- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
İnsallahhhBenimde hep aklimdan gecenler oluyor su sira. Acayip mutlu oluyorumne mutlu sana da canimm ❤
Amin, tombik tombik al yanakli bal taneleri, zamaninda saglikla gelsinler ins.
Aletli derken?? Yani kosu tarzimi? Yani agirlikli seylerden bagsetmiyonuz dimi?? Zaten vajinama dogru tekme atislari varki yine basladi... herhalde aletli biseyi kullansam tutamam onlari gibi bi his olustuPilatese giden varmi bende aletliye yazilmayi dusnuyorum bu haftada:)
Bizim isimiz gucumuz yok , isimiz burda konusmak olmus sen bize bakma seb calisiyosun..Kızlar gece yarılarına kadar konuşuyorsunuz ne güzel ya uykunuz gelmiyor mu. Ben saat 10da bayılmış oluyorum. 2 gündürde uykuya doyamıyorum işe geç kalıyorum. Benim uyku saatim geçti bile gözlerim kapanıyorHayırlı geceler hepinize
Ya kilo yapmaz mi yapar,, ben ne guzel sebze yemegi yiyordum .. ceviz fistik yok muz diyeli yuyorum tuwalet problem oluyo.. gecen peceteye kan gelince yine mi basladi dedim kanamam sandim ama cok sukurki degilmis.. ondan dolayi muz yiyecek kisiler hareketli olmali.. ben zaten evin altindayim o muzu uc ogune bilerek yiyorum bazen bir muzu iki gunde.. kendimi daha ii hissetmemi saglioMuz karninizi agritiyor yoksa tuaf bi his mi veriyor ? Yani boyle sorunca tuaf oldu farkindayimda ilk.hamileligimde agzima koyarkoymaz sanki basim donerdi tadi mi agir geliyordu icindeki madde mi bilmiyorum hic yiyemedim bendecokta kilo yaptigini soyluyorlar
E yuh uc kez wc ye mi gidilir gece gece koy ver yataga diyecem yani.. sinir bozucu bende su ictikten sinra wc ihtiyacimi karsildaiktan snra yatiom onunla ugrasamam gece gecesu tuvalet isi beni bitiriyorrr keskeee bende kaldigim yerden devam edebilsem ilkinde ikincisinde uyuyabilsemde 3.sunde kesiinn uykum bolunuyor
Bu da benden olsun
E yuh uc kez wc ye mi gidilir gece gece koy ver yataga diyecem yani.. sinir bozucu bende su ictikten sinra wc ihtiyacimi karsildaiktan snra yatiom onunla ugrasamam gece geceuykum bazen cok agir oluyor bazen sabahib korunde uyaniyorum anlamiyorum neden oyle ilk trimesterda 6.30 da gozumu aciodum ahh biri uyansada bana bisey getirse yoksa kuscam... off beyse
O kotu iste cnm.Esim bana zaten sen uyumuyorsun ölüyorsun diyor :) bebisler dogunca yandik asil
Tuna benim miniğimin adı ❤ Hala daha güzelini bulamıyorum
Benim oğluşun ismide Çınar Eymen olucak nasip olursa
gunluk aksam 1 su bard kefir ic cnm ben hep kabizdim artik hic olmuyor o kadar rahatim ki hem faydali daYa kilo yapmaz mi yapar,, ben ne guzel sebze yemegi yiyordum .. ceviz fistik yok muz diyeli yuyorum tuwalet problem oluyo.. gecen peceteye kan gelince yine mi basladi dedim kanamam sandim ama cok sukurki degilmis.. ondan dolayi muz yiyecek kisiler hareketli olmali.. ben zaten evin altindayim o muzu uc ogune bilerek yiyorum bazen bir muzu iki gunde.. kendimi daha ii hissetmemi saglio
gunluk aksam 1 su bard kefir ic cnm ben hep kabizdim artik hic olmuyor o kadar rahatim ki hem faydali da
O gobek butun gece kıpır kipirdiHerkes uyumuş, bir ben kalmisim anlasilann..Hasatzamani suanda ölü taklidi yapiyor ... Lostinparadise yarin menemenini simdiden keske yapsaydimda yarin bi menemen yiyeydim diyerek ic gecirip uyumus gibi..
R Renklirenkli bu gecede sukur kazasiz belasiz bir gece oldu yarin uyansamda beni uyandirmanin pesine dusecek... Amine Busra göbisini gosterdi ve Masallahi var artik gonul rahatligiyla uyuyabilir.. ayy uydurma yeteneginj git gide kaybediyorum... isminj yazamadiklarim lutfen alinmayin... sizide seviyorum ama anim kalmamis aklimda bende minnislarimla size iyi geveler diliyorum... bakalim sabah kim uyancak.. uyanan uyuyanlari durtsun (etiketlesin yada yani onu demek istedim)
Ben coj kg aldim ama dr istedigini yiyebilirsin dedi anlamadim :)Yaaa benimki neden daha buyukbu arada istahim cooookk acildi of nasil basa cikicam
Ben 16 saat uyudugumu bilirimOoo bebis gelsin uyku aklina gelmicek ih dese uyaniyosun Allah in bir lutfu iste bana kimse inanamazdi gece kalkicamda cocuk bakicamgunde 12 saat uyumadan asla kendime gelemezdim universitedeyken uykumu almamissam sinav varsa bile asla kalkmazdim ama cocuukk herseyi degistiriyooorrr
Hahahaha bu hiç aklıma gelmemiştiGeçmiş olsun canım ama önce hemen ismini nickini değiştiriyorsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?