- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Güle güle kullansınlar çok hoşYastik kiligi ve icini azicik doldurdum:)) Nasil olmus.. artan kumaslardan bi tane daha cikar☺
Hayatim keske ole bi sey olsa. Hep yabancilar var burda, turk olup da calisanlar hep otellerdeler. Benim yardimcim da zaten yabanciydi, ama donmedi baksana. 1 aydir etrafa haber saliyorum yok kimse bulamadim. Daha da bekleyemem.Ya baska kadin tutsaydin o kadini gorecegineben olsam oyle yapardim kimseye minnet etmezdim.. onun icin bilet oarasina degmez.. yarim gune gelenler olmuyormu haftada yarim gun sana yeter.. evi suoursun siksin her geldiginde bi kasik yemek yapsin gitsin.. ama tabi sen bilirsin.. o oara muhabbeti i duymaktansa gormemek en hayirlisi.. iki gundur bende aklima geldikce esimi yemeye basladim.. bu muhabbetler bana hamileyken gelmiyor onu anladim..
Sen cozdun bu dikis olayini becerikli hatunYastik kiligi ve icini azicik doldurdum:)) Nasil olmus.. artan kumaslardan bi tane daha cikar☺
Yediğiniz medine hurmalarındansa yemeyin. Doğumu kolaylaştırdığı için son haftalarda yenmesi gerekir.Bana doktor oturmayi bile yasakladi dinlen surekli dedi... yurume yok gezme yok.. eve tikildim kaldim bebeklerdeb sonrada disari cikamam iki sene gitti boyleceayy kilo almasam ya.. ben yuruseydim zaten kesin kilo almazdim cunku genelde hergun yuruyordum vucut bi anda hareket etmeyince e kilo almak kacinilmaz oldu bana.. az yiyorum dikkat ediyorum.. cikolatami evdekilerle paylasiyorum en basitinden nefsimi koreltsin diye bi dis isiriyom o kadar.. 8 den sonra ac geziyom bi tek meyve yiyosam bir elma yada bir hurma oyle.. bakalim daha ne kadar alicam
Ayyy benim de burda paylasilan esyalari gorunce icim gidiyor.Once kiyafetleri yikayip utuledigim gunu sonrada kucagima aldigim gunu hayal ediyorum valla hic yorulmam mutlulukla yaparim cok bisey almadim zaten bir gunde yaparim herhalde
Ben havalandırıp bir köşede bekletiyorum yıkamak için erken diye düşündüm ocak gibi yıkarım ki daha hiç kıyafet almadım onuda aralık da inşallah halletcemYa sana sorim.. aldiginiz kiyafetleri takimlari estalarini naptiniz?? Nereye kiydunuz?? Benim gibi bos odada bit kenardami duruyor yoksa kaldirmaya basladinizmi?
Bi sey sorcam, bu muslin battaniyeleri fln, alt acma icin mi kullancaz ya da bebek arabasinda bebek uyurken ortmek icin mi arabanin ustunu ? Yani lazim mi degil mi bilemedim deYastik kiligi ve icini azicik doldurdum:)) Nasil olmus.. artan kumaslardan bi tane daha cikar☺
Ya sana yine kv den fayda var bosver sen beni dinleme... ALlah razi olsun geliyorlar.. yardimci olur sana insallah.. ya yemek yapsa yeter zaten.. bide bulasigini yikasa kp gelmediyse iyi rahat edersin .. ama kadin uc ay kalamzki.. bence bir ay zor dayanir kp tutturur ne zaman doncen diye bu evde acliktan öldük demeye.. bizimkiler oyle cunki .. cunku muhahkak bebek dogdugunda gelip gorcek annesi, ya ne olursa olsun cok ihtiyacin olacak canim anneye, kv sana cok yardim olacagini dusunuyorum.. bazi seyleri gormeyecen.. ay ben cok iyi bi insandim bu iki haftada seytan gibi oldum.. gormem normalde, aptal gibi unuturum, esimi korurum ama dusununce hep bana mi kelek hamileyken cok dusuncek vakit oluyorHayatim keske ole bi sey olsa. Hep yabancilar var burda, turk olup da calisanlar hep otellerdeler. Benim yardimcim da zaten yabanciydi, ama donmedi baksana. 1 aydir etrafa haber saliyorum yok kimse bulamadim. Daha da bekleyemem.
Bi de, dedigin gibi bu konular canimi fena sıktıgı icin, yanimda olurlarsa acmam ya da onlar acmaz die dusundum. Uzakta olup da arada konusunca, icimdeki bu yarayi aktarma ihtiyaci oluor bende. Istemeyin bizden bi sey die bagirasim geliyo yani
Su da var, bebek dogunca gleceklerdi zaten illa ki, ama burda 90 gunden fazla kalmalari yasak.simdilik bi demo olcak bu, eger su donemi basarisiz atlatirsak, bebek dogunca sadece hemsire yardimiyla hallederim cagirmam onlari. Ama bu sirada esimle de arayi bozmam die dusundum. Sonucta ailesini cagirdim mi cgairdim, daha ne yani
Ben havalandırıp bir köşede bekletiyorum yıkamak için erken diye düşündüm ocak gibi yıkarım ki daha hiç kıyafet almadım onuda aralık da inşallah halletcem
Ya inan yanimda olsaniz hepinize yapardimSen cozdun bu dikis olayini becerikli hatungule gule huzurla uyusun minnaklar
Ya sen nasil bi fistiksin yaaYa sana yine kv den fayda var bosver sen beni dinleme... ALlah razi olsun geliyorlar.. yardimci olur sana insallah.. ya yemek yapsa yeter zaten.. bide bulasigini yikasa kp gelmediyse iyi rahat edersin .. ama kadin uc ay kalamzki.. bence bir ay zor dayanir kp tutturur ne zaman doncen diye bu evde acliktan öldük demeye.. bizimkiler oyle cunki .. cunku muhahkak bebek dogdugunda gelip gorcek annesi, ya ne olursa olsun cok ihtiyacin olacak canim anneye, kv sana cok yardim olacagini dusunuyorum.. bazi seyleri gormeyecen.. ay ben cok iyi bi insandim bu iki haftada seytan gibi oldum.. gormem normalde, aptal gibi unuturum, esimi korurum ama dusununce hep bana mi kelek hamileyken cok dusuncek vakit oluyorsimdi kv senin karsinda olur.. karsilikli sohbetler muhabbetler bizimki hic susmadan konusur... ve anlattiklari hic tanimadigim kim varsa anlatir anlatir ona gittik buna gittik tv izlicez bi gun videoya cektim.. sesini aciom tv nin ben sesli dinleyemem diyor.. e sus sessiz dinleyelim diyecem olmuyor.. kendi annem babam olsa soylerim vakla sah damarima kadar doluyorum..
Ben kundak yapmaya ve yazın sıcak havalarda üstünü örtmeye diye düşündüm 1 tane aldım 1 tane daha alıcam sıcak bir bölgede yaşıyorum yedekli dursun ihtiyacım çok olcak gibi. Bebek arabası üstü de örtülebilir.Bi sey sorcam, bu muslin battaniyeleri fln, alt acma icin mi kullancaz ya da bebek arabasinda bebek uyurken ortmek icin mi arabanin ustunu ? Yani lazim mi degil mi bilemedim de
Buralar da sicak. Muslinlerin desenleri renkleri fln da baya guzel oluyor. Ben de ekliyim listeme o zman.Ben kundak yapmaya ve yazın sıcak havalarda üstünü örtmeye diye düşündüm 1 tane aldım 1 tane daha alıcam sıcak bir bölgede yaşıyorum yedekli dursun ihtiyacım çok olcak gibi. Bebek arabası üstü de örtülebilir.
Bazı ürünler poşet içinde beklerken bi koku oluşuuyor ya ben ondan çıkardım hepsini kokanları da balkonda havalandırıyorum. Nasılsa yıkancak tozlansa birşey olmaz ama plastik kokusu çıkmadan deterjan kokusuyla karışırsa batardı bana onlar. Seninkiler kokmuyosa ana kucağı fln dursun. En son yumuşatıcılı bir su yapıp silersinPosetlerin icinde kiz havalandirsam bunlari tozlanir diye kendi kutularinda bekliyor.. bekletmiyimmi bisey olur renkleri bozulurmu ne bilim , bilen varsa soylesin hersey posetlerinde kutularinda duruyor yiginla0-3 aylik 3/6 aylik 6-9 aylik ucrr beser alinmis herbirinden ve zibinlar tulumlar battaniyeler.. anakucagi oyun halisi patikler biberonlar emzikler yorganlar kuvetler refflu yastiklar.. ayy anam heryer heryerde titizim zaten.. simdi yapsam koyacak yerim yok gardirop gelsin bu hafta sonu en gec haftaya.. bunlari yikayip utuleyip kaldirsam pislenirmi?? Gozlerin icine bisey diktirim mi??
Ya bak simdi burda bisey diyecem olay olacakBi sey sorcam, bu muslin battaniyeleri fln, alt acma icin mi kullancaz ya da bebek arabasinda bebek uyurken ortmek icin mi arabanin ustunu ? Yani lazim mi degil mi bilemedim de
Buralar da sicak. Muslinlerin desenleri renkleri fln da baya guzel oluyor. Ben de ekliyim listeme o zman.
Kundak konusunda da ikilemdeyim aslinda. Karnimda kipir kipir olan minigimi, sarip da elini kolunu oynatamamasina sebep olmak istemiyorum. Ama uyurken, yeni dogduklarinda da, kendi elinin ayaginin hareketinden irkilip, korkarak uyancagi da yaziyor. Napsam hic bilmiyorum. Senin var mi tecruben bu konuda ?
İlk olcak benim de. Ama okuduğum kitaplar ve yiğenimden yola çıkarsam ana rahmi çok geniş değil dar olduğu için aslında kundaklanınca (çok sıkı olmıcak kundak ama elleri aşağı dümdüz değil dirsekden kıvrılıp omuzlarına doğru dururken kundaklanması gerekirmiş o pozisyona alışık oldukları için) ana rahminde sanıp kendilerini dediğin gibi sıçrama kendini uyandırma gibi durumları olmadan uyurlarmış. Bildiğim bunlar ama ne kdr uygulatır benim oğlan bilmiyorumBuralar da sicak. Muslinlerin desenleri renkleri fln da baya guzel oluyor. Ben de ekliyim listeme o zman.
Kundak konusunda da ikilemdeyim aslinda. Karnimda kipir kipir olan minigimi, sarip da elini kolunu oynatamamasina sebep olmak istemiyorum. Ama uyurken, yeni dogduklarinda da, kendi elinin ayaginin hareketinden irkilip, korkarak uyancagi da yaziyor. Napsam hic bilmiyorum. Senin var mi tecruben bu konuda ?
Ya kasar kilo yaparda kasar anneye iyi degilki.. hem kasar oeynir oiayasadaki oeynir cesitlerine gore en kotu peynir cesiti sahtekarligi en guzel kamufle eden peynir cesiti doktoram gida uzerinede ☺☺ Kilo aldirir ama anneyede aldirir.. cecil oeyniri ye, ne bilim burgu ye, yagli beyaz peynir (en iyisi bu) bence bunlarlada bebe kilo alir.. sen kac kilo aldin miden boyleyse
Tamammmm sunu eklemistim favorilerime. Mecbur alcam artikYa bak simdi burda bisey diyecem olay olacakben bu muslinden bisse anladiysam ne olayim sen soyle kactane kumas baktiysam ama bazilari gercekten bambulu guzel yumyusak.. he iste onlardan ince ya bunlar sar bebeni kundakla ne bilim kollarundan sadece ayaklarina kadar eskisi gibi sikip kasmanin alemi yok cocugu birak rahat yatsin .. sonraa banyodan cikarken kurulanmak olarak kullaniolar sonraa bahar zamanlarinda ne bilim gazini alirken battaniyeyi omzundan asagi koyarsin kalinca sirtin kemikliyse omzun yani hem bebek rahat eder hem kusarsa rahatlikla kaldir yika..ya herbiseye kullanilir diyor.. ama herkes suanda fiks bebek arabalarinin uzerini ortuyor muslun bezle Gordugum duydugum bu.. bu beslerden agiz mendili ne bilim kare kare kes kenarlarini makineyle gec olsun.. ben yastik kilifi yaptim gordugun gibi olmaz deme oldu ama bu daha gozenekli diye icine baska kilif ustune bunu gecirdim.. ya yuzune ilk baslarda kiyamam koymaya zaten bebek yastikla uyumuyo ama sirtina beline reflu yastiginin altina bacaklarinin altina biyerine koyarim dedim illaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?