2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kuzum sen iki bebisntasiyosun agirlasman normal. Ama yuruyus yapilmaliymis kesinlikle dusuk tehliken oldugu icin sana onermeyebilir ama benm doktorum hergn yuru yapabilecegin en guzel sey dedi
Bana doktor oturmayi bile yasakladi dinlen surekli dedi... yurume yok gezme yok.. eve tikildim kaldim bebeklerdeb sonrada disari cikamam iki sene gitti boylece ayy kilo almasam ya.. ben yuruseydim zaten kesin kilo almazdim cunku genelde hergun yuruyordum vucut bi anda hareket etmeyince e kilo almak kacinilmaz oldu bana.. az yiyorum dikkat ediyorum.. cikolatami evdekilerle paylasiyorum en basitinden nefsimi koreltsin diye bi dis isiriyom o kadar.. 8 den sonra ac geziyom bi tek meyve yiyosam bir elma yada bir hurma oyle.. bakalim daha ne kadar alicam

bende çift ameda var kizimi 3 aylikken birakip calismak zorunda kaldim cok iyi pompa herkese tavsiye ederim ozellikle calisan annelere ve cocuk emdikten sonra da bosaltin ki hep uretsin vücut cok faydali
canım baktım internetten de hiç duymamıştm baya pahalı gözüküyo sen hatırlıyo musun kaça aldığını bir de çeşitleri varmış sanırım

niye çıkmayasın kuzum bebekleri alıp çıkarsın çok güzel zamana geliyor doğumları :) ilkbahar bebeleri

Sagolun kizlar inşallah aldıklarımizi saglikla giydirmek nasip olur
Ben doktor harici evden cikamiyorum sagolsun annem gitti aldı kuyrukta 50 kisi varmis bunlari alabilmis insallah giydirmekde nasip olur yavrularıma
Ayyy insallahhh insalllahh o zamanlarda gelecek.. odanin yarisi bebek esyalariyla doldu... bunlari bende nasil yikayio kurutup temizleyip offf duzenleyecm yaa gordugum herseyi almisim gibi geliyor.. hersey posetlerin icinde mobilyalari gelsede halim iyiken duzenlemeye baslasam... ama bir seniz bi ton isss cikacak bana..

Valla zevkle o gunu hayal ediyorum

Gunaydin bn baya gece kalmisim bugun tabi saat farkida buyuk etki cok şükür sebzeyi cok yiyorum meyvede ogluma yedirirkrn bnde et urunleri fazla tuketemiyorum ,eger sadece kabizliksa canim kuru kayisiyla dene istersen sabah ac karnina 2kuru kayisi yiyipuzerine su icsen oglende muzunu yersin belki ragatsizlik yapmaz benim bAMbaska bisey oluyor hala yiyemiyorum 1 2 dilim anca

Alla alla tum muzlar sana oyle mi geliyor acaba?? Normalde seviodun dimi?

Hahahah aynen yine üşendim menemen yapmaya peynir simite talip oldum maaleseef.

Ilk hamileligimde calisiyordum her gun nerdeyse peynir zeytin simit cay kahvltisi yaptim evde kalkip yapamazdim oglum birbucuk yasinda cay ve zeytinle hergun kahvalti yapiyortesadüf mu gercekten cok mu yedim bilmiyrum

Evet normalde yerim hamileyken agir geliyor sanirim anca kasar yiyebiliyorum kilo yapan
Ya kasar kilo yaparda kasar anneye iyi degilki.. hem kasar oeynir oiayasadaki oeynir cesitlerine gore en kotu peynir cesiti sahtekarligi en guzel kamufle eden peynir cesiti doktoram gida uzerinede Kilo aldirir ama anneyede aldirir.. cecil oeyniri ye, ne bilim burgu ye, yagli beyaz peynir (en iyisi bu) bence bunlarlada bebe kilo alir.. sen kac kilo aldin miden boyleyse

Kuzummmm nerdesin senn seni merak ediyorum disarimi ciktin sen bakim ☺☺ R Renklirenkli
Ayyy yok nerdeeee
Kv ile mesajlasmistik iki gun once. Para konusu actim, istemesinler die onlem amacli yetmiyor bitmiyor gibisinden ama canim sikildi ne de olsa, sevmiyorum bu muhabbetleri. Haliyle iki gundur de kasilmam oldu. Moralim bozuldu. Yemek yaparken, kahvalti hazirlarken bile agrim olunca, cayimi bile dun oturarak ictim esime anlatmadim bu kismini, ama rahatsiz oldugumu belirttim. Kv de ihtiyac aninda gelir yardimci olurum der hep. Eli de lezzetlidir yani hakkini yiyemem. Malum temizlikcimiz de donmedi henuz, esim yogun calisiyor derkennnnn, kvyi cagirdim. Kabul etti. Bilet aldik. Gelcekler iste onunla ugrasiyordum ondan bakamadim buraya.

Hangi gun? Dogdugu gunmu yoksa esyalarini duzenlediginiz gun mu? Bi kac kere aldiginiz bebe esyalarini kiyafetlerini tooarladiniz mi diye sordum da ona mi cevao verdin diye merak ettim
Once kiyafetleri yikayip utuledigim gunu sonrada kucagima aldigim gunu hayal ediyorum valla hic yorulmam mutlulukla yaparim cok bisey almadim zaten bir gunde yaparim herhalde

Ya baska kadin tutsaydin o kadini gorecegine ben olsam oyle yapardim kimseye minnet etmezdim.. onun icin bilet oarasina degmez.. yarim gune gelenler olmuyormu haftada yarim gun sana yeter.. evi suoursun siksin her geldiginde bi kasik yemek yapsin gitsin.. ama tabi sen bilirsin.. o oara muhabbeti i duymaktansa gormemek en hayirlisi.. iki gundur bende aklima geldikce esimi yemeye basladim.. bu muhabbetler bana hamileyken gelmiyor onu anladim..

Bimde kiwinin meyve sikacagi var deneyeneniz varmi 25 wat ise yaramaz diye almadim... yarayan varsa lutfen paylassin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…