2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Neee guzel ne sanslisin benim kizimdan kalan hic birseyim yok hic birini saklamamisim dagitmisim her isteyene vermisim herseyini bir kanguruyu vermemisim nasil olmussa ilk gebeliginde kim ne aliyorsa ayni durumdayim su an

Trendyol dan sleppy yenidoğan aldım indirimden bi paket açtım gayet güzel saf pamuk . E bebek baby me yenidoğan da güzel.
Markaların yenidoğan serileri ile normaller arasında ıçerik farkı oluyor ona dikkat edin

Evet kendi özel bölgeme kullaninca bi rahatsızlık bende hisseddiyirum. Bende bunu düşündüm açıkçası çocuklara hep kullanıyoruz.

Trendyol dan sleppy yenidoğan aldım indirimden bi paket açtım gayet güzel saf pamuk . E bebek baby me yenidoğan da güzel.
Markaların yenidoğan serileri ile normaller arasında ıçerik farkı oluyor ona dikkat edin
Kesinlikle yenıdogan serısı olmasina ve içeriğine dikkat edin 24 aydır yenıdogan kullanıyoruz bi kac sefer değiştirdim parfümlü almıştım mahvoldu cocuk

Bence hiç bi sıkıntı olmaz oğluna da tabiki yeni şeyler alıcaksın kızıdan kalanlarıda gönül rahatlığıyla giydirebilrsin bence çokda mantıklı canım
aynen kadife bi alt ust kiyafet istiyorum kisin ankara cekin gecer hele mart da bi martin basi daha onlar cok iyi oluyor ,
Evde hepsini giydirirsin cnm
aynen cnm
Neee guzel ne sanslisin benim kizimdan kalan hic birseyim yok hic birini saklamamisim dagitmisim her isteyene vermisim herseyini bir kanguruyu vermemisim nasil olmussa ilk gebeliginde kim ne aliyorsa ayni durumdayim su an
tüh cnm keske vermeseydin belli olmuyor bu işler ben istiyordum kardes ama bi kredimiz vardi o bitsin oyle diyordum 2 sene sonra falan hep saklamistim kizimin esyalarini (bebek arabasi,oto koltuk,sut sagma makinesi,sut saklama kaplarim ,cesitli kizimin emmedigi emzikler,kiyafetler,battaniyeler,yorganlar,yastiklar,park besik,philips biberon, bir cok sey)sürpriz oldu bize bu bebis

Kızlar günaydn, söylemesi ayıp dışkıda beyaz püskül gibi şeyler göreniniz var mı? Benim iki gündür öyle ve korkuyorum niye acaba başka hiç bi şikayetim yok ama..

Aynı şeyi bugün düşündüm ya kafam karıştı bende ocean kullanıorm kan ferrum var şmdlk
Bende kararsızım zaten drum vitamin veren biri değil istiyorsan kullan dedi.. Ama demiri verdi düşük diye ayy birde bana sezeryan istiyorsan gün seçeriz dedi 11 mart 25 mart arası çok fenaaa heyecannnnnnnlandım

Günaydın kızlar. Bugün bir baş ağrım var havalardan mıdır nedir gece de çok ağrıdı
Günaydın cnm dün ben öyleydim felaket bol oksijen çektim içime birde sol burun deliğinden nefes alıp ver ve ense köküne buz koy işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…