Sen nerden ben ordan bundan sonra seni beklicem ☺☺
Evet canım giydiricem onlarida inşallah ☺ saklıyorum oğluşun herşeyini zaten cogu unisex renkler.. ama insan pembe bişeylerde olsun istiyo
benim gibi ikinciye hamile kalip ikincinin cinsiyetini ogrenip ilkden kalanlara bi bakayim oyle diyen var mi acaba,kizimda yesil sari beyaz bi suru tulum ,takimlar vardi ,beyaz atletler vardi tmm onde minnacik pudra pembe yazilari vardi ama giydiririm nasilsa icte kalacak,bu sefer erkek dehatta krem rengi kizima yanlislikla aldigimizarabaya binen bi ayi resimli hastane cikisimiz bile var hazir bir cok sey
Popolari silmek icin ilk etapta bile guvenle kullanabikecegim.. pisik yapmicak.. daline bayag kimyasal su bu dendi elim korktum, uninin pembesi guzel kokuyormus icerigi bozmus onun dendi... sleeppy bezinide oneriyolar islak mendilini bilemuyorum.. e devamli kaynamis su bulunduramam yetisemem gibi geliyorda ondan dolayi...
Kizlar simdi bisey soylicem amaben islak mendilleri once kendimde deniyordum saf sulu olanlari almistim hep ama o denediklerim uni baby baby&me hep yakiyordu bende bioderma h2o almistim pamukla onu kullaniyordum disarida waterwipes kullaniyordum sonra hep waterwipesa dondum ama su molfix izotonikli suyla hazirlanan islak mendili varya onu cok merak ediyorum henuz arastirmadim ve denemedim
Kesinlikle yenıdogan serısı olmasina ve içeriğine dikkat edin 24 aydır yenıdogan kullanıyoruz bi kac sefer değiştirdim parfümlü almıştım mahvoldu cocukTrendyol dan sleppy yenidoğan aldım indirimden bi paket açtım gayet güzel saf pamuk . E bebek baby me yenidoğan da güzel.
Markaların yenidoğan serileri ile normaller arasında ıçerik farkı oluyor ona dikkat edin
Ben vitamin kullanmıyorum. Benim gibi kan ilacı dışında başka ilaç kullanmayan başka var mıKizlar multivitamininizin icinde de vardir iyot. Bi goz atin
Yok bende gruptan bahsettim.. merhaba yazinca ☺ 25 haftalik 6 bayaniz burdada
aynen kadife bi alt ust kiyafet istiyorum kisin ankara cekin gecer hele mart da bi martin basi daha onlar cok iyi oluyor ,Bence hiç bi sıkıntı olmaz oğluna da tabiki yeni şeyler alıcaksın kızıdan kalanlarıda gönül rahatlığıyla giydirebilrsin bence çokda mantıklı canım
aynen cnmEvde hepsini giydirirsin cnm
tüh cnm keske vermeseydin belli olmuyor bu işler ben istiyordum kardes ama bi kredimiz vardi o bitsin oyle diyordum 2 sene sonra falan hep saklamistim kizimin esyalarini (bebek arabasi,oto koltuk,sut sagma makinesi,sut saklama kaplarim ,cesitli kizimin emmedigi emzikler,kiyafetler,battaniyeler,yorganlar,yastiklar,park besik,philips biberon, bir cok sey)sürpriz oldu bize bu bebisNeee guzel ne sanslisin benim kizimdan kalan hic birseyim yok hic birini saklamamisim dagitmisim her isteyene vermisim herseyini bir kanguruyu vermemisim nasil olmussailk gebeliginde kim ne aliyorsa ayni durumdayim su an
1 lt ilik suya 1 tatli kasigi karbonati dokun kizlar ya boyundan asagisina dökün ya da üşenirseniz kasinan yerlere pamuk ile sürün alir kasintiyiYattigimda karnım acayip kaşınıyo ya kalktım yağladım inş fayda eder
Canta cok az gelmis Canim saden bizim buradakine 2 tane getirmisler birini Teyze torununa kapti hemen tam bunuda elineeline aliyordu dedim hop oda benim oglanaBen canta goremedim yahuu resmen yemisler bimi
Saol Canim daha guzeli senin olsun cantayi cok az getirmislerSırf bu çanta için gittim bitmiş, bide 9:5 geçe bimdeydim ne zaman almışlar ne zaman biitmiş anlamadım, mecbur internetten sipariş vercem, güle güle kullanın bu arada
Her gece bende de aynı sıkıntı. Ya karnım yada göğüs altım sürekli kaşınıyor. Kaliteli uykum hiç olmuyorYattigimda karnım acayip kaşınıyo ya kalktım yağladım inş fayda eder
Bende kararsızım zaten drum vitamin veren biri değil istiyorsan kullan dedi.. Ama demiri verdi düşük diye ayy birde bana sezeryan istiyorsan gün seçeriz dedi 11 mart 25 mart arası çok fenaaa heyecannnnnnnlandımAynı şeyi bugün düşündüm ya kafam karıştı bende ocean kullanıorm kan ferrum var şmdlk
Ben sadece Demir ilacı kullanıyorumBen vitamin kullanmıyorum. Benim gibi kan ilacı dışında başka ilaç kullanmayan başka var mı
Günaydın cnm dün ben öyleydim felaket bol oksijen çektim içime birde sol burun deliğinden nefes alıp ver ve ense köküne buz koy işe yarıyorGünaydın kızlar. Bugün bir baş ağrım var havalardan mıdır nedir gece de çok ağrıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?