- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Benim kullandiklarim arasindaBen vitamin kullanmıyorum. Benim gibi kan ilacı dışında başka ilaç kullanmayan başka var mı
Esleriniz hafta sonuda yok sanirim.. bizimki kalkti k valti hazirladi yedirdi.. ara ogun aksadi ama sutumu iciyorumGunaydin cnm ayilmaya calisiyorum :)
Hahahaha ilahii.. ne koyarsan onu yiyecekler yani bu yokmus su yokmus diye akillarindan gecirenler ve yahut kadinlar arasinda ayy suna bakk takimlari oyle... sunumu boyle... sacma sapan programlar cikali millet can sikintisindan nelerle ugrascagini sasirmis.. valla oyle misafir evime gelmesin.. evime gelen rahat eder ama ben pratikligi severim.. az oz, hicbisey eksik olmasin ama bazi insanlara gelemem, burasi evet biraz oyle cevremdekilerden duyduguma gore.. zaten hamissin sen bosver onlar gelsin elleri dolu, sana desinki kizz bisey yapma sakinn biz getiririz cayi koy yeter2 saat fark var aramizda, gec yetişiyorum muhabbetesabah sabah evi toparladim, simdi de camasir aticam, ogleden sonra bizim cucenin kresten arkadasi gelecek ailecek. Kek falan yapmak lazım daha... Neyse ki bu alamanlar cok masrafli misafir degil, bi kek bi kahve tamam, baska hizmet beklemiyorlar
En güzel misafir tipi valla. Eskiden yapılan komşuluklarda bir çay bir kahve yeterliydi. İnsanlar bir birine daha rahat giderdi. Şimdi hep bir şeyler eksik mi oluyor düşüncesi ile ben misafir daha az çağırır oldum. Yoksa çalışan insan için hazırlık yapmak zor oluyor2 saat fark var aramizda, gec yetişiyorum muhabbetesabah sabah evi toparladim, simdi de camasir aticam, ogleden sonra bizim cucenin kresten arkadasi gelecek ailecek. Kek falan yapmak lazım daha... Neyse ki bu alamanlar cok masrafli misafir degil, bi kek bi kahve tamam, baska hizmet beklemiyorlar
Hehehe coook haklisinnEn güzel misafir tipi valla. Eskiden yapılan komşuluklarda bir çay bir kahve yeterliydi. İnsanlar bir birine daha rahat giderdi. Şimdi hep bir şeyler eksik mi oluyor düşüncesi ile ben misafir daha az çağırır oldum. Yoksa çalışan insan için hazırlık yapmak zor oluyor
Canım ben çok aşırı kilolu biri olmadım hiç yani gçbeğim de yoktu bukadar ama anneminde böle erkenden çıkmış iç karnım geniş değil sanırım 70 71 arası hamile kaldım şimdi 79 civarıyım bilmiyorum da tırsmıyor değilimKizzz masallah sana ama bu karin cok degilmi ☺☺ Kilo almissin o vakit gebelij oncesi gobek varmiydi ?? Bu kadar bebek olamaz cunku☺ Dikkat ett canini sikma hicbiseye.. asiri kilo aldircak seyler tuketme
Günaydın ben varım canım. Kan ilacına bağlıyorum ben.Kızlar günaydn, söylemesi ayıp dışkıda beyaz püskül gibi şeyler göreniniz var mı? Benim iki gündür öyle ve korkuyorum niye acaba başka hiç bi şikayetim yok ama..
Ayy bunu bilmiyodum yaa denicem canım cok sagol her gece aynı şeyi yaşıyorum gündüz iyide1 lt ilik suya 1 tatli kasigi karbonati dokun kizlar ya boyundan asagisina dökün ya da üşenirseniz kasinan yerlere pamuk ile sürün alir kasintiyi
Valla bana multivitamin,b12,kan ilacı ve d3 vitamini verildi acaba çok mu fazla yaBen vitamin kullanmıyorum. Benim gibi kan ilacı dışında başka ilaç kullanmayan başka var mı
İçicekmisin peki ben 1 defa ictim sadece ya uf napsamki ,Bende kararsızım zaten drum vitamin veren biri değil istiyorsan kullan dedi.. Ama demiri verdi düşük diye ayy birde bana sezeryan istiyorsan gün seçeriz dedi 11 mart 25 mart arası çok fenaaa heyecannnnnnnlandım
Banada b12 multivitamin d vit ve magnzeyum kan daha baslayamadımValla bana multivitamin,b12,kan ilacı ve d3 vitamini verildi acaba çok mu fazla ya
Niye geceleri oluyo anlamış degilim yaa yataga yattıgım an başlıyo nası uyucam diye şaşırıyorumHer gece bende de aynı sıkıntı. Ya karnım yada göğüs altım sürekli kaşınıyor. Kaliteli uykum hiç olmuyor
Kasinti sadece gobekte mi, bacak vs baska yerde de oluyor mu?Niye geceleri oluyo anlamış degilim yaa yataga yattıgım an başlıyo nası uyucam diye şaşırıyorum
Karnımda sadeceKasinti sadece gobekte mi, bacak vs baska yerde de oluyor mu?
Yakin zamanda karaciger enzimlerine kanda bakildimi
Magnezyum diasporal mı kullanıyodun sen canım hangi markaydıBenim kullandiklarim arasinda
omega 3, d vitamini, magnezyum, tiroid ilaci, bi de riskimden kaynakli progestan var.
Sen neden progestan kullaniyorsun ?
Benimki gececiydi cnm bi gunduz bi gece bir gunde bos geceden cikti sabah geldi evde pogaca vardi yedi uyudu sonrada ben kalktim hala uyuyor.Esleriniz hafta sonuda yok sanirim.. bizimki kalkti k valti hazirladi yedirdi.. ara ogun aksadi ama sutumu iciyorum
Bende oynuyorum cok komik oluyo yaDun benim yaramaz tam sag kalcama vutuyordu tekmeyi senmisin vuran dedim disaridan bende ona hafif hafif kendimi hissettirdim.bi o vurdu bana bi ben :)birbirimize dalasmaktan gec uyudum :)
Evet canim. Tavsiye ederim.Magnezyum diasporal mı kullanıyodun sen canım hangi markaydı
Multivitaminin icerigine bi bak istersen. Genelde iceriklerinde b12 ve demir oluyor ama. Doktorun da bunu bilerek verdiyse, degerlerin baya dusmustur anca yetecektir sana belki de.Valla bana multivitamin,b12,kan ilacı ve d3 vitamini verildi acaba çok mu fazla ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?