2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İyi yapmissin dogum hikayeleri beni hem heyecanlandiriyor hem urkutuyor..
Ya sorma cnm çok ürktüm bazılarında zaten kişiye göre değişiyor ben anaestezi dr u ile görüştüm spinal mi epiduralmii diye spinal sezeryanda epidural normal doğumda iimiş çünkü epiduralda normal olunca ıkınabiliyormuşsun bende sezeryan istiyorum. Dün beni gören 9 aylık sandı kim bilir nasıl şişerim resim atarım da görün anestezicide kardeşimin velisi daha çok konuşurum onla tatlı bir kadın hatta çok iyimiş işinde bakalım kısmet artık

Ya evettt bence doktora guven cok acip okuyup urkmee... ben oluruna biraktim o kismi.. sonrasi daha heyecanli o dikisli halle cocuga bakabilmemiz mucize gibi.. sonucta ameliyat.. neyse emzirme yenidogan bakimi felan bende okucam bu surecten sonra.. ben pek hastane ortami yadirgamiyorumda.. bebeklerimi elime alma dusuncesi cok heyecanlandiriyor ve elim ayagim dolasicak sanki biraz

Evet kendi özel bölgeme kullaninca bi rahatsızlık bende hisseddiyirum. Bende bunu düşündüm açıkçası çocuklara hep kullanıyoruz.
Eveet o yuzden rahatsizlik vermeyenini secmeye calisiyorum cunku gercekten bayagi yakiyor

Ben vitamin kullanmıyorum. Benim gibi kan ilacı dışında başka ilaç kullanmayan başka var mı

Bennn sadece kan kullaniyorum baska hic bir takviye ilacim yok

Ohhh ohhh masallaahh bende kardes istiyordum ama her isteyene verdim gitri en cok sut sagma makineme uzuluyorum
Bu saydiklarindan sadece bebek arabasi var onunda puseti yok
Battaniyede 3 tane pembeli var o kadar onlarida kizim kullaniyor

Her gece bende de aynı sıkıntı. Ya karnım yada göğüs altım sürekli kaşınıyor. Kaliteli uykum hiç olmuyor

Benimde goguslerim kasiniyoorr, o kaliteli uyku coktandir yok bende de tuvalet yuzunden..

iste hastane cikislarimiz ve digerleri hepsi kizimdan kalma hic bsy almayacagim bi erkege gore kadife takim alirim aşıya falan gutcez sogukta cunku o kadar cok sevindim
Bende toplasan bu kadar 0-3 yok, baya bi kismini dagitmistim, az bırakmıştım geriye. Oyle olunca indirimden falan aldim bi kac parca daha, bi de dediğim mevsime uygun kalin seyleri aldim.
Masallah canim herseyi var cok sansli. Hepsi de yepyeni.

Pufffss kimse sicak yatagindan kalkamamiss coooj sıkıldım
2 saat fark var aramizda, gec yetişiyorum muhabbete sabah sabah evi toparladim, simdi de camasir aticam, ogleden sonra bizim cucenin kresten arkadasi gelecek ailecek. Kek falan yapmak lazım daha... Neyse ki bu alamanlar cok masrafli misafir degil, bi kek bi kahve tamam, baska hizmet beklemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…