2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yok cok sukur oyle siddetli bi agri degil. Aslinda agri degil bi histi. En erken ne zaman duyuluyor kalp atisi acaba
5+5 iken vajinal duydum bu arada bende sol tarafımda ilk zamnlar garip şeyler hissediyordum yumru gibi çekilme gibi kese bebiş o tarafta çıktı hissediyoruz sanırım

Kızlar doktorum cumartesi kese icin cagirdi beni ama betam o zmn 3889 falan olacak görünmez ki bu değerle sizce görünür mü? Sat 12 haziran ama ben klomen ve catlatma ignesi yle hamile kldım 25 haziran igne günüm
Benim de 14 haziran iğne günümdu ben iki gün önce alttan gordum keseyi

Şişlik değil canım şişkinlik zaten ben de tarif edemedim yay gerilmesi gibi simdi hafifledi ilk kez bugun oluyor. Rahmin buyuyor dedi doktorum adamin benden cekecegi var
Siskinlik degilde benimde yatip kalkarken yada igneye gidince sedyede cikip inerken boyle kasiklarimin orada gerilme oluyor bende oan korku yasiyorum zaten suan bebeklerimiz minicik benimki mercimek kadarmis mesela arastirdigima gore tabi doktora gitmedigim icin insan ordan kopuyormus gibi hissediyor allah korusun rabbim bizlere bagislasn miniklerimizi :)

Kızlar doktorum cumartesi kese icin cagirdi beni ama betam o zmn 3889 falan olacak görünmez ki bu değerle sizce görünür mü? Sat 12 haziran ama ben klomen ve catlatma ignesi yle hamile kldım 25 haziran igne günüm
Canım yanlış yazdim igme günüm 26 hazirandı ☺

4+6 iken evdeki teste gore gittigimde dr kese var kimyasal yada dis gebelik degil dedi. Verdigi usg kagidinda ben goremedim ne kadar minikse kese kanda bhcg bakilmadi. 1 hafta sonra kese büyümüştü 5+6 da 5mm idi. Yani daha kucuktur cidden

Bence alakasi yok boyle biseyin :) yani embryonun kromozomuyla alakali bisey nereye yerlestigiyle alakali olamaz ozaman direk nerede oldugundan anlardik beklemezdik cinsiyeti canim.
Yalnız kızlar ağırlık sağ taraftaysa erkek sol taraftaysa kız mış.. bende acayip kız istiyorum

Araştıracağım canım teşekkür ederim... ozaman kesisiz doğumlarda yaptırıyordur... çok yüksekmi doğum fiyatları acaba
Ssvd bile yaptırıyor özel muayenehanesi var Doğumda bir çok hastaneyle anlaşmalı sana hangisi uyarsa bütçe olarak onu ayarlıyor. İnternet sitesi falan var doğaldoğumankara diye bir bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…