- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ben vitamin kullanmıyorum. Benim gibi kan ilacı dışında başka ilaç kullanmayan başka var mı
Waaayyy supersin ins. İse yarar..1 lt ilik suya 1 tatli kasigi karbonati dokun kizlar ya boyundan asagisina dökün ya da üşenirseniz kasinan yerlere pamuk ile sürün alir kasintiyi
Progestan ve kan sulandırı bende de varMultivitamin
Demir
Devit3
Omega
Progestan simdilik
Kan ilaci demir zaten ben oyle anliyorum.Ben kan ilacı magnezyum ve kalsiyum kullanıyorum acaba demir istesemmi ayriyeten kan ilacında olduğu için bişey demedim doktora
Evet epeydir girmiyordum üst üste hamile kalınca zorlandım kabul etmekte zor olduYok bende gruptan bahsettim.. merhaba yazinca ☺ 25 haftalik 6 bayaniz burdada
Kacinci hamileliginiz?? Allah yardimciniz olsun..Evet epeydir girmiyordum üst üste hamile kalınca zorlandım kabul etmekte zor oldu
Kadife ust ve sweatshirt kumasindan pantolonu olan bi takim ben de aldim, almanyadayim mart bizde de ankarayla ayni, 4 sene yasadim ankarada, burayi da aynen ankara havasi diye tarif edebilirim.aynen kadife bi alt ust kiyafet istiyorum kisin ankara cekin gecer hele mart da bi martin basi daha onlar cok iyi oluyor ,
aynen cnm
tüh cnm keske vermeseydin belli olmuyor bu işler ben istiyordum kardes ama bi kredimiz vardi o bitsin oyle diyordum 2 sene sonra falan hep saklamistim kizimin esyalarini (bebek arabasi,oto koltuk,sut sagma makinesi,sut saklama kaplarim ,cesitli kizimin emmedigi emzikler,kiyafetler,battaniyeler,yorganlar,yastiklar,park besik,philips biberon, bir cok sey)sürpriz oldu bize bu bebis
Ben sadece multivitamin kullaniyorum, 2 hafta once kan verdim eksiklik cikarsa seni arariz, takviye veririz demisti aramadigina göre aynen devamSalı günü kontrolüm var detaylımı da götürcem dr uma. Bende vitamin felan isticem ya vardır illaki birinde düşüklük
Bilmiyorum ki canımKan ilaci demir zaten ben oyle anliyorum.
Olabilir canim normal biz bilmek zorunda degilix hangi ilac ne diye, sen ilacinin adinj de teyit edelimBilmiyorum ki canımöyleyse doktora sormayayım rezil olurum ilk gebelik bide kan ilacı diyoruz demir diyoruz ayrı sanıyorum
aynen cnmKadife ust ve sweatshirt kumasindan pantolonu olan bi takim ben de aldim, almanyadayim mart bizde de ankarayla ayni, 4 sene yasadim ankarada, burayi da aynen ankara havasi diye tarif edebilirim.
Bi de pelus tulum aldim disari cikarken en uste giydirip battaniyeye oyle sararim diye. Kizimdan kalanlari anca evde pijama yapicam cunku kizim temmuz bebisiydi ve istanbul sicagindaydik. Haliyle kalin kiyafet mecbur aldim yenidogan. Artık lahana gibi kat kat yapar cikaririz bebeleri
Maltofer isimli kan ilacı kullanıryordum sonra sağlık acagındaki doktorum kansızlık çıkınca ücretsiz olan vegaferon 50 mg verdi iyi diye onu kullanıyorumOlabilir canim normal biz bilmek zorunda degilix hangi ilac ne diye, sen ilacinin adinj de teyit edelim☺ Ama burda kan ilacindan kasit demir kullanimi kan yapiyor.. hemoglobin degerine bakiliyor vs herkes kan ilaci diyor.. adi ne
BEnde 4,5 yaşında verdim kızımı ilk yıl özele verdik şimdi 5,5 yaşında devletin anaokuluna gidiyor geçen seneye göre daha az hastalanıyor çok şükür seneye de 1. Sınıfa gidecek inşallahArkadaşım anasınıfı öğretmeniyim.. İlk sene zaten kaçarı yok hasta oluyorlar ben bile ilk zamanlarda hiç iyileşemiyordum bağışıklık kazanacaklar yani 3 yaşındada 5 yaşındada gitse oluyorlar. Sizin yapacağınız bağışıklığını iyi tutmak güzel beslemek... Yaş olarakda evde bakan birileri varsa 4 yaşı uygun görüyorum
Tamam iste bu kan demir adina ne dersen deMaltofer isimli kan ilacı kullanıryordum sonra sağlık acagındaki doktorum kansızlık çıkınca ücretsiz olan vegaferon 50 mg verdi iyi diye onu kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?