2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizim isimiz gucumuz yok , isimiz burda konusmak olmus sen bize bakma seb calisiyosun.. ayyy hic ozlemedim calismayi sende bi an once aramiza katacaz merak etme az kaldi

Ya kilo yapmaz mi yapar,, ben ne guzel sebze yemegi yiyordum .. ceviz fistik yok muz diyeli yuyorum tuwalet problem oluyo.. gecen peceteye kan gelince yine mi basladi dedim kanamam sandim ama cok sukurki degilmis.. ondan dolayi muz yiyecek kisiler hareketli olmali.. ben zaten evin altindayim o muzu uc ogune bilerek yiyorum bazen bir muzu iki gunde.. kendimi daha ii hissetmemi saglio

su tuvalet isi beni bitiriyorrr keskeee bende kaldigim yerden devam edebilsem ilkinde ikincisinde uyuyabilsemde 3.sunde kesiinn uykum bolunuyor
E yuh uc kez wc ye mi gidilir gece gece koy ver yataga diyecem yani.. sinir bozucu bende su ictikten sinra wc ihtiyacimi karsildaiktan snra yatiom onunla ugrasamam gece gece uykum bazen cok agir oluyor bazen sabahib korunde uyaniyorum anlamiyorum neden oyle ilk trimesterda 6.30 da gozumu aciodum ahh biri uyansada bana bisey getirse yoksa kuscam... off beyse

Herkes uyumuş, bir ben kalmisim anlasilann.. Hasatzamani suanda ölü taklidi yapiyor ... Lostinparadise yarin menemenini simdiden keske yapsaydimda yarin bi menemen yiyeydim diyerek ic gecirip uyumus gibi..
R Renklirenkli bu gecede sukur kazasiz belasiz bir gece oldu yarin uyansamda beni uyandirmanin pesine dusecek ... Amine Busra göbisini gosterdi ve Masallahi var artik gonul rahatligiyla uyuyabilir.. ayy uydurma yeteneginj git gide kaybediyorum... isminj yazamadiklarim lutfen alinmayin... sizide seviyorum ama anim kalmamis aklimda bende minnislarimla size iyi geveler diliyorum... bakalim sabah kim uyancak.. uyanan uyuyanlari durtsun (etiketlesin yada yani onu demek istedim)

Off of 3 ne bazen daha cok bile gidiyorum bende uyumadan tuvalete gidiyorum bu gece kalkmicam diyorum amaa gel gor ki isler oyle olmuyor bazen ayaklarimi surte surte gidiyorum napim artik aman simdiden uyku duzensizlesti sonraa hic uyuyamicaazz hele sen ikizlerle cok guzel olacak

O kotu iste cnm.Esim bana zaten sen uyumuyorsun ölüyorsun diyor :) bebisler dogunca yandik asil

Ooo bebis gelsin uyku aklina gelmicek ih dese uyaniyosun Allah in bir lutfu iste bana kimse inanamazdi gece kalkicamda cocuk bakicam gunde 12 saat uyumadan asla kendime gelemezdim universitedeyken uykumu almamissam sinav varsa bile asla kalkmazdim ama cocuukk herseyi degistiriyooorrr

Son düzenleme:
Tuna benim miniğimin adı ❤ Hala daha güzelini bulamıyorum
Benim oğluşun ismide Çınar Eymen olucak nasip olursa

Benimkide Han olacak babasi istiyor her gun han sarhos hanci sarhos diye dolaniyor evde
Kizimin adida Yaz. Yaz'la Han olacaklar insallah. Ama gercekten erkek ismi cook zor bulunuyor. Esim istedi tamam dedim cunku isim bulamadim

gunluk aksam 1 su bard kefir ic cnm ben hep kabizdim artik hic olmuyor o kadar rahatim ki hem faydali da

O gobek butun gece kıpır kipirdi

Ben 16 saat uyudugumu bilirim simdi cocuk uyanmasada uyaniyorum.
Kizim dogdu 4 gun hic uyumadim. Sonrada uyurken kipirtisina uyanir uyumazdim annem bisey olmaz derdi yok falan derdim. Halusinasyon gormeye baslayinca o kipirtiyi duymaz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…