2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar 23 haziran 2019 da honey-86 adli kullaniciyi taniyan varmi? Acaba konustum dami unuttum, bilemedim.. Kuzu acmis burayi Allah razi olsun ondan da .. ama kendisinden ses seda yok..

Esimin ısrarlariyla pamuk cnm :) ama disarisi icin bulmam gerek bi islak mendil markasi daha karar vermedim acikcasi
Esin ne cok biliyor Allah Allah .. illaki lazim olacak disarisi icin suyla tasisanda soguk olur bu sefer termos ooo bazi seyler oratik olmali.. saf su ozellikli bi islak mendil sip sak.. bunu biryerde okursan lutfen paylas..

Ayyy cok mu abartmisim acabaaa ilkinde de az almistim habire kocayi gonderiyordum tulum almaya hahahaha ayarim yoookkk galibaaaaaa
Kuzum bunlari instagramdan mamasofi_baby_clothing sayfasindan siparis verdim

Bu sene ben gidemedim tuyap a ustelik evime cok yakin.. ah tembellik ve internet.. herseyi internetten almaya iyice alistim. Aslinda simdi kalksam gitsem ne iyi olur
Şimdi gitsen geç olur :) geçen pazar bitti fuar. Ama zaten ilgi azdı giriş fiyatını abartmış TÜYAP. Yayıncılar ağliyordu resmen. Alıcı da haklı satıcı da. Kazanan her zamanki gibi aracilar

Ayyy cok mu abartmisim acabaaa ilkinde de az almistim habire kocayi gonderiyordum tulum almaya hahahaha ayarim yoookkk galibaaaaaa
Kuzum bunlari instagramdan mamasofi_baby_clothing sayfasindan siparis verdim
Cok guzeller bayildim erkek kiyafeti cirkin derler birde (bende sevemiyorum kiz kadar) ama bunlar gercekten can aliyo tam onukiden vurdun beni o takimla ve yine var begendiklerim hepsi cok guzel yavrun guzel gunlerde giyinsin bende esim gelsun aksam bakarim

Canim kizima hamileyken kiyafetleri cok erken almıştım, baya bekledi poset icinde bisey olmadi. Doguma yakin da odasi gelmisti, yıkamadan direkt koymustum icine posetlerden cikarip. Son ay annem bizde kaldi bana bakmak icin, o zaman hem dolaplari bi kez daha sildi hem de hepsini yikayip utuledi.

Bu kez ben yikamak icin erken davrandim, ne de olsa dolaplar kapali bisey olmaz diye simdiden yerlestirdim. Malum annem dogumdan sonra gelebilecek, son zamana birakmak istemedim zorlanmamak icin.

Esimin ısrarlariyla pamuk cnm :) ama disarisi icin bulmam gerek bi islak mendil markasi daha karar vermedim acikcasi
Esin ne cok biliyor Allah Allah .. illaki lazim olacak disarisi icin suyla tasisanda soguk olur bu sefer termos ooo bazi seyler oratik olmali.. saf su ozellikli bi islak mendil sip sak.. bunu biryerde okursan lutfen paylas..

Kizlar simdi bisey soylicem ama ben islak mendilleri once kendimde deniyordum saf sulu olanlari almistim hep ama o denediklerim uni baby baby&me hep yakiyordu bende bioderma h2o almistim pamukla onu kullaniyordum disarida waterwipes kullaniyordum sonra hep waterwipesa dondum ama su molfix izotonikli suyla hazirlanan islak mendili varya onu cok merak ediyorum henuz arastirmadim ve denemedim

Anladim kuzum dokaplarin icine kapitone bez dikecem Allahin izniyle.. gelsinler hele... sonrada kiyafetlerini ayiklarim.. 0-3 aylari gozum gorecek sekilde onlarida artik doguma yakin annem utuler.. yada ben iyiysem utulerim..

Şimdi gitsen geç olur :) geçen pazar bitti fuar. Ama zaten ilgi azdı giriş fiyatını abartmış TÜYAP. Yayıncılar ağliyordu resmen. Alıcı da haklı satıcı da. Kazanan her zamanki gibi aracilar

Aslinda hafta sonu inanilmaaaz trafik vardi hatta cumartesi gunu artik giseyi yogunluktan kapamislar diyorlardi ama demek ki yinede onceki yillara oranla daha az katilim olmus. Bende tuyapa gittim deyince bugun gittin diye dusundum yine internet en guzeli

Yaa bende hic bisey begenemedim erkek kiyafetlerinde dun gece buldum bu sayfayi tatataam dedim tam benlik hepsini buradan cikardim iste oldu bitti

Harikasin banada baby me urunu basit geldi yabi cocuk buyukken silsinsin de 1 yasina kadar en azindan cildi pamuk gibiykeb en safi neyse onu alayim diyom bunlar tek tek satiliyosa bakcam... reklamlarda saf su ile diyodu ama markasi aklimda yok... primanin yeni dogan diye bi islak mendili var.. epey paha geldi ama wapers mi ne onu bilmiom cocuklugumdan hatirlamiom hic

Belki onuda sleepy alirim cnm.Benden cok karisir o ayaz a neler yapilacagini :)

Kizim da temmuzda 3 yasini bitirdi ve 13 ayliktan beri tam gun gidiyor. Ben calisiyorum, yurtdisindayim ve esim de her gun dil kursuna devam ediyor, o yuzden biz buraya tasinir tasinmaz vermek durumunda kaldık. Oncesinde turkiyedeyken kv bakiyordu. Ama bana sorarsan yaptigimiz en iyi sey cunku hem paylasmayi hem de duzeni ogrendi. Kendi isini tek basina yapiyor, kendi arkadas cevresi var, ozguveni yüksek bi çocuk olarak buyuyor. Oglani da 1 yasini doldurur doldurmaz vericem ayni yere, benden iyi bakiyorlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…