2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Baktım da bulamadım o şişliği canım

5+1 deyim, aksamustu doktorum aradi bugunku b hcg degerim 700mus. 2 gun onceki 260mis. Yarin sabah tekrar bakacak, goremezse cumartesi yine kan verecegim. Hakkimizda hayirlisi. Ben ilk kizimdan once kimyasal gebelik yaşamıştım, o zaman bhcg degerim 5.haftada 60larda falandi ve kanama baslamisti. Bu kez oyle bir durumum yok. Bence senin de degerin bos olmak icin oldukca yuksek, doktorun cihazi iyi olmayabilir...

Araştıracağım canım teşekkür ederim... ozaman kesisiz doğumlarda yaptırıyordur... çok yüksekmi doğum fiyatları acaba

Yalnız kızlar ağırlık sağ taraftaysa erkek sol taraftaysa kız mış.. bende acayip kız istiyorum

Benim aklim basimda mi 5+3üm ben de acaba ben de duyabilir miyim 6+1 olunca
Aslında sakince beklemek en güzeli.. ben o bir haftayı tatilde geçirdim.. giderken 11 saat gelirken 13 saat yol geldim korktum bişiy olduysa diye şükür gördükk❤ sakince bekle canımm inşallah görüceksinn❤

Şişlik değil canım şişkinlik zaten ben de tarif edemedim yay gerilmesi gibi simdi hafifledi ilk kez bugun oluyor. Rahmin buyuyor dedi doktorum adamin benden cekecegi var
benimde agrıyor ya adet sancısı gibi

Canım keseyi görmeden 3 gün önce 3424 tü.vajinaldrm çok net keseyi de içindeki yolc sac kesesinide gördük çok şükür

Kızlar doktorum cumartesi kese icin cagirdi beni ama betam o zmn 3889 falan olacak görünmez ki bu değerle sizce görünür mü? Sat 12 haziran ama ben klomen ve catlatma ignesi yle hamile kldım 25 haziran igne günüm
Beta 2360 çıkmıştı 1 gün sonra karından keseyi görmüştüm canım sende görürsün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…