- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Sen nerden ben ordan bundan sonra seni beklicemCok tesekkur ederimzaten sonrada yazlik alirim
Aslinda ne kadar uzucu ama iste dedigin gibi fahis fiyatlarda sebep oluyor
Ocean mummy kullanıyorum suan omegada var icinde bi aradaİyotlu multivitaminin adı ne acaba
Güle güle kullanın inşallah canım bebişinleBugün bime gttim bende kızlar ama saat 4 falandı artık pek bişey kalmamış son kalan agız mendıllerini aldım 2 paket, bi 2li zıbın, bi kalın battanıye, ince battanıye, bide yastık buldum
Gule gule kullansin kuzucugumBugün bime gttim bende kızlar ama saat 4 falandı artık pek bişey kalmamış son kalan agız mendıllerini aldım 2 paket, bi 2li zıbın, bi kalın battanıye, ince battanıye, bide yastık buldum
İyi akşamlar kızlar.Artık eski kazaklarım olmamaya başladı.Kendiniz için alışverişleri hangi sitelerden yapıyorsunuz?netten bikac siteye baktım çok pahalı
Bana da hicbirsey olmuyor artıkİyi akşamlar kızlar.Artık eski kazaklarım olmamaya başladı.Kendiniz için alışverişleri hangi sitelerden yapıyorsunuz?netten bikac siteye baktım çok pahalı
Ben acicam altini dayicam esimin yuzune ise oglum dicem :)))Ayyy ben onun pipisini yerimmisicek biz temizlicez yavrularimiz el kadar bebişler... anneye sevgiye sefkate bize muhtaçlar valla popolarinida temizlerim hicbiseyden erinmemde.. yardimci olacaklardir herhalde bana yoksa emir yagdirmaya aliskinim.. cekerler cenemi
Guzel gecmesine sevindim cnm :)Kızlar bugün detaylı ultrasonum vardı. Çok şükür herşey yolunda
Hoca artık alışverişe başlayabilirsin dedi. Adama ben zaten başlamıştım diyemedimAllahım miniklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bu arada O kadar yazışmışsınız ki vallahi bravooku oku zor bitirdim
Çok sevindim kuzum maşalahKızlar bugün detaylı ultrasonum vardı. Çok şükür herşey yolunda
Hoca artık alışverişe başlayabilirsin dedi. Adama ben zaten başlamıştım diyemedimAllahım miniklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bu arada O kadar yazışmışsınız ki vallahi bravooku oku zor bitirdim
Gyno ferro sanol benim ilacımın adı.ben şu an kan değerim ne durumda bilmiyorum ama en son 9.9 du.Sabah akşam kullanıyorumDemir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz kızşar benim 9 çıkınca hemoglabin im maltofer fol verdi birde ocnmumy kullanıyordum ama ikisinde de folic asit var fazlamı gelir acaba
Kizlar bildigim kadariyla iyot eksikligi troit falanda yapiyor oyuzden iyotlu tuz kullanin diyorlar.Valla ben kullandığım tuz iyotlumuydu hatrlayamadım paketide yok dün marketten bir paket aldım iyotlu üstünde sağlık bakanlığı önerisidir yazıyordu. 3 ay iyotluyla devam edicem aklımda soru işareti kalıcağına
Bende kuvet setiBugün bime gttim bende kızlar ama saat 4 falandı artık pek bişey kalmamış son kalan agız mendıllerini aldım 2 paket, bi 2li zıbın, bi kalın battanıye, ince battanıye, bide yastık buldum
Benim burdaki bim kucucuk ona da 1 2 parca geliyor ben uyanana kadar millet somurmus oluyorBende kuvet seti
Yastik
yorgan
2li zibin
civciv
patik aldm
Kesinlikle unibayb yenidogan islak mendili cok iyi tamamen saf su. Kizimda kullandim cok iyidiEsimin ısrarlariyla pamuk cnm :) ama disarisi icin bulmam gerek bi islak mendil markasi daha karar vermedim acikcasi
Benim de ilki kiz bu bebis oglan canim, pembe badi ve tulumlari evde giydirecegim, hepsi pamuklu daha yepyeni duruyorlar. Disarda giydirmeye mavi gri falan da aldim ama evde hic farketmez kim gorecek zaten. 1 yasina kadar ablasinin tulumlarini giydiririm, 1 yasindan sonra daha oglan kiyafetlerine gecerim diye dusundum.benim gibi ikinciye hamile kalip ikincinin cinsiyetini ogrenip ilkden kalanlara bi bakayim oyle diyen var mi acaba,kizimda yesil sari beyaz bi suru tulum ,takimlar vardi ,beyaz atletler vardi tmm onde minnacik pudra pembe yazilari vardi ama giydiririm nasilsa icte kalacak,bu sefer erkek de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?