2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet canım onu bende okudum ama benim önceki hamileligimde kasılmalarim 33. Haftada basladi bebek aşaga indi doktor sadece bu magnezyumu vermişti banada şükür bekledi 39a kadar bi sıkıntı olmadı ama aynı seyleri bende okuyunca niye bana damardan vermediler dedim.. belkide nst de düzenli sancı cıkmadgı içindi

Daha neler girecek derken kız ne girecek
oyy canim urkuttum galiba seni. Sakasina soledim.
Acikligi kontrol edecekler iki parmakla sadece iki uc kez fln. Bu yani o da gene sen izin verirsen yapilacak bi sey. Can acitan bi durum degil ama vajinal ultrasondaki gibi tedirgin olursun ya o his var sadece, abartilcak bi sey degil dogum da bence.
Sezeryanlarde dogum sonrasi, normal dogumda dogum oncesi bi aci yasanacak. Birinden birini secmemiz gerekecek.
Abartilan acilar oldugunu sanmiyorum. Dogum yapan kadinlara sorsan, hayatlarindaki en buyuk aci nedir die, hicbiri de dogum acisi demez bence. Unutulan bi his o. Ben bole dusunuyorum en azindan ☺
Iyi bi doktor, ebe ya da anestezist gerekli sadece bize ☺

Bilemiyorum artik neden vermediler. Insan anlamakta zorlaniyor bazi seyleri. Ne kadar bilgi sahibi olsan da, doktorun iki dudagi arasinda kaliyor son karar.
Kasilma ilaci da sordum az once yine bi bayana, o da 33lerde fln. Ama kullandigi ilac yuksek tansiyon yapiyor. Doktor takibinde kullanmak gerek ve sende hicbir sikintinin olmamasi gerek vs.
Ins gerek kalmaz bilgilere bu sefer dogumumuzda da zamaninda gelir bebekler.

Ben başlarda vajinusmus diyolar doktora felan gitmedim ama 6 ay kadar eşimle ilişkiye giremedim çok sıkıntı yaşadım napalım yaşayacagım varmış yinede bin şükür halimize çok zor günlerdi o yüzden korku hep var doğum korkusu flan napalım bebeğim için bazen diyorum sezeryan olayım kendi isteğimle normal doğumu kaldırabilir miyim diye ama bebeğim için yaparım inşallah diyorum allahım hepimize hayırlı sağlıklı doğum ve evlat nasip etsin size içimi açtım arkadaşlar uzattım biraz kusra bakmayın

Vajinismusu yasayan arkadasim anlatirdi hep ne kadar zorlandigini, hamile kalirken saglikli olmasina ragmen hapla hamile kaldi. O da normal dogurdu.
Yaparsin nie yapamican, Rabbim ona gore yaratmis vucudumuzu, kimler kimler doguruyor ucer beser. Azcik suriyelileri ornek al
Ama normal olmayacagini ama psikolojik ama fiziksel olarak anladigin an, zorlamanin da manasi yok.
Ebe olan arkadasima herkes israr etti normal yap, en azindan dogum sonrasi bebeginle rahat ilgilen die. Meger yapisi uygun degilmis kizcagizin. 20,25 dikis atmislar, iki ay cocugunu kucagina alamadi.
Zaten biz ne kadar plan yaparsak yapalim, bebek istedigi sekilde geliyor ve Rabbim de bize ona gore his veriyor.
Hersey guzel olcak hic merak etme . Dogunca o aglamayi duyunca, gececek hersey

Bende yaptırdım Genoksta. Çok şükür heraey yolunda
önceki mesajlarınızı okuyamadım genoks yazınca dikkatimi çekti bende nifty testi yaptırıcam araştırma içindeyim genoksun adını çok duyuyorum siz istanbulda mı ankarada mı yaptırdınız yoksa kanınızı mı gönderdiniz sadece

Nıpt yaptıran var mı. Genoks nifty. Sonucunuz kaç günde çıktı benim buhün 9.gün hala çıkmadı
merhaba temiz çıkar inşallah tüm sonuçlarımız kaçıncı haftada yaptırdınız testi istanbul mu ankara mı ücret ne ödediniz biraz ard arda oldu ama kusura bakmayın bende yaltırıcam

Ayyyy
Ayyy çok ama çok teşşekür ederim hepimiz sağ salim alırız inşallah kucagmıza allahım hayırlı evlatlar versin inşallah diyorum her zaman bende aynen öyle yapıcam nasıl gelişirse öyle gidecem yoluma

İnşallah canım inşallahhh ufak bi sertleşme hissetsem aklıma gelıyo işte oyuzden magnezyum istedim erkenden doktordan..Detaylı usg pazartesi inş herşey yolundadır

İnşallah canım inşallahhh ufak bi sertleşme hissetsem aklıma gelıyo işte oyuzden magnezyum istedim erkenden doktordan..Detaylı usg pazartesi inş herşey yolundadır
Al benden de o kadar. Az once oldu gecti mesela napiym. Bende erkenden basladim mg almaya. Al canim sende.
Yalanci kasima die takmiyorum. Sıklık artmadikca sorun olmaz zaten ins.
Detaylidan guzel haberlerle dön de, onemli olan o. Dua et de iyi poz versin tosbik benimki eliyle kapatmisti her zamnki gibi.

Doktorum da iranli aslinda ve turkiye hayrani, istanbula aşık bi kadin. Haliyle baya iyi ilgileniyor, hic biseyi gecistirmiyor. Biseyi yapiyorsa bi bildigi vardir diye düşünüyorum ben de haliyle. Sadece hep alttan bakinca bi kez bi sordum dayanamayip, oyle diyince cok da seetmedim. Daha once ayni doktora gitmis arkadasim var o da cok memnun.
Ic dikişleri ilerleyen haftalarda hep duzenli kontrol edicez dedi, 3,5 sene olacak sezeryanin ustunden ama riske atmak istemiyor hic biseyi.

İnşallah canım ya 1 aydırda görmedim özledim minnoşu galiba baya bir büyümüş görücem seninki utanmış galiba yüzünü saklıyor

İç dkişleri nasıl kontrol edecekmiş benimde 2 sene oldu tam dogumun üstüne

Gevsek olmasindansa titiz davranip detayci olmasi daha guzel aslinda. Baya da gecmis onceki dogumun ustunden ama helal olsun kadina demekten baska bi sey gelmiyor su an icimden
Benim dr olsa, amaaan napacayik, eyisin sen derdi kesin

İnşallah canım ya 1 aydırda görmedim özledim minnoşu galiba baya bir büyümüş görücem seninki utanmış galiba yüzünü saklıyor
Nasil bi utanmisliksa artik, ilk fotosundan bu yana bi eli hep gozunun orda
O kadar da soyluyorum, annecim oynama su gozunle tosunum die, simdiden dinlemiyor beni tosbik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…