2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende onu aldım en son ama daha baslayamadım önceki bitsin dedim. Günde bir şase içiyosun dimi
Ha bi de soyle bi durum var, kas agrilarini hafifletiyor evet. Ama bunun disindaki agrilar icin, sanci / kasilma gibi durumlarda agiz yoluyla alinan mg un bi faydasi da yok. Aklinda bulunsun. Bununla ilgili de baya makale okudum. Erken dogum sancilarina yonelik bi agriyi azaltmaksa amac, damardan verilen mg etkili olyor. Onu da bu haftalarda veren yok zaten. En az 26 fln olmak gerekmis.

Burda cocuklu aileler oyle ya, kahve olsun yeter, bi de cocuklar birlikte oynasin anneye bulasmasin daha ne dogum iznine cikayim komsuyla falan daha sık gider geliriz biz de, komsumun dogum izni seneye ekimde bitecekmis baya vaktimiz olacak, oglu kızımla yasit.
Bugun gelecek olan arkadaşı biraz uzakta oturuyor yoksa daha sık gorusuruz onlarla, baya rahat insanlar seviyorum ben. Oglan bizim kizin arkadaşi, bi de 3 yas buyuk ablasi var ayni kreste o da. 3u beraber oyuna bi daldi mi bizi unutuyorlar cok seviyorum

Benim burdaki bim kucucuk ona da 1 2 parca geliyor ben uyanana kadar millet somurmus oluyor
Bende gittigimde bisey kalmamisti ordek aldim geldim öttüre öttüre :) sonra annemlern oraya yeni bir bim acilmis bilinmedigi icin bide caddede degilmis orda duruyomus cogu sey tabi esim gidene kadar yine alan almis kesfedenler :)

Bacim bagaja sigsa getireyim tukkan senin subat indirimlerinde uyguna duser bu ebebekte, beğenirsen indirimdeyken bakarsin. Ben bi tane de minder koymustum icine, yaz bebesi olunca balkonda falan uyutmuslugum var bununla.
Ayyy bende de aynisindan var hatta bi daha ki erkek.olur diye bu rengi almistik

Merhaba hanımlar ben bugun şeker yüklememi yaptırdım. Şükür şeker çıkmadı bebeğimde büyümesi normal gidiyor. Plasentam yukarı çıkmışmı dedim henüz çıkmamış ama çıkıcak gibi duruyor önümüzdeki ay vajinal ultrasonla bakalım dedi. Vajinal ultrasona giren var mı nasıl oluyor grip aşısı için de reçete yazdırdım dr da bende vurulma taraftarıyım çünkü.

Oh mis guzel haber normalde 24 e kadar yukari cikmasini bekliyorlar da, 28 i bekleyelim de diyo doktorlar. Cikar merak etme. Vajinal ultrasonda ilk haftalarda bi kez yapilmisti. Hamile oldugun icin, nazikce bakar, canin yanmaz eger cekindigin buysa.

Çok şükür atlatmışsın, korkma çok zor bişey değil, hatta hiç değil bşraz çekiniyor insann o kadr

Bana her kontrolde vajinal bakiyorlar normal ultrasona ek, hic bi zarari yok canim. Plasentami kontrol ediyor hic bi problemim olmadigi halde, burda rutin bu sekildeymis. Grip asisi ben de oldum, kizima ve esime de yaptirdik bu sene.

Kızlar emzik almıştım netten, pembe geldi ne yapsam, benim ki erkek, kullansam ne olacak ki
Zaten birden cok gerekecek eger kabul ederse, biri de pembe olsun nolcak. Ben kizima mavi sari pembe ne bulduysam vermistim tabi 3 aylıktan sonra parmagini kesfedip emzigi reddedene kadar.. Cocuk da hakli, dusmuyor kaybolmuyor ne diim..

Bana her kontrolde vajinal bakiyorlar normal ultrasona ek, hic bi zarari yok canim. Plasentami kontrol ediyor hic bi problemim olmadigi halde, burda rutin bu sekildeymis. Grip asisi ben de oldum, kizima ve esime de yaptirdik bu sene.
Her kontrolde bi de ole mi ? Ilk kez duydum bole bi uygulama. Acaba neden, net bi sonuc icin fln mi ?

Her kontrolde bi de ole mi ? Ilk kez duydum bole bi uygulama. Acaba neden, net bi sonuc icin fln mi ?
Bilmiyorm, bu hamilelikte almanyadayim, kizima hamileyken turkiyedeydik. O zaman bi kez bile alttan bakilmamisti. Burda doktoruma neden dedim o da turkiyeyi unut artik sekerim dedi son gittigimde plasentaya ek bi de ic dikislerime de bakti. Vardir heralde bi bildikleri.

Çok teşekkür ederim inşallah sizlerinde güzel çıkar. Şükür test dönemleri bitti artık şimdi sağlıklı büyümelerini beklicez. Hem acımasından çekiniyorum hemde ilk kez bu dr a vajinal muane olcam ondan çekiniyorum. Neyse normal doğum istiyorum olması gerekli şeyler bunlar

Doktorlar tr deki uygulamalarla ilgili bi sey sorunca yanlis mi anliyor napiyor, ben de ayni tepkiyle karsilasiyorum. Burda tetanoz yaptirmadilar bana. Hadi onu gectim. Dogunca bebege hepatit ve k vitamini de yapilmayacak galiba. Bunlar hep tr de olan uygulamalar. Insan haliyle sasiriyor.
Senin ic dikisler varsa ilk dogumdan onu kontrol etmesi guzel aslinda. Neyse kabullencez yapcak bi sey yok. Bi sikinti yasatmayalim da

Saol fistik
Ilk olunca normal tedirginlik tabi de. Eger normal istiyorsan alistir kendini. daha neler girecek oraya neler

Canım ben çok korkagım doğumdan da çok korkuyorum öyle böyle değil panik atak gibiyim ama ilk 5.6 haftada alttan Baktı inan nasıl baktırdım bilmiyorum kese yoktu istersen haftaya bakalım istersen alttan dedi ben dayanaamam bir hafta diye bakın alttan dedim düşün yani doğumu falan nasıl yaparım yapabilirim allahın izniyle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…