2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende oyle düşünüyorum. Ama yine de kiyamiyorum cok karsrsizim. Pazartesi deneme amaçlı gidicez ortama bi bakalım
Askinda 4 saat bisey onun icin iyi olucak gibi

Demir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz kızşar benim 9 çıkınca hemoglabin im maltofer fol verdi birde ocnmumy kullanıyordum ama ikisinde de folic asit var fazlamı gelir acaba
Valla bana surekli degisik yaziyolar anlamadim. Suan gyneferon galiba adini yanlis yazmis olabilirim

İkincide kiz benim. Uzun kol citcitli 2 hastane cikisi aldjm o kadar

Bende oyle düşünüyorum. Ama yine de kiyamiyorum cok karsrsizim. Pazartesi deneme amaçlı gidicez ortama bi bakalım
Askinda 4 saat bisey onun icin iyi olucak gibi
Bebek de gelince ikisine de yetismen zor olur, hem de kendi yasiti oyun arkadaşlarına ihtiyaclari var artik. Yarim gun bile olsa seni cok rahatlatir. Bi dene bakalim icine sinerse devam edersiniz.
Benim tamamen yeni ulkeye tasinma durumu olup da hic tanidigim akrabam vs olmayinca dusunme alternatifim olmadi zaten. Bakacak kimsem olsaydi belki 2 yasina kadar beklerdim ama 3e kadar yine kesin baslatirdim. Cok sey ogreniyorlar ve bu yasitlariyla bi arada olduklari icin biraz da. Ayni seyleri biz anlatsak etkisi olmaz o kadar.

Bu yuzden kiz olsun istedim bunuda hersey yepyeni duruyor buyuk kizim daha 28 aylik
Ben sanirim komsumla ufak bi degis tokus durumuna giricem bu yuzden, 8 aylik kizi var. Oglan kiyafeti veriim mi dedi, tamam dedim ben de sana kiz ayakkabisi veririm bi ara onun kiza olabilecekleri elden gecirmem lazim, hepsini tavan arasina kaldırdım. Sadece 0-6 ay olanlari çıkarmıştım bebek icin, daha dunyalar var kizimdan kalan. Onun oglanla da benim kiz yasit, ikinciler tam ters oldu

Bence hiç bi sıkıntı olmaz oğluna da tabiki yeni şeyler alıcaksın kızıdan kalanlarıda gönül rahatlığıyla giydirebilrsin bence çokda mantıklı canım

Bu yuzden kiz olsun istedim bunuda hersey yepyeni duruyor buyuk kizim daha 28 aylik
ay ne guzel biri giyecek hemen eskimeden hep digeri giyecek benim de kizim 4 yasinda kardesi dogana kadar 4.5 falan olacak iste cok anaç bi çocuktur kizim her gun kardesiyle konusur ,sever ,öper karnimi ,18 ayliktan beri hep kreslerde oldu kizim malesef oglusum da oyle olacak calisan anne olunca ama kreslerin baya faydasini gordum minyon ama zeki ve cabuk kapiyor ,alisiyor o yuzden de kardesine falan hemen adapte olduseninkiler de arkadas gibi olacak ne guzel

Bence hiç bi sıkıntı olmaz oğluna da tabiki yeni şeyler alıcaksın kızıdan kalanlarıda gönül rahatlığıyla giydirebilrsin bence çokda mantıklı canım
aynen kadife bi alt ust kiyafet istiyorum kisin ankara cetin gecer hele mart da, bi de martin basi daha kadifeler cok iyi oluyor

Ne kadsr guzel bisey. Benim çevremde oyle biri yok malesef. Aslinda halamın kizinda pek cok sey var. Sut sagma makinasi, ahsap besik. Bunlari artik kullanmiyor kızlarımız yasit. Ama hic teklif etmedi, bende almak istemem ondan. Sorun yasayabilecegim biri. Yine de olsa guzel olurdu masrafim olmazdi

aynen kadife bi alt ust kiyafet istiyorum kisin ankara cekin gecer hele mart da bi martin basi daha onlar cok iyi oluyor ,

Evde hepsini giydirirsin cnm

Kayinpederim becerir aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…