Daha neler girecek derken kız ne girecekSaol fistik
Ilk olunca normal tedirginlik tabi de. Eger normal istiyorsan alistir kendini.daha neler girecek oraya neler
Evet canım onu bende okudumHa bi de soyle bi durum var, kas agrilarini hafifletiyor evet. Ama bunun disindaki agrilar icin, sanci / kasilma gibi durumlarda agiz yoluyla alinan mg un bi faydasi da yok. Aklinda bulunsun. Bununla ilgili de baya makale okudum. Erken dogum sancilarina yonelik bi agriyi azaltmaksa amac, damardan verilen mg etkili olyor. Onu da bu haftalarda veren yok zaten. En az 26 fln olmak gerekmis.
Daha neler girecek derken kız ne girecek
Bilemiyorum artik neden vermediler. Insan anlamakta zorlaniyor bazi seyleri. Ne kadar bilgi sahibi olsan da, doktorun iki dudagi arasinda kaliyor son karar.Evet canım onu bende okudumama benim önceki hamileligimde kasılmalarim 33. Haftada basladi bebek aşaga indi doktor sadece bu magnezyumu vermişti banada şükür bekledi 39a kadar bi sıkıntı olmadı ama aynı seyleri bende okuyunca niye bana damardan vermediler dedim.. belkide nst de düzenli sancı cıkmadgı içindi
Ben başlarda vajinusmus diyolar doktora felan gitmedim ama 6 ay kadar eşimle ilişkiye giremedim çok sıkıntı yaşadım napalım yaşayacagım varmış yinede bin şükür halimize çok zor günlerdi o yüzden korku hep var doğum korkusu flan napalım bebeğim için bazen diyorum sezeryan olayım kendi isteğimle normal doğumu kaldırabilir miyim diye ama bebeğim için yaparım inşallah diyorum allahım hepimize hayırlı sağlıklı doğum ve evlat nasip etsinoyy canim urkuttum galiba seni. Sakasina soledim.
Acikligi kontrol edecekler iki parmakla sadece iki uc kez fln. Bu yanio da gene sen izin verirsen yapilacak bi sey. Can acitan bi durum degil ama vajinal ultrasondaki gibi tedirgin olursun ya o his var sadece, abartilcak bi sey degil dogum da bence.
Sezeryanlarde dogum sonrasi, normal dogumda dogum oncesi bi aci yasanacak. Birinden birini secmemiz gerekecek.
Abartilan acilar oldugunu sanmiyorum. Dogum yapan kadinlara sorsan, hayatlarindaki en buyuk aci nedir die, hicbiri de dogum acisi demez bence. Unutulan bi his o. Ben bole dusunuyorum en azindan ☺
Iyi bi doktor, ebe ya da anestezist gerekli sadece bize ☺
Vajinismusu yasayan arkadasim anlatirdi hep ne kadar zorlandigini, hamile kalirken saglikli olmasina ragmen hapla hamile kaldi. O da normal dogurdu.Ben başlarda vajinusmus diyolar doktora felan gitmedim ama 6 ay kadar eşimle ilişkiye giremedim çok sıkıntı yaşadım napalım yaşayacagım varmış yinede bin şükür halimize çok zor günlerdi o yüzden korku hep var doğum korkusu flan napalım bebeğim için bazen diyorum sezeryan olayım kendi isteğimle normal doğumu kaldırabilir miyim diye ama bebeğim için yaparım inşallah diyorum allahım hepimize hayırlı sağlıklı doğum ve evlat nasip etsinsize içimi açtım arkadaşlar uzattım biraz kusra bakmayın
önceki mesajlarınızı okuyamadım genoks yazınca dikkatimi çekti bende nifty testi yaptırıcam araştırma içindeyim genoksun adını çok duyuyorum siz istanbulda mı ankarada mı yaptırdınız yoksa kanınızı mı gönderdiniz sadeceBende yaptırdım Genoksta. Çok şükür heraey yolunda
merhaba temiz çıkar inşallah tüm sonuçlarımız kaçıncı haftada yaptırdınız testi istanbul mu ankara mı ücret ne ödediniz biraz ard arda oldu ama kusura bakmayın bende yaltırıcamNıpt yaptıran var mı. Genoks nifty. Sonucunuz kaç günde çıktı benim buhün 9.gün hala çıkmadı
Ayyy çok ama çok teşşekür ederim hepimiz sağ salim alırız inşallah kucagmıza allahım hayırlı evlatlar versin inşallah diyorum her zaman bende aynen öyle yapıcam nasıl gelişirse öyle gidecem yolumaVajinismusu yasayan arkadasim anlatirdi hep ne kadar zorlandigini, hamile kalirken saglikli olmasina ragmen hapla hamile kaldi. O da normal dogurdu.
Yaparsin nie yapamican, Rabbim ona gore yaratmis vucudumuzu, kimler kimler doguruyor ucer beser. Azcik suriyelileri ornek al
Ama normal olmayacagini ama psikolojik ama fiziksel olarak anladigin an, zorlamanin da manasi yok.
Ebe olan arkadasima herkes israr etti normal yap, en azindan dogum sonrasi bebeginle rahat ilgilen die. Meger yapisi uygun degilmis kizcagizin. 20,25 dikis atmislar, iki ay cocugunu kucagina alamadi.
Zaten biz ne kadar plan yaparsak yapalim, bebek istedigi sekilde geliyor ve Rabbim de bize ona gore his veriyor.
Hersey guzel olcak hic merak etme . Dogunca o aglamayi duyunca, gececek hersey
OyyyyKizlar biz e bebege gidiyoruz birazdan esim yapalim alisverisi kalani bitsin dedi :) canima minnet benimde dunden raziyim :)
Ohhhhh iyi gezmeler canımmKizlar biz e bebege gidiyoruz birazdan esim yapalim alisverisi kalani bitsin dedi :) canima minnet benimde dunden raziyim :)
Atarrim cnm tabikide cok eksigimiz kalmamisti bakalim neler alicam :)Oyyyygule guleeee size. Gelince foto at
İnşallah canım inşallahhhBilemiyorum artik neden vermediler. Insan anlamakta zorlaniyor bazi seyleri. Ne kadar bilgi sahibi olsan da, doktorun iki dudagi arasinda kaliyor son karar.
Kasilma ilaci da sordum az once yine bi bayana, o da 33lerde fln. Ama kullandigi ilac yuksek tansiyon yapiyor. Doktor takibinde kullanmak gerek ve sende hicbir sikintinin olmamasi gerek vs.
Ins gerek kalmaz bilgilere bu sefer dogumumuzda da zamaninda gelir bebekler.
Al benden de o kadar. Az once oldu gecti mesela napiym. Bende erkenden basladim mg almaya. Al canim sende.İnşallah canım inşallahhhufak bi sertleşme hissetsem aklıma gelıyo işte oyuzden magnezyum istedim erkenden doktordan..Detaylı usg pazartesi inş herşey yolundadır
Doktorum da iranli aslinda ve turkiye hayrani, istanbula aşık bi kadin. Haliyle baya iyi ilgileniyor, hic biseyi gecistirmiyor. Biseyi yapiyorsa bi bildigi vardir diye düşünüyorum ben de haliyle. Sadece hep alttan bakinca bi kez bi sordum dayanamayip, oyle diyince cok da seetmedim. Daha once ayni doktora gitmis arkadasim var o da cok memnun.Doktorlar tr deki uygulamalarla ilgili bi sey sorunca yanlis mi anliyor napiyor, ben de ayni tepkiyle karsilasiyorum. Burda tetanoz yaptirmadilar bana. Hadi onu gectim. Dogunca bebege hepatit ve k vitamini de yapilmayacak galiba. Bunlar hep tr de olan uygulamalar. Insan haliyle sasiriyor.
Senin ic dikisler varsa ilk dogumdan onu kontrol etmesi guzel aslinda. Neyse kabullencez yapcak bi sey yok. Bi sikinti yasatmayalim da
İnşallah canım ya 1 aydırda görmedim özledim minnoşuAl benden de o kadar. Az once oldu gecti mesela napiym. Bende erkenden basladim mg almaya. Al canim sende.
Yalanci kasima die takmiyorum. Sıklık artmadikca sorun olmaz zaten ins.
Detaylidan guzel haberlerle dön de, onemli olan o. Dua et de iyi poz versin tosbikbenimki eliyle kapatmisti her zamnki gibi.
İç dkişleri nasıl kontrol edecekmiş benimde 2 sene oldu tam dogumun üstüneDoktorum da iranli aslinda ve turkiye hayrani, istanbula aşık bi kadin. Haliyle baya iyi ilgileniyor, hic biseyi gecistirmiyor. Biseyi yapiyorsa bi bildigi vardir diye düşünüyorum ben de haliyle. Sadece hep alttan bakinca bi kez bi sordum dayanamayip, oyle diyince cok da seetmedim. Daha once ayni doktora gitmis arkadasim var o da cok memnun.
Ic dikişleri ilerleyen haftalarda hep duzenli kontrol edicez dedi, 3,5 sene olacak sezeryanin ustunden ama riske atmak istemiyor hic biseyi.
Gevsek olmasindansa titiz davranip detayci olmasi daha guzel aslinda. Baya da gecmis onceki dogumun ustunden ama helal olsun kadina demekten baska bi sey gelmiyor su an icimdenDoktorum da iranli aslinda ve turkiye hayrani, istanbula aşık bi kadin. Haliyle baya iyi ilgileniyor, hic biseyi gecistirmiyor. Biseyi yapiyorsa bi bildigi vardir diye düşünüyorum ben de haliyle. Sadece hep alttan bakinca bi kez bi sordum dayanamayip, oyle diyince cok da seetmedim. Daha once ayni doktora gitmis arkadasim var o da cok memnun.
Ic dikişleri ilerleyen haftalarda hep duzenli kontrol edicez dedi, 3,5 sene olacak sezeryanin ustunden ama riske atmak istemiyor hic biseyi.
Nasil bi utanmisliksa artik, ilk fotosundan bu yana bi eli hep gozunun ordaİnşallah canım ya 1 aydırda görmedim özledim minnoşugaliba baya bir büyümüş görücem seninki utanmış galiba yüzünü saklıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?