- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.378
- 158
- 32
Harikasin canim ellerine saglikTeyzoslari ablalalari minnos tosbik findik kurtlarima bez almistim 115-115 kestim muslin bezi yanlarinida yeni aldigim dikis makinemle diktim❤ Sonra pikomu ne anlamam ben zikzak yaptim.. yanlarinada sap taktim emzirme onlugu olarakta kullanmak icin.. arabalarin ustune takmak icin... her turlu buyuk buyuk kullanirim... artan bezlerle yastik yapicam.. bitirim gosteriririm☺
Ben son 3 ayim diye yataktan pek cikmamayi tercih ediyorum :)Pilatese giden varmi bende aletliye yazilmayi dusnuyorum bu haftada:)
Sabah 10 11 de kalkiyorum cnm ondan rahatim ben uykum gelmiyor :)Kızlar gece yarılarına kadar konuşuyorsunuz ne güzel ya uykunuz gelmiyor mu. Ben saat 10da bayılmış oluyorum. 2 gündürde uykuya doyamıyorum işe geç kalıyorum. Benim uyku saatim geçti bile gözlerim kapanıyorHayırlı geceler hepinize
Sen bendensin o zmanBen son 3 ayim diye yataktan pek cikmamayi tercih ediyorum :)
Yasasin yataklar :) uzun suredir ilk defa kış ayıni evde geciricem sicacik yatagimda :)Sen bendensin o zman
Olmaz cnm m etme ben 2 3 kez yedimKızlar ya bugün bilmeden etli çiğ köfte yemişim bi sorun olurmu ya çok korkuyorum
Ayy çok panik oldum ya yarın doktorada gideceğim AllahtanOlmaz cnm m etme ben 2 3 kez yedim
Durunun klasik beyaz sabununu kullanıyorum ben çamaşırlar daha beyaz olsun diye. Zeytinyağlıyı bilemedim işe yarar mı çamaşırı bozar mıAyyy ne guzellllmakineyi bozmazmi??? Beyaz sabun dediginiz vucut yikama sabunu gibimi? Haci sakirin ne bilim zeytinyagli sabun olurmu?? Evde cokca varda...
2 sinide yiyemiyorum
Portakal ciktimi yaa pazarda varmi??? Dur ben gidim icerde mandalin var yiyeyim az :))) muz yuyemiom fena oluyorum zaten iki gundur kuru yiyoz evde cok guzel ama oda öldürüyor benihamilelikte turlu turlu seylerim cikti ya.. Allahtan hayirlisi
Bende beyazlılarda kullanıyorum çok güzel oluyor çamaşırlar bembeyazCanım ben havlularımı,iç çamaşırlarını rendelenmiş beyaz sabunla ıslatıp öyle yıkarım hem mis gibi hemde yumuşacık olur, sabunuda kendim rendeliyorum bir kavonoza dolduruyorum
Normal kalıp beyaz sabunu rendeleyip makinaya koyunca çok köpürmüyor mu YaBende beyazlılarda kullanıyorum çok güzel oluyor çamaşırlar bembeyaz
Hastayken yapılan kan degerleri berbar cikti. İyilessin tekrar bakilcak. Ama eksiktir cunku yemiyor
fren aninda sabit olmaz sizi koltukta tutmaz o sekilde camdan ucar gidersiniz siz bilirsiniz iciniz nasil rahat ederse öyle takin ben gorduklerimi soyledim felaket habercisi gibi kimseyi korkutmak istemem sizin kararinizKemer takılıyor zaten ustten geciriyoruz gobekte olmuyo sadece
Valla hanımlara 2 gündür bende yetişemiyorum maşallah. İşte bir bakayım diyorum 15 sayfa konuşulmuş akşam okurum çok olmuş diyorum akşama 30u buluyor konular çok değişmiş giremiyorum konularaBenim daha şafak 137
Ne muhabbetinize ne aldıklarınıza yetişemiyorum gerçekten
Bu arada yarın detaylı ultrasonum var kızlar dua edin hayırlısıyla güzel sonuçlar alayım
Hayır 2 küçük tutam atıyorum detarjandan farkı olmuyor köpüğünün.Normal kalıp beyaz sabunu rendeleyip makinaya koyunca çok köpürmüyor mu Ya
Kızlar gece yarılarına kadar konuşuyorsunuz ne güzel ya uykunuz gelmiyor mu. Ben saat 10da bayılmış oluyorum. 2 gündürde uykuya doyamıyorum işe geç kalıyorum. Benim uyku saatim geçti bile gözlerim kapanıyorHayırlı geceler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?