2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bende aşırı bel ağrısı ve kasık ağrısı var bu gün .sizdede oluyor mu normal mi Yani

Kaç kilosun merak ettim bide kalp sesini dışarı veriyor mu duyabiliyor musun ilk haftalarda dinleme değilde ultrason görüntüsünden bakıyorlarmış atıp atmadığına

Kızlar tsh degerim 3.75 cıkmış yuksek geldi bana sonuc kagidindaki referans araligina gore normal diyor ama. Nasil sizce?

Kaç kilosun merak ettim bide kalp sesini dışarı veriyor mu duyabiliyor musun ilk haftalarda dinleme değilde ultrason görüntüsünden bakıyorlarmış atıp atmadığına
Çokta zayif değilim canim 71 kiloyom 169 boyum var. Valla ben daha doktora kesenin içindeki o beyazlik mi bebek dememle kalp atışını acti zararlı diyolar ama olsa acmazdi herhalde disari verdi baya duydum pıt pıt atışını

Eğer atlatmışsam iyi bişey sanırım. ama şu anda var ise kötü bi durum diye anladım
Bizim komşumuz da hamileyken yakalanmıştı. İlaç filan kullanmıştı çocuğu sağlıklıca doğdu ortaokulda şu an. Doktor erken fark etmiş sıkıntı olacağını sanmıyorum tedaviye başlamışsınız. Bu en kötü ihtimal tabi. Kendinizi strese sokmayın

Kızlar ankarada olanlar gittikleri doktorları yazabilirlermi
Sebahat Turan çok iyi bir doktor kızımı da onda Doğum yaptım. Doğal Doğum yanlısı zorda kalmadıkça asla sürece müdahele etmiyor. Hipnoz masaj, pilates gibi rahatlatıcı teknikler kullanıyor doğumda. Gebelik takibinde de çok ilgili

İyi akşamlar kızlar bende nasip olursa mart annesi olacağım bugün doktorum glukofeni bıraktırdı sizde böyle bişey yaşadınız mı

Kızlar doktorum cumartesi kese icin cagirdi beni ama betam o zmn 3889 falan olacak görünmez ki bu değerle sizce görünür mü? Sat 12 haziran ama ben klomen ve catlatma ignesi yle hamile kldım 25 haziran igne günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…