2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Saol canim
O bahsettigin, kollar dirsekten omuzlarina kivrik sekilde uyumasi, yani kendiliginden o pozisyonda uyuyan cocuklar da, karninin tok, huzurlu uyudugunun bi isaretiymis.
Ben de bunu biliyordum da ekliyim dedim

Ya kp felan Allahtan siyasi goruslerimiz iyi yoksa kavga cikar evde.. adam acaip fanatik cunku izlerken bi oturup bir kalkio insanin tansiyonu cikiyo.. aman neyse.. sen degerini bil ama geliyo karninin agrisi iyi mi olmus kotumu bebek oncesi demo guzel dedin valla.. her ne olursa olsun.. rahat edeceksin bebegin icin en iyisini yaptin.. Allah razi olsunki onlardan evini barkini birakip yanina geliyorlar.. benim evde cok tv var.. oturma odasi salon mutfak yani.. sikilirsam gecerim baska odaya hic daha takatim kalmiyor esimde farkinda.. yav bi susun denilmiyor yuzune bakmasan bile tavana bakarak devam ediyor.. ayy ben bunalmisim ondan.. darlanirsan bana yaz ben de sakinlestirebilirmiyim bi bakayim

Tamammmm sunu eklemistim favorilerime. Mecbur alcam artik
Eki Görüntüle 2554679

Ben sana soyluyim bazilari cok adi gozenekli gozenekli verdigin oara 20 tl bile olsa degmez.. anca kolunu baglar ne bilim arabasinjn ustune bez diye atarsin.. acele etme.. magazaya gittiginde elinle doku anla oyle al.. yada icerigine bak 100de 100 pamuk ipinden mi diye.. bazilari sert cunki.. yikaninca gecer dedim yumusaticiycla yikadim anca yinede yok bebegimi onlarla kuruyanam agzini bile silemem bisey olsa Ama kimiside cok yumusak..

Ayy Allah razi olsun senden iyi dusundun!!!!

Gogsunde uyutmak bence iliskiyi, bagliligi, guveni de gelistirir aslinda. Gerci sonralari anneler, nasil uyuturum meme olmadan die, onun derdine dusuyorlar ama bakcaz artik, yasanilarak ogrenilcek demek ki.
Guven, baglilik demisken mesela bebeklerde sık bakici degistirmek, ilerde yetiskin olunca, aldatan bi birey olmasina bile sebep oluyormus. Ins Rabbim hepimize buyutmeyi nasip eder kres zamanina kadar diye dua ediyorum. Yazik degistirenlerde, keyfine degistirmiyor sonucta ama olan da bebislere oluyor.

O azcik zor olur guzelim ya. Burda o muslin battaniyeye en az 60 fln derler ustelik deseni de kiytirik fln olur. Simdiye kadar bi kez girdim, girmez olaydim o magazaya. Dandik pazar mali, alt ust takim en az 80liraydi. Sorun para da degil, canim feda ama, bi seyleri sirf olsun eksik olmasin die almak istemem. Illaki kaliteli ve zevkime, icime sinen bi sey olmasi lazim. Sadece dokunarak alamicam, ama burda alanlar yorum atinca, o bana yardimci oluyor baya. Mesela bebetof kaliteli artik anladim yazilanlardan, onun gibi.

Abla atta gonderdim deyio gececen akli sariyosa akli sarmiyosada bosvercen ben ikiz bebek bakici tutucam mecbur.. dogsunlar ilk aydan sonra mecbur kalicam.. kreslik yaslari uc yas sanirim guvenebilirsem icime sinerse krese gidecekelr ama hastalik donemide hemen pesi sira gelecek.. napalim bi duzene sokcaz hayirlisiyla.. o zamana gelsin

Bana sor cocugun herseyi bebetof baska seylerle yetistiremezdim kendim elimle bizzat baktim.. evet orasi pahali bir yer.. aynen dedigin gibi.. hoslanmazsan geri verirsin en fazla.. haklisin kuzucum

Siyasi konuda hic uymuyoruz cok zittiz aslinda kp cok fanatik bizde de. Mecbur dayancaz bi sekilde
Oturma odamda da var tv, ama cekip orda izlicem de diyemem ben kesin.
Dediign gibi darlanirsam, sana yazarim

He bide battaniye olarak gormemek gerek ip ince bisi ben pazen battaniye seviyorum ustune ortmek icin ne bilim.. ve yumyusaka ver ona bebegini dogdugunda sar sev oazen battaniyesi her bebegin olmali bence.. ama sizinkiler kesin bahar cocugu ve buralar soguk oluyor evler gec isinir.. ondan ben bunu uzun sure kullanirim.. muslinler daha baharlik seyler ..

Ya sana sorim.. aldiginiz kiyafetleri takimlari estalarini naptiniz?? Nereye kiydunuz?? Benim gibi bos odada bit kenardami duruyor yoksa kaldirmaya basladinizmi?
ben daha sadece zıbın aldım canım bir de birkaç parça yazlık tulum dayanamayıp aldım:) kendi gardolabımda küçük bi rafı boşalttım oraya koydum şimdilik. odasını aldıktan sonra silip tek tek yıkama ütüleme yapıp öyle yerleştiririm 7. ayda falan

Pazeni bilmiyordum. Iki hastane cikisi alirim onlarin battaniyeleri var nasilsa. Kalin da alirim bi tane, su nohut battaniyelerden ya da sen bi ara atmistin ya, kendi ordugun yumusakca bi seyden (kv orerse tercihimdir ) bi de muslin yeter ya.
Hastane cikislari haric, kiyafet anlaminda da hep citcitli ya da fermuarli tulum alcam. Sadece sayi ne kadar olur , ne kadar almam gerek onu bilemiyorum. Gunde kac kez degistirilir ustu, ya da beden olarak kac alinmali gibi cilgin sorular var icimde

Hangi gun? Dogdugu gunmu yoksa esyalarini duzenlediginiz gun mu? Bi kac kere aldiginiz bebe esyalarini kiyafetlerini tooarladiniz mi diye sordum da ona mi cevao verdin diye merak ettim
Benim oturma odamda gomme dolabım vardi iki kapagini ve 3 cekmecesini bosalttim annem sildi sagolsun simdilik aldiklarimi oraya koyuyorum montesori yatak alicam iki tane oturma odasini cocuk odasi yapicam genis genis kalsin hemde en guzel gunes gören odamız ama mobilya bakmaya gidemedim erken diyor ailem

Ben ilk cocugumun ellerini hic kundaga sokmadım kıyamadım ama bunda yarım kundak yapmayı planlıyorum ayaklar sıkılmıcak zaten o sakıncalıymş sadece kollar sarılcak alt gevşek en azından ilk zamanlar uyurken yapmayı düşünüyorum kendini uyandırmasın yüzüne dalmasın eliyle diye

Bunun sucu ne ilkine yapmamissin ama
Ilkler deneme tahtasi derler ya hep zaten. Sanirim verim alamadin,kundak yapmayinca

İzmirde oturan arkadaslar bildiginiz montesori yatak imalatcisi var mi
magazalarda cok pahalı olur bu isi imalattan halletsem diye dusunuyorum malum iki tane alicam ama nereye gitsem nerden baksam

E bebekte hellobaby müslinleri yumuşacık 30 tl onlardan verebilirsin gönül rahatlığıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…