2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hayatim keske ole bi sey olsa. Hep yabancilar var burda, turk olup da calisanlar hep otellerdeler. Benim yardimcim da zaten yabanciydi, ama donmedi baksana. 1 aydir etrafa haber saliyorum yok kimse bulamadim. Daha da bekleyemem.
Bi de, dedigin gibi bu konular canimi fena sıktıgı icin, yanimda olurlarsa acmam ya da onlar acmaz die dusundum. Uzakta olup da arada konusunca, icimdeki bu yarayi aktarma ihtiyaci oluor bende. Istemeyin bizden bi sey die bagirasim geliyo yani
Su da var, bebek dogunca gleceklerdi zaten illa ki, ama burda 90 gunden fazla kalmalari yasak. simdilik bi demo olcak bu, eger su donemi basarisiz atlatirsak, bebek dogunca sadece hemsire yardimiyla hallederim cagirmam onlari. Ama bu sirada esimle de arayi bozmam die dusundum. Sonucta ailesini cagirdim mi cgairdim, daha ne yani

Yediğiniz medine hurmalarındansa yemeyin. Doğumu kolaylaştırdığı için son haftalarda yenmesi gerekir.

Once kiyafetleri yikayip utuledigim gunu sonrada kucagima aldigim gunu hayal ediyorum valla hic yorulmam mutlulukla yaparim cok bisey almadim zaten bir gunde yaparim herhalde
Ayyy benim de burda paylasilan esyalari gorunce icim gidiyor. zor tutuyorum kendimi inan ki
30. Haftaya kadar begendiklerimi yazip, bi gunde alcam hepsini ins. Sonrada hemen hepsini yikayip, utuleyip, kurcam duzenimizi. Ay yazarken bile kalbim hizlandi mutluluktan ❤

Ya sana sorim.. aldiginiz kiyafetleri takimlari estalarini naptiniz?? Nereye kiydunuz?? Benim gibi bos odada bit kenardami duruyor yoksa kaldirmaya basladinizmi?
Ben havalandırıp bir köşede bekletiyorum yıkamak için erken diye düşündüm ocak gibi yıkarım ki daha hiç kıyafet almadım onuda aralık da inşallah halletcem

Ya sana yine kv den fayda var bosver sen beni dinleme... ALlah razi olsun geliyorlar.. yardimci olur sana insallah.. ya yemek yapsa yeter zaten.. bide bulasigini yikasa kp gelmediyse iyi rahat edersin .. ama kadin uc ay kalamzki.. bence bir ay zor dayanir kp tutturur ne zaman doncen diye bu evde acliktan öldük demeye.. bizimkiler oyle cunki .. cunku muhahkak bebek dogdugunda gelip gorcek annesi, ya ne olursa olsun cok ihtiyacin olacak canim anneye, kv sana cok yardim olacagini dusunuyorum.. bazi seyleri gormeyecen.. ay ben cok iyi bi insandim bu iki haftada seytan gibi oldum.. gormem normalde, aptal gibi unuturum, esimi korurum ama dusununce hep bana mi kelek hamileyken cok dusuncek vakit oluyor simdi kv senin karsinda olur.. karsilikli sohbetler muhabbetler bizimki hic susmadan konusur... ve anlattiklari hic tanimadigim kim varsa anlatir anlatir ona gittik buna gittik tv izlicez bi gun videoya cektim.. sesini aciom tv nin ben sesli dinleyemem diyor.. e sus sessiz dinleyelim diyecem olmuyor.. kendi annem babam olsa soylerim vakla sah damarima kadar doluyorum..

Ben havalandırıp bir köşede bekletiyorum yıkamak için erken diye düşündüm ocak gibi yıkarım ki daha hiç kıyafet almadım onuda aralık da inşallah halletcem

Posetlerin icinde kiz havalandirsam bunlari tozlanir diye kendi kutularinda bekliyor.. bekletmiyimmi bisey olur renkleri bozulurmu ne bilim , bilen varsa soylesin hersey posetlerinde kutularinda duruyor yiginla0-3 aylik 3/6 aylik 6-9 aylik ucrr beser alinmis herbirinden ve zibinlar tulumlar battaniyeler.. anakucagi oyun halisi patikler biberonlar emzikler yorganlar kuvetler refflu yastiklar.. ayy anam heryer heryerde titizim zaten.. simdi yapsam koyacak yerim yok gardirop gelsin bu hafta sonu en gec haftaya.. bunlari yikayip utuleyip kaldirsam pislenirmi?? Gozlerin icine bisey diktirim mi??

Ya sen nasil bi fistiksin yaa esin cok sansli, masallah. Beni cok gulduruyorsun. Hep bana mi kelek diyor ya
Merak etme, uzuldun sen farkindayim ama kp de geliyor kp de garip kanallari, haber yorumlarini fln izler sinir olurum da, belki bana kiyamaz hamile olunca en fazla canim esra erol cekti aciver derim
Kv den olur yardim en fazla bana. Annem seceneklerde hic yok zaten kv yapar yemek, bulasik, camasir ,utu. Yapmazsa ogluna kalcak cunku valla yapcak da olsam, korkumdan kipurdayamiyorum iki gundur. Neyseki az kaldi, dayaniyorum bi sekilde.

Bi sey sorcam, bu muslin battaniyeleri fln, alt acma icin mi kullancaz ya da bebek arabasinda bebek uyurken ortmek icin mi arabanin ustunu ? Yani lazim mi degil mi bilemedim de
Ben kundak yapmaya ve yazın sıcak havalarda üstünü örtmeye diye düşündüm 1 tane aldım 1 tane daha alıcam sıcak bir bölgede yaşıyorum yedekli dursun ihtiyacım çok olcak gibi. Bebek arabası üstü de örtülebilir.

Buralar da sicak. Muslinlerin desenleri renkleri fln da baya guzel oluyor. Ben de ekliyim listeme o zman.
Kundak konusunda da ikilemdeyim aslinda. Karnimda kipir kipir olan minigimi, sarip da elini kolunu oynatamamasina sebep olmak istemiyorum. Ama uyurken, yeni dogduklarinda da, kendi elinin ayaginin hareketinden irkilip, korkarak uyancagi da yaziyor. Napsam hic bilmiyorum. Senin var mi tecruben bu konuda ?

Bazı ürünler poşet içinde beklerken bi koku oluşuuyor ya ben ondan çıkardım hepsini kokanları da balkonda havalandırıyorum. Nasılsa yıkancak tozlansa birşey olmaz ama plastik kokusu çıkmadan deterjan kokusuyla karışırsa batardı bana onlar. Seninkiler kokmuyosa ana kucağı fln dursun. En son yumuşatıcılı bir su yapıp silersin

Bi sey sorcam, bu muslin battaniyeleri fln, alt acma icin mi kullancaz ya da bebek arabasinda bebek uyurken ortmek icin mi arabanin ustunu ? Yani lazim mi degil mi bilemedim de
Ya bak simdi burda bisey diyecem olay olacak ben bu muslinden bisse anladiysam ne olayim sen soyle kactane kumas baktiysam ama bazilari gercekten bambulu guzel yumyusak.. he iste onlardan ince ya bunlar sar bebeni kundakla ne bilim kollarundan sadece ayaklarina kadar eskisi gibi sikip kasmanin alemi yok cocugu birak rahat yatsin .. sonraa banyodan cikarken kurulanmak olarak kullaniolar sonraa bahar zamanlarinda ne bilim gazini alirken battaniyeyi omzundan asagi koyarsin kalinca sirtin kemikliyse omzun yani hem bebek rahat eder hem kusarsa rahatlikla kaldir yika..ya herbiseye kullanilir diyor.. ama herkes suanda fiks bebek arabalarinin uzerini ortuyor muslun bezle Gordugum duydugum bu.. bu beslerden agiz mendili ne bilim kare kare kes kenarlarini makineyle gec olsun.. ben yastik kilifi yaptim gordugun gibi olmaz deme oldu ama bu daha gozenekli diye icine baska kilif ustune bunu gecirdim.. ya yuzune ilk baslarda kiyamam koymaya zaten bebek yastikla uyumuyo ama sirtina beline reflu yastiginin altina bacaklarinin altina biyerine koyarim dedim illaki

Benim tecrubem var Evet korkuyorlar ilk uc ay ozelikkle kardesim kendini uyutmuyordu devamli irkiliyirdu.. annem bacaklarina kadar degil kollarini sadece hafiften kundakliyordu.. bence eskiler bosa yapmiyor.. ama en guzeli annenin gogsunde uyumasi da diyorlar bebek yardimcilari.. korkup irkilmiyirlarmis.. artik bizinkilerden biri babanin gogsune alisacak ama bende baglicam ellerini her zaman mi hayirrr bazen birakirim yavrumm istedigi gibii rahat rahat uyusun..

İlk olcak benim de. Ama okuduğum kitaplar ve yiğenimden yola çıkarsam ana rahmi çok geniş değil dar olduğu için aslında kundaklanınca (çok sıkı olmıcak kundak ama elleri aşağı dümdüz değil dirsekden kıvrılıp omuzlarına doğru dururken kundaklanması gerekirmiş o pozisyona alışık oldukları için) ana rahminde sanıp kendilerini dediğin gibi sıçrama kendini uyandırma gibi durumları olmadan uyurlarmış. Bildiğim bunlar ama ne kdr uygulatır benim oğlan bilmiyorum

Diger peynirler aldirir mi acaba ben hep kasar olarak okumuştum, ilk basta 5 kilo kaybetmistim canim bu ay birz iştahım acildi 2bucuk kilo aldim suanda onlarda hamurisi ekmek yemekten ekmek yemesem almiycamda sanki hic doymuyorum yemeyincede

Tamammmm sunu eklemistim favorilerime. Mecbur alcam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…