- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
iste hastane cikislarimiz ve digerleri hepsi kizimdan kalma hic bsy almayacagim bi erkege gore kadife takim alirim aşıya falan gutcez sogukta cunku o kadar cok sevindim
İyi yapmissin dogum hikayeleri beni hem heyecanlandiriyor hem urkutuyor..Kasım anneleri grubuna girdim doğum hikayeleri için ve yalnız olmadığımı gördüm
Ya sorma cnm çok ürktüm bazılarında zaten kişiye göre değişiyor ben anaestezi dr u ile görüştüm spinal mi epiduralmii diye spinal sezeryanda epidural normal doğumda iimiş çünkü epiduralda normal olunca ıkınabiliyormuşsun bende sezeryan istiyorum. Dün beni gören 9 aylık sandı kim bilir nasıl şişerim resim atarım da görünİyi yapmissin dogum hikayeleri beni hem heyecanlandiriyor hem urkutuyor..
Bir ev dolusu kıyafetiste hastane cikislarimiz ve digerleri hepsi kizimdan kalma hic bsy almayacagim bi erkege gore kadife takim alirim aşıya falan gutcez sogukta cunku o kadar cok sevindim
Ya evettt bence doktora guven cok acip okuyup urkmee... ben oluruna biraktim o kismi.. sonrasi daha heyecanli o dikisli halle cocuga bakabilmemiz mucize gibi.. sonucta ameliyat.. neyse emzirme yenidogan bakimi felan bende okucam bu surecten sonra.. ben pek hastane ortami yadirgamiyorumda.. bebeklerimi elime alma dusuncesi cok heyecanlandiriyor ve elim ayagim dolasicak sanki birazYa sorma cnm çok ürktüm bazılarında zaten kişiye göre değişiyor ben anaestezi dr u ile görüştüm spinal mi epiduralmii diye spinal sezeryanda epidural normal doğumda iimiş çünkü epiduralda normal olunca ıkınabiliyormuşsun bende sezeryan istiyorum. Dün beni gören 9 aylık sandı kim bilir nasıl şişerim resim atarım da görünanestezicide kardeşimin velisi daha çok konuşurum onla tatlı bir kadın hatta çok iyimiş işinde bakalım kısmet artık
Kizzz masallah sana ama bu karin cok degilmi
Önceden göbüş varmıydı canm
Eveet o yuzden rahatsizlik vermeyenini secmeye calisiyorum cunku gercekten bayagi yakiyorEvet kendi özel bölgeme kullaninca bi rahatsızlık bende hisseddiyirum. Bende bunu düşündüm açıkçası çocuklara hep kullanıyoruz.
Ben vitamin kullanmıyorum. Benim gibi kan ilacı dışında başka ilaç kullanmayan başka var mı
Ohhh ohhh masallaahh bende kardes istiyordum ama her isteyene verdim gitri en cok sut sagma makineme uzuluyorumaynen kadife bi alt ust kiyafet istiyorum kisin ankara cekin gecer hele mart da bi martin basi daha onlar cok iyi oluyor ,
aynen cnm
tüh cnm keske vermeseydin belli olmuyor bu işler ben istiyordum kardes ama bi kredimiz vardi o bitsin oyle diyordum 2 sene sonra falan hep saklamistim kizimin esyalarini (bebek arabasi,oto koltuk,sut sagma makinesi,sut saklama kaplarim ,cesitli kizimin emmedigi emzikler,kiyafetler,battaniyeler,yorganlar,yastiklar,park besik,philips biberon, bir cok sey)sürpriz oldu bize bu bebis
Her gece bende de aynı sıkıntı. Ya karnım yada göğüs altım sürekli kaşınıyor. Kaliteli uykum hiç olmuyor
Ben kan ilacida kullanmiyorum cnmBen vitamin kullanmıyorum. Benim gibi kan ilacı dışında başka ilaç kullanmayan başka var mı
Gunaydin cnm ayilmaya calisiyorum :)Gunaydin haftasonuna girdik, nasilsinizzz???
Hyır canım ayva bir göbeğim vardı yani dümdüzde değil di tabi ama okadar yoktuÖncedeÖnceden göbüş varmıydı canm
Bende toplasan bu kadar 0-3 yok, baya bi kismini dagitmistim, az bırakmıştım geriye. Oyle olunca indirimden falan aldim bi kac parca daha, bi de dediğim mevsime uygun kalin seyleri aldim.iste hastane cikislarimiz ve digerleri hepsi kizimdan kalma hic bsy almayacagim bi erkege gore kadife takim alirim aşıya falan gutcez sogukta cunku o kadar cok sevindim
Daha ne olsun hepsi var zaten :)iste hastane cikislarimiz ve digerleri hepsi kizimdan kalma hic bsy almayacagim bi erkege gore kadife takim alirim aşıya falan gutcez sogukta cunku o kadar cok sevindim
Ben onumuzdeki butun anneleri gunde 1 kez acar okurum musait oldugumda :)Kasım anneleri grubuna girdim doğum hikayeleri için ve yalnız olmadığımı gördüm
2 saat fark var aramizda, gec yetişiyorum muhabbetePufffss kimse sicak yatagindan kalkamamiss coooj sıkıldım
Massallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?