- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Meraklandim simdiYok paylasmadim henuz daha
Tuna benim miniğimin adıSeçeneklerde kıt zaten. O olmaz bu olmaz diye diye 3 tane birbirinden alakasız isim kaldı elimizde
Cihan - Anıl - Tuna
En son Tuna'ya karar verdik bakalım değişmezse
Menemen ve patatesli yumurta yiyebiliyorum aslında ama onun için sabah çok erken kalkmam lazım işe gitmeden hazırlayıp yemem lazım. Ohoooo kim uğraşcak onunlaHic yoktan iyi cnm.yumurtanin degisik versiyonlarini denesen patatesli yumurta falan
Ben bol bol hurma yiyorum bu cennet hurmasi varya portakal gibi... asigim bu meyveye yaaBen aksilik cikmazsa normal dusunuyorum cnm icimden bi his 40 i bulur diyor ama kendime plan yaptim bile.32.hafta hastane cantami olustururum.35 36 dan sonra baslicam hurmalara egzersizlere :) ben istiyorum ki 40 i beklemesin 38 39 gelsin tabii Allah bilir :)
Bendeeee cok severimBen bol bol hurma yiyorum bu cennet hurmasi varya portakal gibi... asigim bu meyveye yaahadi bakalim i sallah
Aslinda ben Melih ismini de seviyorum. Ama esim yagizi baya istiyince kirmak istemiyorum.
Yaaa Tuna'mı oğlunun adı ne güzell. Bizimde Tuna olcak büyük ihtimal eşim Tuna diye seviyor artıkTuna benim miniğimin adıHala daha güzelini bulamıyorum
Ya ilk dort ay tirnaklarim o kadar guzeldiki tobe dedim bunlar benim tirnaklarimmi.. eskiden is yapmaktan suda durmaktan kiriliyordu surekli ve inceliyor ister istemez.. ilk dort ay yatmaktan yemek su dahi dokunmuyordum.. ve muhtesemdi.. tirnak ve saclarimm cok uzuyor benimde onu farkettim hamulelikte ugrasamadim sacimla kestirdim.. yine uzamislar masallah ne diyeyimBu siralar tirnaklarim cok cabuk uzuyor sizde de oylemi?
Sende haklisin cnm :) menemeni geceden yapip dolaba atsan olmuyormuMenemen ve patatesli yumurta yiyebiliyorum aslında ama onun için sabah çok erken kalkmam lazım işe gitmeden hazırlayıp yemem lazım. Ohoooo kim uğraşcak onunla
Yumusak g olunca noluyor kiYumusak g var icinde ama anlami guzel.. Melih zaten guzel ama heryerde var... olsun kocisini kirma bir sonrakide daha senin istedigin binisim olut ins.
Yakin olsaydik sana getirirdim kv agaci var seker gibiler :)Ben bol bol hurma yiyorum bu cennet hurmasi varya portakal gibi... asigim bu meyveye yaahadi bakalim i sallah
Saclarimda fark yok aynilar :)Ya ilk dort ay tirnaklarim o kadar guzeldiki tobe dedim bunlar benim tirnaklarimmi.. eskiden is yapmaktan suda durmaktan kiriliyordu surekli ve inceliyor ister istemez.. ilk dort ay yatmaktan yemek su dahi dokunmuyordum.. ve muhtesemdi.. tirnak ve saclarimm cok uzuyor benimde onu farkettim hamulelikte ugrasamadim sacimla kestirdim.. yine uzamislar masallah ne diyeyim
Evet ve Tuna'm hep tontik bir bebek oldu. Hala daha öyle. Kendi deyimiyle 'iri benim kuzum iri'Yaaa Tuna'mı oğlunun adı ne güzell. Bizimde Tuna olcak büyük ihtimal eşim Tuna diye seviyor artık
Hurma bende çok sevyorummBen bol bol hurma yiyorum bu cennet hurmasi varya portakal gibi... asigim bu meyveye yaahadi bakalim i sallah
Hehehe kuzucum ben takintiliyim .. yağiz diye cagir bakim... yumusak g yi gelip agzindan telaffuz ederken nasil soyluyosun.. ama bir ogretmeni bir arkadasi icin sikinti yok gayet guzel ama yaramazlik yapti bagir bakim yağğğğızzzzzzz diyeYumusak g olunca noluyor kihuylandirma beni
Allam ya neler dusunmus.Hehehe kuzucum ben takintiliyim .. yağiz diye cagir bakim... yumusak g yi gelip agzindan telaffuz ederken nasil soyluyosun.. ama bir ogretmeni bir arkadasi icin sikinti yok gayet guzel ama yaramazlik yapti bagir bakim yağğğğızzzzzzz diyeSen simdi sorcaksin seninki ne diye yok ama ben soylemeyecem belkide guleceksiniz nese
Yani is var yok degil de, zaten son günler gecmiyor, hava da soğuk disarda da gezemem, yavas yavas hallederim napalim.Ayyy o bile cok isdedikce gozumde buyudu ama olmasida guzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?