- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ya o bisey i benim doktorum su su haftalar arasinda seker yukleme testi yaoikiyor dedi gecen gittigimde tamda doktoruma tekrar tandevum 27. Haftamda yani bana sana yukleme testi yaocaz bidaha geldiginde ac ol tok ol su bu hicbisey demedi.. gidip gorcem napcak ne etcekBenim doktorum illa şeker yüklemesi yapmamı istemedi. Bana bıraktı aslında. Bunun yerine açlık ve tokluk şekerime baktırmadı önerdi. Sabah aç karnına kan verdim. Daha sonra kahvaltı sonrası tekrar verdim. Sonuçları pazartesi alacağım . İnşallah şeker çıkmaz. Bir arkadaşım daha 2 aylık gebe hemen şeker çıktığı için şimdiden diyete başladı. Birşey çıkarsa mecbur beslenmeye dikkat edeceğiz ama o da zor hamilelikte
Dogru dedin. Iyot yuklemesi bile yapiliyormus hatta.Bir de dün okuduğum kadın doğumcunun kitabında iyotlu tuz kullanın mutlaka iyot eksikliği zeka geriliği yapıyor iyot çok önemliymiş vücutta. Bilginize
6 paket var içinde toplam 480 yapraktı yada 460. Tane hesabı yapınca uygun oluyor ondan çoklu paket tercih ettimİslak oamuklu havlu kac adet var ki bezden pahaliymis
İkincisinde daha olgunlasiyor insan.. ben de ikizlerim oldugum icin Allahima bin sukr ama ikinciye daha olgun daha bilincli daha tecrubeli cevreme karsi daha mantikli nasil olacagindan daha haberli olurdum simdi hem iki tane hem nasil olcak derdine dustum.. ya sende kim gelmis kim gitmis gelen gelsin giden gitsin senin hizmet etmeklik gibi bi durumun yok kendini oyle sartlandirma bebegine ayir ve uykunu alll... uyku uyudukca sut daha cabuk geliyormus uykusuzluk hicc iyi degilmis... yani hizmet etsinler , beklemesinler... ya cok uzuldumBazen boyle olabiliyor az oncede tartisti
Kesinlikle benimkide benden is bekler erken dogum riskim oldugu halde oturma der . daha az once küsüştükBizde ben daha olgunum anneme gore yinede kizsamda uzulsemde kalbini kirmamaya ozen gosteririm. Bugunde beni kizdircak bisey yapmis hatasini da kabul etmez elestiri dinleyemez asla . engellemis beni oyuzden aksama kaldirir gercide. Cocuk gibi yani kiz kardesim var 11 yasinda gitmis ona ablan kizi sana benzesn istiyor ama ahlaki sana benzemesn diyolarmis enistenle demis Ne gerek var buna simdi durduk yere. Bacimya nasil agliyodu aradigimda kiyamam ona. Cok sinirlendim anneme dinlemedi bile beni kizmami teyzem yanindaymis oda kizmis anneme neden dusunemiyor biseyleri anlamiyorum benide bu halimle uzdu durduk yerde. Kardesim cok alingandir babasiz buyuyor annem hamileyken ayrildilar . Alinganligi benzemesin dedim yani demez olaydim kizi aglatmis alingan oldugunu bile bile Deliriciigiiim
Dogru dedin. Iyot yuklemesi bile yapiliyormus hatta.
Hangi siteden aldin kuzucumm. Bende alayim6 paket var içinde toplam 480 yapraktı yada 460. Tane hesabı yapınca uygun oluyor ondan çoklu paket tercih ettim
Valla ben kullandığım tuz iyotlumuydu hatrlayamadım paketide yok dün marketten bir paket aldım iyotlu üstünde sağlık bakanlığı önerisidir yazıyordu. 3 ay iyotluyla devam edicem aklımda soru işareti kalıcağınaDoktorum hormon degerlerimden sen iyotlu tuzmu kullaniyosun yeneklerinde her zaman doktor bey dedim.. yooook dedi bu bilgilerde artik degissin artikk.. kaya tuzu kullanicaksin.. iyotlu kadar iyotsuz tuzda kullanicaksin dedi.. karistir yada dedi.. durum bu
Bende 9kilo aldım az değil. Salı günü doktoruma gideceğim bakalım fikri değişmiş olacak mıBen de çok kilo aldığım için şeker testi yapacak yoksa ilk zamanlar belki gerek kalmaz demişti
Trendyol indiriminden almıştım haftasonu. İndirimleri takip et e bebek trendyol hepsiburada. bir site daha indirimli oluyor mutlaka.Hangi siteden aldin kuzucumm. Bende alayim
Napiim cok gozumu korkuttular oyle isiyor boyle isiyor diye, zaten kizimda bu aralar cisten dertliyim, gunde on defa carsafla camasirla ugrasmak istemiyorum
Hala istanbulda olsam mendilini alir ugrasmazdim da simdi ordan buraya mendil getiremicegim icin boyle cozum bulduk, insallah ise yarar da agzimiz burnumuz cis olmadan hallederiz
Aynen oyle yinedr bastaclarimiz neyapalm :)İkincisinde daha olgunlasiyor insan.. ben de ikizlerim oldugum icin Allahima bin sukr ama ikinciye daha olgun daha bilincli daha tecrubeli cevreme karsi daha mantikli nasil olacagindan daha haberli olurdum simdi hem iki tane hem nasil olcak derdine dustum.. ya sende kim gelmis kim gitmis gelen gelsin giden gitsin senin hizmet etmeklik gibi bi durumun yok kendini oyle sartlandirma bebegine ayir ve uykunu alll... uyku uyudukca sut daha cabuk geliyormus uykusuzluk hicc iyi degilmis... yani hizmet etsinler , beklemesinler... ya cok uzuldumama annenin bu kadar yok yere kendini uzmeside ayri sikinti... neyse bunlar basimizin taci yada sikintisi ☺☺☺ Ne onlarla ne onlarsiz olmayacak..
Aynen oyle yinede bastaclarimiz neyapalm :)İkincisinde daha olgunlasiyor insan.. ben de ikizlerim oldugum icin Allahima bin sukr ama ikinciye daha olgun daha bilincli daha tecrubeli cevreme karsi daha mantikli nasil olacagindan daha haberli olurdum simdi hem iki tane hem nasil olcak derdine dustum.. ya sende kim gelmis kim gitmis gelen gelsin giden gitsin senin hizmet etmeklik gibi bi durumun yok kendini oyle sartlandirma bebegine ayir ve uykunu alll... uyku uyudukca sut daha cabuk geliyormus uykusuzluk hicc iyi degilmis... yani hizmet etsinler , beklemesinler... ya cok uzuldumama annenin bu kadar yok yere kendini uzmeside ayri sikinti... neyse bunlar basimizin taci yada sikintisi ☺☺☺ Ne onlarla ne onlarsiz olmayacak..
Benimkide senin gibi olursa yandıkk
Canim bu bez ve islak mendilde indirim takip edeceksinHarikasin banada baby me urunu basit geldi yabi cocuk buyukken silsinsin de 1 yasina kadar en azindan cildi pamuk gibiykeb en safi neyse onu alayim diyom bunlar tek tek satiliyosa bakcam... reklamlarda saf su ile diyodu ama markasi aklimda yok... primanin yeni dogan diye bi islak mendili var.. epey paha geldi ama wapers mi ne onu bilmiom cocuklugumdan hatirlamiom hic
Hangi siteden sipariş ettiniz? Hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın
Evet önemliymiş ama benim troidim düşük çıkınca doktor iyotlu vitamini ve tuzu kesti şimdi yükselince tekrar iyotlu multivitamıne basladımBir de dün okuduğum kadın doğumcunun kitabında iyotlu tuz kullanın mutlaka iyot eksikliği zeka geriliği yapıyor iyot çok önemliymiş vücutta. Bilginize
Yaaa bunlar cok guzel bende bakmştimm güle güle kullanin inşallah instgramdanmi aldınız ☺
Sleepy yenidogan mendil kullanıyorum cok memnunum suanHarikasin banada baby me urunu basit geldi yabi cocuk buyukken silsinsin de 1 yasina kadar en azindan cildi pamuk gibiykeb en safi neyse onu alayim diyom bunlar tek tek satiliyosa bakcam... reklamlarda saf su ile diyodu ama markasi aklimda yok... primanin yeni dogan diye bi islak mendili var.. epey paha geldi ama wapers mi ne onu bilmiom cocuklugumdan hatirlamiom hic
Cok tesekkur ederimYeter bence canim, patikli olduklari icin cok uzun giyilmiyor, boydan cabuk küçülüyor. Cok guzeller gule gule kullansin
Yok canım 11 gün fuardaydım. Önce stant kurulumu sonrasında da fuar. Ama yoktu öyle yoğunluk. Sadece cumartesi oldu. Gerisi öğrenci kalabaligi
Peki kaç beden sipariş verdin canım 50 cm 56 cm miKizlaarr sonunda bende alisverise basladimbugun bunlari siparis verdim hepsi 0-3 ay
Bu kadar 0-3 yeter mii yenidogan alirim 3 takimda ilk dogdugu zamani boylee geciririm diye dusundumm
İyotlu multivitaminin adı ne acabaEvet önemliymiş ama benim troidim düşük çıkınca doktor iyotlu vitamini ve tuzu kesti şimdi yükselince tekrar iyotlu multivitamıne basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?