- 28 Eylül 2019
- 1.028
- 1.691
- 48
- 37
Adini masallah yap canim 41.5 kereHahahaha bu hiç aklıma gelmemişti
Gunaydinnn :)))Günaydın kızlarr hepimiz için güzel bi gün olur inşallah
Morfin istemedim ama kanal tedavili dişim olduğu için doktor bşraz yaptı yine de çok yandı canım ama dayandımGecmis olsun canim, 2.trimesterda nispeten daha kolay demisti disci tedaviler icin. Acısız ağrısız atlatırsın inşallah.
Biz isim aramadık açıkcası oğluma bıraktık hangi isimle gelirsen onu koyarız dedik bir haftadır bir dünya isim dedi en sonunda çınar eymen de karar vermiş artık değiştirmek yok dediBenimkide Han olacak babasi istiyor her gun han sarhos hanci sarhos diye dolaniyor evde
Kizimin adida Yaz. Yaz'la Han olacaklar insallah. Ama gercekten erkek ismi cook zor bulunuyor. Esim istedi tamam dedim cunku isim bulamadim
Allah iyiliğini versin emi güldürdün beniAdini masallah yap canim 41.5 kere
Günaydın, hayırlı cumalarGunaydinnn :)))
gecmis olsun cnm ,dis agrisi ile bobrek taş dusurme agrisi sancisi dogum sancisi gibi olur derlerMorfin istemedim ama kanal tedavili dişim olduğu için doktor bşraz yaptı yine de çok yandı canım ama dayandım
Hiç bişe onermedi canım yakından takip edicez dedi sadece umarım bi sıkıntı çıkmaz herkese duaları için teşekkur ederimKuzum kotu seyleri once aklindan cikar.. doktorun sana ne yapilabilecegini muhakkak soyoemistir.. burda bir suru hamile bayan arkadas var ve hanile duasi diye birsey var Allahin izniyoe evladina sag salim kavuscaksin.. doktorlar bazen en kotusune hazirlikli ol gibisinden konusur ve haklidir da.. senin yapacagin doktorunun dediklerini dinlemek istediklerini uygulamak... kan sulandirici ne bilim duphaston bisi verdimi? İlac olarak progestanda olabilir?? Yada ne dedi ? Yapicaklarin icin ..??
Aynen canım haklısın aslında bende bebeğim etkilenmesin die çok takmamaya çalışıorum.Allahım hepimizin evlatlarını sağlıklı kucağına almasını nasip etsin.canım asla canını sıkma benim de tüp bebek, bana da beyninde bir siyahlık gördüm ama anlayamadım ne olduğunu hiç bir şey olmayadabilir genetik hastalık da olabilir dedi... sonra düşündüm ne olursa olsun bu benim bebeğim ve amniyo yaptırmıycam... Allahım ona ömür versin sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin gerisi boş diyorum şuan. detaylı ultrasonda bazen çok pimpirikli davranabiliyo doktorlar çünkü bir ton para veriyoruz didik didik inceliyo illa bişey buluyo ben perintoloğa gidip de 1000 tl para verdim, üç saat inceledi . bişey bulamasa şaşardım diyorum... öyle düşün ve lütfen moralini bozma tüp bebek zor bir süreç ne aşamalardan geldik bu günlere çok şükür...
Amin canım hepimizinkiniRabbim sagsaglim kavustursun
İnş canım genelde benim durumdakilerin sağ salim doğmuş inş bnm de ole olurAllah yardimcin olsun canim insaallah korkugun gibi olmaz
Çentik değil canım bir damar hiç yok bir damardan beeslenio çok şukur şuana kadar gelişimi hep ileri çıktı ama son aylarda hep sıkıntı oluomuş geri kalıomuş şu 8 aya bi gelseydim içim rahatlıcak en azından erken doğsa bile yaşar dicem şimdi bana bu 3 ay nasıl geçer bilmiorumCok gecmis olsun. Hepimiz birbirimizin duacisiyiz merak etme. Ister tup ister nomal yolla olsun, herkesin karninda hissettigi o tekmeler, hepimizin en degerlisi vazgecilmez aski, Rabbim acilarini gostermesin.
Bilgim yok ama bu tek damar dedigin, centik gibi bi seyse, bi cok arkadasin bebeginde olan bi durum ve o kadar kotu bi sey olmuyor bahsettgin kadar sanirim. Yazarlar birazdan sana zaten. Kendine dikkat et canim.
Canım benim bol bol dua et allaha belki gerçekten korkulacak bişey değildir kendini çok sıkma üzme biliyorum düşünmeden edemezsin ama biraz daha sakin olmayı denemelisin tevekküle kalÇentik değil canım bir damar hiç yok bir damardan beeslenio çok şukur şuana kadar gelişimi hep ileri çıktı ama son aylarda hep sıkıntı oluomuş geri kalıomuş şu 8 aya bi gelseydim içim rahatlıcak en azından erken doğsa bile yaşar dicem şimdi bana bu 3 ay nasıl geçer bilmiorum
Ediorum canım dualar içimi raahatlatıo zaten ahh ne zormuş annelik şimdiden onlar adına ne çok endişelenioruz.Canım benim bol bol dua et allaha belki gerçekten korkulacak bişey değildir kendini çok sıkma üzme biliyorum düşünmeden edemezsin ama biraz daha sakin olmayı denemelisin tevekküle kal
Günaydın hayırlı cumalar hanımlarGunaydin arkadaslar calisanlarimiza kolay yormayan bir gun olsun ins, evdeki arkadaslara da ev isleri icin kolay gelsin ve guzel ,çabuk gecsin ins günümüz...
tarih yazdirmadim bende annesinin duası babasının rüyası hoşgeldin idil hira yazdirdimHabi bunu yaptiriyorlar ya altinda tarih var.. bebek istendigi tarihte ya gelmezse beklenenin oncesinde olursa bu biraz risk tasiyor benim acimdan tarih yazdirmazdim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?