu arada göğüs hassasiyeti de yaşıyorum. Insallah her sey yolundadir
Yok cok sukur oyle siddetli bi agri degil. Aslinda agri degil bi histi. En erken ne zaman duyuluyor kalp atisi acabaHepimiz o pitpitlari bekliyoruz heyecanla, Allah hayirlisiyla nasip etsinkasik agrisi, adet sancisi gibi hafif agrilar normal kabul ediliyor. Diyelim cok siddetli duramayacak haldesin o zaman mutlaka dra git. Ayni sekilde lekelenme, kanama vs olunca. Çok sukur bende simdilik olmado yerleşme harici. İnsallahta olmasın kimse de.
İstah acikligimi ben ilaca birakmaya bağladım. Bu hafta daha kontrol edebilir hale geldim
Ama acligima dayanamıyorum zaten normaldede oyleydim
Aminn canımm. Sen kacinca haftadasin. Bu arada o kullanmayi biraktigin ilac ne icindi?rahim büyüyor o gerilme ondan. Zamanla vucut adapte olucak :)
vajinal muayeneden 6 haftalıkken duyanlar var. Ben daha henuz bebegi de goremedimYok cok sukur oyle siddetli bi agri degil. Aslinda agri degil bi histi. En erken ne zaman duyuluyor kalp atisi acaba
Ben bugun 6+2 idim. Seker hapi kullaniyodum onu biraktimAminn canımm. Sen kacinca haftadasin. Bu arada o kullanmayi biraktigin ilac ne icindi?
Gorursun insallah canım ben sadece keseyi gordum dün. Doktorum garanti olsun diye mi 2 hafta sonra gel dedi acabavajinal muayeneden 6 haftalıkken duyanlar var. Ben daha henuz bebegi de goremedim
Maşallah canım darısı bizim başımıza insallah. Saglikla kucagimiza alalim hepimiz insallah6+1 di karından kalp atışı görünüyordu ama daha net görelim mi dedi olur dedim vajinal baktı daha net görüldü..❤
Canim sakin sakin moral bozma. Degerin super. Her sey yolundadir eminim.Benide boş gebelik korkusu sardi şuan.Forumda keseyi görüp bebeği görmeyenleri okudum..12.haftasinda olup kesenin 5.haftada kalip kürtaj olanlari okudum ve çok canım sıkıldı.Tabi bunda bugün ki doktorunda payi var 5.haftam ve ultrasonda minicik bir şey var kese olabilir ama başka birşey de olabilir demesinden.
Değerimi doktor henüz görmedi ama çıkan değere göre minicik birşey görünüyor demesi kafamı kariştirdi.Kanla emin olalim demişti.Belkide ne olur ne olmaz kanı görmeden umutlandirmak istemedi.Sizlerin keseyi gördüğünde değeriniz kaçtı.Keseyi görmeyenler de yazabilir kaç hafta ve beta hcg kaç?
Benim 5.hafta değer 5614
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?