- 28 Eylül 2019
- 1.028
- 1.691
- 48
- 37
Bende onu aldım en son ama daha baslayamadım önceki bitsin dedim. Günde bir şase içiyosun dimiEvet canim. Tavsiye ederim.
Evet canim, 300 mg.Bende onu aldım en son ama daha baslayamadım önceki bitsin dedim. Günde bir şase içiyosun dimi
Ha bi de soyle bi durum var, kas agrilarini hafifletiyor evet. Ama bunun disindaki agrilar icin, sanci / kasilma gibi durumlarda agiz yoluyla alinan mg un bi faydasi da yok. Aklinda bulunsun. Bununla ilgili de baya makale okudum. Erken dogum sancilarina yonelik bi agriyi azaltmaksa amac, damardan verilen mg etkili olyor. Onu da bu haftalarda veren yok zaten. En az 26 fln olmak gerekmis.Bende onu aldım en son ama daha baslayamadım önceki bitsin dedim. Günde bir şase içiyosun dimi
Burda cocuklu aileler oyle ya, kahve olsun yeter, bi de cocuklar birlikte oynasin anneye bulasmasin daha neEn güzel misafir tipi valla. Eskiden yapılan komşuluklarda bir çay bir kahve yeterliydi. İnsanlar bir birine daha rahat giderdi. Şimdi hep bir şeyler eksik mi oluyor düşüncesi ile ben misafir daha az çağırır oldum. Yoksa çalışan insan için hazırlık yapmak zor oluyor
Bende gittigimde bisey kalmamisti ordek aldim geldim öttüre öttüre :) sonra annemlern oraya yeni bir bim acilmis bilinmedigi icin bide caddede degilmis orda duruyomus cogu sey tabi esim gidene kadar yine alan almis kesfedenler :)Benim burdaki bim kucucuk ona da 1 2 parca geliyor ben uyanana kadar millet somurmus oluyor
Bende ebebegin sallanan ana kucagi var kizimda almıştık, ilk 2 ay yatak yerine cok kullandim, buyuyunce de anakucagi olarak kullandim. Titresimlilere baya ozeniyorum da esim evde bu varken ne gerek var diyor. Ben de cok ustelemedim, temizleyip kullanicam yine.
Eki Görüntüle 2554909
[/QUOTE
Ayyy bende de aynisindan var hatta bi daha ki erkek.olur diye bu rengi almistikBacim bagaja sigsa getireyim tukkan seninsubat indirimlerinde uyguna duser bu ebebekte, beğenirsen indirimdeyken bakarsin. Ben bi tane de minder koymustum icine, yaz bebesi olunca balkonda falan uyutmuslugum var bununla.
Ben alirken de bi tek o rengi vardi ellerinde, indirim vardı aldik gectik, simdi oglana da rahat rahat kullanirim, puset temizleyici deterjan aldim doguma dogru bi dezenfekte edicem.Ayyy bende de aynisindan var hatta bi daha ki erkek.olur diye bu rengi almistik
Oh mis guzel haberMerhaba hanımlar ben bugun şeker yüklememi yaptırdım. Şükür şeker çıkmadı bebeğimde büyümesi normal gidiyor. Plasentam yukarı çıkmışmı dedim henüz çıkmamış ama çıkıcak gibi duruyor önümüzdeki ay vajinal ultrasonla bakalım dedi. Vajinal ultrasona giren var mı nasıl oluyorgrip aşısı için de reçete yazdırdım dr da bende vurulma taraftarıyım çünkü.
Çok şükür atlatmışsın, korkma çok zor bişey değil, hatta hiç değilMerhaba hanımlar ben bugun şeker yüklememi yaptırdım. Şükür şeker çıkmadı bebeğimde büyümesi normal gidiyor. Plasentam yukarı çıkmışmı dedim henüz çıkmamış ama çıkıcak gibi duruyor önümüzdeki ay vajinal ultrasonla bakalım dedi. Vajinal ultrasona giren var mı nasıl oluyorgrip aşısı için de reçete yazdırdım dr da bende vurulma taraftarıyım çünkü.
Kızlar emzik almıştım netten, pembe geldine yapsam, benim ki erkek, kullansam ne olacak ki
Bana her kontrolde vajinal bakiyorlar normal ultrasona ek, hic bi zarari yok canim. Plasentami kontrol ediyor hic bi problemim olmadigi halde, burda rutin bu sekildeymis. Grip asisi ben de oldum, kizima ve esime de yaptirdik bu sene.Merhaba hanımlar ben bugun şeker yüklememi yaptırdım. Şükür şeker çıkmadı bebeğimde büyümesi normal gidiyor. Plasentam yukarı çıkmışmı dedim henüz çıkmamış ama çıkıcak gibi duruyor önümüzdeki ay vajinal ultrasonla bakalım dedi. Vajinal ultrasona giren var mı nasıl oluyorgrip aşısı için de reçete yazdırdım dr da bende vurulma taraftarıyım çünkü.
Zaten birden cok gerekecek eger kabul ederse, biri de pembe olsun nolcak. Ben kizima mavi sari pembe ne bulduysam vermistimKızlar emzik almıştım netten, pembe geldine yapsam, benim ki erkek, kullansam ne olacak ki
Her kontrolde bi de ole mi ? Ilk kez duydum bole bi uygulama. Acaba neden, net bi sonuc icin fln mi ?Bana her kontrolde vajinal bakiyorlar normal ultrasona ek, hic bi zarari yok canim. Plasentami kontrol ediyor hic bi problemim olmadigi halde, burda rutin bu sekildeymis. Grip asisi ben de oldum, kizima ve esime de yaptirdik bu sene.
Bilmiyorm, bu hamilelikte almanyadayim, kizima hamileyken turkiyedeydik. O zaman bi kez bile alttan bakilmamisti. Burda doktoruma neden dedim o da turkiyeyi unut artik sekerim dediHer kontrolde bi de ole mi ? Ilk kez duydum bole bi uygulama. Acaba neden, net bi sonuc icin fln mi ?
Çok teşekkür ederim inşallah sizlerinde güzel çıkar. Şükür test dönemleri bitti artık şimdi sağlıklı büyümelerini beklicez. Hem acımasından çekiniyorum hemde ilk kez bu dr a vajinal muane olcam ondan çekiniyorum. Neyse normal doğum istiyorum olması gerekli şeyler bunlarOh mis guzel habernormalde 24 e kadar yukari cikmasini bekliyorlar da, 28 i bekleyelim de diyo doktorlar. Cikar merak etme. Vajinal ultrasonda ilk haftalarda bi kez yapilmisti. Hamile oldugun icin, nazikce bakar, canin yanmaz eger cekindigin buysa.
Doktorlar tr deki uygulamalarla ilgili bi sey sorunca yanlis mi anliyor napiyor, ben de ayni tepkiyle karsilasiyorum. Burda tetanoz yaptirmadilar bana. Hadi onu gectim. Dogunca bebege hepatit ve k vitamini de yapilmayacak galiba. Bunlar hep tr de olan uygulamalar. Insan haliyle sasiriyor.Bilmiyorm, bu hamilelikte almanyadayim, kizima hamileyken turkiyedeydik. O zaman bi kez bile alttan bakilmamisti. Burda doktoruma neden dedim o da turkiyeyi unut artik sekerim dedison gittigimde plasentaya ek bi de ic dikislerime de bakti. Vardir heralde bi bildikleri.
Saol fistikÇok teşekkür ederim inşallah sizlerinde güzel çıkar. Şükür test dönemleri bitti artık şimdi sağlıklı büyümelerini beklicez. Hem acımasından çekiniyorum hemde ilk kez bu dr a vajinal muane olcam ondan çekiniyorum. Neyse normal doğum istiyorum olması gerekli şeyler bunlar☺
Canım ben çok korkagım doğumdan da çok korkuyorum öyle böyle değil panik atak gibiyim ama ilk 5.6 haftada alttan Baktı inan nasıl baktırdım bilmiyorum kese yoktu istersen haftaya bakalım istersen alttan dedi ben dayanaamam bir hafta diye bakın alttan dedim düşün yaniÇok teşekkür ederim inşallah sizlerinde güzel çıkar. Şükür test dönemleri bitti artık şimdi sağlıklı büyümelerini beklicez. Hem acımasından çekiniyorum hemde ilk kez bu dr a vajinal muane olcam ondan çekiniyorum. Neyse normal doğum istiyorum olması gerekli şeyler bunlar☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?