2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
lokasit 50
eritrosit 42 cikti anlamiyorum pek ne olmasi gerekiyprdu normalde

Kızlar bugün dr gittim bebeğim çok aşağıda hatta kafası rahim ağzına çok yakın dedi. Yüzünü bile karından ultrasonla göremedik. Sizin bebeklerinizin de kafası aşağı pozisyonda duruyor de mi?

Yok canım benim kafa yukarda ayaklar aşağıda sanırım makat pozisyon deniliyor.

lokasit 50
eritrosit 42 cikti anlamiyorum pek ne olmasi gerekiyprdu normalde
Eritrosit idrarda kan var anlamina geliyor. Lokosit sayisi da normalde 1-2 anca. Ancak enfeksiyon varliginda artiyor. Sanirim antibiyotik kullancaksin. Artik bebisler buyudu, zarari olmaz. Ama onemli olan kultur sonucun canim cikar cikmaz doktoruna git de haberi olsun.
Gecmis olsun canim.

Kanı gelip evden alıyorlar sonra Ankaradaki lab. Yolluyorlar , istanbulda yok zaten lab.

Hareketlerinden anladigim kadariyla kafa sagda su an, gecen hafta da soldaydi. Ultrasonda da ole cikmisti.

Ben net hissediyorum. Ayagiyla vuruyorsa daha guclu oluyor, eliyle daha hafifce. Normal tabi neden endise ettin ki, ne guzel iste
Ya bir kaç kişi haftasına göre bu kadar hareketli olması ve net hissedilmesi normal değil dedi. Ya haftası ileridedir yada farklı bir şey vardır deyince dogru mudur acaba diye bi düşündüm.

Ya bir kaç kişi haftasına göre bu kadar hareketli olması ve net hissedilmesi normal değil dedi. Ya haftası ileridedir yada farklı bir şey vardır deyince dogru mudur acaba diye bi düşündüm.
Bosver duymazliktan gel. Gecen biri sormus doktora, hic durmadi karnimda bugun die endiselenmis. Saglikli iste ne guzel demis dr.
Saatte en az 2 kez, gun icinde en az 10 kez hareket etmesi bekleniyor zaten. Senle ayni haftadayiz, benim de hareketli.

Bosver duymazliktan gel. Gecen biri sormus doktora, hic durmadi karnimda bugun die endiselenmis. Saglikli iste ne guzel demis dr.
Saatte en az 2 kez, gun icinde en az 10 kez hareket etmesi bekleniyor zaten. Senle ayni haftadayiz, benim de hareketli.
Haftasına göre normal değil mi ? Seninkinin cinsiyeti ne canım ve genelde ne tarafta hissediyorsun tekmelerini falan ?

Benimkide sertleşiyor bugun yine sordum 30 40 dk da bir olmadığı sürece sorun yok zaten rahmini açıcak kadar da şiddetli değilmiş kapalı rahmin dedi. Ve yüzünü bizde göremedik saklamış elleriyle sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…