- 19 Şubat 2015
- 888
- 1.432
- 113
- 35
Daha cok olsa daha guzel olck ama sadece o kadar yapıyorlar. Surekli oyun oynamak istiyo bi sure sonra yetemiyorum. Cani sıkılıyor bu sefer tv yada telefon istiyorBenimki daha kücük gitmiyo suan ben biraz geç verme taraftarıyım evde oldugm calısmadigm icin cünkü kreşteki hastalıklardan korkuyorum yegenlerim hep hasta oluyoama şimdi sizinki oglumdan 1,5 yaş büyük o yaşlarda belki evde sıkılıyolardır bişey diyemicem oyun grubu gün sayısını artırsanız
Okul cok iyi evde cok cani sıkılıyor hic arkadasim yok diyip duruyoBen de oğlunu ilk kez 3 buçuk yaşında göndermiştim. Çok şanslıydık çünkü harika bir öğretmeni vardı. 3 yıl, ilkokula başlayana kadar gitti. Hatta ilk iki yıl tam gün kaldık. Okulu çok seviyordu. Hala önünden geçerken "canım okulum benim, çok özledim" diye iç geçirir. Küçük bir ilçedeyiz. Sınıf mevcutları az, ve okulun fiziki şartları çok iyiydi. Açıkçası ben oğluma çok şey kattığını düşünüyorum. Bakıcı olayını sorsan bakabildiğin kadar kendin bak derdim. Ama okul için kesinlikle, çocuk da hazırsa erken göndermeyi tavsiye ederim
niyet onemli
Yalniz o bende olmadi he, kizim gece aglayinca annem yan odadan kalkip beni uyandiriyorduuykum cok agir bi de 1,5 saatte bir emmek istiyordu cok yorgun dusuyordum. Hala gece kalkinca babaya seslenir bizim kiz, anneden umudu kesti
Tamam bi bakayım teşekkür ederim :)Havayolu ve mesafeye bagli canim. Benim de aralik ortasi uçuşum, 26 haftalik olacağım. Pegasusla ucucam, tekil gebelikte 36, cogul gebelikte 32 hafta sınırı var. Rapor gerekmiyor.
Ucacagin havayolunun sitesinden yolcu kurallarina bak istersen emin olmak icin.
hangi siteden aldınız acaba ??Kizlaarr sonunda bende alisverise basladimbugun bunlari siparis verdim hepsi 0-3 ay
Bu kadar 0-3 yeter mii yenidogan alirim 3 takimda ilk dogdugu zamani boylee geciririm diye dusundumm
Merhaba kizlar. Konumuz disi olcak ama fikrinizi almak istiyorum. Kizim üç bucuk yasinda haftada 1 defa oyun grubuna goturuyodum orayi cok sevdi. Yarim gun krese vermeyi düşünüyorum. Sizinkiler gidiyormu memnunmusunuz. Gidip kurallari paylasmayi öğrensin. Sosyallesssin istiyorum acikcasi. Ama kararsizimda evdeyim diye bi yandan da kiyamiyorum
hangi siteden aldınız acaba ??
Sağlıkla giysin inşallah hepsi birbirinden güzel, eğer 0-3ay ve 3erli aldıysanız böyle, biraz fazla geldi bana üstelik ayaklı tulum bunlar. Çabucak büyüyorlar çünkü.Kizlaarr sonunda bende alisverise basladimbugun bunlari siparis verdim hepsi 0-3 ay
Bu kadar 0-3 yeter mii yenidogan alirim 3 takimda ilk dogdugu zamani boylee geciririm diye dusundumm
Bunh bwnde biliyorum cok guzeller ben yenidogani tamamladim. Bunları 6.9 alicamInstagramdan aldim, adi mamasofi_baby_clothing
Evet 3lulerSağlıkla giysin inşallah hepsi birbirinden güzel, eğer 0-3ay ve 3erli aldıysanız böyle, biraz fazla geldi bana üstelik ayaklı tulum bunlar. Çabucak büyüyorlar çünkü.
Bunh bwnde biliyorum cok guzeller ben yenidogani tamamladim. Bunları 6.9 alicam
Kızlar selam. Uzun zamandır ortalarda yoktum malum. İstanbul TÜYAP kitap fuarındaydım. Geldiğimden beri mesajlarınızı okumaya çalışıyorum ama maasallah çok birikmiş. Yetişemedim bir türlü. Ben azalttıklarını siz arttırıyorsunuz.en sonunda yetişmeye çalışmayı boş verdim.
biz çok iyiyiz. Kızımın adına karar verdik defne Ela olacak allah nasip ederse. Bu arada pazartesi günü ayrıntılı randevum var. Öpüyorum hepinizi
Ilk hamileligimde calisiyordum her gun nerdeyse peynir zeytin simit cay kahvltisi yaptim evde kalkip yapamazdim oglum birbucuk yasinda cay ve zeytinle hergun kahvalti yapiyortesadüf mu gercekten cok mu yedim bilmiyrum
Ya her ihtimale karsi ustune bez atcan cocugu salmican pipiyi disari ustunde devamli bisi olcak demekki.. pipipete takilmiyorum bu eksik o olsun islak havlu ne alsam acaba onu dusunuyorum..Bende inceledim sayisi az, yikayip tekrar kullaniliyormusneden ayrica satilmiyor onu da anlamadim ki ☹
Banada oyle dediler mantiklida cocugum dogru bildiginden sasmasin tabi.. ustune bez her halukarde koymak gerek batirmamasina karsilik bu kadar yani.. onu da delip disari cikaracak hali yokyaÇok merak ettim e bebeğe gittiğimde muhakkak bakıp çakma bişi uydururum. Çok korkuttular beni erkek bebekler açtığında bezi mutlaka işiyormuş nerene denk gelirse artk dediler
Ayy bayildim hepsine ayri ayri zurafayi cook severim ona ayri bayildimKizlaarr sonunda bende alisverise basladimbugun bunlari siparis verdim hepsi 0-3 ay
Popolari silmek icin ilk etapta bile guvenle kullanabikecegim.. pisik yapmicak.. daline bayag kimyasal su bu dendi elim korktum, uninin pembesi guzel kokuyormus icerigi bozmus onun dendi... sleeppy bezinide oneriyolar islak mendilini bilemuyorum.. e devamli kaynamis su bulunduramam yetisemem gibi geliyorda ondan dolayi...Islak havlu ? Islak mendili mi kastettin canim ? Bunlara goz at istersen gecen gun attim ama ? ☹
Eki Görüntüle 2554757
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?