2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gecmis olsun canim, 2.trimesterda nispeten daha kolay demisti disci tedaviler icin. Acısız ağrısız atlatırsın inşallah.
Morfin istemedim ama kanal tedavili dişim olduğu için doktor bşraz yaptı yine de çok yandı canım ama dayandım

Benimkide Han olacak babasi istiyor her gun han sarhos hanci sarhos diye dolaniyor evde
Kizimin adida Yaz. Yaz'la Han olacaklar insallah. Ama gercekten erkek ismi cook zor bulunuyor. Esim istedi tamam dedim cunku isim bulamadim
Biz isim aramadık açıkcası oğluma bıraktık hangi isimle gelirsen onu koyarız dedik bir haftadır bir dünya isim dedi en sonunda çınar eymen de karar vermiş artık değiştirmek yok dedi

Morfin istemedim ama kanal tedavili dişim olduğu için doktor bşraz yaptı yine de çok yandı canım ama dayandım
gecmis olsun cnm ,dis agrisi ile bobrek taş dusurme agrisi sancisi dogum sancisi gibi olur derler

Hiç bişe onermedi canım yakından takip edicez dedi sadece umarım bi sıkıntı çıkmaz herkese duaları için teşekkur ederim

Aynen canım haklısın aslında bende bebeğim etkilenmesin die çok takmamaya çalışıorum.Allahım hepimizin evlatlarını sağlıklı kucağına almasını nasip etsin.

Çentik değil canım bir damar hiç yok bir damardan beeslenio çok şukur şuana kadar gelişimi hep ileri çıktı ama son aylarda hep sıkıntı oluomuş geri kalıomuş şu 8 aya bi gelseydim içim rahatlıcak en azından erken doğsa bile yaşar dicem şimdi bana bu 3 ay nasıl geçer bilmiorum

Canım benim bol bol dua et allaha belki gerçekten korkulacak bişey değildir kendini çok sıkma üzme biliyorum düşünmeden edemezsin ama biraz daha sakin olmayı denemelisin tevekküle kal

Canım benim bol bol dua et allaha belki gerçekten korkulacak bişey değildir kendini çok sıkma üzme biliyorum düşünmeden edemezsin ama biraz daha sakin olmayı denemelisin tevekküle kal
Ediorum canım dualar içimi raahatlatıo zaten ahh ne zormuş annelik şimdiden onlar adına ne çok endişelenioruz.

Habi bunu yaptiriyorlar ya altinda tarih var.. bebek istendigi tarihte ya gelmezse beklenenin oncesinde olursa bu biraz risk tasiyor benim acimdan tarih yazdirmazdim herhalde
tarih yazdirmadim bende annesinin duası babasının rüyası hoşgeldin idil hira yazdirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…