Amin canım sağol. inşallah yaa❤Maşallah canım darısı bizim başımıza insallah. Saglikla kucagimiza alalim hepimiz insallah
Ne guzel bi duygudur kim bilir. Bi an once duymak nasip olsun bize de sabirsizlaniyorumAmin canım sağol. inşallah yaa❤
Baktım da bulamadım o şişliği canımTesekkur ederim canim. Bugun 5+3 olduk cok sukur. Karnımın alt kısmında gobek deliginin hemen alt sağ tarafında bi sertlik hissediyorum sanki icerden bi yumruk değiyor gibi. Bunu hisseden oldu mu? Ilk kez hissettim anlayamadigim bi seyoluyor mu boyle seyler acaba kizlar. Zaten şişkinlik de var
Acayip bişiy gerçekten rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnNe guzel bi duygudur kim bilir. Bi an once duymak nasip olsun bize de sabirsizlaniyorum
Şişlik değil canım şişkinlikBaktım da bulamadım o şişliği canım
Amiiin canim insallah insallahAcayip bişiy gerçekten rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn
Siz de duyucaksınız tabii..
Yukarda yazmıştım yaA
Amiiin canim insallah insallahsen kacinci haftada duydun
Benim aklim basimda miYukarda yazmıştım ya6+1di :)
Benide boş gebelik korkusu sardi şuan.Forumda keseyi görüp bebeği görmeyenleri okudum..12.haftasinda olup kesenin 5.haftada kalip kürtaj olanlari okudum ve çok canım sıkıldı.Tabi bunda bugün ki doktorunda payi var 5.haftam ve ultrasonda minicik bir şey var kese olabilir ama başka birşey de olabilir demesinden.
Değerimi doktor henüz görmedi ama çıkan değere göre minicik birşey görünüyor demesi kafamı kariştirdi.Kanla emin olalim demişti.Belkide ne olur ne olmaz kanı görmeden umutlandirmak istemedi.Sizlerin keseyi gördüğünde değeriniz kaçtı.Keseyi görmeyenler de yazabilir kaç hafta ve beta hcg kaç?
Benim 5.hafta değer 5614
Normal ozaman.. kız çocukta çok kasık ağrısı olur diyorlar doğrumudur acabaBende de var ara ara şiddetleniyor
Teşekkürler canım... ben daha bir kez gittim doktora ne soracağımıda hiç bilemeden öyle dinledim çıktımCanim oluyor korkma hatta bugün doktorda adet sancısı gibi olacak kasıklarin cok agricak korkma normal öyle şeyler dedi
Araştıracağım canım teşekkür ederim... ozaman kesisiz doğumlarda yaptırıyordur... çok yüksekmi doğum fiyatları acabaSebahat Turan çok iyi bir doktor kızımı da onda Doğum yaptım. Doğal Doğum yanlısı zorda kalmadıkça asla sürece müdahele etmiyor. Hipnoz masaj, pilates gibi rahatlatıcı teknikler kullanıyor doğumda. Gebelik takibinde de çok ilgili
Görünür bence canım 1000 üstü görünebiliyormuşKızlar doktorum cumartesi kese icin cagirdi beni ama betam o zmn 3889 falan olacak görünmez ki bu değerle sizce görünür mü? Sat 12 haziran ama ben klomen ve catlatma ignesi yle hamile kldım 25 haziran igne günüm
Yalnız kızlar ağırlık sağ taraftaysa erkek sol taraftaysa kız mış..Tesekkur ederim canim. Bugun 5+3 olduk cok sukur. Karnımın alt kısmında gobek deliginin hemen alt sağ tarafında bi sertlik hissediyorum sanki icerden bi yumruk değiyor gibi. Bunu hisseden oldu mu? Ilk kez hissettim anlayamadigim bi seyoluyor mu boyle seyler acaba kizlar. Zaten şişkinlik de var
Aslında sakince beklemek en güzeli.. ben o bir haftayı tatilde geçirdim.. giderken 11 saat gelirken 13 saat yol geldim korktum bişiy olduysa diye şükür gördükkBenim aklim basimda mi5+3üm ben de acaba ben de duyabilir miyim 6+1 olunca
Şişlik değil canım şişkinlikzaten ben de tarif edemedim yay gerilmesi gibi simdi hafifledi ilk kez bugun oluyor. Rahmin buyuyor dedi doktorum adamin benden cekecegi var
Saol canım ama vajinal saglıklı mi ki bebek İcin sorun Olmaz mi?Canım ben keseyi gördüğümde betam 2717 idi ama vajinal gözüktü karindan gözükmedi bende hemen hemen 4 haftalikken gördüm sende görebilirsin ama vajinal bakarsa
Evet sol kasikta agri varsa kiz oluyor genelde kimse sorsam oyle ciktiYalnız kızlar ağırlık sağ taraftaysa erkek sol taraftaysa kız mış..bende acayip kız istiyorum
Canım keseyi görmeden 3 gün önce 3424 tü.vajinaldrm çok net keseyi de içindeki yolc sac kesesinide gördük çok şükürBenide boş gebelik korkusu sardi şuan.Forumda keseyi görüp bebeği görmeyenleri okudum..12.haftasinda olup kesenin 5.haftada kalip kürtaj olanlari okudum ve çok canım sıkıldı.Tabi bunda bugün ki doktorunda payi var 5.haftam ve ultrasonda minicik bir şey var kese olabilir ama başka birşey de olabilir demesinden.
Değerimi doktor henüz görmedi ama çıkan değere göre minicik birşey görünüyor demesi kafamı kariştirdi.Kanla emin olalim demişti.Belkide ne olur ne olmaz kanı görmeden umutlandirmak istemedi.Sizlerin keseyi gördüğünde değeriniz kaçtı.Keseyi görmeyenler de yazabilir kaç hafta ve beta hcg kaç?
Benim 5.hafta değer 5614
Beta 2360 çıkmıştı 1 gün sonra karından keseyi görmüştüm canım sende görürsün benceKızlar doktorum cumartesi kese icin cagirdi beni ama betam o zmn 3889 falan olacak görünmez ki bu değerle sizce görünür mü? Sat 12 haziran ama ben klomen ve catlatma ignesi yle hamile kldım 25 haziran igne günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?