2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yaa işte insan tahmin yapmayı seviyorya ondan hep
Bende ruyalarimdan anlam cikarmaya calisiyorum bugun gelinlik gordum anlamina bakiyorm aa hamile biri gorurse kiz olurmus diyo hmm bakalim gercekmi diye dusunuyorum kendi kendime heralde cinsiyeti ogrenene kadar boyle tahminler benzetmeler surup gidicek :)

Tam anlamadım canım kusura bakma
Devlet hastanesinde baktilar bana vajinal ordaki doktoruma dedim zararli değil mi bekleyelim diye oda hayır hurafe onlar ilk 3 ay vajinal bakmanin bi zarari yok dedi. Bugün de özele gittim ordaki doktoruma dedim vajinal bakti keseyi oyle gördük dedim sorun olmaz dimi dedim oda yani şeyi dedi vajinal muayene asla zararli değil ilk 3 ay dedi galiba şimdi düzgün bir şekilde anlatabildim

Bir zarari yok ama icin rahat etmiyosa izin verme tabiki bende mecbur kalmazsam yaptirmayi dusunmuyorum cok rahatsiz oluyorum canimj yakiyor vajinal ultrason tup bebek yaptigim icin illallah geldi diyebilirim :)
Korktuğumdan deil vajinal beni rahatsız etmıyo sadece bebegim icn onu düşündüm icn baktırmaycm

Yalnız kızlar ağırlık sağ taraftaysa erkek sol taraftaysa kız mış.. bende acayip kız istiyorum
Şimdi iki tezden biri tutmuyo o zaman benim.kese solda agri da solda kiz olmasi lazım ama kese ovalse erkek diyolar benim.kese oval nasil.olacak .simdi

Saol canım anladım smdi ama ben işte pimpirikliym biraz bakalım cumartesi nasıl olacak dktor idrar sıkısk gel dedi

Çok teşekkürler canim içimi rahatlattin biraz

Sana kalmis bişey canım istersen bekle tabi sonucta bi 10 gun bekliyorsun sadece gecen hafta sali karindan kese bile gözükmedi bugün kalp.atışını bile.dinledim.karindan bekleyebilirsen bekle tabi
Ayy cok heyecanli 3 gun var aramzda bende ptesi gidicem insaallah o zaman kesin duyarom heralde

başta korktum ama doktor birsey olmaz dedi .ben bu haftalarda düşük yapıyorum dedim, o zaman mutlaka bakmaliyiz dedi hersey daha net gorunuyor.
Öle mi bak bilmiyodm bunu gerci ben doktoruma güveniyorum
başta korktum ama doktor birsey olmaz dedi .ben bu haftalarda düşük yapıyorum dedim, o zaman mutlaka bakmaliyiz dedi hersey daha net gorunuyor.
Öle mi bak bilmiyodm bunu gerci ben doktoruma güveniyorum alttan bakmiyo zor durumda kalmadıkca

Reactions: Eva
İnşallah canim inşallahİnşallah seninkide görülür hayırlısıyla

Öle mi bak bilmiyodm bunu gerci ben doktoruma güveniyorum

Öle mi bak bilmiyodm bunu gerci ben doktoruma güveniyorum alttan bakmiyo zor durumda kalmadıkca
baktirmak baktirmamak senin tercihin canım Doktor ısrar etmez zaten.
ama eğer ki alttan istemiyorsan karından görünür hale geldiği vakitte git derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…