2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayyy ben bacagimi havaya kaldiramiyorum... bir yerden kalkarken heryere tutunuyorum.. ama kalkip inmek iyi geliyor dizlerim acildi.. 4 ay surekli yatuyordum dusuk tehdidi oldugu icin.. sana kolay gelsin benim yerimede yap☺☺
Kuzum sen iki bebisntasiyosun agirlasman normal. Ama yuruyus yapilmaliymis kesinlikle dusuk tehliken oldugu icin sana onermeyebilir ama benm doktorum hergn yuru yapabilecegin en guzel sey dedi

Calisiyo olsam bende yapamazdim oo enerjin kalmiyodur o yol insani zaten mahvediyor

Ben coj kg aldim ama dr istedigini yiyebilirsin dedi anlamadim :)
Bende 7 kg aldim maleseef ki saniyorum bu hafta fena bir artis oldu hic tartilmiyorum doktora kadar gobegimi paylasirim dogurcam gibi yada bana oyle geliyor bilmiyorum ki

Ben 16 saat uyudugumu bilirim simdi cocuk uyanmasada uyaniyorum.
Kizim dogdu 4 gun hic uyumadim. Sonrada uyurken kipirtisina uyanir uyumazdim annem bisey olmaz derdi yok falan derdim. Halusinasyon gormeye baslayinca o kipirtiyi duymaz oldum

Hahahahaha dimiii bu ne annelik ne acayip birsey butun aliskanliklarimiz tamamen degisiyor

Biz isim aramadık açıkcası oğluma bıraktık hangi isimle gelirsen onu koyarız dedik bir haftadır bir dünya isim dedi en sonunda çınar eymen de karar vermiş artık değiştirmek yok dedi

Ne guzel en temizi hic ugrasmadan benim kizim 3.5 yasinda adini ne koyalim dedik pomika dedi vazgectik ona sormaktan
Simdi kardesinin adini sen koydun diyoruz kendisi koydu saniyor

Gecer fistik. Hangi gecenin sabahi yok. Oyle boyle gecer. Benim doktorumun bana dedigi de, onceki kaybimdan dolayi, ilk hedefimiz 28. Hafta. Yani yasama sansi icin, olur da rahim boyu kisalir ya da kotu vs bi sey olur die.
Senin bebeginin cinsiyetini bilmiyorum Ama bebegim erkek, akciger gelisimi erkeklerde daha gec gelistigi icin 30. Haftayi doldurmamiz sart.
Emme refleksidir sudur budur icin zaten 34, 36 die gidiyor.
Hepiniz 40larda dogurun ins da benimki 38 olsun die dua ederken yakaliyorum bazen kendimi. napalim beklicez bu nazli tosbikleri

Maşallah canım bende sakin ve akıllı olsun istiyorum inşallah öyle olur

Merhaba kızlar ben bu ay sonu uçak yolculuğu yapacam acaba doktordan rapor almam gerekiyor mu bilginiz varmı

Bizim isimiz gucumuz yok , isimiz burda konusmak olmus sen bize bakma seb calisiyosun.. ayyy hic ozlemedim calismayi sende bi an once aramiza katacaz merak etme az kaldi
Ay vallahi katılsam artık. Eşim biran önce çık diyor. 32.haftada ben 37 ye kadar dayanırım diyorum bakalım ne kadar dayanabilcem

Hahahah aynen yine üşendim menemen yapmaya peynir simite talip oldum maaleseef.

Ayyy maşalahhh güle güle kullanın çok hoş çok tatlılar
Güle güle giysinler,bende bişeyler alırım diye gittim hiç bişey kalmamış millet bimde yatmış sanki
Saat 9.10 gece gittim millet bimi talan etmis resmen on tane bim gezdim sabahin korunde... neyseki aradiklarimi buldum.. ise yarar da var yaramayanda ama olsun hesapli bayaggh
Ooo masallah herseyden alabilmissin guzel gunlerde kullansin kuzucuklarrr, ben hep gittigimde hic birsey kalmiyor
Sagolun kizlar inşallah aldıklarımizi saglikla giydirmek nasip olur
Ben doktor harici evden cikamiyorum sagolsun annem gitti aldı kuyrukta 50 kisi varmis bunlari alabilmis insallah giydirmekde nasip olur yavrularıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…