- 19 Şubat 2015
- 888
- 1.432
- 113
- 35
Bende oyle düşünüyorum. Ama yine de kiyamiyorum cok karsrsizim. Pazartesi deneme amaçlı gidicez ortama bi bakalımKizim da temmuzda 3 yasini bitirdi ve 13 ayliktan beri tam gun gidiyor. Ben calisiyorum, yurtdisindayim ve esim de her gun dil kursuna devam ediyor, o yuzden biz buraya tasinir tasinmaz vermek durumunda kaldık. Oncesinde turkiyedeyken kv bakiyordu. Ama bana sorarsan yaptigimiz en iyi sey cunku hem paylasmayi hem de duzeni ogrendi. Kendi isini tek basina yapiyor, kendi arkadas cevresi var, ozguveni yüksek bi çocuk olarak buyuyor. Oglani da 1 yasini doldurur doldurmaz vericem ayni yere, benden iyi bakiyorlar bence
Valla bana surekli degisik yaziyolar anlamadim. Suan gyneferon galiba adini yanlis yazmis olabilirimDemir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz kızşar benim 9 çıkınca hemoglabin im maltofer fol verdi birde ocnmumy kullanıyordum ama ikisinde de folic asit var fazlamı gelir acaba
İkincide kiz benim. Uzun kol citcitli 2 hastane cikisi aldjm o kadarbenim gibi ikinciye hamile kalip ikincinin cinsiyetini ogrenip ilkden kalanlara bi bakayim oyle diyen var mi acaba,kizimda yesil sari beyaz bi suru tulum ,takimlar vardi ,beyaz atletler vardi tmm onde minnacik pudra pembe yazilari vardi ama giydiririm nasilsa icte kalacak,bu sefer erkek dehatta krem rengi kizima yanlislikla aldigimizarabaya binen bi ayi resimli hastane cikisimiz bile var hazir bir cok sey
İcerigi degisti inceleyin. Artik hicte saf degil malesefKesinlikle unibayb yenidogan islak mendili cok iyi tamamen saf su. Kizimda kullandim cok iyidi
Ferrum Hausmann canım benim demir ilacım, aç tüketmeye dikkat et dedi doktorumDemir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz kızşar benim 9 çıkınca hemoglabin im maltofer fol verdi birde ocnmumy kullanıyordum ama ikisinde de folic asit var fazlamı gelir acaba
Bebek de gelince ikisine de yetismen zor olur, hem de kendi yasiti oyun arkadaşlarına ihtiyaclari var artik. Yarim gun bile olsa seni cok rahatlatir. Bi dene bakalim icine sinerse devam edersiniz.Bende oyle düşünüyorum. Ama yine de kiyamiyorum cok karsrsizim. Pazartesi deneme amaçlı gidicez ortama bi bakalım
Askinda 4 saat bisey onun icin iyi olucak gibi
ne guzel cnmİkincide kiz benim. Uzun kol citcitli 2 hastane cikisi aldjm o kadar
Bu yuzden kiz olsun istedim bunudane guzel cnm
Ben sanirim komsumla ufak bi degis tokus durumuna giricem bu yuzden, 8 aylik kizi var. Oglan kiyafeti veriim mi dedi, tamam dedim ben de sana kiz ayakkabisi veririmBu yuzden kiz olsun istedim bunudahersey yepyeni duruyor buyuk kizim daha 28 aylik
Bence hiç bi sıkıntı olmaz oğluna da tabiki yeni şeyler alıcaksın kızıdan kalanlarıda gönül rahatlığıyla giydirebilrsin bence çokda mantıklı canımbenim gibi ikinciye hamile kalip ikincinin cinsiyetini ogrenip ilkden kalanlara bi bakayim oyle diyen var mi acaba,kizimda yesil sari beyaz bi suru tulum ,takimlar vardi ,beyaz atletler vardi tmm onde minnacik pudra pembe yazilari vardi ama giydiririm nasilsa icte kalacak,bu sefer erkek dehatta krem rengi kizima yanlislikla aldigimizarabaya binen bi ayi resimli hastane cikisimiz bile var hazir bir cok sey
ay ne guzel biri giyecek hemen eskimeden hep digeri giyecek benim de kizim 4 yasinda kardesi dogana kadar 4.5 falan olacak isteBu yuzden kiz olsun istedim bunudahersey yepyeni duruyor buyuk kizim daha 28 aylik
Nese canim az kaldi biraz daha sabir.. insallah hamileligin sonlari daha keyifli gecerBen acicam altini dayicam esimin yuzune ise oglum dicem :)))
aynen kadife bi alt ust kiyafet istiyorum kisin ankara cetin gecer hele mart da, bi de martin basi daha kadifeler cok iyi oluyorBence hiç bi sıkıntı olmaz oğluna da tabiki yeni şeyler alıcaksın kızıdan kalanlarıda gönül rahatlığıyla giydirebilrsin bence çokda mantıklı canım
Ne kadsr guzel bisey. Benim çevremde oyle biri yok malesef. Aslinda halamın kizinda pek cok sey var. Sut sagma makinasi, ahsap besik. Bunlari artik kullanmiyor kızlarımız yasit. Ama hic teklif etmedi, bende almak istemem ondan. Sorun yasayabilecegim biri. Yine de olsa guzel olurdu masrafim olmazdiBen sanirim komsumla ufak bi degis tokus durumuna giricem bu yuzden, 8 aylik kizi var. Oglan kiyafeti veriim mi dedi, tamam dedim ben de sana kiz ayakkabisi veririmbi ara onun kiza olabilecekleri elden gecirmem lazim, hepsini tavan arasina kaldırdım. Sadece 0-6 ay olanlari çıkarmıştım bebek icin, daha dunyalar var kizimdan kalan. Onun oglanla da benim kiz yasit, ikinciler tam ters oldu
aynen kadife bi alt ust kiyafet istiyorum kisin ankara cekin gecer hele mart da bi martin basi daha onlar cok iyi oluyor ,Bence hiç bi sıkıntı olmaz oğluna da tabiki yeni şeyler alıcaksın kızıdan kalanlarıda gönül rahatlığıyla giydirebilrsin bence çokda mantıklı canım
Evde hepsini giydirirsin cnmbenim gibi ikinciye hamile kalip ikincinin cinsiyetini ogrenip ilkden kalanlara bi bakayim oyle diyen var mi acaba,kizimda yesil sari beyaz bi suru tulum ,takimlar vardi ,beyaz atletler vardi tmm onde minnacik pudra pembe yazilari vardi ama giydiririm nasilsa icte kalacak,bu sefer erkek dehatta krem rengi kizima yanlislikla aldigimizarabaya binen bi ayi resimli hastane cikisimiz bile var hazir bir cok sey
Uzun zamandir kullanmıyorum acikcasi bi bakimİcerigi degisti inceleyin. Artik hicte saf degil malesef
Unibaby icerigini degistirmis diyorlar cnmKesinlikle unibayb yenidogan islak mendili cok iyi tamamen saf su. Kizimda kullandim cok iyidi
Kayinpederim becerir aslındaYa onunla iligi bir cift vardi kendileri tahta olculerini kestirtio kendileri kurdular.. ama becerikliyizdirde bu isler elimizden gelir diyede konustular... yani biz 6 saatte yaptiz onlar bilmem kac saatte yapmislat demeye getirdi.. tutucan yapican olmayacak bisy degil.. ama ustaya simetrik parcalarini duzgunce soylemen gerek.. internette youtubeda montesori yatak yaoimi yaz illa cikar.. onlar catili yapmislardi izledigim videoda .. bulucagibi dusunuyirum
Bil bakalim ne saati geldi cnm :)Nese canim az kaldi biraz daha sabir.. insallah hamileligin sonlari daha keyifli gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?