2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben bol bol hurma yiyorum bu cennet hurmasi varya portakal gibi... asigim bu meyveye yaa hadi bakalim i sallah

Bu siralar tirnaklarim cok cabuk uzuyor sizde de oylemi?
Ya ilk dort ay tirnaklarim o kadar guzeldiki tobe dedim bunlar benim tirnaklarimmi.. eskiden is yapmaktan suda durmaktan kiriliyordu surekli ve inceliyor ister istemez.. ilk dort ay yatmaktan yemek su dahi dokunmuyordum.. ve muhtesemdi.. tirnak ve saclarimm cok uzuyor benimde onu farkettim hamulelikte ugrasamadim sacimla kestirdim.. yine uzamislar masallah ne diyeyim

Saclarimda fark yok aynilar :)

Yaaa Tuna'mı oğlunun adı ne güzell. Bizimde Tuna olcak büyük ihtimal eşim Tuna diye seviyor artık
Evet ve Tuna'm hep tontik bir bebek oldu. Hala daha öyle. Kendi deyimiyle 'iri benim kuzum iri' İsmi o kadar seviyorum ki ikinci bir erkek ismini asla beğenmiyorum. Aklımda Dora, Mete, Uras var ama hiçbiri tam sinmiyor

Yumusak g olunca noluyor ki huylandirma beni
Hehehe kuzucum ben takintiliyim .. yağiz diye cagir bakim... yumusak g yi gelip agzindan telaffuz ederken nasil soyluyosun.. ama bir ogretmeni bir arkadasi icin sikinti yok gayet guzel ama yaramazlik yapti bagir bakim yağğğğızzzzzzz diye Sen simdi sorcaksin seninki ne diye yok ama ben soylemeyecem belkide guleceksiniz nese

Allam ya neler dusunmus.
Sen bi sole bakiym, olcem meraktan. Firavun fln mi koydun naaptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…