2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benide çocuk kardiyolojiye yonlendirecegini söyledi, demekki anne karnından eko yapılıyor.
İkiz gebelikte de tekil gebelik gibi olmalı bence .
Çünkü kalbine bakacak sadece. Bebeğimde kesin bir sıkıntı varmış ama ne kadar ciddi boyutta, nedir bilmiyoruz.
İnşallah hicbirsey çıkmaz.

Kullan bence canım almış bi kere dene en azından baktın istedigin gibi degil avent düşünürsün ama içine sinmiyorsa yenide alabilirsin

Açıkcası ikiz gebeliklerde yapılan taramalara pek güvenemiyorum ben. O yüzden endişelenme bence. 20. Haftadan sonra yapılabiliyormus, direk hastane sekreterliğine gidip randevu aldım ben. Tabi özellerde de yapan vardır mutlaka. Bence endişeyle bekleyeceğine direk merkez arayışına geçip randevu al. İnsallah temiz sonuçlar alırsın. Bu arada kuzenim karisina da demişlerdi kalpte sorun var diye sapasağlam çıktı bebisi.
Kullan bence canım almış bi kere dene en azından baktın istedigin gibi degil avent düşünürsün ama içine sinmiyorsa yenide alabilirsin
İlk etapta dursun madem, ne de olsa kullanılıp kullanılmayacağı bile belirsiz aslında

Kiz nasil dogurcan 4 kiloyu bende korkuyorm kilolu olur diye

Oh maşallah canım, bende şimdi çıktım kilo normal herhalde benimki de 370 gramdı

Biz sirf kvye vize cikartmak icin onumuzdeki haftaya bilet almistik, basvurumuzu da martta tekrar doguma gelecek diye ek dilekceyle falan yaptık. Hem davet mektubuna yazdirdim belediyede hem de kendim dilekce yazdim. Mayis sonuna kadar verdiler cok sukur, sonradan surpriz yasama ihtimali kalmadi.
Annemde yesil pasaport var ama babam felcli, onu bırakıp uzun kalamiyor maalesef.

Kiz nasil dogurcan 4 kiloyu bende korkuyorm kilolu olur diye
sey totoma o kadar guvenmiyom merak etme
sezeryan oluruz be gulum
Bir arkadasim 3700 dogurdu, sonrasinda da gelisimi cok guzel gitti. Zorlanmadi pek yedirirken fln. Benimki de ole olursa rahat olur die dusundumdu

Ay ben de bu aralar pekmez tahine sardim, insallah bana degil de bebise kilo yapar kahvaltidan sonra takla atiyor cocuk o enerjiyle içerde zaten

Ileride su biberonu yaparsin cnm

Ay ben de bu aralar pekmez tahine sardim, insallah bana degil de bebise kilo yapar kahvaltidan sonra takla atiyor cocuk o enerjiyle içerde zaten
Ben her sabah olmasada cogu sabah 1 tk bal ceviz, 1 tk tahin pekmez ceviz, 1 tk kusburnu marmelati yiyorum yumurta fiks zaten bizde. Yumurtasiz doymam kahvaltida

Ben her sabah olmasada cogu sabah 1 tk bal ceviz, 1 tk tahin pekmez ceviz, 1 tk kusburnu marmelati yiyorum yumurta fiks zaten bizde. Yumurtasiz doymam kahvaltida
Kusburnu da enfeksiyona iyi geliyormus. Senin birkac kez enfeksiyonun olmustu bagisikligin guclenir hem. Sifa niyetine ye iste ne guzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…