2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dur daha da heyecanlandirayim :) bugunu sayma sen bitti 106 de haftaya ciftli sayilara gecicez diyim hafta olarak ort 14 hafta kaldi :)

Offffff fenaaa biseee... cok az kaldi yaa sankii hissediyorum... bak bugun deli gibi yoruldum ya cocuklarda gik yok... dinlenikken evdeykeb daha cok hareketliler..

Yanii kızlar kilo isteyenler portakal suyu ve muza dadansın. Bence onlar kilo yaptı.
Portakal ciktimi yaa pazarda varmi??? Dur ben gidim icerde mandalin var yiyeyim az :))) muz yuyemiom fena oluyorum zaten iki gundur kuru yiyoz evde cok guzel ama oda öldürüyor beni hamilelikte turlu turlu seylerim cikti ya.. Allahtan hayirlisi

2 sinide yiyemiyorum
Bende yumurta hiç yiyemiyorum. Doktor hergün 1 tane yemen lazım diyor. Ben haftada 1 tane anca yiyorum. Hem işten dolayı kahvaltı yapamıyorum tost falan yiyorum hemde normalde ağzıma sürmezdim yumurta şimdi mecbur kaldığım için zorluyorum kendimi ama haftada 1-2 anca oluyor.

Offffff fenaaa biseee... cok az kaldi yaa sankii hissediyorum... bak bugun deli gibi yoruldum ya cocuklarda gik yok... dinlenikken evdeykeb daha cok hareketliler..
Hareketli olunca, cocugunki az hissediliyor.
Zamaninda doguracaksin merak etme sen Bu arada seninkilerin isimleri neydi unuttum galiba ben

Beyaz sabun rendesi benimde aklımda zaten bebek deterjanların rendeliler hep favori. Kendim mi rendelesem diyorum
Canım ben havlularımı,iç çamaşırlarını rendelenmiş beyaz sabunla ıslatıp öyle yıkarım hem mis gibi hemde yumuşacık olur, sabunuda kendim rendeliyorum bir kavonoza dolduruyorum

Hic yoktan iyi cnm.yumurtanin degisik versiyonlarini denesen patatesli yumurta falan

Canım bimde satılıyor artık filede. Kilosu 4.90'dı 3 gün önce aldığımda.

Bugun benimkide sakin cnm.ha bir de yuzdelik olarak yuzde 61 bitti :)

Bak hele 9 ay 10 gun 40 haftalik ya bizimki sezeryab olacak yani seninkide oylemi bilmiyorumda zaten bir hafta erkenden geliyor demek oldumu sana 39 hafta.. sonra venim ikiz bebe oldugu icin hadi bir haftada ven cektim geri oldumu 38 hafta.. 38-25=13 hafta puuffss yinede bayag var

Ben aksilik cikmazsa normal dusunuyorum cnm icimden bi his 40 i bulur diyor ama kendime plan yaptim bile.32.hafta hastane cantami olustururum.35 36 dan sonra baslicam hurmalara egzersizlere :) ben istiyorum ki 40 i beklemesin 38 39 gelsin tabii Allah bilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…