5+5 iken vajinal duydumYok cok sukur oyle siddetli bi agri degil. Aslinda agri degil bi histi. En erken ne zaman duyuluyor kalp atisi acaba
Benim de 14 haziran iğne günümdu ben iki gün önce alttan gordum keseyiKızlar doktorum cumartesi kese icin cagirdi beni ama betam o zmn 3889 falan olacak görünmez ki bu değerle sizce görünür mü? Sat 12 haziran ama ben klomen ve catlatma ignesi yle hamile kldım 25 haziran igne günüm
Siskinlik degilde benimde yatip kalkarken yada igneye gidince sedyede cikip inerken boyle kasiklarimin orada gerilme oluyor bende oan korku yasiyorum zaten suan bebeklerimiz minicik benimki mercimek kadarmis mesela arastirdigima gore tabi doktora gitmedigim icin insan ordan kopuyormus gibi hissediyor allah korusun rabbim bizlere bagislasn miniklerimizi :)Şişlik değil canım şişkinlikzaten ben de tarif edemedim yay gerilmesi gibi simdi hafifledi ilk kez bugun oluyor. Rahmin buyuyor dedi doktorum adamin benden cekecegi var
7 yada 8 haftalarda gorunuyor genelde o yuzdenGorursun insallah canım ben sadece keseyi gordum dün. Doktorum garanti olsun diye mi 2 hafta sonra gel dedi acabaannelik boyle bi sey sanirim
Canım yanlış yazdim igme günüm 26 hazirandı ☺Kızlar doktorum cumartesi kese icin cagirdi beni ama betam o zmn 3889 falan olacak görünmez ki bu değerle sizce görünür mü? Sat 12 haziran ama ben klomen ve catlatma ignesi yle hamile kldım 25 haziran igne günüm
Bende sormadim zaten doktorum.kendi anlattı ben soramayincaTeşekkürler canım... ben daha bir kez gittim doktora ne soracağımıda hiç bilemeden öyle dinledim çıktım
Vajinal muayenin bebeğe bir zararı yok o sadece hurafe düşüğe sebep olur vs.Ben tüp bebek tedavisi gördüm ve doktorum uzun süre vajinal bakıcakSa
Saol canım ama vajinal saglıklı mi ki bebek İcin sorun Olmaz mi?
4+6 iken evdeki teste gore gittigimde dr kese var kimyasal yada dis gebelik degil dedi. Verdigi usg kagidinda ben goremedim ne kadar minikse keseBenide boş gebelik korkusu sardi şuan.Forumda keseyi görüp bebeği görmeyenleri okudum..12.haftasinda olup kesenin 5.haftada kalip kürtaj olanlari okudum ve çok canım sıkıldı.Tabi bunda bugün ki doktorunda payi var 5.haftam ve ultrasonda minicik bir şey var kese olabilir ama başka birşey de olabilir demesinden.
Değerimi doktor henüz görmedi ama çıkan değere göre minicik birşey görünüyor demesi kafamı kariştirdi.Kanla emin olalim demişti.Belkide ne olur ne olmaz kanı görmeden umutlandirmak istemedi.Sizlerin keseyi gördüğünde değeriniz kaçtı.Keseyi görmeyenler de yazabilir kaç hafta ve beta hcg kaç?
Benim 5.hafta değer 5614
Sagliksiz değilmiş ilk 3 ayda öyle dedi iki dokordaSa
Saol canım ama vajinal saglıklı mi ki bebek İcin sorun Olmaz mi?
Ne bilim canım bende öyle duydum o yuzden sordumVajinal muayenin bebeğe bir zararı yok o sadece hurafe düşüğe sebep olur vs.Ben tüp bebek tedavisi gördüm ve doktorum uzun süre vajinal bakıcak
Yani zararli demi bebek icin vajinal ultrasonSagliksiz değilmiş ilk 3 ayda öyle dedi iki dokorda
Yalnız kızlar ağırlık sağ taraftaysa erkek sol taraftaysa kız mış..bende acayip kız istiyorum
Yok canim devrim cümle kurmusum. Vajinal bakmanin hiçbir sıkıntısı yok canim düşük falan da olmuyor yaniYani zararli demi bebek icin vajinal ultrason
Pek dikkat etmemiştim ... biraz daha dikkat edeyim hangi taraf ağrıyacak diyeEvet sol kasikta agri varsa kiz oluyor genelde kimse sorsam oyle cikti
Devrik cümle canim saat ilerledikçe ben uctum uykum geldiYani zararli demi bebek icin vajinal ultrason
Ne güzel anlatmış yaBende sormadim zaten doktorum.kendi anlattı ben soramayinca
Canım alttan baktırmak istemiyorum ben korkuyorum bisey olur diye benım bi kaybım var buna da bişey olsun istemiyorumCanım yanlış yazdim igme günüm 26 hazirandı ☺
Yaa işte insan tahmin yapmayı seviyorya ondan hepBence alakasi yok boyle biseyin :) yani embryonun kromozomuyla alakali bisey nereye yerlestigiyle alakali olamaz ozaman direk nerede oldugundan anlardik beklemezdik cinsiyeti canim.
Ssvd bile yaptırıyorAraştıracağım canım teşekkür ederim... ozaman kesisiz doğumlarda yaptırıyordur... çok yüksekmi doğum fiyatları acaba
Tam anlamadım canım kusura bakmaDevrik cümle canim saat ilerledikçe ben uctum uykum geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?