Kuzum sen iki bebisntasiyosun agirlasman normal. Ama yuruyus yapilmaliymis kesinlikle dusuk tehliken oldugu icin sana onermeyebilir ama benm doktorum hergn yuru yapabilecegin en guzel sey dediAyyy ben bacagimi havaya kaldiramiyorum... bir yerden kalkarken heryere tutunuyorum.. ama kalkip inmek iyi geliyor dizlerim acildi.. 4 ay surekli yatuyordum dusuk tehdidi oldugu icin.. sana kolay gelsin benim yerimede yap☺☺
Calisiyo olsam bende yapamazdim oo enerjin kalmiyodur o yol insani zaten mahvediyorBen bi niyetlendim yaziliyim diye sonra üşendiğimden vazgeçtimYoutube'den yoga derslerine başliyim dedim onu bile 1 gün yapıp bıraktım. İşten çıkınca yoga, pilates egzersizlerine başlarım diyorum şuan hiç halim mecalim yok öyle şeyler yapmaya Günde 2 saat kalabalıkta yol gidip gelmek bana yetiyor
Bende 7 kg aldim maleseef ki saniyorum bu hafta fena bir artis oldu hic tartilmiyorum doktora kadarBen coj kg aldim ama dr istedigini yiyebilirsin dedi anlamadim :)
Ben 16 saat uyudugumu bilirimsimdi cocuk uyanmasada uyaniyorum.
Kizim dogdu 4 gun hic uyumadim. Sonrada uyurken kipirtisina uyanir uyumazdim annem bisey olmaz derdi yok falan derdim. Halusinasyon gormeye baslayinca o kipirtiyi duymaz oldum
Biz isim aramadık açıkcası oğluma bıraktık hangi isimle gelirsen onu koyarız dedik bir haftadır bir dünya isim dedi en sonunda çınar eymen de karar vermiş artık değiştirmek yok dedi
Calisiyo olsam bende yapamazdim oo enerjin kalmiyodur o yol insani zaten mahvediyor
Bizde cantamizi aldik bimden ici genis begendim
Kizlar bime kosun cok uyguna geldi aldiklarim ☺
Gecer fistik. Hangi gecenin sabahi yok. Oyle boyle gecer. Benim doktorumun bana dedigi de, onceki kaybimdan dolayi, ilk hedefimiz 28. Hafta. Yani yasama sansi icin, olur da rahim boyu kisalir ya da kotu vs bi sey olur die.Çentik değil canım bir damar hiç yok bir damardan beeslenio çok şukur şuana kadar gelişimi hep ileri çıktı ama son aylarda hep sıkıntı oluomuş geri kalıomuş şu 8 aya bi gelseydim içim rahatlıcak en azından erken doğsa bile yaşar dicem şimdi bana bu 3 ay nasıl geçer bilmiorum
Maşallah canım bende sakin ve akıllı olsun istiyorum inşallah öyle olurOğlumun adıTuna isminin anlamı güzel. Kişinin ismini yansıttığını düşünüyorum. Sakin ve akıllı bir çocuk . Biz şimdi yeni erkek için isim arıyoruz ama içime anlamı ile çok ısınan bir isim yok
Nehir ismi çok güzel, vera nın anlamını bilmiyorum ama o da kulağa hoş geliyor.İsim konusunda bizde kararsızız daha dogrusu beneşim nehir istiyo benim aklımda ipek yaren neva vera bi kaç isim daha var
Ay vallahi katılsam artık. Eşim biran önce çık diyor. 32.haftada ben 37 ye kadar dayanırım diyorum bakalım ne kadar dayanabilcemBizim isimiz gucumuz yok , isimiz burda konusmak olmus sen bize bakma seb calisiyosun..ayyy hic ozlemedim calismayi sende bi an once aramiza katacaz merak etme az kaldi
Hahahah aynen yine üşendim menemen yapmayaHerkes uyumuş, bir ben kalmisim anlasilann.. @Hasatzamani suanda ölü taklidi yapiyor ...Lostinparadise yarin menemenini simdiden keske yapsaydimda yarin bi menemen yiyeydim diyerek ic gecirip uyumus gibi..
R Renklirenkli bu gecede sukur kazasiz belasiz bir gece oldu yarin uyansamda beni uyandirmanin pesine dusecek... @aijoo göbisini gosterdi ve Masallahi var artik gonul rahatligiyla uyuyabilir.. ayy uydurma yeteneginj git gide kaybediyorum... isminj yazamadiklarim lutfen alinmayin... sizide seviyorum ama anim kalmamis aklimda bende minnislarimla size iyi geveler diliyorum... bakalim sabah kim uyancak.. uyanan uyuyanlari durtsun (etiketlesin yada yani onu demek istedim)
Güle güle giydirmek nasip olsun canımSlm Kızlar ben de bunları alabildim
Gğnaydın canım geçmiş olsun inşallah ağrılaırn olmadan şu süreci atlatırsın.Herkese günaydın hayırlı cumalar olsun inşallah. Dün geçici bir dolgu yapıldı kızlar doğumdan sonra kaplama olcak
Amin canım hepimize inşallahGüle güle giydirmek nasip olsun canım
Ayy bende ozlemisim peynir zeytin simit kefir yaptim kahvaltiyi bide maydonoza yumurta kirdimHahahah aynen yine üşendim menemen yapmayapeynir simite talip oldum maaleseef.
Gule gule kullansin tombisinnSlm Kızlar ben de bunları alabildim
Ben iki hamileligimde de bin tane sosyal aktiviteye niyetlenip sonunda hic birini yapmiyorum
Ayyy maşalahhh güle güle kullanın çok hoş çok tatlılar
Güle güle giysinler,bende bişeyler alırım diye gittim hiç bişey kalmamış millet bimde yatmış sanki
Saat 9.10 gece gittim millet bimi talan etmis resmen on tane bim gezdim sabahin korunde... neyseki aradiklarimi buldum.. ise yarar da var yaramayanda ama olsun hesapli bayaggh
Sagolun kizlar inşallah aldıklarımizi saglikla giydirmek nasip olurOoo masallah herseyden alabilmissin guzel gunlerde kullansin kuzucuklarrr, ben hep gittigimde hic birsey kalmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?