2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hahahaha ilahii.. ne koyarsan onu yiyecekler yani bu yokmus su yokmus diye akillarindan gecirenler ve yahut kadinlar arasinda ayy suna bakk takimlari oyle... sunumu boyle... sacma sapan programlar cikali millet can sikintisindan nelerle ugrascagini sasirmis.. valla oyle misafir evime gelmesin.. evime gelen rahat eder ama ben pratikligi severim.. az oz, hicbisey eksik olmasin ama bazi insanlara gelemem, burasi evet biraz oyle cevremdekilerden duyduguma gore.. zaten hamissin sen bosver onlar gelsin elleri dolu, sana desinki kizz bisey yapma sakinn biz getiririz cayi koy yeter İnsanliklar resmen bitmis bazi bazi kisilerde

En güzel misafir tipi valla. Eskiden yapılan komşuluklarda bir çay bir kahve yeterliydi. İnsanlar bir birine daha rahat giderdi. Şimdi hep bir şeyler eksik mi oluyor düşüncesi ile ben misafir daha az çağırır oldum. Yoksa çalışan insan için hazırlık yapmak zor oluyor

Hehehe coook haklisinn

Kizzz masallah sana ama bu karin cok degilmi ☺☺ Kilo almissin o vakit gebelij oncesi gobek varmiydi ?? Bu kadar bebek olamaz cunku☺ Dikkat ett canini sikma hicbiseye.. asiri kilo aldircak seyler tuketme
Canım ben çok aşırı kilolu biri olmadım hiç yani gçbeğim de yoktu bukadar ama anneminde böle erkenden çıkmış iç karnım geniş değil sanırım 70 71 arası hamile kaldım şimdi 79 civarıyım bilmiyorum da tırsmıyor değilim

Bende kararsızım zaten drum vitamin veren biri değil istiyorsan kullan dedi.. Ama demiri verdi düşük diye ayy birde bana sezeryan istiyorsan gün seçeriz dedi 11 mart 25 mart arası çok fenaaa heyecannnnnnnlandım
İçicekmisin peki ben 1 defa ictim sadece ya uf napsamki , folik asitsiz demir ilacı yokmuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…