- 14 Temmuz 2019
- 499
- 466
- 103
- 36
Ya kilo yapmaz mi yapar,, ben ne guzel sebze yemegi yiyordum .. ceviz fistik yok muz diyeli yuyorum tuwalet problem oluyo.. gecen peceteye kan gelince yine mi basladi dedim kanamam sandim ama cok sukurki degilmis.. ondan dolayi muz yiyecek kisiler hareketli olmali.. ben zaten evin altindayim o muzu uc ogune bilerek yiyorum bazen bir muzu iki gunde.. kendimi daha ii hissetmemi saglio
Bir yerde, bilinenin aksine muzun kabızlık yapmayacağını okumuştum. Oğlumdan da biliyorum yılda 365 gün var, o en az 300 gün yer. Versem her gün yer de yanında başka meyve de istiyor ve kilo problemimiz var diye ben vermiyorum. O kadar zorlu bir tuvalet eğitimi süreci geçirdik ki, buna rağmen bir kere kabız olduğunu bilmem. Sabah ve akşam saatleri bile düzenidir, o dereceYa kilo yapmaz mi yapar,, ben ne guzel sebze yemegi yiyordum .. ceviz fistik yok muz diyeli yuyorum tuwalet problem oluyo.. gecen peceteye kan gelince yine mi basladi dedim kanamam sandim ama cok sukurki degilmis.. ondan dolayi muz yiyecek kisiler hareketli olmali.. ben zaten evin altindayim o muzu uc ogune bilerek yiyorum bazen bir muzu iki gunde.. kendimi daha ii hissetmemi saglio
Kızlar iki doğumu dada yaşadım bu anlatılanları kızımı kucağıma aldığımda annem 40yaşındaydı kendimi unutup annemin kaprisini çektim gelmese inanın daha iyiydi yaş yakın olunca anneler biraz karşılaştırma yapıyor galiba gelinimiz yeni doğum yaptı annem hamile olduğunu öğrendiği an alışverişe başladı ben 6.ayın içindeyim bir çorap dahi almado üstüne ben alıncada daha erken diyor ya bazı şanslı insanlar var o ayrı beli tutulmuş mesala Dr bana yatmam gerektiğini söyledi benden bu halde iş bekliyor iki çocuğumdada kendimi o kadar üzdümki bunda direneceğiz kimseyi hayatıma karışturmayacağımBenimkide 41 yasini bitiriyor. Neyapalim canim boyle kabullenicez evlatlarimizda bizim kusurlarimizi orter . Benim annemi gorsen cok mutlu neseli torunu olcak diye ama biraz genc olmaktan videoya ceker resim ceker paylasir sever bekledigim o ondan . Ama bakmaya geldimmi bakmaz gecen gun eltimin yaninda ben bakamam severim sadece benden bisey beklemesn dedi. Eltimin anneside bende guzel bakarim geceleri kaldirmiyodum kizimi sutunu sagip gece ben iciriyodum bebege dedi 4 ay boyunca kalmisti kiziyla alisana kadar. Utandim oan yani ama yapcak bisey yok sevgisi yeter belkide anane olunca degisir ilgilenmek ister gorucez bakalim.
Benim de ilkinde erken doğum riski olmuştu. Şehir dışındaydım. 29.haftada geldi yanıma. Bebeğimin kırkı çıkınca gitti. Yeterki iyi olalım diye evde eşini, bekar oğlunu bıraktı geldi. Kayınvalidemden benzer bir yaklaşım görmedim. Annem geldi bir dönem çocuğuma da baktı bakıcılar gittiğinde. Onda da kayınvalidem rica minnet 1 ay geldi kaldı, sonra kaçarcasına gitti. Bu sefer de zor geçiyor hamilelik, annem 1 saat mesafede ama gelmeyi teklif etse de dönem dönem, çıkıp kendiliğinden gelmiyor. Ben de gel diye çağırmıyorum ama bunun için de darılmıyorum. Bu sefer yormayacağım seni diyorum. Tek taraflı olunca rahatsız edici oluyor çünkü. Rabbim hepimize güç kuvvet, evlatlarımıza da büyüklere de sağlık versin ne diyelimKızlar iki doğumu dada yaşadım bu anlatılanları kızımı kucağıma aldığımda annem 40yaşındaydı kendimi unutup annemin kaprisini çektim gelmese inanın daha iyiydi yaş yakın olunca anneler biraz karşılaştırma yapıyor galiba gelinimiz yeni doğum yaptı annem hamile olduğunu öğrendiği an alışverişe başladı ben 6.ayın içindeyim bir çorap dahi almado üstüne ben alıncada daha erken diyor ya bazı şanslı insanlar var o ayrı beli tutulmuş mesala Dr bana yatmam gerektiğini söyledi benden bu halde iş bekliyor iki çocuğumdada kendimi o kadar üzdümki bunda direneceğiz kimseyi hayatıma karışturmayacağım
Ayyy maşalahhh güle güle kullanın çok hoş çok tatlılarKizlar bime kosun cok uyguna geldi aldiklarim ☺
Güle güle giysinler,bende bişeyler alırım diye gittim hiç bişey kalmamış millet bimde yatmış sankiKizlar bime kosun cok uyguna geldi aldiklarim
Sen delimisin sana faydali cocukta alacagibi aliyor zaten senden.. kemik erimesine karsi birebir cunku bebe cekiyor senden ne var ne yok.. kemik suyu kemik iligi vokkkk fatdali..Kefirde cok faydali cidden. Kizimla bende icmeye basladim bu ara.
Birde corbalara kemik suyu atiyorum. Bebege faydasi varmi bilmiyorum
Güle güle giysinler,bende bişeyler alırım diye gittim hiç bişey kalmamış millet bimde yatmış sanki
Bitanem dua ediyorum okudugumdan beri adini duyunca hele aklima dusuyo sikintin.. insallah hicbisey olmayacak sende icini serin tut, rahatla.. her geleb Allahtan banada down sendromlu dedi doktorum ikzlerden birine tarama yaptirmadim aklimdada kalmadi degil ya down sendromlu olursa ama yani olsada dogurcam bebemi olmasa oldugu icin sadece icim sikintida oluyor ama buyuk olcude dusunmuyorum... hicbisey olmicakk aslan evlatlarim diyom geciyom..Hiç bişe onermedi canım yakından takip edicez dedi sadece umarım bi sıkıntı çıkmaz herkese duaları için teşekkur ederim
Pilates topla matla ve ayrica aletli yapiliyor. Pilates icin aletler var buyukAletli derken?? Yani kosu tarzimi? Yani agirlikli seylerden bagsetmiyonuz dimi?? Zaten vajinama dogru tekme atislari varki yine basladi... herhalde aletli biseyi kullansam tutamam onlari gibi bi his olustu
Bu gece ölemedim berbattiHerkes uyumuş, bir ben kalmisim anlasilann..Hasatzamani suanda ölü taklidi yapiyor ... @Lostinparadise yarin menemenini simdiden keske yapsaydimda yarin bi menemen yiyeydim diyerek ic gecirip uyumus gibi..
@Renklirenkli bu gecede sukur kazasiz belasiz bir gece oldu yarin uyansamda beni uyandirmanin pesine dusecek ☺... @aijoo göbisini gosterdi ve Masallahi var artik gonul rahatligiyla uyuyabilir.. ayy uydurma yeteneginj git gide kaybediyorum... isminj yazamadiklarim lutfen alinmayin... sizide seviyorum ama anim kalmamis aklimda ☺ bende minnislarimla size iyi geveler diliyorum... bakalim sabah kim uyancak.. uyanan uyuyanlari durtsun (etiketlesin yada yani onu demek istedim)
Sırf bu çanta için gittim bitmiş, bide 9:5 geçe bimdeydim ne zaman almışlar ne zaman biitmiş anlamadım, mecbur internetten sipariş vercem, güle güle kullanın bu aradaBizde cantamizi aldik bimden ici genis begendim
Sen citir annesin tabi valla bende kilo korkusu olmasa bende gitmezdim herlde:) gerci son ay cok agir oluruz mecbur yatcazBen son 3 ayim diye yataktan pek cikmamayi tercih ediyorum :)
Ay yok bana yaramiyor oncesinden biliyorum metabolizma muzu gorunce cortingg ayarlari karisiyorBir yerde, bilinenin aksine muzun kabızlık yapmayacağını okumuştum. Oğlumdan da biliyorum yılda 365 gün var, o en az 300 gün yer. Versem her gün yer de yanında başka meyve de istiyor ve kilo problemimiz var diye ben vermiyorum. O kadar zorlu bir tuvalet eğitimi süreci geçirdik ki, buna rağmen bir kere kabız olduğunu bilmem. Sabah ve akşam saatleri bile düzenidir, o derecebence bir araştır ve gönül rahatlığıyla ye. Hamilelikte faydalı
Bizde cantamizi aldik bimden ici genis begendim
Bende 66 ile hamile kaldim suan 73um ayni almisiz. 80le bitirirsem cok sukur dicem:) ama hic dikkat etmedimben yarin gidip gorusme yapicam ve onumuzdeki hafta basliycam allah izin verirse.. birde hava soguk oldugu icin disarda yuruyus yapamiyorum evde de leslie ile yuruyusler var ona basliycam... 7 kilo aldim ve bugun doktorum dediki geri kalan 17 haftada en fazla 5-6 kilo al dedi nasil yapicaksam :)))
Bende kalkarim cnm ama soylene soylene :)Ooo bebis gelsin uyku aklina gelmicek ih dese uyaniyosun Allah in bir lutfu iste bana kimse inanamazdi gece kalkicamda cocuk bakicamgunde 12 saat uyumadan asla kendime gelemezdim universitedeyken uykumu almamissam sinav varsa bile asla kalkmazdim ama cocuukk herseyi degistiriyooorrr
Ayyy ben bacagimi havaya kaldiramiyorum... bir yerden kalkarken heryere tutunuyorum.. ama kalkip inmek iyi geliyor dizlerim acildi.. 4 ay surekli yatuyordum dusuk tehdidi oldugu icin.. sana kolay gelsin benim yerimede yapPilates topla matla ve ayrica aletli yapiliyor. Pilates icin aletler var buyuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?