Yok yeni değilim ama konuya yeni tabii oldumHosgeldjniz yenisiniz galiba
Yok bende gruptan bahsettim.. merhaba yazincaYok yeni değilim ama konuya yeni tabii oldum
Aynen kuzum :)Safakkkk 5 ❤
Masallah sekerin hic yokmus yaa.. ne guzel.. cok sukur idrar yolu enfeksiyonuna megilli degilim bir kere idrar testi verdim pozitif cikti kontrol amacli moltural mi ne werdi .. kilturum temizdi Allahtan.. neyse sanada coook gecmis olsun.. ne guzel doktorun var seni musade altina almak istemiskızlar seker yuklemem iyi cikti doktor bile sasirdi bu durumaaclik 88 seker yuklemesindem sonra ise 91 cikti cok iyi hi sonuc dedi
ama idrarımda cook fazla enfeksiona rastladi ilk kez idrar testi istemisti kultur istedi bi de o da ayni cikarsa hastaneye yatiracakmis tedavi icin basina gelen oldu mu?
Merhaba canımMerhaba!
Hicbirini almadim cnm gerek duymadim koyarim koltugun ustune altina muslin falan sererim al sana oldu ana kucagi :)Kizlar hamak alaniniz varmi portatif ,, dusuneniniz yada tutresimli salincak yada kebdiliginden sallanan salincak... ben dustum simdide bunun sikintisina .. birini emzirirken digerini sallariz artik bisi olur durur belki oyle cocuk... cok mu erken bunu dusunmek icin hiii siz ne diyorsunuz.. yada anakucagi bi kararsizim
Seker testi icin gozun aydin cnm baslarda cok az enf vardi sonra gecti bol su tuketmeye ozen goster.kızlar seker yuklemem iyi cikti doktor bile sasirdi bu durumaaclik 88 seker yuklemesindem sonra ise 91 cikti cok iyi hi sonuc dedi
ama idrarımda cook fazla enfeksiona rastladi ilk kez idrar testi istemisti kultur istedi bi de o da ayni cikarsa hastaneye yatiracakmis tedavi icin basina gelen oldu mu?
Hani yemek yapacan hani banyo yapican bisi yapican.. bebeni koy gozun onune naparsan yap diyerekten hani bacaklarini uzatip tw izlicen kocanla .. cocukta kucakti kucakti tutturmasinHicbirini almadim cnm gerek duymadim koyarim koltugun ustune altina muslin falan sererim al sana oldu ana kucagi :)
aynen ya hic seker cikmadi cok saskinim bide kilon var yok sekerin cikck bebegin suyu fazla diyordu tum laflarini yuttu bugunMasallah sekerin hic yokmus yaa.. ne guzel.. cok sukur idrar yolu enfeksiyonuna megilli degilim bir kere idrar testi verdim pozitif cikti kontrol amacli moltural mi ne werdi .. kilturum temizdi Allahtan.. neyse sanada coook gecmis olsun.. ne guzel doktorun var seni musade altina almak istemis
Merhaba :)Merhaba!
Hepsine cvp vereyim cnm :) esim kaynanadan beter simdiden subat sonuna yillik iznini ayarladi.babalik izniyle birlikte 2 3 hafta evde rahat dus alirim 1 haftada kv kalir dusumu alirim rahat veya ayazla birlikte gireriz dusa :) esimi bekler aksam alirim daha sonrada.evim amerikan mutfak hep gozumun onunde olur zaten su bez olan anne yani besik aldik elimde surukleyerek her yere gotururum cnm ki evim 1+1 kendi evimiz tasinma durumumuzda su anlik yok araba kredi ode sonra pesinat biriktir derken yeni eve 2 yil daha bu evdeyiz gık dese duyarım :)Hani yemek yapacan hani banyo yapican bisi yapican.. bebeni koy gozun onune naparsan yap diyerekten hani bacaklarini uzatip tw izlicen kocanla .. cocukta kucakti kucakti tutturmasinyoksa yandigimin resmidir bel fitigim var zaten.. sukur hala sinyal vermedi... beklemedeyim
Evet canım giydiricem onlarida inşallahbenim gibi ikinciye hamile kalip ikincinin cinsiyetini ogrenip ilkden kalanlara bi bakayim oyle diyen var mi acaba,kizimda yesil sari beyaz bi suru tulum ,takimlar vardi ,beyaz atletler vardi tmm onde minnacik pudra pembe yazilari vardi ama giydiririm nasilsa icte kalacak,bu sefer erkek dehatta krem rengi kizima yanlislikla aldigimizarabaya binen bi ayi resimli hastane cikisimiz bile var hazir bir cok sey
Aynı şeyi bugün düşündüm ya kafam karıştı bende ocean kullanıorm kan ferrum var şmdlkDemir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz kızşar benim 9 çıkınca hemoglabin im maltofer fol verdi birde ocnmumy kullanıyordum ama ikisinde de folic asit var fazlamı gelir acaba
Lcw den alıyorum canım hamileİyi akşamlar kızlar.Artık eski kazaklarım olmamaya başladı.Kendiniz için alışverişleri hangi sitelerden yapıyorsunuz?netten bikac siteye baktım çok pahalı
Seker onemli. Ne guzel tertemiz atlatmissin. Darisi bizekızlar seker yuklemem iyi cikti doktor bile sasirdi bu durumaaclik 88 seker yuklemesindem sonra ise 91 cikti cok iyi hi sonuc dedi
Bende lcw dan pantolon almistim iki tane. Her hastane kontrolu sonrasi yikaniyor. Gr solma yasamadim. Fiyatta uygundu 2 yil oldu alali tabi deİyi akşamlar kızlar.Artık eski kazaklarım olmamaya başladı.Kendiniz için alışverişleri hangi sitelerden yapıyorsunuz?netten bikac siteye baktım çok pahalı
Iyi geceler cnm sanadaIyi geceler fistiklar
Peki kaç beden sipariş verdin canım 50 cm 56 cm mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?