Kiz o neKızlar vajinada iğne batması yaşayan var mı.normal mi bu haftalarda
Kiz o ne
bi tek o yok bende heralde
Kızlar vajinada iğne batması yaşayan var mı.normal mi bu haftalarda
İnşallah canım ya.önceden de oluyodu ama daha azdı bugün biraz daha fazla sankiBe cok yaşıyorum bu haftalarda özellikle
bazende bıçak saplantisi gibi birsey.
İnşallah normaldir
Ultrasonla alttan bakiyor canim, gecen biraz agrim vardi dikis yerimde, unutup kizimi kucagima almistim. O zaman hem bakti hem de bundan sonra hep kontrol edicez ilerki aylarda esnedikce agrin olabilir dedi.İç dkişleri nasıl kontrol edecekmiş benimde 2 sene oldu tam dogumun üstüne
lokasit 50Seker onemli. Ne guzel tertemiz atlatmissin. Darisi bize
Enfeksiyon demissin, kac cikmis ki lokositin ? Bi de kultur cikmadan bi sey demek de dogru olmayabilir.
Hastaneye yatmak da onemli degil, yatmayi kabul etmezsen, belli saatlerde -verirse igne icin- gider gelirsin.
Bende de var canımKızlar vajinada iğne batması yaşayan var mı.normal mi bu haftalarda
Yok canım benim kafa yukarda ayaklar aşağıda sanırım makat pozisyon deniliyor.Kızlar bugün dr gittim bebeğim çok aşağıda hatta kafası rahim ağzına çok yakın dedi. Yüzünü bile karından ultrasonla göremedik. Sizin bebeklerinizin de kafası aşağı pozisyonda duruyor de mi?
Eritrosit idrarda kan var anlamina geliyor. Lokosit sayisi da normalde 1-2 anca. Ancak enfeksiyon varliginda artiyor. Sanirim antibiyotik kullancaksin. Artik bebisler buyudu, zarari olmaz. Ama onemli olan kultur sonucun canim cikar cikmaz doktoruna git de haberi olsun.lokasit 50
eritrosit 42 cikti anlamiyorum pek ne olmasi gerekiyprdu normalde
Kanı gelip evden alıyorlar sonra Ankaradaki lab. Yolluyorlar , istanbulda yok zaten lab.önceki mesajlarınızı okuyamadım genoks yazınca dikkatimi çekti bende nifty testi yaptırıcam araştırma içindeyim genoksun adını çok duyuyorum siz istanbulda mı ankarada mı yaptırdınız yoksa kanınızı mı gönderdiniz sadece
Ben net hissediyorum. Ayagiyla vuruyorsa daha guclu oluyor, eliyle daha hafifce. Normal tabi neden endise ettin ki, ne guzel isteKızlar bebek hareketlerini net hissetmeye başladınız mı? Benimki maşallah dışarıdan da görünüyor normal mi acaba ?
Hareketlerinden anladigim kadariyla kafa sagda su an, gecen hafta da soldaydi. Ultrasonda da ole cikmisti.Kızlar bugün dr gittim bebeğim çok aşağıda hatta kafası rahim ağzına çok yakın dedi. Yüzünü bile karından ultrasonla göremedik. Sizin bebeklerinizin de kafası aşağı pozisyonda duruyor de mi?
Ya bir kaç kişi haftasına göre bu kadar hareketli olması ve net hissedilmesi normal değil dedi. Ya haftası ileridedir yada farklı bir şey vardır deyince dogru mudur acaba diye bi düşündüm.Ben net hissediyorum. Ayagiyla vuruyorsa daha guclu oluyor, eliyle daha hafifce. Normal tabi neden endise ettin ki, ne guzel iste
Bosver duymazliktan gel. Gecen biri sormus doktora, hic durmadi karnimda bugun die endiselenmis. Saglikli iste ne guzel demis dr.Ya bir kaç kişi haftasına göre bu kadar hareketli olması ve net hissedilmesi normal değil dedi. Ya haftası ileridedir yada farklı bir şey vardır deyince dogru mudur acaba diye bi düşündüm.
Haftasına göre normal değil mi ? Seninkinin cinsiyeti ne canım ve genelde ne tarafta hissediyorsun tekmelerini falan ?Bosver duymazliktan gel. Gecen biri sormus doktora, hic durmadi karnimda bugun die endiselenmis. Saglikli iste ne guzel demis dr.
Saatte en az 2 kez, gun icinde en az 10 kez hareket etmesi bekleniyor zaten. Senle ayni haftadayiz, benim de hareketli.
Benimkide sertleşiyor bugun yine sordum 30 40 dk da bir olmadığı sürece sorun yok zaten rahmini açıcak kadar da şiddetli değilmiş kapalı rahmin dedi. Ve yüzünü bizde göremedik saklamış elleriyle sıpaAl benden de o kadar. Az once oldu gecti mesela napiym. Bende erkenden basladim mg almaya. Al canim sende.
Yalanci kasima die takmiyorum. Sıklık artmadikca sorun olmaz zaten ins.
Detaylidan guzel haberlerle dön de, onemli olan o. Dua et de iyi poz versin tosbikbenimki eliyle kapatmisti her zamnki gibi.
Çıkıncada eli yüzünde uyur büyük ihtimalleNasil bi utanmisliksa artik, ilk fotosundan bu yana bi eli hep gozunun orda
O kadar da soyluyorum, annecim oynama su gozunle tosunum die, simdiden dinlemiyor beni tosbik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?