2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ya o bisey i benim doktorum su su haftalar arasinda seker yukleme testi yaoikiyor dedi gecen gittigimde tamda doktoruma tekrar tandevum 27. Haftamda yani bana sana yukleme testi yaocaz bidaha geldiginde ac ol tok ol su bu hicbisey demedi.. gidip gorcem napcak ne etcek doktora guvenemedim bende devlette adi sani duyulan sevilen bi doktor buldum randevumuda aldim uc hafta once haftaya gitcem cift daldan gidiyom .. doktorlara ne olursa olsun kendimi birakmisim ama isim saglam olsun istiyorum...

İkincisinde daha olgunlasiyor insan.. ben de ikizlerim oldugum icin Allahima bin sukr ama ikinciye daha olgun daha bilincli daha tecrubeli cevreme karsi daha mantikli nasil olacagindan daha haberli olurdum simdi hem iki tane hem nasil olcak derdine dustum.. ya sende kim gelmis kim gitmis gelen gelsin giden gitsin senin hizmet etmeklik gibi bi durumun yok kendini oyle sartlandirma bebegine ayir ve uykunu alll... uyku uyudukca sut daha cabuk geliyormus uykusuzluk hicc iyi degilmis... yani hizmet etsinler , beklemesinler... ya cok uzuldum ama annenin bu kadar yok yere kendini uzmeside ayri sikinti... neyse bunlar basimizin taci yada sikintisi Ne onlarla ne onlarsiz olmayacak..

Dogru dedin. Iyot yuklemesi bile yapiliyormus hatta.

Doktorum hormon degerlerimden sen iyotlu tuzmu kullaniyosun yeneklerinde her zaman doktor bey dedim.. yooook dedi bu bilgilerde artik degissin artikk.. kaya tuzu kullanicaksin.. iyotlu kadar iyotsuz tuzda kullanicaksin dedi.. karistir yada dedi.. durum bu

Valla ben kullandığım tuz iyotlumuydu hatrlayamadım paketide yok dün marketten bir paket aldım iyotlu üstünde sağlık bakanlığı önerisidir yazıyordu. 3 ay iyotluyla devam edicem aklımda soru işareti kalıcağına

Ben de çok kilo aldığım için şeker testi yapacak yoksa ilk zamanlar belki gerek kalmaz demişti
Bende 9kilo aldım az değil. Salı günü doktoruma gideceğim bakalım fikri değişmiş olacak mı Benim doktorum beyin kanaması geçirmişti izindeydi. 6-7 haftadır görüşmedik. Ben arada ayrıntılı ultrasona birde başka bir doktora gittim.Bakalım beni neler bekliyor. Muayenemi iple çekiyorum

Canim niye bu kadr buyuttuler bu olayi anlamadim cok sukur oglum altini acinca bi kez bile yapmadi benim ustume bence cabuk degistirip kapatmakta olay cunku babasina yapti 2kere ,surekli bezini kontrol edip islanir islanmaz acinca zaten yeni yapmis oluyor sen degistirene kadr gelmez bence yavrucağınki tekrr bu dediğini lzi ben ilk kez duyuyorum pipipet yani

Aynen oyle yinedr bastaclarimiz neyapalm :)

Aynen oyle yinede bastaclarimiz neyapalm :)

Canim bu bez ve islak mendilde indirim takip edeceksin baska turlu olmuyor waterwipesta bayagi pahalanmis zaten evdeyken bir sure sonra totoslarini yikiyorsun mis gibi

Hangi siteden sipariş ettiniz? Hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın

Cok tesekkur ederim mamasofi_baby_clothes sayfasi var instagramda oradan next marka

Bir de dün okuduğum kadın doğumcunun kitabında iyotlu tuz kullanın mutlaka iyot eksikliği zeka geriliği yapıyor iyot çok önemliymiş vücutta. Bilginize
Evet önemliymiş ama benim troidim düşük çıkınca doktor iyotlu vitamini ve tuzu kesti şimdi yükselince tekrar iyotlu multivitamıne basladım

Sleepy yenidogan mendil kullanıyorum cok memnunum suan

Yeter bence canim, patikli olduklari icin cok uzun giyilmiyor, boydan cabuk küçülüyor. Cok guzeller gule gule kullansin
Cok tesekkur ederim zaten sonrada yazlik alirim

Yok canım 11 gün fuardaydım. Önce stant kurulumu sonrasında da fuar. Ama yoktu öyle yoğunluk. Sadece cumartesi oldu. Gerisi öğrenci kalabaligi

Aslinda ne kadar uzucu ama iste dedigin gibi fahis fiyatlarda sebep oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…