Tek care dinlenmek cnmBenim dun kontrolun vardi dunden beride cok belim agriyor kilomda fazla degil uzandim iyicede agriyor ,krem yasak nasil hafiflerki bu agri
Massallah cnm :)Benim detaylıda 21+2 de yani 413 gramdı 24+2 de gittim 801 gram olmuş. Tam 400 değil ama ölçümleri haftasına göre fazla çıktı. Daha zayıf olması gerekiyormuş.
Hatta ölçüm kağıdınıda paylaşiyim 1 hafta ilerde gösteriyor.23 şubatta doğurmam lazım buna göre
Ben eksiklerimi yazmistim sadece cnm o da isini gormez :) benim bebise ufak tefek eksiklerim kaldi asil eksik kendimin ihtiyaclariKızlar hazırda alınacaklar listeniz var mı bakayım da bende alayım. İlk bebek benim aklıma geleni alıyorum ama eksiklerim olacak galiba
Ayyy cok sey varki sen olani yaz olmayanlari ben tazayim gerekli gereksiz gorduklerini elersin sendeKızlar hazırda alınacaklar listeniz var mı bakayım da bende alayım. İlk bebek benim aklıma geleni alıyorum ama eksiklerim olacak galiba
Ben eksiklerimi yazmistim sadece cnm o da isini gormez :) benim bebise ufak tefek eksiklerim kaldi asil eksik kendimin ihtiyaclari
Hayır rendeliyorum çamaşır makinasının kazanın içine atıyorum beyazlılarda. Ön yıkamayı beyaz sabunla yapmış oluyorum. Rendenin en küçük yeriyle rendeleyip deterjan yerinede koyabilirsinizRendeliosunuz elde mi yikaniyor ??
Ayyy ne guzellllHayır rendeliyorum çamaşır makinasının kazanın içine atıyorum beyazlılarda. Ön yıkamayı beyaz sabunla yapmış oluyorum. Rendenin en küçük yeriyle rendeleyip deterjan yerinede koyabilirsiniz
Seçeneklerde kıt zaten. O olmaz bu olmaz diye diye 3 tane birbirinden alakasız isim kaldı elimizdeSecenekler nelerbiz iki dkda ayarlariz
Kapi susunu bir dahaki ay butcesine ayirdim ben cnm :) bende kapi susu yaparim isimli cikolata bir de kolonya bir de tesbih dagiticam o kadar yeter artar bile bence :)Bnmde pijama gecelik yok, lihusa taci kizima bana yokdaha bakamadim.. cikoltam, gelene bi magnet veriririm.. daha hazir degil...kapi susum duvar panosu yaptircam daha.. odasinin halisi perdesi yok ☺☺
Hakikaten tam arada kalmalik olmus. Tuna da cok guzel cihan da. Adiyla buyusun pasaSeçeneklerde kıt zaten. O olmaz bu olmaz diye diye 3 tane birbirinden alakasız isim kaldı elimizde
Cihan - Anıl - Tuna
En son Tuna'ya karar verdik bakalım değişmezse
En iyisi tuna bence cnm erkek ismi zor birazSeçeneklerde kıt zaten. O olmaz bu olmaz diye diye 3 tane birbirinden alakasız isim kaldı elimizde
Cihan - Anıl - Tuna
Sağlıkla büyüsünde canım ben tombik sevmiyorum ya.Masallahh ya sitenin aktindaki degerde bizim icin 790 gram bu haftalarda.. tombik ve sagliklica buyumeye devam etsinn.. benn tombukleri cook severimm
Ben benimki alinca asiri mutlu oluyorum valla. Tombik cocuk hastasiyimdir zaten. Nasil dogacagi cok umrumda degil. Sezeryane de varim yaniSağlıkla büyüsünde canım ben tombik sevmiyorum ya.Hem normal doğum çok istiyorum. Kilolu olunca sezaryana alıyorlar direk. O yüzden korkuyorum çok kilo alır diye.
Benim erkegimin ismi hala buralarda yokSeçeneklerde kıt zaten. O olmaz bu olmaz diye diye 3 tane birbirinden alakasız isim kaldı elimizde
Cihan - Anıl - Tuna
Sağlıkla büyüsünde canım ben tombik sevmiyorum ya.Hem normal doğum çok istiyorum. Kilolu olunca sezaryana alıyorlar direk. O yüzden korkuyorum çok kilo alır diye.
Hakikaten tam arada kalmalik olmus. Tuna da cok guzel cihan da. Adiyla buyusun pasa
Erkek ismi çok zor ya. Birde benim beğendiğim isimlere eşim hep çok var onlardan diyoe koymak istemiyor. Ömer, Çınar, Kerem falan hoşuma gidiyordu ama çevremizde çok var.En iyisi tuna bence cnm erkek ismi zor biraz
Yaaa sen beni coook heyecanlandiyosun bakkŞafak 107 A Altibirlik61 :)
Dogru demis esin cok var eskiden çınari begenirdim bi baktim etraf cinar dolmaya basladi :)Aminn canımm hepimizinki hayırlı, uslu, zeki evlatlar olsun inşallah
Erkek ismi çok zor ya. Birde benim beğendiğim isimlere eşim hep çok var onlardan diyoe koymak istemiyor. Ömer, Çınar, Kerem falan hoşuma gidiyordu ama çevremizde çok var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?