2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Daha cok olsa daha guzel olck ama sadece o kadar yapıyorlar. Surekli oyun oynamak istiyo bi sure sonra yetemiyorum. Cani sıkılıyor bu sefer tv yada telefon istiyor

Okul cok iyi evde cok cani sıkılıyor hic arkadasim yok diyip duruyo

Kizlaarr sonunda bende alisverise basladim bugun bunlari siparis verdim hepsi 0-3 ay
Bu kadar 0-3 yeter mii yenidogan alirim 3 takimda ilk dogdugu zamani boylee geciririm diye dusundumm

Eklentiler

• 20191115_152115.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 43
  • 20191115_152058.webp
    66,4 KB · Görüntüleme: 46
  • 20191115_152040.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 42
  • 20191115_152134.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 45
  • 20191115_152022.webp
    94,1 KB · Görüntüleme: 44
Tamam bi bakayım teşekkür ederim :)

Benim kizimda 3.5 yasinda. Bu gectigimiz agustosta baslatmistim bizimki cok cok zor oldu. Ayrilmak istemedi gitmek istemedi hep agladi. Yavas yavas alisirken Ilk basta alistigi ogretmeni degisti. Diger ogretmeni geldi onada alisti kucaginda uyutuyordu ogretmeni cok iyiydi o da degisti yine sil bastan ayni seyleri yasadik bende okula gittim gecenlerde sizde mi sorun dedim ogrencilerde mi bu ne boyle cocugu allak bullak ettiniz tam alisiyor tekrar basa donuyoruz. Sonra kresten aldim simdi bugunlerde yanimda gitmek istedigi zaman yeniden baslayacak. Bu da bizim sanssizligimiz oldu veee tavsiyeyle gitmistik o okula cok cok pisman oldum. Okul ve ogretmen gercekten cok onemli

Kizlaarr sonunda bende alisverise basladim bugun bunlari siparis verdim hepsi 0-3 ay
Bu kadar 0-3 yeter mii yenidogan alirim 3 takimda ilk dogdugu zamani boylee geciririm diye dusundumm
Sağlıkla giysin inşallah hepsi birbirinden güzel, eğer 0-3ay ve 3erli aldıysanız böyle, biraz fazla geldi bana üstelik ayaklı tulum bunlar. Çabucak büyüyorlar çünkü.

Kızlar selam. Uzun zamandır ortalarda yoktum malum. İstanbul TÜYAP kitap fuarındaydım. Geldiğimden beri mesajlarınızı okumaya çalışıyorum ama maasallah çok birikmiş. Yetişemedim bir türlü. Ben azalttıklarını siz arttırıyorsunuz. en sonunda yetişmeye çalışmayı boş verdim.

biz çok iyiyiz. Kızımın adına karar verdik defne Ela olacak allah nasip ederse. Bu arada pazartesi günü ayrıntılı randevum var. Öpüyorum hepinizi

Sağlıkla giysin inşallah hepsi birbirinden güzel, eğer 0-3ay ve 3erli aldıysanız böyle, biraz fazla geldi bana üstelik ayaklı tulum bunlar. Çabucak büyüyorlar çünkü.
Evet 3luler kizimda cok kullanmistim ayakli tulumlari corap ayagindan kayiyordu ic zibinla kaliyordu ayaklilarla daha rahat etmistim birde cok almamistim habire esimi bebek magazasina gonderip tulum aldiriyordum bu sefer stoklu olsun dedim

Bunh bwnde biliyorum cok guzeller ben yenidogani tamamladim. Bunları 6.9 alicam

Helee kiz bebeklere ne guzel seyler var bende 3.6 bir kac parca birsey daha alirim sonra mevsime gore alirim dedim tam yaz donemine denk geliyor ona gore o zaman alisveris yaparim

Bu sene ben gidemedim tuyap a ustelik evime cok yakin.. ah tembellik ve internet.. herseyi internetten almaya iyice alistim. Aslinda simdi kalksam gitsem ne iyi olur

Bende inceledim sayisi az, yikayip tekrar kullaniliyormus neden ayrica satilmiyor onu da anlamadim ki ☹
Ya her ihtimale karsi ustune bez atcan cocugu salmican pipiyi disari ustunde devamli bisi olcak demekki.. pipipete takilmiyorum bu eksik o olsun islak havlu ne alsam acaba onu dusunuyorum..

Çok merak ettim e bebeğe gittiğimde muhakkak bakıp çakma bişi uydururum. Çok korkuttular beni erkek bebekler açtığında bezi mutlaka işiyormuş nerene denk gelirse artk dediler
Banada oyle dediler mantiklida cocugum dogru bildiginden sasmasin tabi.. ustune bez her halukarde koymak gerek batirmamasina karsilik bu kadar yani.. onu da delip disari cikaracak hali yokya

Ayy bayildim hepsine ayri ayri zurafayi cook severim ona ayri bayildim bence yeter benimki cokmu dedimde ben bu kadar 0-3 ay almadim iki cocuga E zaten yenidogan alican oda nerdeyse 3 ay kullanuyor diyecemse sizinki besili olur buyuk olur bilemiyorum o tarafini bilemezsin.. hastane cikisi onlu al iki de besli tamam birde ic zibin al corap al... ama bayildim nerden aldin bu takimlari??

Islak havlu ? Islak mendili mi kastettin canim ? Bunlara goz at istersen gecen gun attim ama ? ☹
Eki Görüntüle 2554757
Popolari silmek icin ilk etapta bile guvenle kullanabikecegim.. pisik yapmicak.. daline bayag kimyasal su bu dendi elim korktum, uninin pembesi guzel kokuyormus icerigi bozmus onun dendi... sleeppy bezinide oneriyolar islak mendilini bilemuyorum.. e devamli kaynamis su bulunduramam yetisemem gibi geliyorda ondan dolayi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…