- 5 Mayıs 2016
- 476
- 256
- 53
- 30
Bilemedim simdi canım yaYok canim devrim cümle kurmusum. Vajinal bakmanin hiçbir sıkıntısı yok canim düşük falan da olmuyor yani
Bende ruyalarimdan anlam cikarmaya calisiyorum bugun gelinlik gordum anlamina bakiyorm aa hamile biri gorurse kiz olurmus diyo hmm bakalim gercekmi diye dusunuyorum kendi kendime heralde cinsiyeti ogrenene kadar boyle tahminler benzetmeler surup gidicek :)Yaa işte insan tahmin yapmayı seviyorya ondan hep
Devlet hastanesinde baktilar bana vajinal ordaki doktoruma dedim zararli değil mi bekleyelim diye oda hayır hurafe onlar ilk 3 ay vajinal bakmanin bi zarari yok dedi. Bugün de özele gittim ordaki doktoruma dedim vajinal bakti keseyi oyle gördük dedim sorun olmaz dimi dedim oda yani şeyi dedi vajinal muayene asla zararli değil ilk 3 ay dediTam anlamadım canım kusura bakma
Ben doktorun yanina öyle bir heyecanla ve tedirgin gittim ki adam rahatlatmak için cok uğraştı sagolsunNe güzel anlatmış yabenimkide anlatsa keşke
Bir zarari yok ama icin rahat etmiyosa izin verme tabiki bende mecbur kalmazsam yaptirmayi dusunmuyorum cok rahatsiz oluyorum canimj yakiyor vajinal ultrason tup bebek yaptigim icin illallah geldi diyebilirim :)Bilemedim simdi canım ya
Sana kalmis bişey canım istersen bekle tabi sonucta bi 10 gun bekliyorsun sadece gecen hafta sali karindan kese bile gözükmedi bugün kalp.atışını bile.dinledim.karindan bekleyebilirsen bekle tabiBilemedim simdi canım ya
Korktuğumdan deil vajinal beni rahatsız etmıyo sadece bebegim icn onu düşündüm icn baktırmaycmBir zarari yok ama icin rahat etmiyosa izin verme tabiki bende mecbur kalmazsam yaptirmayi dusunmuyorum cok rahatsiz oluyorum canimj yakiyor vajinal ultrason tup bebek yaptigim icin illallah geldi diyebilirim :)
Şimdi iki tezden biri tutmuyo o zaman benim.kese solda agri da solda kiz olmasi lazım ama kese ovalse erkek diyolar benim.kese oval nasil.olacak .simdiYalnız kızlar ağırlık sağ taraftaysa erkek sol taraftaysa kız mış..bende acayip kız istiyorum
Aynn bekleyim ben kese yle beraber kalp atışını da duyarım hem insAllah tbiSana kalmis bişey canım istersen bekle tabi sonucta bi 10 gun bekliyorsun sadece gecen hafta sali karindan kese bile gözükmedi bugün kalp.atışını bile.dinledim.karindan bekleyebilirsen bekle tabi
ozaman hayirlisiŞimdi iki tezden biri tutmuyo o zaman benim.kese solda agri da solda kiz olmasi lazım ama kese ovalse erkek diyolar benim.kese oval nasil.olacak .simdi
Icinden geleni yap tabiki canimKorktuğumdan deil vajinal beni rahatsız etmıyo sadece bebegim icn onu düşündüm icn baktırmaycm
başta korktum ama doktor birsey olmaz dedi .ben bu haftalarda düşük yapıyorum dedim, o zaman mutlaka bakmaliyiz dedi hersey daha net gorunuyor.Ne bilim canım bende öyle duydum o yuzden sordum
Saol canım anladım smdi ama ben işte pimpirikliym biraz bakalım cumartesi nasıl olacak dktor idrar sıkısk gel dediDevlet hastanesinde baktilar bana vajinal ordaki doktoruma dedim zararli değil mi bekleyelim diye oda hayır hurafe onlar ilk 3 ay vajinal bakmanin bi zarari yok dedi. Bugün de özele gittim ordaki doktoruma dedim vajinal bakti keseyi oyle gördük dedim sorun olmaz dimi dedim oda yani şeyi dedi vajinal muayene asla zararli değil ilk 3 ay dedigaliba şimdi düzgün bir şekilde anlatabildim
Çok teşekkürler canim içimi rahatlattin biraz4+6 iken evdeki teste gore gittigimde dr kese var kimyasal yada dis gebelik degil dedi. Verdigi usg kagidinda ben goremedim ne kadar minikse kesekanda bhcg bakilmadi. 1 hafta sonra kese büyümüştü 5+6 da 5mm idi. Yani daha kucuktur cidden
Ayy cok heyecanli 3 gun var aramzda bende ptesi gidicem insaallah o zaman kesin duyarom heraldeSana kalmis bişey canım istersen bekle tabi sonucta bi 10 gun bekliyorsun sadece gecen hafta sali karindan kese bile gözükmedi bugün kalp.atışını bile.dinledim.karindan bekleyebilirsen bekle tabi
Öle mi bak bilmiyodm bunu gerci ben doktoruma güveniyorumbaşta korktum ama doktor birsey olmaz dedi .ben bu haftalarda düşük yapıyorum dedim, o zaman mutlaka bakmaliyiz dedi hersey daha net gorunuyor.
Öle mi bak bilmiyodm bunu gerci ben doktoruma güveniyorum alttan bakmiyo zor durumda kalmadıkcabaşta korktum ama doktor birsey olmaz dedi .ben bu haftalarda düşük yapıyorum dedim, o zaman mutlaka bakmaliyiz dedi hersey daha net gorunuyor.
İnşallah canim inşallah5+1 deyim, aksamustu doktorum aradi bugunku b hcg degerim 700mus. 2 gun onceki 260mis. Yarin sabah tekrar bakacak, goremezse cumartesi yine kan verecegim. Hakkimizda hayirlisi. Ben ilk kizimdan once kimyasal gebelik yaşamıştım, o zaman bhcg degerim 5.haftada 60larda falandi ve kanama baslamisti. Bu kez oyle bir durumum yok. Bence senin de degerin bos olmak icin oldukca yuksek, doktorun cihazi iyi olmayabilir...
baktirmak baktirmamak senin tercihin canım Doktor ısrar etmez zaten.Öle mi bak bilmiyodm bunu gerci ben doktoruma güveniyorum
Öle mi bak bilmiyodm bunu gerci ben doktoruma güveniyorum alttan bakmiyo zor durumda kalmadıkca
İnşallah canım benim valla içimi rahatlattiniz hepiniz sağolun..Canim sakin sakin moral bozma. Degerin super. Her sey yolundadir eminim.
Aynen bana da öyle demişlerdiSaol canım anladım smdi ama ben işte pimpirikliym biraz bakalım cumartesi nasıl olacak dktor idrar sıkısk gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?