Merhaba tatlış anneler :) bende bugün minik kuzumun kalp atışını gördüm çok şükür. 6. Haftamdayım. Dinletmedi bebek çok küçük daha sesle yormayalım onu dedi haftaya gel dedi.
Aynen canım normalde alttan kontrolde duyulur ama.sen cok kilolu değilsin bide cihazim kaliteli dedi özele gittim bu sefer espirili bir doktor cok rahatladim bu sefer darisi inşallah sizin basiniza duyarsin sende yarin
Kaç kilosun merak ettim bide kalp sesini dışarı veriyor mu duyabiliyor musun ilk haftalarda dinleme değilde ultrason görüntüsünden bakıyorlarmış atıp atmadığına
Kaç kilosun merak ettim bide kalp sesini dışarı veriyor mu duyabiliyor musun ilk haftalarda dinleme değilde ultrason görüntüsünden bakıyorlarmış atıp atmadığına
Çokta zayif değilim canim 71 kiloyom 169 boyum var. Valla ben daha doktora kesenin içindeki o beyazlik mi bebek dememle kalp atışını acti zararlı diyolar ama olsa acmazdi herhalde disari verdi baya duydum pıt pıt atışını
Çokta zayif değilim canim 71 kiloyom 169 boyum var. Valla ben daha doktora kesenin içindeki o beyazlik mi bebek dememle kalp atışını acti zararlı diyolar ama olsa acmazdi herhalde disari verdi baya duydum pıt pıt atışını
Bizim komşumuz da hamileyken yakalanmıştı. İlaç filan kullanmıştı çocuğu sağlıklıca doğdu ortaokulda şu an. Doktor erken fark etmiş sıkıntı olacağını sanmıyorum tedaviye başlamışsınız. Bu en kötü ihtimal tabi. Kendinizi strese sokmayın
Sebahat Turan çok iyi bir doktor kızımı da onda Doğum yaptım. Doğal Doğum yanlısı zorda kalmadıkça asla sürece müdahele etmiyor. Hipnoz masaj, pilates gibi rahatlatıcı teknikler kullanıyor doğumda. Gebelik takibinde de çok ilgili
Kızlar doktorum cumartesi kese icin cagirdi beni ama betam o zmn 3889 falan olacak görünmez ki bu değerle sizce görünür mü? Sat 12 haziran ama ben klomen ve catlatma ignesi yle hamile kldım 25 haziran igne günüm