- 26 Aralık 2018
- 1.391
- 1.892
- 63
Yok bişey yok canım merak ettim ben de öyle yapıyorumEvet neden ki
Evet takip ediyorrum bende bu sayfayı derarjan hariç hepsini buna göre aldım. Ama detarjanda kararsızım hepsi sabun rendesi biraz kokulu mu olsa acaba diyorum ama zararlı sanırım parfümMuhendisin oglu die biri guvenli urunleri yayinliyormus. Baya da takipcisi varmis, urun iceriklerini inceledigi icin guveniliyor sanirim. Ben onda gordum, bunlara iyi demis.
Bebek bezi, islak mendil, deterjan vs
Eki Görüntüle 2554307
Eki Görüntüle 2554309 Eki Görüntüle 2554312
Eki Görüntüle 2554313
Beyaz sabun rendesi benimde aklımda zaten bebek deterjanların rendeliler hep favori. Kendim mi rendelesem diyorumBen bebekler için sıvı detarjanlar var ondan almayı düşünüyorum, yada beyaz kalıp sabun rendeleyip öyle yıkarım
Canım rabbim kimseye kaldıramayacağı yükten fazlasını vermez. Tek bebekle uğraşmak zaten zor 3 bebek birde down sendromlu olmaz Allahın izniyle. Sen bol bol dua et. Bir tanesi az besleniyordur. Hem gelişimi geri olup sonradan toparlayan çok bebek var. Sıkma canını güzel düşünBenimde ucuzlerimden tek yumurta ikizimin 1tanesi 2hafta geriden geliyor ufak ve zayif kardeslerine goredetayliya burun kemigi ve bacak kemigi kisa cikti safra keseside silik dedi amiyosentez onerdi sonlandirma vs dedi 3saat sonra kendi Dr gittim raporla 3saat omrumden 10yil goturdu drum test senin icin riskli dedi Ben serkaj oldum bu testi yaparsak hepsini kaybetme durumumuz var dedi korkma dedi hepsi ayni olacak diye bisey yok dedi herkes farkli olcer dedi korkma dedi yinede icin rahat ETSIN kandan baktiralim down varmi die dedi ama bence yok dedi 10gun icinde cikacak sonucum 30kasimdada obebegime detayli ultrason yapilacak tekrar bakalim ins hersey yolunda gider.... birde cok sorunlu diyipte Saglikli bebekler dogmus bunlarida okuyunca detayliya cok kafami takmama karari aldim
Bakayım onlarada canım sağolMinoris ve incia benim alacağım deterjan markaları
Nasıl parfümlü mü acaba. Parfümlü bir deterjan mı yoksa sabun rendesimi arasında kaldım da ben. Kokuyor mu güzelUni baby aldimcnm
Ayni dert bende de var iste. Parfum, koku hastasiyim. Bayilirim hos kokuya o derece. Beyaz sabun fln hapsurtuyor beni ama. Rendeli olanlardan degil de sivi olanlardan ya da direkt boron alirim diyorum. Daha once kullanmistim, onda da koku yok ama neyse artik.Evet takip ediyorrum bende bu sayfayı derarjan hariç hepsini buna göre aldım. Ama detarjanda kararsızım hepsi sabun rendesi biraz kokulu mu olsa acaba diyorum ama zararlı sanırım parfüm
Yaa kızlar ne güzel hediyelik bile sipariş veriyorsunuz. Bizim çocuğun adı hergün değişiyor. Eşime güvenipte böyle işlere giremiyorum benfikrimi değiştirdim bunu sipariş verdim
Olmadim ama biliyorum.. bir parmak kadar sokmanin bi sikintidi yok kaldiki aplikatiru de anca o kdr sokuyosun...Yok canım benimki lacivert beyaz olan bir kutu, sen de mi serklaj olmuştun kuzum
Secenekler nelerYaa kızlar ne güzel hediyelik bile sipariş veriyorsunuz. Bizim çocuğun adı hergün değişiyor. Eşime güvenipte böyle işlere giremiyorum benÇocuk doğucak biz hala isme karar veremiycez heralde.
Minoris aldım ben de. Bayağı indirim vardıEvet takip ediyorrum bende bu sayfayı derarjan hariç hepsini buna göre aldım. Ama detarjanda kararsızım hepsi sabun rendesi biraz kokulu mu olsa acaba diyorum ama zararlı sanırım parfüm
Olsun kuzum napim sansim yokmus ama bebislerime en guzelini ogretcem Allah onur verir saglik verirse guzele dogruya durustluge.. kendine guvenen cocuklar yetistircem ins..Yaptiklari ayip tabikide kv dende bayan o da hamile kaldi sonucta anlamasi lazim aslinda benim yavrumun yavrusu olucak ha o gelini bas tacim ederim.
Ayyy o bile cok isBenim baya az kaldi alacaklarim, aralikta bursaya anneme gidince tamamlicam. Bebek nevresim takimi, hem kizima hem de bebise havlu bornoz falan alicam.
Depend doguma dogru internetten alirim buyuk ihtimal, gogus pedi evde numuneler var, bi kutu doguma yakin alırım. Pipiped annem dikti evdeki malzemelerle
Islak mendil bez falan doguma yakin yine internetten alırım eve gelir tasimam onlari. Bi paket bezim var zaten 1 numara.
Ikinci cocuk olunca buyuk esyalar ve elektroniklerin hepsi var zaten, ufak tefek biberon emzik falan aldim, esas is ilkinden kalanlari oturup ayiklamak elden gecirmek. Ilk tur bi baktim ama detayli temizlicem hepsini dogum iznine cikinca.
Ben de 23+5 dim yuvarlayınca 24 dedi canım doktor22 + canim.
Öyle canım ben de dikkat ederek daha düzgün yapmaya çalışcam inşallah, hayırdır sen fitili neden kullanıyorsun canım İnşallah önemli bir sorun yokturOlmadim ama biliyorum.. bir parmak kadar sokmanin bi sikintidi yok kaldiki aplikatiru de anca o kdr sokuyosun...
Rendeliosunuz elde mi yikaniyor ??Beyaz sabun rendesi benimde aklımda zaten bebek deterjanların rendeliler hep favori. Kendim mi rendelesem diyorum
Ben de 23+5 dim yuvarlayınca 24 dedi canım doktor
Benim detaylıda 21+2 de yani 413 gramdı 24+2 de gittim 801 gram olmuş. Tam 400 değil ama ölçümleri haftasına göre fazla çıktı. Daha zayıf olması gerekiyormuş.Kac gr olmuski cok merak ettim. Bana dün 23+1 de 640 gr dedi
Masallahh ya sitenin aktindaki degerde bizim icin 790 gram bu haftalarda.. tombik ve sagliklica buyumeye devam etsinn.. benn tombukleri cook severimmBenim detaylıda 21+2 de yani 413 gramdı 24+2 de gittim 801 gram olmuş. Tam 400 değil ama ölçümleri haftasına göre fazla çıktı. Daha zayıf olması gerekiyormuş.
Hatta ölçüm kağıdınıda paylaşiyim 1 hafta ilerde gösteriyor.23 şubatta doğurmam lazım buna göre
Bende kilo alamadigimdan heralde sismedi gobis diyorum :)Gobek nerde ? Gobek ordaysa bebek nerdemasallah fit anne bende ilkinde boleydim, mide bulantisindan kilo verdim. Simdi istah acik baslayinca aldim bir 9 kilocuk kadar. Ama acayip gururluyum
Keske daha da ciksa diyorum cunku cok ozenmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?