- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Seni andimm bu kiz nerelerde... hatirlayamadim ama Alah razi olsun dedim acmis biyle sayfayi bizleri bukusturmus.. arada geliyor dedi kizlsr ki bugun daha konustum... sen geldin hosgeldin gecmis olsunKızlar merhaba. Yine uzun zamandır yoktum ama başıma sürekli birşeyler geliyoröncelikle farklı görüşlerden sonra bebek kız dedi doktorumuz ve bende artık kabullendim. Ayrıntılı ultrasonda amniyon sıvısı yüksek çıktı. Doktor gebelik şekerinden şüphelendi. Bu hafta yaptıracağım mecbur.
Dişim kırıldı, aslında anestezi alınabilecek dönemdeymişiz 27. Haftaya kadar fakat diş doktorum kanal tedavisi önerdi. Açıkcası iyi şeyler duymadığım için korktum ve kendimi hazır hissetmedim. Çürüğün üzerini dolgu ile kapattı. Doğum sonrası bakılacak çaresine
veeee son bomba kızım ve ben bitlendikhayatımda ilk kez başıma geliyor. Kızım 2.5 yaşında. Kreşe falan gitmiyor. Nereden buldu bizi bilemiyorum. Yht ve uçak ile seyahat etmiştik ekim sonunda. Ya oradan, yada öğretmen olduğum için okuldan bulaşmış olabileceğini tahmin ediyorum. Küçük sınıflar sürekli gelip sarılmak istiyorlar. Sonuç olarak her şampuanı kullanamıyoruz. Allah başa vermesin 2 günde bir hamilelerin kullanabileceği şampuan ile yıkanarak çok şükür kurtuldum.
Merhaba ben de izmirdeyim. Geçen hafta karabağlar ve kısıkköyü gezdik. Modeller birbirinin aynısı ama kalite degisiyor tabi. Sadece montessori karyolası en uygunu 2250 ye kısıkköyde bulduk. İkizler icin modellerde var. Bu haftasonu tekrar siparis icin gidecegizİzmirde oturan arkadaslar bildiginiz montesori yatak imalatcisi var mi
magazalarda cok pahalı olur bu isi imalattan halletsem diye dusunuyorum malum iki tane alicamama nereye gitsem nerden baksam
Katılıyorum illaki hasta oluyolar ama şimdi kücük diye gerek yok diyorum bide çalışsam farklı olabilirdi nasılsa evdeyım diye hic düşünmüyorum gercekten ögretmenlerinde kaçarı yok görümcemde anasinif ögretmeni sureklı hasta oluyoArkadaşım anasınıfı öğretmeniyim.. İlk sene zaten kaçarı yok hasta oluyorlar ben bile ilk zamanlarda hiç iyileşemiyordum bağışıklık kazanacaklar yani 3 yaşındada 5 yaşındada gitse oluyorlar. Sizin yapacağınız bağışıklığını iyi tutmak güzel beslemek... Yaş olarakda evde bakan birileri varsa 4 yaşı uygun görüyorum
Yaaa bunlar cok guzel bende bakmştimm güle güle kullanin inşallah instgramdanmi aldınızKizlaarr sonunda bende alisverise basladimbugun bunlari siparis verdim hepsi 0-3 ay
Bu kadar 0-3 yeter mii yenidogan alirim 3 takimda ilk dogdugu zamani boylee geciririm diye dusundumm
Aa huni gibi bişeymişHizmette sinir yok: Pee Pee TeePee Pattern: Sew Something Special with Peekaboo Pages
Bu sitede kalibi var, asagilara dogru bakip yapımını gorebilirsin. Ben anneme gonderdim yapti bana evdeki havlu ve kumaslardan
Bayadır yoktun canım çok geçmiş olsunKızlar merhaba. Yine uzun zamandır yoktum ama başıma sürekli birşeyler geliyoröncelikle farklı görüşlerden sonra bebek kız dedi doktorumuz ve bende artık kabullendim. Ayrıntılı ultrasonda amniyon sıvısı yüksek çıktı. Doktor gebelik şekerinden şüphelendi. Bu hafta yaptıracağım mecbur.
Dişim kırıldı, aslında anestezi alınabilecek dönemdeymişiz 27. Haftaya kadar fakat diş doktorum kanal tedavisi önerdi. Açıkcası iyi şeyler duymadığım için korktum ve kendimi hazır hissetmedim. Çürüğün üzerini dolgu ile kapattı. Doğum sonrası bakılacak çaresine
veeee son bomba kızım ve ben bitlendikhayatımda ilk kez başıma geliyor. Kızım 2.5 yaşında. Kreşe falan gitmiyor. Nereden buldu bizi bilemiyorum. Yht ve uçak ile seyahat etmiştik ekim sonunda. Ya oradan, yada öğretmen olduğum için okuldan bulaşmış olabileceğini tahmin ediyorum. Küçük sınıflar sürekli gelip sarılmak istiyorlar. Sonuç olarak her şampuanı kullanamıyoruz. Allah başa vermesin 2 günde bir hamilelerin kullanabileceği şampuan ile yıkanarak çok şükür kurtuldum.
Bazen boyle olabiliyor az oncede tartistiKızlar iki doğumu dada yaşadım bu anlatılanları kızımı kucağıma aldığımda annem 40yaşındaydı kendimi unutup annemin kaprisini çektim gelmese inanın daha iyiydi yaş yakın olunca anneler biraz karşılaştırma yapıyor galiba gelinimiz yeni doğum yaptı annem hamile olduğunu öğrendiği an alışverişe başladı ben 6.ayın içindeyim bir çorap dahi almado üstüne ben alıncada daha erken diyor ya bazı şanslı insanlar var o ayrı beli tutulmuş mesala Dr bana yatmam gerektiğini söyledi benden bu halde iş bekliyor iki çocuğumdada kendimi o kadar üzdümki bunda direneceğiz kimseyi hayatıma karışturmayacağım
Kesinlikle benimkide benden is bekler erken dogum riskim oldugu halde oturma der . daha az once küsüştükKızlar iki doğumu dada yaşadım bu anlatılanları kızımı kucağıma aldığımda annem 40yaşındaydı kendimi unutup annemin kaprisini çektim gelmese inanın daha iyiydi yaş yakın olunca anneler biraz karşılaştırma yapıyor galiba gelinimiz yeni doğum yaptı annem hamile olduğunu öğrendiği an alışverişe başladı ben 6.ayın içindeyim bir çorap dahi almado üstüne ben alıncada daha erken diyor ya bazı şanslı insanlar var o ayrı beli tutulmuş mesala Dr bana yatmam gerektiğini söyledi benden bu halde iş bekliyor iki çocuğumdada kendimi o kadar üzdümki bunda direneceğiz kimseyi hayatıma karışturmayacağım
Bune ise yariyor acabaAa huni gibi bişeymişbide büzgülü lastik yapalım tam olsun tutmaya uğraşmayalım
Alaaam yaBazen boyle olabiliyor az oncede tartisti
Kesinlikle benimkide benden is bekler erken dogum riskim oldugu halde oturma der . daha az once küsüştükBizde ben daha olgunum anneme gore yinede kizsamda uzulsemde kalbini kirmamaya ozen gosteririm. Bugunde beni kizdircak bisey yapmis hatasini da kabul etmez elestiri dinleyemez asla . engellemis beni oyuzden aksama kaldirir gercide. Cocuk gibi yani kiz kardesim var 11 yasinda gitmis ona ablan kizi sana benzesn istiyor ama ahlaki sana benzemesn diyolarmis enistenle demis Ne gerek var buna simdi durduk yere. Bacimya nasil agliyodu aradigimda kiyamam ona. Cok sinirlendim anneme dinlemedi bile beni kizmami teyzem yanindaymis oda kizmis anneme neden dusunemiyor biseyleri anlamiyorum benide bu halimle uzdu durduk yerde. Kardesim cok alingandir babasiz buyuyor annem hamileyken ayrildilar . Alinganligi benzemesin dedim yani demez olaydim kizi aglatmis alingan oldugunu bile bile Deliriciigiiim
Ben de çok kilo aldığım için şeker testi yapacak yoksa ilk zamanlar belki gerek kalmaz demiştiBenim doktorum illa şeker yüklemesi yapmamı istemedi. Bana bıraktı aslında. Bunun yerine açlık ve tokluk şekerime baktırmadı önerdi. Sabah aç karnına kan verdim. Daha sonra kahvaltı sonrası tekrar verdim. Sonuçları pazartesi alacağım . İnşallah şeker çıkmaz. Bir arkadaşım daha 2 aylık gebe hemen şeker çıktığı için şimdiden diyete başladı. Birşey çıkarsa mecbur beslenmeye dikkat edeceğiz ama o da zor hamilelikte
Erkek bebeklerin altını değiştirirken yüzümüze çiş kazalarını önlemek için yapmışlarBune ise yariyor acaba
Kizlarr Allah hepo guldursunnn yuzumuzu hepp nese sacalim yaaAa huni gibi bişeymişbide büzgülü lastik yapalım tam olsun tutmaya uğraşmayalım
Ben bunları sipariş verdim içeriği ve yeni doğum yapmış arkadaşımın önerisiyle
İki saat pipipet islak mendil havlu bez ne yapsak geyik sohbet uzerine Tuyap fuari acilmis kalabalik degilmis ve grubu kuran arkadas hastaymis o geldi gitti.. bu kadarcik pek kacirdigin bisi yok aslindaAnam ne konuşmuşsunuz beee oku oku bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?