- 5 Mayıs 2016
- 476
- 256
- 53
- 30
Aynn canım o vakit giderm dktor ne zmn gel dersebaktirmak baktirmamak senin tercihin canım Doktor ısrar etmez zaten.
ama eğer ki alttan istemiyorsan karından görünür hale geldiği vakitte git derim.
abuklu sabuklu ruyalar bende de basladi stresten belkideBende ruyalarimdan anlam cikarmaya calisiyorum bugun gelinlik gordum anlamina bakiyorm aa hamile biri gorurse kiz olurmus diyo hmm bakalim gercekmi diye dusunuyorum kendi kendime heralde cinsiyeti ogrenene kadar boyle tahminler benzetmeler surup gidicek :)
kese yuvarlak ise kız diyorlar, fasulye gibi yassı ise erkek :)Şimdi iki tezden biri tutmuyo o zaman benim.kese solda agri da solda kiz olmasi lazım ama kese ovalse erkek diyolar benim.kese oval nasil.olacak .simdi
Inşallah görürsün canim Rabbim isteyen herkese nasip etsinAyy cok heyecanli 3 gun var aramzda bende ptesi gidicem insaallah o zaman kesin duyarom heralde
Gözüktü mü peki canım senın ki ben sıkısk diyorum doktora yok diyo o an deliriAynen bana da öyle demişlerdiinşallah direk gözükür canim
Seninki gözükmüs müydü canım peki bana sıkısk deil diyo ama ben sıkısk sanıyorum o an kötü oluyorum sıkısk deil diyinceAynen bana da öyle demişlerdiinşallah direk gözükür canim
Yassi yani oval dediğim yuvarlak değilkese yuvarlak ise kız diyorlar, fasulye gibi yassı ise erkek :)
oval deyince yuvarlak kastediyorsun sandim belki yuvarlaga dönerYassi yani oval dediğim yuvarlak değil
Dedim ya gözükmedi vajinal bakti diye bugün de öyle çok sıkışık değildi kalp atisina kadar duydumGözüktü mü peki canım senın ki ben sıkısk diyorum doktora yok diyo o an deliri
Seninki gözükmüs müydü canım peki bana sıkısk deil diyo ama ben sıkısk sanıyorum o an kötü oluyorum sıkısk deil diyince
Benim uyku saatim geldi kendimi ifade edemiyorum bu aksamoval deyince yuvarlak kastediyorsun sandim belki yuvarlaga döner
Başka bir teoride vardi sanki bisey daha diyordun senoval deyince yuvarlak kastediyorsun sandim belki yuvarlaga döner
Anladım canım kusura bakma ya dikkat etmedim sey dycm kalp atısı erken deil mi ya suan ne kadarlıksin senDedim ya gözükmedi vajinal bakti diye bugün de öyle çok sıkışık değildi kalp atisina kadar duydum
Piskolojik canim biraz da onlar bende bugüne kadar kalp atışını duyamadim diye uyuyamıyordum ruyalar o biçim sıkma sen canınıBenim de kabus gibi rüyalarım oluyor anlatmayım lakin sağlıklı bir erkek evlat diyor görelim bakalım nasibimizde ne var.
bende sabah beri cok yanlis konustum durdum. B12 eksikmiş igne olsam iyi olcak :))Benim uyku saatim geldi kendimi ifade edemiyorum bu aksam
Tam 6 haftalik bugün valla ben duydum canim cokta sağlıklı dedi doktor ilk gebelik olduğu için erken mi değil mi bilmiyorum çokAnladım canım kusura bakma ya dikkat etmedim sey dycm kalp atısı erken deil mi ya suan ne kadarlıksin sen
nub teorisi 11 12 haftalarda bakiyolar. Topic var kk da sorariz orda :))Başka bir teoride vardi sanki bisey daha diyordun sen
Hee ona daha varmışnub teorisi 11 12 haftalarda bakiyolar. Topic var kk da sorariz orda :))
MaşallahTam 6 haftalik bugün valla ben duydum canim cokta sağlıklı dedi doktor ilk gebelik olduğu için erken mi değil mi bilmiyorum çok
Benim tahlillerde temiz çıktıbende sabah beri cok yanlis konustum durdum. B12 eksikmiş igne olsam iyi olcak :))
Yok valla psikolojik değil normalde kabus görmem hormonlardan bencePiskolojik canim biraz da onlar bende bugüne kadar kalp atışını duyamadim diye uyuyamıyordum ruyalar o biçim sıkma sen canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?