- 19 Şubat 2015
- 888
- 1.432
- 113
- 35
Ayyy cok tatlisin. Cok saol ❤ hemen bi desenlerine de bakiymE bebekte hellobaby müslinleri yumuşacık 30 tl onlardan verebilirsin gönül rahatlığıyla
Bende evimde hic balik yapmiyodum bir hafta anneme bir hafta kayinvalideme gidiyordum.balik gunlerinde ama simdi haftada 2 kez kizartiyorum kokarsa koksun ev neyapiyim saldim artik zaten erken dogum riski yuzunden temizlikte yapamiyorum toplayip oturuyorm anca suan bebegimden onemli degil. Ilk zamanlar da dusuk tehlikem vardi diye yatiyodm gelen bisey yapiyodu yada esim zoruma gidiyodu ve duramiyodum ev pisleniyor yapmak.istiyorum ama alistim simdi mecburum :)Balik firinda pisiriyorum artik. Hic kızartma yapmıyorum. Hamsi yemek isterse disardan kizarttie diyorum esime. Zaten hamside cok sevmem, buyuk balik daha lezzetli guzel soslayinca. Ana 2 haftadir balkk yemedim. Tiksintide degil ama canim istemiyor. Yemem lazim
Haftada bir goturuyomussun zaten canim bence daha cok kucuk ya biraz daha seninle kalsinMerhaba kizlar. Konumuz disi olcak ama fikrinizi almak istiyorum. Kizim üç bucuk yasinda haftada 1 defa oyun grubuna goturuyodum orayi cok sevdi. Yarim gun krese vermeyi düşünüyorum. Sizinkiler gidiyormu memnunmusunuz. Gidip kurallari paylasmayi öğrensin. Sosyallesssin istiyorum acikcasi. Ama kararsizimda evdeyim diye bi yandan da kiyamiyorum
Ahahaha cok güldüm yaaaBunun sucu neilkine yapmamissin ama
Ilkler deneme tahtasi derler ya hep zaten. Sanirim verim alamadin,kundak yapmayinca
Yalniz o bende olmadi he, kizim gece aglayinca annem yan odadan kalkip beni uyandiriyorduOoo bebis gelsin uyku aklina gelmicek ih dese uyaniyosun Allah in bir lutfu iste bana kimse inanamazdi gece kalkicamda cocuk bakicamgunde 12 saat uyumadan asla kendime gelemezdim universitedeyken uykumu almamissam sinav varsa bile asla kalkmazdim ama cocuukk herseyi degistiriyooorrr
Benimki daha kücük gitmiyo suan ben biraz geç verme taraftarıyım evde oldugm calısmadigm icin cünkü kreşteki hastalıklardan korkuyorum yegenlerim hep hasta oluyoMerhaba kizlar. Konumuz disi olcak ama fikrinizi almak istiyorum. Kizim üç bucuk yasinda haftada 1 defa oyun grubuna goturuyodum orayi cok sevdi. Yarim gun krese vermeyi düşünüyorum. Sizinkiler gidiyormu memnunmusunuz. Gidip kurallari paylasmayi öğrensin. Sosyallesssin istiyorum acikcasi. Ama kararsizimda evdeyim diye bi yandan da kiyamiyorum
Yalnız değilmişimm uykum öyle agırki cocuk bagra bagra aglıyodu dibimde ben duymuyorum eşim dürtüyodu beni hepYalniz o bende olmadi he, kizim gece aglayinca annem yan odadan kalkip beni uyandiriyorduuykum cok agir bi de 1,5 saatte bir emmek istiyordu cok yorgun dusuyordum. Hala gece kalkinca babaya seslenir bizim kiz, anneden umudu kesti
Rabbim bebegine Saglik versin saglikla kucagina almayi nasipetsin...Arkadaşlar bugun ayrıntılı ultrasona girdim maalesef bebeğimin plasentasında iki damar olucağı yerde tek damar varmış buda ilerleyen aylarda gelişim geriliği ve erken doğum riski yaratıomuş.çok endişeliyim ve korkuyorum.benim bebeğim tup bebek ve çok denemeler sonrasında oldu ona bişey olursa dayanamam.lütfen dualarınızı eksik etmeyin.inş hepimizin çocukları sağlıkla doğar.
Ya onunla iligi bir cift vardi kendileri tahta olculerini kestirtio kendileri kurdular.. ama becerikliyizdirde bu isler elimizden gelir diyede konustular... yani biz 6 saatte yaptiz onlar bilmem kac saatte yapmislat demeye getirdi.. tutucan yapican olmayacak bisy degil.. ama ustaya simetrik parcalarini duzgunce soylemen gerek.. internette youtubeda montesori yatak yaoimi yaz illa cikar.. onlar catili yapmislardi izledigim videoda .. bulucagibi dusunuyirumİzmirde oturan arkadaslar bildiginiz montesori yatak imalatcisi var mi
magazalarda cok pahalı olur bu isi imalattan halletsem diye dusunuyorum malum iki tane alicamama nereye gitsem nerden baksam
Arkadaşım anasınıfı öğretmeniyim.. İlk sene zaten kaçarı yok hasta oluyorlar ben bile ilk zamanlarda hiç iyileşemiyordum bağışıklık kazanacaklar yani 3 yaşındada 5 yaşındada gitse oluyorlar. Sizin yapacağınız bağışıklığını iyi tutmak güzel beslemek... Yaş olarakda evde bakan birileri varsa 4 yaşı uygun görüyorumBenimki daha kücük gitmiyo suan ben biraz geç verme taraftarıyım evde oldugm calısmadigm icin cünkü kreşteki hastalıklardan korkuyorum yegenlerim hep hasta oluyoama şimdi sizinki oglumdan 1,5 yaş büyük o yaşlarda belki evde sıkılıyolardır bişey diyemicem oyun grubu gün sayısını artırsanız
E bebekte arattım ama bulamadım rica etsem görselini koyabilir misiniz
Kizim 39+2de dogmustu son haftalar gecmek bilmemisti. Bu soyle bi 36larda falan gelse hic fena olmazGecer fistik. Hangi gecenin sabahi yok. Oyle boyle gecer. Benim doktorumun bana dedigi de, onceki kaybimdan dolayi, ilk hedefimiz 28. Hafta. Yani yasama sansi icin, olur da rahim boyu kisalir ya da kotu vs bi sey olur die.
Senin bebeginin cinsiyetini bilmiyorum Ama bebegim erkek, akciger gelisimi erkeklerde daha gec gelistigi icin 30. Haftayi doldurmamiz sart.
Emme refleksidir sudur budur icin zaten 34, 36 die gidiyor.
Hepiniz 40larda dogurun ins da benimki 38 olsun die dua ederken yakaliyorum bazen kendimi.napalim beklicez bu nazli tosbikleri
Havayolu ve mesafeye bagli canim. Benim de aralik ortasi uçuşum, 26 haftalik olacağım. Pegasusla ucucam, tekil gebelikte 36, cogul gebelikte 32 hafta sınırı var. Rapor gerekmiyor.Merhaba kızlar ben bu ay sonu uçak yolculuğu yapacam acaba doktordan rapor almam gerekiyor mu bilginiz varmı
Onu dun gordum ben gulsemmi aglasammi bende bisi sandim... islak mendiller var bir kutuda bestane islak mendil var diyelim suanda sayisini unuttum.. o kutuda iki tane cikiyor bilgine... aslinda pipiye kendimizde bisey takabilitiz yani ustune koyabiliriz.. yani bende ozel yapilmis bir kilif sanmistim .. gozumde buyutmusumE bebekte arattım ama bulamadım rica etsem görselini koyabilir misiniz
Ayy ins Allah gonlumuze gore versin. 40larda fln gozum yok benimde, 38 ideal 36 ve 34 e de hayir dememKizim 39+2de dogmustu son haftalar gecmek bilmemisti. Bu soyle bi 36larda falan gelse hic fena olmaz
Bende inceledim sayisi az, yikayip tekrar kullaniliyormusOnu dun gordum ben gulsemmi aglasammi bende bisi sandim... islak mendiller var bir kutuda bestane islak mendil var diyelim suanda sayisini unuttum.. o kutuda iki tane cikiyor bilgine... aslinda pipiye kendimizde bisey takabilitiz yani ustune koyabiliriz.. yani bende ozel yapilmis bir kilif sanmistim .. gozumde buyutmusum☺☺
Ben de oğlunu ilk kez 3 buçuk yaşında göndermiştim. Çok şanslıydık çünkü harika bir öğretmeni vardı. 3 yıl, ilkokula başlayana kadar gitti. Hatta ilk iki yıl tam gün kaldık. Okulu çok seviyordu. Hala önünden geçerken "canım okulum benim, çok özledim" diye iç geçirir. Küçük bir ilçedeyiz. Sınıf mevcutları az, ve okulun fiziki şartları çok iyiydi. Açıkçası ben oğluma çok şey kattığını düşünüyorum. Bakıcı olayını sorsan bakabildiğin kadar kendin bak derdim. Ama okul için kesinlikle, çocuk da hazırsa erken göndermeyi tavsiye ederimMerhaba kizlar. Konumuz disi olcak ama fikrinizi almak istiyorum. Kizim üç bucuk yasinda haftada 1 defa oyun grubuna goturuyodum orayi cok sevdi. Yarim gun krese vermeyi düşünüyorum. Sizinkiler gidiyormu memnunmusunuz. Gidip kurallari paylasmayi öğrensin. Sosyallesssin istiyorum acikcasi. Ama kararsizimda evdeyim diye bi yandan da kiyamiyorum
Onu dun gordum ben gulsemmi aglasammi bende bisi sandim... islak mendiller var bir kutuda bestane islak mendil var diyelim suanda sayisini unuttum.. o kutuda iki tane cikiyor bilgine... aslinda pipiye kendimizde bisey takabilitiz yani ustune koyabiliriz.. yani bende ozel yapilmis bir kilif sanmistim .. gozumde buyutmusum☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?