2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kızlar seker yuklemem iyi cikti doktor bile sasirdi bu duruma aclik 88 seker yuklemesindem sonra ise 91 cikti cok iyi hi sonuc dedi

ama idrarımda cook fazla enfeksiona rastladi ilk kez idrar testi istemisti kultur istedi bi de o da ayni cikarsa hastaneye yatiracakmis tedavi icin basina gelen oldu mu?

Masallah sekerin hic yokmus yaa.. ne guzel.. cok sukur idrar yolu enfeksiyonuna megilli degilim bir kere idrar testi verdim pozitif cikti kontrol amacli moltural mi ne werdi .. kilturum temizdi Allahtan.. neyse sanada coook gecmis olsun.. ne guzel doktorun var seni musade altina almak istemis

Hicbirini almadim cnm gerek duymadim koyarim koltugun ustune altina muslin falan sererim al sana oldu ana kucagi :)

Seker testi icin gozun aydin cnm baslarda cok az enf vardi sonra gecti bol su tuketmeye ozen goster.

Hicbirini almadim cnm gerek duymadim koyarim koltugun ustune altina muslin falan sererim al sana oldu ana kucagi :)
Hani yemek yapacan hani banyo yapican bisi yapican.. bebeni koy gozun onune naparsan yap diyerekten hani bacaklarini uzatip tw izlicen kocanla .. cocukta kucakti kucakti tutturmasin yoksa yandigimin resmidir bel fitigim var zaten.. sukur hala sinyal vermedi... beklemedeyim

aynen ya hic seker cikmadi cok saskinim bide kilon var yok sekerin cikck bebegin suyu fazla diyordu tum laflarini yuttu bugun

Hepsine cvp vereyim cnm :) esim kaynanadan beter simdiden subat sonuna yillik iznini ayarladi.babalik izniyle birlikte 2 3 hafta evde rahat dus alirim 1 haftada kv kalir dusumu alirim rahat veya ayazla birlikte gireriz dusa :) esimi bekler aksam alirim daha sonrada.evim amerikan mutfak hep gozumun onunde olur zaten su bez olan anne yani besik aldik elimde surukleyerek her yere gotururum cnm ki evim 1+1 kendi evimiz tasinma durumumuzda su anlik yok araba kredi ode sonra pesinat biriktir derken yeni eve 2 yil daha bu evdeyiz gık dese duyarım :)

Evet canım giydiricem onlarida inşallah saklıyorum oğluşun herşeyini zaten cogu unisex renkler.. ama insan pembe bişeylerde olsun istiyo

Seker onemli. Ne guzel tertemiz atlatmissin. Darisi bize
Enfeksiyon demissin, kac cikmis ki lokositin ? Bi de kultur cikmadan bi sey demek de dogru olmayabilir.
Hastaneye yatmak da onemli degil, yatmayi kabul etmezsen, belli saatlerde -verirse igne icin- gider gelirsin.

İyi akşamlar kızlar.Artık eski kazaklarım olmamaya başladı.Kendiniz için alışverişleri hangi sitelerden yapıyorsunuz?netten bikac siteye baktım çok pahalı
Bende lcw dan pantolon almistim iki tane. Her hastane kontrolu sonrasi yikaniyor. Gr solma yasamadim. Fiyatta uygundu 2 yil oldu alali tabi de bluz, kazak denk geliyor bi sekilde simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…