- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Bizim 9 kg olarak 6 ay gezdi. Sonra 18 aylikken birden 2 kg aldi 11 oldu. O zamandan beri max 11.7 gorduk tartida gecen ay. Simdi hasta onceki gün 10.9 idi :'( bugun 11.4 olmuş sukurler olsun azcik yemeye basladi.
Seninde boylu belliki. Napalim bunlarda boyle. Ama hastalanmasa iste hep hasta
Valla benim dr fazla ölçüyor givi geliyo bana.Benim detaylıda 21+2 de yani 413 gramdı 24+2 de gittim 801 gram olmuş. Tam 400 değil ama ölçümleri haftasına göre fazla çıktı. Daha zayıf olması gerekiyormuş.
Hatta ölçüm kağıdınıda paylaşiyim 1 hafta ilerde gösteriyor.23 şubatta doğurmam lazım buna göre
Bu arada genelde pantolonlarda dugme ve lastik oluyor ayarlanabilmesi icin. Ama taytlarda yok
Evet ve Tuna'm hep tontik bir bebek oldu. Hala daha öyle. Kendi deyimiyle 'iri benim kuzum iri'İsmi o kadar seviyorum ki ikinci bir erkek ismini asla beğenmiyorum. Aklımda Dora, Mete, Uras var ama hiçbiri tam sinmiyor
Üzerine az tahin ve bol cevizle harika bir tatlı krizi kurtarıcısı oluyor bu aradaBen bol bol hurma yiyorum bu cennet hurmasi varya portakal gibi... asigim bu meyveye yaahadi bakalim i sallah
Hehehehe yok bee o kadarda aşmadim kendimi ama soylemiim daa zamani varAllam ya neler dusunmus.
Sen bi sole bakiym, olcem meraktan. Firavun fln mi koydun naaptin
Hastayken yapılan kan degerleri berbar cikti. İyilessin tekrar bakilcak. Ama eksiktir cunku yemiyorInsallah boyle birden alirlar benim icin onemli olan saglikli olmasi zaten zayif dusuyor diye üzülüyorum dişlerini tamamladik bile simdiden 2yas sonrasi azilar eksik tek 4aydan beri disagrisi cekiyor ve her diste hastalaniyorkan degerlerinde sikinti yoksa uzulme canim benimkinin demiri eksik o yuzden zayif dusuyor mesela kilo alimini engelliyor
Tamamdir.Hehehehe yok bee o kadarda aşmadim kendimi ama soylemiim daa zamani varbelki degistiririm sansim varken
Benimde hep aklimdan gecenler oluyor su sira. Acayip mutlu oluyorumBabam aradi sesimi duydu sanirim.. bir kasa hurma bir kasa portakal bir kasa mandalina geliyoreeeAllahimmm sen buyuksun tamda hurma bitiyor dedim.. ya iste Allh eksikliklerini vermesin onlar benimm arkami yaslandigim dağlarim, gücüm, herseyim yanimda olamasalarda hicbisey yapamasalarda varliklari yeter, sagliklari iyi olsun baska bisi istemem.. bizde cocuklarimiz aslanlr gibi arkasinda olucaz ama sirtlarini bize dayadiklari degil.. ayaklarinin uzerinde durmasini ogretcez, kizlarimizida erkek gibi kendilerini bilecekler, citi pitida olabilirler ama cit kirildim ayy uyyy akillari bes karis havada olmayacak.. herseyi bilecek gorecek ne istedigini bilecek.. bizde destegimizi verecegiz.. Allhin izniyle.. tombiklerimm bir gelsin yaaa
bende çift ameda var kizimi 3 aylikken birakip calismak zorunda kaldim cok iyi pompa herkese tavsiye ederim ozellikle calisan annelere ve cocuk emdikten sonra da bosaltin ki hep uretsin vücut cok faydalikızlar göğüs pompası mochi mi ne bişi varmış, instada görüyorum.. kullanan veya duyan var mı? ne alıcaksınız pompa olarak?
Olsbilir aslınds hiç denemedim bi deniyim csnım sağollSende haklisin cnm :) menemeni geceden yapip dolaba atsan olmuyormu
İsim konusunda bende çok kararsız kaldım Zehra Rabia Falan dedik ve ben en son Ceyda ya karar verdim kapı süsünü De sipariş verdim artık geri dönüşüm yokBizde isme karar verdik ama hâla acaba mı sorusu yok değil kafamda. Acele mi karar verdik diyorum
Fazla ölçmüşte olabilir doğru canım. Hayırlısı yaa çok önemli değil :) haftasıyla uyumlu olsunlarda.Valla benim dr fazla ölçüyor givi geliyo bana.
19+4 te ölçümler 21 hafta cikmisti 417 gr dedi. 21+1 te detayli usg oldum orda da 406 gr dedi ben şok oldum. Adama sordum bu sekilde olctum ben dedi haftasiyla uyumluydu. Sonra 23+1 de kendi doktorum 640 dedi anlamadim valla
Rica ederim :)Olsbilir aslınds hiç denemedim bi deniyim csnım sağoll
Ben bi niyetlendim yaziliyim diye sonra üşendiğimden vazgeçtimPilatese giden varmi bende aletliye yazilmayi dusnuyorum bu haftada:)
AlaaaahhhPilatese giden varmi bende aletliye yazilmayi dusnuyorum bu haftada:)
ben yarin gidip gorusme yapicam ve onumuzdeki hafta basliycam allah izin verirse.. birde hava soguk oldugu icin disarda yuruyus yapamiyorum evde de leslie ile yuruyusler var ona basliycam... 7 kilo aldim ve bugun doktorum dediki geri kalan 17 haftada en fazla 5-6 kilo al dedi nasil yapicaksam :)))Pilatese giden varmi bende aletliye yazilmayi dusnuyorum bu haftada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?