2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar hazırda alınacaklar listeniz var mı bakayım da bende alayım. İlk bebek benim aklıma geleni alıyorum ama eksiklerim olacak galiba

Massallah cnm :)

Kızlar hazırda alınacaklar listeniz var mı bakayım da bende alayım. İlk bebek benim aklıma geleni alıyorum ama eksiklerim olacak galiba
Ben eksiklerimi yazmistim sadece cnm o da isini gormez :) benim bebise ufak tefek eksiklerim kaldi asil eksik kendimin ihtiyaclari

Ben eksiklerimi yazmistim sadece cnm o da isini gormez :) benim bebise ufak tefek eksiklerim kaldi asil eksik kendimin ihtiyaclari

Bnmde pijama gecelik yok, lihusa taci kizima bana yok daha bakamadim.. cikoltam, gelene bi magnet veriririm.. daha hazir degil...kapi susum duvar panosu yaptircam daha.. odasinin halisi perdesi yok

Hayır rendeliyorum çamaşır makinasının kazanın içine atıyorum beyazlılarda. Ön yıkamayı beyaz sabunla yapmış oluyorum. Rendenin en küçük yeriyle rendeleyip deterjan yerinede koyabilirsiniz
Ayyy ne guzellll makineyi bozmazmi??? Beyaz sabun dediginiz vucut yikama sabunu gibimi? Haci sakirin ne bilim zeytinyagli sabun olurmu?? Evde cokca varda...

Bnmde pijama gecelik yok, lihusa taci kizima bana yok daha bakamadim.. cikoltam, gelene bi magnet veriririm.. daha hazir degil...kapi susum duvar panosu yaptircam daha.. odasinin halisi perdesi yok ☺☺
Kapi susunu bir dahaki ay butcesine ayirdim ben cnm :) bende kapi susu yaparim isimli cikolata bir de kolonya bir de tesbih dagiticam o kadar yeter artar bile bence :)

Masallahh ya sitenin aktindaki degerde bizim icin 790 gram bu haftalarda.. tombik ve sagliklica buyumeye devam etsinn.. benn tombukleri cook severimm
Sağlıkla büyüsünde canım ben tombik sevmiyorum ya. Hem normal doğum çok istiyorum. Kilolu olunca sezaryana alıyorlar direk. O yüzden korkuyorum çok kilo alır diye.

Sağlıkla büyüsünde canım ben tombik sevmiyorum ya. Hem normal doğum çok istiyorum. Kilolu olunca sezaryana alıyorlar direk. O yüzden korkuyorum çok kilo alır diye.
Ben benimki alinca asiri mutlu oluyorum valla. Tombik cocuk hastasiyimdir zaten. Nasil dogacagi cok umrumda degil. Sezeryane de varim yani

İnsallah en guzel sekilde onun yarari nasil olacaksa o sekilde olsun.. tabi senin isteginide anliyirum ama insallah ikiniz icin en iyisi olur

Hakikaten tam arada kalmalik olmus. Tuna da cok guzel cihan da. Adiyla buyusun pasa

Aminn canımm hepimizinki hayırlı, uslu, zeki evlatlar olsun inşallah
En iyisi tuna bence cnm erkek ismi zor biraz
Erkek ismi çok zor ya. Birde benim beğendiğim isimlere eşim hep çok var onlardan diyoe koymak istemiyor. Ömer, Çınar, Kerem falan hoşuma gidiyordu ama çevremizde çok var.

Dogru demis esin cok var eskiden çınari begenirdim bi baktim etraf cinar dolmaya basladi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…