Valla benide korkutmuslardi, ama oglum altini alirken sadece iki kere üzerime isemeye kalkti. Birinde tam bezini bagliyordum. Yani o kadar korkulcak birsey yokmus. :)Çok merak ettim e bebeğe gittiğimde muhakkak bakıp çakma bişi uydururum. Çok korkuttular beni erkek bebekler açtığında bezi mutlaka işiyormuş nerene denk gelirse artk dediler
Ben hic alisik degilim baskasindan bisey almaya ama almanlarda cocuk eşyalarında ikinci el ve degis tokus cok yaygin. Kadin direkt kendisi teklif etti, bastan emin olamadim da sonradan yani dusununce ne gerek var dedim herseyin yenisini almaya. Biraz ben de ikilemde bıraktım oyle olunca bisey getirmedi henuz, kizimdan kalanlari bi cikariim sonra kahveye cagiririm bakariz diye dusunuyorum.Ne kadsr guzel bisey. Benim çevremde oyle biri yok malesef. Aslinda halamın kizinda pek cok sey var. Sut sagma makinasi, ahsap besik. Bunlari artik kullanmiyor kızlarımız yasit. Ama hic teklif etmedi, bende almak istemem ondan. Sorun yasayabilecegim biri. Yine de olsa guzel olurdu masrafim olmazdi
O kadarla kalirsa iyi canim, kizimda da bezi açınca çiş kazalari yasadik. Oyle bi anlatiolarki sanki kucucuk pipiyle tavana kadar yapicak encekValla benide korkutmuslardi, ama oglum altini alirken sadece iki kere üzerime isemeye kalkti. Birinde tam bezini bagliyordum. Yani o kadar korkulcak birsey yokmus. :)
Yok yok pipileriyle tavani deleceklerrO kadarla kalirsa iyi canim, kizimda da bezi açınca çiş kazalari yasadik. Oyle bi anlatiolarki sanki kucucuk pipiyle tavana kadar yapicak encekhani ne biliim bizim sulalede erkek bebek de yok, hep kiz, gormeyince bilmio insan iste
Masallah kiziniza ne kadar olgun karsilamis ve akilli daay ne guzel biri giyecek hemen eskimeden hep digeri giyecek benim de kizim 4 yasinda kardesi dogana kadar 4.5 falan olacak istecok anaç bi çocuktur kizim her gun kardesiyle konusur ,sever ,öper karnimi ,18 ayliktan beri hep kreslerde oldu kizim malesef oglusum da oyle olacak calisan anne olunca ama kreslerin baya faydasini gordum minyon ama zeki ve cabuk kapiyor ,alisiyor o yuzden de kardesine falan hemen adapte oldu seninkiler de arkadas gibi olacak ne guzel
Seyde kotu ya erkek olsun kiz olsun tam bezi j degistiriyosun yenisini taktin takkk isediValla benide korkutmuslardi, ama oglum altini alirken sadece iki kere üzerime isemeye kalkti. Birinde tam bezini bagliyordum. Yani o kadar korkulcak birsey yokmus. :)
Bende ebebegin sallanan ana kucagi var kizimda almıştık, ilk 2 ay yatak yerine cok kullandim, buyuyunce de anakucagi olarak kullandim. Titresimlilere baya ozeniyorum da esim evde bu varken ne gerek var diyor. Ben de cok ustelemedim, temizleyip kullanicam yine.Kizlar hamak alaniniz varmi portatif ,, dusuneniniz yada tutresimli salincak yada kebdiliginden sallanan salincak... ben dustum simdide bunun sikintisina .. birini emzirirken digerini sallariz artik bisi olur durur belki oyle cocuk... cok mu erken bunu dusunmek icin hiii siz ne diyorsunuz.. yada anakucagi bi kararsizim
Unibaby yanlış olmasın 3 4 hafta önce üretmeye başladığı yeni partlarda içeriğini değiştirmiş. İnstgramda çok tepki almıştı. Önceden stok yaptıysanız iyi ama yenileri bir daha gözden geçirmek gerekKesinlikle unibayb yenidogan islak mendili cok iyi tamamen saf su. Kizimda kullandim cok iyidi
Karabaglar pahali mıydı öyleyse gitmiyeyim hic,tesekkurler cevabiniz içinMerhaba ben de izmirdeyim. Geçen hafta karabağlar ve kısıkköyü gezdik. Modeller birbirinin aynısı ama kalite degisiyor tabi. Sadece montessori karyolası en uygunu 2250 ye kısıkköyde bulduk. İkizler icin modellerde var. Bu haftasonu tekrar siparis icin gidecegiz
Aaa cok guzellll bende boyle bisi alican bide sallanandan alicam mecbur iki tanr karar veremedim sadeceBende ebebegin sallanan ana kucagi var kizimda almıştık, ilk 2 ay yatak yerine cok kullandim, buyuyunce de anakucagi olarak kullandim. Titresimlilere baya ozeniyorum da esim evde bu varken ne gerek var diyor. Ben de cok ustelemedim, temizleyip kullanicam yine.
Eki Görüntüle 2554909
Ay en sinir olduğum seydi, icime sinmiyordu yenisini takiodum ama baya saydiriodum icimdenSeyde kotu ya erkek olsun kiz olsun tam bezi j degistiriyosun yenisini taktin takkk isedie o durumda napicaz.. bezi kurutup gerimi baglicaz
Unibaby yanlış olmasın 3 4 hafta önce üretmeye başladığı yeni partlarda içeriğini değiştirmiş. İnstgramda çok tepki almıştı. Önceden stok yaptıysanız iyi ama yenileri bir daha gözden geçirmek gerek
O durumda degistirmiyoedum.ama temiz bezi baglayinca hemen kakasini yapiyordu.Seyde kotu ya erkek olsun kiz olsun tam bezi j degistiriyosun yenisini taktin takkk isedie o durumda napicaz.. bezi kurutup gerimi baglicaz
Bacim bagaja sigsa getireyim tukkan seninAaa cok guzellll bende boyle bisi alican bide sallanandan alicam mecbur iki tanr karar veremedim sadece☺☺ Ya senin varmis☺☺ Degis tokus edek☺ Sen ust model al bende bunu alayim bana ikisindende lazim isin asli
Alla alla buda var tabi simdi dusununce cocuk rahatliyor isteO durumda degistirmiyoedum.ama temiz bezi baglayinca hemen kakasini yapiyordu.
Bacim bagaja sigsa getireyim tukkan seninsubat indirimlerinde uyguna duser bu ebebekte, beğenirsen indirimdeyken bakarsin. Ben bi tane de minder koymustum icine, yaz bebesi olunca balkonda falan uyutmuslugum var bununla.
Merhaba!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?