2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok merak ettim e bebeğe gittiğimde muhakkak bakıp çakma bişi uydururum. Çok korkuttular beni erkek bebekler açtığında bezi mutlaka işiyormuş nerene denk gelirse artk dediler
Valla benide korkutmuslardi, ama oglum altini alirken sadece iki kere üzerime isemeye kalkti. Birinde tam bezini bagliyordum. Yani o kadar korkulcak birsey yokmus. :)

Ben hic alisik degilim baskasindan bisey almaya ama almanlarda cocuk eşyalarında ikinci el ve degis tokus cok yaygin. Kadin direkt kendisi teklif etti, bastan emin olamadim da sonradan yani dusununce ne gerek var dedim herseyin yenisini almaya. Biraz ben de ikilemde bıraktım oyle olunca bisey getirmedi henuz, kizimdan kalanlari bi cikariim sonra kahveye cagiririm bakariz diye dusunuyorum.

Valla benide korkutmuslardi, ama oglum altini alirken sadece iki kere üzerime isemeye kalkti. Birinde tam bezini bagliyordum. Yani o kadar korkulcak birsey yokmus. :)
O kadarla kalirsa iyi canim, kizimda da bezi açınca çiş kazalari yasadik. Oyle bi anlatiolarki sanki kucucuk pipiyle tavana kadar yapicak encek hani ne biliim bizim sulalede erkek bebek de yok, hep kiz, gormeyince bilmio insan iste

Kizlar hamak alaniniz varmi portatif ,, dusuneniniz yada tutresimli salincak yada kebdiliginden sallanan salincak... ben dustum simdide bunun sikintisina .. birini emzirirken digerini sallariz artik bisi olur durur belki oyle cocuk... cok mu erken bunu dusunmek icin hiii siz ne diyorsunuz.. yada anakucagi bi kararsizim

Masallah kiziniza ne kadar olgun karsilamis ve akilli da napalim calisinca mecbur kres oluyor gonul ister ozel bakici olsun herbiseyiyke ilgilenilsin ama olamayacagi icin kres onlar icin en iyisi... erken yasta adapte olmak zorunda kaliyolar bi bakima iyi okuyo guzel taraflarini dusunun

Seyde kotu ya erkek olsun kiz olsun tam bezi j degistiriyosun yenisini taktin takkk isedi e o durumda napicaz.. bezi kurutup gerimi baglicaz

Bende ebebegin sallanan ana kucagi var kizimda almıştık, ilk 2 ay yatak yerine cok kullandim, buyuyunce de anakucagi olarak kullandim. Titresimlilere baya ozeniyorum da esim evde bu varken ne gerek var diyor. Ben de cok ustelemedim, temizleyip kullanicam yine.

Kesinlikle unibayb yenidogan islak mendili cok iyi tamamen saf su. Kizimda kullandim cok iyidi
Unibaby yanlış olmasın 3 4 hafta önce üretmeye başladığı yeni partlarda içeriğini değiştirmiş. İnstgramda çok tepki almıştı. Önceden stok yaptıysanız iyi ama yenileri bir daha gözden geçirmek gerek

Karabaglar pahali mıydı öyleyse gitmiyeyim hic,tesekkurler cevabiniz için

Aaa cok guzellll bende boyle bisi alican bide sallanandan alicam mecbur iki tanr karar veremedim sadece Ya senin varmis Degis tokus edek Sen ust model al bende bunu alayim bana ikisindende lazim isin asli

Aaa cok guzellll bende boyle bisi alican bide sallanandan alicam mecbur iki tanr karar veremedim sadece☺☺ Ya senin varmis☺☺ Degis tokus edek ☺ Sen ust model al bende bunu alayim bana ikisindende lazim isin asli
Bacim bagaja sigsa getireyim tukkan senin subat indirimlerinde uyguna duser bu ebebekte, beğenirsen indirimdeyken bakarsin. Ben bi tane de minder koymustum icine, yaz bebesi olunca balkonda falan uyutmuslugum var bununla.

Bacim bagaja sigsa getireyim tukkan senin subat indirimlerinde uyguna duser bu ebebekte, beğenirsen indirimdeyken bakarsin. Ben bi tane de minder koymustum icine, yaz bebesi olunca balkonda falan uyutmuslugum var bununla.

Ya Allah razi olsun saolasin yani guzel bi urun bence Bide titresimli yada salincakli alinca benim isim bitmis olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…