2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ahh ya o kresteki ilk sene, dediğin gibi yas kac olursa olsun her turlu hasta olup bi de yaninda bizi de goturuyordu, ya ben ya esim kesin hasta oluyorduk. Neyseki ilk seneyi atlatinca rahatladik..

Canim bu bez ve islak mendilde indirim takip edeceksin baska turlu olmuyor waterwipesta bayagi pahalanmis zaten evdeyken bir sure sonra totoslarini yikiyorsun mis gibi

Hangi siteden sipariş ettiniz? Hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın

Cok tesekkur ederim mamasofi_baby_clothes sayfasi var instagramda oradan next marka

Kizlaarr sonunda bende alisverise basladim bugun bunlari siparis verdim hepsi 0-3 ay
Bu kadar 0-3 yeter mii yenidogan alirim 3 takimda ilk dogdugu zamani boylee geciririm diye dusundumm
Yeter bence canim, patikli olduklari icin cok uzun giyilmiyor, boydan cabuk küçülüyor. Cok guzeller gule gule kullansin

Ben kizimda ilk sene hep baby&me yenidogan kullandim, hic alerji ya da pisik sorunu yasamadik. Sonra buraya tasininca mecbur degistirmek zorunda kaldim ama yine yenidogan ve hassas ciltler icin olan bi islak mendille devam ettim.

Yok canım 11 gün fuardaydım. Önce stant kurulumu sonrasında da fuar. Ama yoktu öyle yoğunluk. Sadece cumartesi oldu. Gerisi öğrenci kalabaligi

Valla bravo korkulur bizden
Napiim cok gozumu korkuttular oyle isiyor boyle isiyor diye, zaten kizimda bu aralar cisten dertliyim, gunde on defa carsafla camasirla ugrasmak istemiyorum
Hala istanbulda olsam mendilini alir ugrasmazdim da simdi ordan buraya mendil getiremicegim icin boyle cozum bulduk, insallah ise yarar da agzimiz burnumuz cis olmadan hallederiz

Aslinda dogru soluyorlar. Az cok erkek kardesimden hatirliyorum, altini acinca yapma egilimi oluyordu hep pipipet iyi bulus, bulani tebrik etmek gerek

Esimin ısrarlariyla pamuk cnm :) ama disarisi icin bulmam gerek bi islak mendil markasi daha karar vermedim acikcasi
Ben dışarısı için şu ıslak mendilden aldım geçen gün. İçini açmadım kurumasın diye ama paketi bile normal ıslak mendil paketinden değil yumuşacık çok hoşuma gitti.

Eklentiler

• Screenshot_20191115-175106.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar merhaba. Yine uzun zamandır yoktum ama başıma sürekli birşeyler geliyor öncelikle farklı görüşlerden sonra bebek kız dedi doktorumuz ve bende artık kabullendim. Ayrıntılı ultrasonda amniyon sıvısı yüksek çıktı. Doktor gebelik şekerinden şüphelendi. Bu hafta yaptıracağım mecbur.
Dişim kırıldı, aslında anestezi alınabilecek dönemdeymişiz 27. Haftaya kadar fakat diş doktorum kanal tedavisi önerdi. Açıkcası iyi şeyler duymadığım için korktum ve kendimi hazır hissetmedim. Çürüğün üzerini dolgu ile kapattı. Doğum sonrası bakılacak çaresine
veeee son bomba kızım ve ben bitlendik hayatımda ilk kez başıma geliyor. Kızım 2.5 yaşında. Kreşe falan gitmiyor. Nereden buldu bizi bilemiyorum. Yht ve uçak ile seyahat etmiştik ekim sonunda. Ya oradan, yada öğretmen olduğum için okuldan bulaşmış olabileceğini tahmin ediyorum. Küçük sınıflar sürekli gelip sarılmak istiyorlar. Sonuç olarak her şampuanı kullanamıyoruz. Allah başa vermesin 2 günde bir hamilelerin kullanabileceği şampuan ile yıkanarak çok şükür kurtuldum.

Ozlettin kendini cnm gecmis olsun

Ya isler o kadar vahim mi?? Gercekten agzinuza yuzumuze iserlermi veledler?? Kv ye oglusumu degistiririm ayy gulecem yoktu.. degistirir mi bilmem o ayri mesele ya.. buraya susluk gelmezler herhalde gorduk gidiyoruz ya kocam geldi optu beni huzura kavustum ne salagim dimi nese islak mendilde alinirrr bezde... benim bebekler cok hareketli yahu... icimde kazan donuyor sanki... hareketlerini hep asagida gissediyorum... oooy oyy... su erken dogum cikseb aradan desemde ciksa gitse bizi rahat biraksa

Cok gecmis olsun, trenden ben de bit kapmistim yillar once, universitedeydim hem de baya uzun saclarim vardi. O gunden sonra trene binmeye korkar oldum Neyse ki kurtulmussunuz, sevimsiz isler.
Dis agrisi da fena, umarim dolgu idare eder doguma kadar, surda zaten yolu yariladik bisey kalmadi. Kanal tedavisi disin yapisi ve doktorun el becerisine gore değişiyor, biraz uzun surebilir. Benim bi tane var kanalli disim, korktugum kadar kotu olmasa da uzun sürmesi acisindan baya yipratmisti.

Hepsi icin kocamaaan bi gecmis olsun sana o zamn.
Kendine de bebise de dikkat et.

Bi kac oglan anasina sordum üstünü hemen kapatmazsan her turlu fiskiyeye hazir ol dediler, gozum korktu bi de esim tutturmus o sidikli seyi napican, bi de onu mu yikamaya ugrasican diyip duruyo. Tamam dedim ben pipipedle sen tek, bakalim kim sonunda kuru kalicak, hodri meydan

Ya muhakkak okuldan öğrencilerden geçmiştir. Ben daha okuldan bit hiç kapmadım ama kapan arkadaşlar oluyor. Hamilelikte de zor olmuştur gerçekten. Geçmiş olsun her anlamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…