Amin canım amin. Hepimiz inşallah sagsalim kucağımıza alıp giydirelim.Gule gule kullansin tombisinn
Bana doktor oturmayi bile yasakladi dinlen surekli dedi... yurume yok gezme yok.. eve tikildim kaldim bebeklerdeb sonrada disari cikamam iki sene gitti boyleceKuzum sen iki bebisntasiyosun agirlasman normal. Ama yuruyus yapilmaliymis kesinlikle dusuk tehliken oldugu icin sana onermeyebilir ama benm doktorum hergn yuru yapabilecegin en guzel sey dedi
Amin canım amin. Hepimiz inşallah sagsalim kucağımıza alıp giydirelim.
Şu cuma Vakti Rabbim 2020 mart annelerinin bebeklerini korusun
canım baktım internetten de hiç duymamıştm baya pahalı gözüküyo sen hatırlıyo musun kaça aldığını bir de çeşitleri varmış sanırımbende çift ameda var kizimi 3 aylikken birakip calismak zorunda kaldim cok iyi pompa herkese tavsiye ederim ozellikle calisan annelere ve cocuk emdikten sonra da bosaltin ki hep uretsin vücut cok faydali
niye çıkmayasın kuzum bebekleri alıp çıkarsın çok güzel zamana geliyor doğumları :) ilkbahar bebeleriBana doktor oturmayi bile yasakladi dinlen surekli dedi... yurume yok gezme yok.. eve tikildim kaldim bebeklerdeb sonrada disari cikamam iki sene gitti boyleceayy kilo almasam ya.. ben yuruseydim zaten kesin kilo almazdim cunku genelde hergun yuruyordum vucut bi anda hareket etmeyince e kilo almak kacinilmaz oldu bana.. az yiyorum dikkat ediyorum.. cikolatami evdekilerle paylasiyorum en basitinden nefsimi koreltsin diye bi dis isiriyom o kadar.. 8 den sonra ac geziyom bi tek meyve yiyosam bir elma yada bir hurma oyle.. bakalim daha ne kadar alicam
Ayyy insallahhh insalllahh o zamanlarda gelecek.. odanin yarisi bebek esyalariyla doldu... bunlari bende nasil yikayio kurutup temizleyip offf duzenleyecm yaaSagolun kizlar inşallah aldıklarımizi saglikla giydirmek nasip olur
Ben doktor harici evden cikamiyorum sagolsun annem gitti aldı kuyrukta 50 kisi varmis bunlari alabilmis insallah giydirmekde nasip olur yavrularıma
niye çıkmayasın kuzum bebekleri alıp çıkarsın çok güzel zamana geliyor doğumları :) ilkbahar bebeleri
Ya sana sorim.. aldiginiz kiyafetleri takimlari estalarini naptiniz?? Nereye kiydunuz?? Benim gibi bos odada bit kenardami duruyor yoksa kaldirmaya basladinizmi?niye çıkmayasın kuzum bebekleri alıp çıkarsın çok güzel zamana geliyor doğumları :) ilkbahar bebeleri
Valla zevkle o gunu hayal ediyorumAyyy insallahhh insalllahh o zamanlarda gelecek.. odanin yarisi bebek esyalariyla doldu... bunlari bende nasil yikayio kurutup temizleyip offf duzenleyecm yaagordugum herseyi almisim gibi geliyor.. hersey posetlerin icinde mobilyalari gelsede halim iyiken duzenlemeye baslasam... ama bir seniz bi ton isss cikacak bana..
Hangi gun? Dogdugu gunmu yoksa esyalarini duzenlediginiz gun mu? Bi kac kere aldiginiz bebe esyalarini kiyafetlerini tooarladiniz mi diye sordum da ona mi cevao verdin diye merak ettimValla zevkle o gunu hayal ediyorum
Ya kilo yapmaz mi yapar,, ben ne guzel sebze yemegi yiyordum .. ceviz fistik yok muz diyeli yuyorum tuwalet problem oluyo.. gecen peceteye kan gelince yine mi basladi dedim kanamam sandim ama cok sukurki degilmis.. ondan dolayi muz yiyecek kisiler hareketli olmali.. ben zaten evin altindayim o muzu uc ogune bilerek yiyorum bazen bir muzu iki gunde.. kendimi daha ii hissetmemi saglio
Alla alla tum muzlar sana oyle mi geliyor acaba?? Normalde seviodun dimi?Gunaydin bn baya gece kalmisim bugun tabi saat farkida buyuk etkicok şükür sebzeyi cok yiyorum meyvede ogluma yedirirkrn bnde et urunleri fazla tuketemiyorum ,eger sadece kabizliksa canim kuru kayisiyla dene istersen sabah ac karnina 2kuru kayisi yiyipuzerine su icsen oglende muzunu yersin belki ragatsizlik yapmaz benim bAMbaska bisey oluyor hala yiyemiyorum 1 2 dilim anca
Hahahah aynen yine üşendim menemen yapmayapeynir simite talip oldum maaleseef.
Alla alla tum muzlar sana oyle mi geliyor acaba?? Normalde seviodun dimi?
Ya kasar kilo yaparda kasar anneye iyi degilki.. hem kasar oeynir oiayasadaki oeynir cesitlerine gore en kotu peynir cesiti sahtekarligi en guzel kamufle eden peynir cesiti doktoram gida uzerinedeEvet normalde yerim hamileyken agir geliyor sanirimanca kasar yiyebiliyorum kilo yapan
Ayyy yok nerdeeeeKuzummmm nerdesin senn seni merak ediyorum disarimi ciktin sen bakim ☺☺ R Renklirenkli
Once kiyafetleri yikayip utuledigim gunu sonrada kucagima aldigim gunu hayal ediyorum valla hic yorulmam mutlulukla yaparim cok bisey almadim zaten bir gunde yaparim herhaldeHangi gun? Dogdugu gunmu yoksa esyalarini duzenlediginiz gun mu? Bi kac kere aldiginiz bebe esyalarini kiyafetlerini tooarladiniz mi diye sordum da ona mi cevao verdin diye merak ettim
Ya baska kadin tutsaydin o kadini gorecegineAyyy yok nerdeeee
Kv ile mesajlasmistik iki gun once. Para konusu actim, istemesinler die onlem amacliyetmiyor bitmiyor gibisinden ama canim sikildi ne de olsa, sevmiyorum bu muhabbetleri. Haliyle iki gundur de kasilmam oldu. Moralim bozuldu. Yemek yaparken, kahvalti hazirlarken bile agrim olunca, cayimi bile dun oturarak ictim esime anlatmadim bu kismini, ama rahatsiz oldugumu belirttim. Kv de ihtiyac aninda gelir yardimci olurum der hep. Eli de lezzetlidir yani hakkini yiyemem. Malum temizlikcimiz de donmedi henuz, esim yogun calisiyor derkennnnn, kvyi cagirdim. Kabul etti. Bilet aldik. Gelcekler iste onunla ugrasiyordum ondan bakamadim buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?