Durunun klasik beyaz sabununu kullanıyorum ben çamaşırlar daha beyaz olsun diye. Zeytinyağlıyı bilemedim işe yarar mı çamaşırı bozar mımakineye bir şey olmuyor. Deterjanla aynı boyutta olduğu için suda eriyip gidiyor. Şimdi zaten çokca ürün var paket olarak sabun rendeleri satılıyor
Maşallah benimde hemen hemen öyleydi bu hafta belli oluyor iyice hamile olduğum. Dolmuşta yer veriyolar artık23. Hafta, göbüş sadece bu kadar çıktı. Bu çocuk nerde yahu
23. Hafta, göbüş sadece bu kadar çıktı. Bu çocuk nerde yahu
M etme cnm icin rahat olsun :)Ayy çok panik oldum ya yarın doktorada gideceğim Allahtan
Yasasin uyumak :)Sen bendensin o zman
Bende 10-11 e kadar uyuyorum, brunchla basliyorum gune
Dur annesi daha ne tekmelerini yiceksin :)Maşalahhhhhh akşaam annemdeydim misafir vardı bi giremedim ne konuşmuşsunuzesra erolu müge anlıyı hep izlerin severim annemlerde kalıyom bir haftadır eşim gece çalıştığı için onuda çok ama çok özledimmmm ona çok düşküünüm bide kızlar az önce öyle bi tekme yedimkiiiiiii ilk defa pıt pıt değildi çok tuhaf bi duyguymuşşş maşalah
A Altibirlik61 tek degilmisim benimde o kadar kucuk :)23. Hafta, göbüş sadece bu kadar çıktı. Bu çocuk nerde yahu
Ben uykuya baya duskunum 2 kez kalkiyorum wc ye onda da uyuyarak gittigim icin uykum bolunmemis oluyor :)Off bende hep boluk porcuk uyuyorum gece 263837 defa tuvalete gidiyorum sonra uykum kaciyor sabaha kadar oyun oynuyorum 8 9 gibi uyuyup 12de kalkiyorum kizimda krese gitmiyor bu ara o da uyuyor benimle
Ben uykuya baya duskunum 2 kez kalkiyorum wc ye onda da uyuyarak gittigim icin uykum bolunmemis oluyor :)
O kotu iste cnm.Esim bana zaten sen uyumuyorsun ölüyorsun diyor :) bebisler dogunca yandik asilsu tuvalet isi beni bitiriyorrr keskeee bende kaldigim yerden devam edebilsem ilkinde ikincisinde uyuyabilsemde 3.sunde kesiinn uykum bolunuyor
Bende de bi bu kadar var, ikinci bebe olunca hemen belli ettiler kendilerini. Ilkinde baya gec cikmisti.Bu da benden olsun
Oğlumun adıSeçeneklerde kıt zaten. O olmaz bu olmaz diye diye 3 tane birbirinden alakasız isim kaldı elimizde
Cihan - Anıl - Tuna
En son Tuna'ya karar verdik bakalım değişmezse
Aynı duyguları paylaşıyorum. İlk oğlumun adı Tuna. Şimdi isim beğenemiyorum. Tunam o kadar farklı ki ismi ona gerçekten çok uygun. Görkemli gösterişli demek ve hep dikkat çeken bir çocuk olmuştur. Şimdi erkeğe isim bulamıyoruzEvet ve Tuna'm hep tontik bir bebek oldu. Hala daha öyle. Kendi deyimiyle 'iri benim kuzum iri'İsmi o kadar seviyorum ki ikinci bir erkek ismini asla beğenmiyorum. Aklımda Dora, Mete, Uras var ama hiçbiri tam sinmiyor
Hiç yol gibi23. Hafta, göbüş sadece bu kadar çıktı. Bu çocuk nerde yahu
İsimleriyle, şanslı ve mutlu bir ömür yaşasın evlatlarımız. Tuna, kardeşinin adının Meriç olmasını istiyor. Çok sevdiği bir uzak kuzeninin adı. Koyarım koymasına da soyadımızın söylenmesi zor. Meriç'le yanyana gelince daha bir zor oluyor sanki. Sesli bir harfle bitince daha kolay söyleniyorAynı duyguları paylaşıyorum. İlk oğlumun adı Tuna. Şimdi isim beğenemiyorum. Tunam o kadar farklı ki ismi ona gerçekten çok uygun. Görkemli gösterişli demek ve hep dikkat çeken bir çocuk olmuştur. Şimdi erkeğe isim bulamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?