2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Birde file markette sivi beyaz sabun gordum cok amacli temizlik camasir vs icin bende; beyaz sabun rendeliyorum ama hep temizlige kullaniyorum.

Dur annesi daha ne tekmelerini yiceksin :)

Off bende hep boluk porcuk uyuyorum gece 263837 defa tuvalete gidiyorum sonra uykum kaciyor sabaha kadar oyun oynuyorum 8 9 gibi uyuyup 12de kalkiyorum kizimda krese gitmiyor bu ara o da uyuyor benimle
Ben uykuya baya duskunum 2 kez kalkiyorum wc ye onda da uyuyarak gittigim icin uykum bolunmemis oluyor :)

su tuvalet isi beni bitiriyorrr keskeee bende kaldigim yerden devam edebilsem ilkinde ikincisinde uyuyabilsemde 3.sunde kesiinn uykum bolunuyor
O kotu iste cnm.Esim bana zaten sen uyumuyorsun ölüyorsun diyor :) bebisler dogunca yandik asil

Seçeneklerde kıt zaten. O olmaz bu olmaz diye diye 3 tane birbirinden alakasız isim kaldı elimizde
Cihan - Anıl - Tuna

En son Tuna'ya karar verdik bakalım değişmezse
Oğlumun adı Tuna isminin anlamı güzel. Kişinin ismini yansıttığını düşünüyorum. Sakin ve akıllı bir çocuk . Biz şimdi yeni erkek için isim arıyoruz ama içime anlamı ile çok ısınan bir isim yok

Evet ve Tuna'm hep tontik bir bebek oldu. Hala daha öyle. Kendi deyimiyle 'iri benim kuzum iri' İsmi o kadar seviyorum ki ikinci bir erkek ismini asla beğenmiyorum. Aklımda Dora, Mete, Uras var ama hiçbiri tam sinmiyor
Aynı duyguları paylaşıyorum. İlk oğlumun adı Tuna. Şimdi isim beğenemiyorum. Tunam o kadar farklı ki ismi ona gerçekten çok uygun. Görkemli gösterişli demek ve hep dikkat çeken bir çocuk olmuştur. Şimdi erkeğe isim bulamıyoruz

İsimleriyle, şanslı ve mutlu bir ömür yaşasın evlatlarımız. Tuna, kardeşinin adının Meriç olmasını istiyor. Çok sevdiği bir uzak kuzeninin adı. Koyarım koymasına da soyadımızın söylenmesi zor. Meriç'le yanyana gelince daha bir zor oluyor sanki. Sesli bir harfle bitince daha kolay söyleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…