2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben kan ilacı magnezyum ve kalsiyum kullanıyorum acaba demir istesemmi ayriyeten kan ilacında olduğu için bişey demedim doktora

Kadife ust ve sweatshirt kumasindan pantolonu olan bi takim ben de aldim, almanyadayim mart bizde de ankarayla ayni, 4 sene yasadim ankarada, burayi da aynen ankara havasi diye tarif edebilirim.
Bi de pelus tulum aldim disari cikarken en uste giydirip battaniyeye oyle sararim diye. Kizimdan kalanlari anca evde pijama yapicam cunku kizim temmuz bebisiydi ve istanbul sicagindaydik. Haliyle kalin kiyafet mecbur aldim yenidogan. Artık lahana gibi kat kat yapar cikaririz bebeleri

Bilmiyorum ki canım öyleyse doktora sormayayım rezil olurum ilk gebelik bide kan ilacı diyoruz demir diyoruz ayrı sanıyorum
Olabilir canim normal biz bilmek zorunda degilix hangi ilac ne diye, sen ilacinin adinj de teyit edelim Ama burda kan ilacindan kasit demir kullanimi kan yapiyor.. hemoglobin degerine bakiliyor vs herkes kan ilaci diyor.. adi ne

aynen cnm

Olabilir canim normal biz bilmek zorunda degilix hangi ilac ne diye, sen ilacinin adinj de teyit edelim☺ Ama burda kan ilacindan kasit demir kullanimi kan yapiyor.. hemoglobin degerine bakiliyor vs herkes kan ilaci diyor.. adi ne
Maltofer isimli kan ilacı kullanıryordum sonra sağlık acagındaki doktorum kansızlık çıkınca ücretsiz olan vegaferon 50 mg verdi iyi diye onu kullanıyorum

iste hastane cikislarimiz ve digerleri hepsi kizimdan kalma hic bsy almayacagim bi erkege gore kadife takim alirim aşıya falan gutcez sogukta cunku o kadar cok sevindim

Eklentiler

• 20191116_101345.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 57
  • 20191116_095555.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 51
  • 20191116_095514.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 53
  • 20191116_095506.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 47
BEnde 4,5 yaşında verdim kızımı ilk yıl özele verdik şimdi 5,5 yaşında devletin anaokuluna gidiyor geçen seneye göre daha az hastalanıyor çok şükür seneye de 1. Sınıfa gidecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…