2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba kizlar. Konumuz disi olcak ama fikrinizi almak istiyorum. Kizim üç bucuk yasinda haftada 1 defa oyun grubuna goturuyodum orayi cok sevdi. Yarim gun krese vermeyi düşünüyorum. Sizinkiler gidiyormu memnunmusunuz. Gidip kurallari paylasmayi öğrensin. Sosyallesssin istiyorum acikcasi. Ama kararsizimda evdeyim diye bi yandan da kiyamiyorum

Bende evimde hic balik yapmiyodum bir hafta anneme bir hafta kayinvalideme gidiyordum.balik gunlerinde ama simdi haftada 2 kez kizartiyorum kokarsa koksun ev neyapiyim saldim artik zaten erken dogum riski yuzunden temizlikte yapamiyorum toplayip oturuyorm anca suan bebegimden onemli degil. Ilk zamanlar da dusuk tehlikem vardi diye yatiyodm gelen bisey yapiyodu yada esim zoruma gidiyodu ve duramiyodum ev pisleniyor yapmak.istiyorum ama alistim simdi mecburum :)

Haftada bir goturuyomussun zaten canim bence daha cok kucuk ya biraz daha seninle kalsin

Bunun sucu ne ilkine yapmamissin ama
Ilkler deneme tahtasi derler ya hep zaten. Sanirim verim alamadin,kundak yapmayinca
Ahahaha cok güldüm yaaa suçu 2. Bebek olması dermişim ilk cocugumda küçük oldugu icin daha 24 aylık, galiba verimli uyusun diye düşünüyorum ki herşeye yetebileyim ilk cocukla rahatlık baska oluyo kucagımdan indirmiyodum

Yalniz o bende olmadi he, kizim gece aglayinca annem yan odadan kalkip beni uyandiriyordu uykum cok agir bi de 1,5 saatte bir emmek istiyordu cok yorgun dusuyordum. Hala gece kalkinca babaya seslenir bizim kiz, anneden umudu kesti

Benimki daha kücük gitmiyo suan ben biraz geç verme taraftarıyım evde oldugm calısmadigm icin cünkü kreşteki hastalıklardan korkuyorum yegenlerim hep hasta oluyo ama şimdi sizinki oglumdan 1,5 yaş büyük o yaşlarda belki evde sıkılıyolardır bişey diyemicem oyun grubu gün sayısını artırsanız

Yalniz o bende olmadi he, kizim gece aglayinca annem yan odadan kalkip beni uyandiriyordu uykum cok agir bi de 1,5 saatte bir emmek istiyordu cok yorgun dusuyordum. Hala gece kalkinca babaya seslenir bizim kiz, anneden umudu kesti
Yalnız değilmişimm uykum öyle agırki cocuk bagra bagra aglıyodu dibimde ben duymuyorum eşim dürtüyodu beni hep emzrmeyi bırakınca 4 aydır duzene girdi duyuyorum artık

Rabbim bebegine Saglik versin saglikla kucagina almayi nasipetsin...

İzmirde oturan arkadaslar bildiginiz montesori yatak imalatcisi var mi
magazalarda cok pahalı olur bu isi imalattan halletsem diye dusunuyorum malum iki tane alicam ama nereye gitsem nerden baksam
Ya onunla iligi bir cift vardi kendileri tahta olculerini kestirtio kendileri kurdular.. ama becerikliyizdirde bu isler elimizden gelir diyede konustular... yani biz 6 saatte yaptiz onlar bilmem kac saatte yapmislat demeye getirdi.. tutucan yapican olmayacak bisy degil.. ama ustaya simetrik parcalarini duzgunce soylemen gerek.. internette youtubeda montesori yatak yaoimi yaz illa cikar.. onlar catili yapmislardi izledigim videoda .. bulucagibi dusunuyirum

Arkadaşım anasınıfı öğretmeniyim.. İlk sene zaten kaçarı yok hasta oluyorlar ben bile ilk zamanlarda hiç iyileşemiyordum bağışıklık kazanacaklar yani 3 yaşındada 5 yaşındada gitse oluyorlar. Sizin yapacağınız bağışıklığını iyi tutmak güzel beslemek... Yaş olarakda evde bakan birileri varsa 4 yaşı uygun görüyorum

Kizim 39+2de dogmustu son haftalar gecmek bilmemisti. Bu soyle bi 36larda falan gelse hic fena olmaz

Merhaba kızlar ben bu ay sonu uçak yolculuğu yapacam acaba doktordan rapor almam gerekiyor mu bilginiz varmı
Havayolu ve mesafeye bagli canim. Benim de aralik ortasi uçuşum, 26 haftalik olacağım. Pegasusla ucucam, tekil gebelikte 36, cogul gebelikte 32 hafta sınırı var. Rapor gerekmiyor.
Ucacagin havayolunun sitesinden yolcu kurallarina bak istersen emin olmak icin.

E bebekte arattım ama bulamadım rica etsem görselini koyabilir misiniz
Onu dun gordum ben gulsemmi aglasammi bende bisi sandim... islak mendiller var bir kutuda bestane islak mendil var diyelim suanda sayisini unuttum.. o kutuda iki tane cikiyor bilgine... aslinda pipiye kendimizde bisey takabilitiz yani ustune koyabiliriz.. yani bende ozel yapilmis bir kilif sanmistim .. gozumde buyutmusum

Bende inceledim sayisi az, yikayip tekrar kullaniliyormus neden ayrica satilmiyor onu da anlamadim ki ☹

Ben de oğlunu ilk kez 3 buçuk yaşında göndermiştim. Çok şanslıydık çünkü harika bir öğretmeni vardı. 3 yıl, ilkokula başlayana kadar gitti. Hatta ilk iki yıl tam gün kaldık. Okulu çok seviyordu. Hala önünden geçerken "canım okulum benim, çok özledim" diye iç geçirir. Küçük bir ilçedeyiz. Sınıf mevcutları az, ve okulun fiziki şartları çok iyiydi. Açıkçası ben oğluma çok şey kattığını düşünüyorum. Bakıcı olayını sorsan bakabildiğin kadar kendin bak derdim. Ama okul için kesinlikle, çocuk da hazırsa erken göndermeyi tavsiye ederim

Çok merak ettim e bebeğe gittiğimde muhakkak bakıp çakma bişi uydururum. Çok korkuttular beni erkek bebekler açtığında bezi mutlaka işiyormuş nerene denk gelirse artk dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…