2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Harikasin canim ellerine saglik

Sabah 10 11 de kalkiyorum cnm ondan rahatim ben uykum gelmiyor :)

Ayyy ne guzellll makineyi bozmazmi??? Beyaz sabun dediginiz vucut yikama sabunu gibimi? Haci sakirin ne bilim zeytinyagli sabun olurmu?? Evde cokca varda...
Durunun klasik beyaz sabununu kullanıyorum ben çamaşırlar daha beyaz olsun diye. Zeytinyağlıyı bilemedim işe yarar mı çamaşırı bozar mı makineye bir şey olmuyor. Deterjanla aynı boyutta olduğu için suda eriyip gidiyor. Şimdi zaten çokca ürün var paket olarak sabun rendeleri satılıyor

2 sinide yiyemiyorum

Muz karninizi agritiyor yoksa tuaf bi his mi veriyor ? Yani boyle sorunca tuaf oldu farkindayimda ilk.hamileligimde agzima koyarkoymaz sanki basim donerdi tadi mi agir geliyordu icindeki madde mi bilmiyorum hic yiyemedim bendecokta kilo yaptigini soyluyorlar

Canım ben havlularımı,iç çamaşırlarını rendelenmiş beyaz sabunla ıslatıp öyle yıkarım hem mis gibi hemde yumuşacık olur, sabunuda kendim rendeliyorum bir kavonoza dolduruyorum
Bende beyazlılarda kullanıyorum çok güzel oluyor çamaşırlar bembeyaz

Kemer takılıyor zaten ustten geciriyoruz gobekte olmuyo sadece
fren aninda sabit olmaz sizi koltukta tutmaz o sekilde camdan ucar gidersiniz siz bilirsiniz iciniz nasil rahat ederse öyle takin ben gorduklerimi soyledim felaket habercisi gibi kimseyi korkutmak istemem sizin karariniz

Benim daha şafak 137
Ne muhabbetinize ne aldıklarınıza yetişemiyorum gerçekten
Bu arada yarın detaylı ultrasonum var kızlar dua edin hayırlısıyla güzel sonuçlar alayım
Valla hanımlara 2 gündür bende yetişemiyorum maşallah. İşte bir bakayım diyorum 15 sayfa konuşulmuş akşam okurum çok olmuş diyorum akşama 30u buluyor konular çok değişmiş giremiyorum konulara

Maşalahhhhhh akşaam annemdeydim misafir vardı bi giremedim ne konuşmuşsunuz esra erolu müge anlıyı hep izlerin severim annemlerde kalıyom bir haftadır eşim gece çalıştığı için onuda çok ama çok özledimmmm ona çok düşküünüm bide kızlar az önce öyle bi tekme yedimkiiiiiii ilk defa pıt pıt değildi çok tuhaf bi duyguymuşşş maşalah

Off bende hep boluk porcuk uyuyorum gece 263837 defa tuvalete gidiyorum sonra uykum kaciyor sabaha kadar oyun oynuyorum 8 9 gibi uyuyup 12de kalkiyorum kizimda krese gitmiyor bu ara o da uyuyor benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…