2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet takip ediyorrum bende bu sayfayı derarjan hariç hepsini buna göre aldım. Ama detarjanda kararsızım hepsi sabun rendesi biraz kokulu mu olsa acaba diyorum ama zararlı sanırım parfüm

Canım rabbim kimseye kaldıramayacağı yükten fazlasını vermez. Tek bebekle uğraşmak zaten zor 3 bebek birde down sendromlu olmaz Allahın izniyle. Sen bol bol dua et. Bir tanesi az besleniyordur. Hem gelişimi geri olup sonradan toparlayan çok bebek var. Sıkma canını güzel düşün

Evet takip ediyorrum bende bu sayfayı derarjan hariç hepsini buna göre aldım. Ama detarjanda kararsızım hepsi sabun rendesi biraz kokulu mu olsa acaba diyorum ama zararlı sanırım parfüm
Ayni dert bende de var iste. Parfum, koku hastasiyim. Bayilirim hos kokuya o derece. Beyaz sabun fln hapsurtuyor beni ama. Rendeli olanlardan degil de sivi olanlardan ya da direkt boron alirim diyorum. Daha once kullanmistim, onda da koku yok ama neyse artik.

fikrimi değiştirdim bunu sipariş verdim
Yaa kızlar ne güzel hediyelik bile sipariş veriyorsunuz. Bizim çocuğun adı hergün değişiyor. Eşime güvenipte böyle işlere giremiyorum ben Çocuk doğucak biz hala isme karar veremiycez heralde.

Yaptiklari ayip tabikide kv dende bayan o da hamile kaldi sonucta anlamasi lazim aslinda benim yavrumun yavrusu olucak ha o gelini bas tacim ederim.
Olsun kuzum napim sansim yokmus ama bebislerime en guzelini ogretcem Allah onur verir saglik verirse guzele dogruya durustluge.. kendine guvenen cocuklar yetistircem ins..

Ayyy o bile cok is dedikce gozumde buyudu ama olmasida guzelll

Kac gr olmuski cok merak ettim. Bana dün 23+1 de 640 gr dedi
Benim detaylıda 21+2 de yani 413 gramdı 24+2 de gittim 801 gram olmuş. Tam 400 değil ama ölçümleri haftasına göre fazla çıktı. Daha zayıf olması gerekiyormuş.
Hatta ölçüm kağıdınıda paylaşiyim 1 hafta ilerde gösteriyor.23 şubatta doğurmam lazım buna göre

Eklentiler

• IMG_20191114_200330.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 28
Masallahh ya sitenin aktindaki degerde bizim icin 790 gram bu haftalarda.. tombik ve sagliklica buyumeye devam etsinn.. benn tombukleri cook severimm

Gobek nerde ? Gobek ordaysa bebek nerde masallah fit anne bende ilkinde boleydim, mide bulantisindan kilo verdim. Simdi istah acik baslayinca aldim bir 9 kilocuk kadar. Ama acayip gururluyum
Keske daha da ciksa diyorum cunku cok ozenmistim
Bende kilo alamadigimdan heralde sismedi gobis diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…