2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
abuklu sabuklu ruyalar bende de basladi stresten belkide kizima hamileyken kiz cocugu gormustum ruyamda. Kizimla alakasi olmasa da kizim oldu sonucta :) annem hamileykende erkek cocuk gormustum, erkek kardesim oldu. Gene bekliyorum bakalim bu seferde gorecek miyim :)))

Aynen bana da öyle demişlerdi inşallah direk gözükür canim
Gözüktü mü peki canım senın ki ben sıkısk diyorum doktora yok diyo o an deliri
Aynen bana da öyle demişlerdi inşallah direk gözükür canim
Seninki gözükmüs müydü canım peki bana sıkısk deil diyo ama ben sıkısk sanıyorum o an kötü oluyorum sıkısk deil diyince

Benim de kabus gibi rüyalarım oluyor anlatmayım lakin sağlıklı bir erkek evlat diyor görelim bakalım nasibimizde ne var.

Dedim ya gözükmedi vajinal bakti diye bugün de öyle çok sıkışık değildi kalp atisina kadar duydum

Benim de kabus gibi rüyalarım oluyor anlatmayım lakin sağlıklı bir erkek evlat diyor görelim bakalım nasibimizde ne var.
Piskolojik canim biraz da onlar bende bugüne kadar kalp atışını duyamadim diye uyuyamıyordum ruyalar o biçim sıkma sen canını

Anladım canım kusura bakma ya dikkat etmedim sey dycm kalp atısı erken deil mi ya suan ne kadarlıksin sen
Tam 6 haftalik bugün valla ben duydum canim cokta sağlıklı dedi doktor ilk gebelik olduğu için erken mi değil mi bilmiyorum çok

Tam 6 haftalik bugün valla ben duydum canim cokta sağlıklı dedi doktor ilk gebelik olduğu için erken mi değil mi bilmiyorum çok
Maşallah
Vajinal bakildigi için erken duyman cok normal
Ben henuz vajinal baktirmadim. Ama sali devlette bakmak isterse baktircam cunku iyice stres olmaya basladim. Zaten hamilelik haberini aldigimdan beri ilk kez bugun yaramazlik yaptik evde kizimda 3 ay iliski yasakti. Bunda da tedirgin olup uzak durduk. Bu seferde cok sogukluk oluyor mecbur yine arada olcak. Simdilik sikintim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…