2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Seni andimm bu kiz nerelerde... hatirlayamadim ama Alah razi olsun dedim acmis biyle sayfayi bizleri bukusturmus.. arada geliyor dedi kizlsr ki bugun daha konustum... sen geldin hosgeldin gecmis olsun

Benim doktorum illa şeker yüklemesi yapmamı istemedi. Bana bıraktı aslında. Bunun yerine açlık ve tokluk şekerime baktırmadı önerdi. Sabah aç karnına kan verdim. Daha sonra kahvaltı sonrası tekrar verdim. Sonuçları pazartesi alacağım . İnşallah şeker çıkmaz. Bir arkadaşım daha 2 aylık gebe hemen şeker çıktığı için şimdiden diyete başladı. Birşey çıkarsa mecbur beslenmeye dikkat edeceğiz ama o da zor hamilelikte

İzmirde oturan arkadaslar bildiginiz montesori yatak imalatcisi var mi
magazalarda cok pahalı olur bu isi imalattan halletsem diye dusunuyorum malum iki tane alicam ama nereye gitsem nerden baksam
Merhaba ben de izmirdeyim. Geçen hafta karabağlar ve kısıkköyü gezdik. Modeller birbirinin aynısı ama kalite degisiyor tabi. Sadece montessori karyolası en uygunu 2250 ye kısıkköyde bulduk. İkizler icin modellerde var. Bu haftasonu tekrar siparis icin gidecegiz

Katılıyorum illaki hasta oluyolar ama şimdi kücük diye gerek yok diyorum bide çalışsam farklı olabilirdi nasılsa evdeyım diye hic düşünmüyorum gercekten ögretmenlerinde kaçarı yok görümcemde anasinif ögretmeni sureklı hasta oluyo

Bayadır yoktun canım çok geçmiş olsun

Bazen boyle olabiliyor az oncede tartisti
Kesinlikle benimkide benden is bekler erken dogum riskim oldugu halde oturma der . daha az once küsüştük Bizde ben daha olgunum anneme gore yinede kizsamda uzulsemde kalbini kirmamaya ozen gosteririm. Bugunde beni kizdircak bisey yapmis hatasini da kabul etmez elestiri dinleyemez asla . engellemis beni oyuzden aksama kaldirir gercide. Cocuk gibi yani kiz kardesim var 11 yasinda gitmis ona ablan kizi sana benzesn istiyor ama ahlaki sana benzemesn diyolarmis enistenle demis Ne gerek var buna simdi durduk yere. Bacimya nasil agliyodu aradigimda kiyamam ona. Cok sinirlendim anneme dinlemedi bile beni kizmami teyzem yanindaymis oda kizmis anneme neden dusunemiyor biseyleri anlamiyorum benide bu halimle uzdu durduk yerde. Kardesim cok alingandir babasiz buyuyor annem hamileyken ayrildilar . Alinganligi benzemesin dedim yani demez olaydim kizi aglatmis alingan oldugunu bile bile Deliriciigiiim

Alaaam ya

Ben de çok kilo aldığım için şeker testi yapacak yoksa ilk zamanlar belki gerek kalmaz demişti

Bir de dün okuduğum kadın doğumcunun kitabında iyotlu tuz kullanın mutlaka iyot eksikliği zeka geriliği yapıyor iyot çok önemliymiş vücutta. Bilginize

Ayyy ben onun pipisini yerimm isicek biz temizlicez yavrularimiz el kadar bebişler... anneye sevgiye sefkate bize muhtaçlar valla popolarinida temizlerim hicbiseyden erinmemde.. yardimci olacaklardir herhalde bana yoksa emir yagdirmaya aliskinim.. cekerler cenemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…