Benide çocuk kardiyolojiye yonlendirecegini söyledi, demekki anne karnından eko yapılıyor.Hayır bir sorun görmediler ama genel olarak öneriyorlarmış zaten. Sadece benim 2lide riskim biraz yüksek çıkmıştı ve cvs yapılmıştı. O temiz çıktı gerçi ama yine de önerdi doktor. Ultrason benzeri bir aletle yapılıyormuş. İzmirde çocuk kardiyolojisi yapıyor dediler iki devlet hastanesi önerdi birinden randevu aldık. İkiz gebelikte nasıl olur açıkcası bilgim yok.
Kullan bence canım almış bi kere dene en azından baktın istedigin gibi degil avent düşünürsün ama içine sinmiyorsa yenide alabilirsinKızlar bir de kv bana sormadan biberon almış. Sanırım bim deki indirimden aldı. Ben avent almayı düşünüyordum. Yavaş akışlı ve anne memesine uyumlu diye. Şimdi kararsız kaldım alsam mi almasam da bunlarla ilk etapta idare etsem mi diye. Daha önce bambino kullanmadım hiç aranızda alam ya da kullanan var mi
Açıkcası ikiz gebeliklerde yapılan taramalara pek güvenemiyorum ben. O yüzden endişelenme bence. 20. Haftadan sonra yapılabiliyormus, direk hastane sekreterliğine gidip randevu aldım ben. Tabi özellerde de yapan vardır mutlaka. Bence endişeyle bekleyeceğine direk merkez arayışına geçip randevu al. İnsallah temiz sonuçlar alırsın. Bu arada kuzenim karisina da demişlerdi kalpte sorun var diye sapasağlam çıktı bebisi.Benide çocuk kardiyolojiye yonlendirecegini söyledi, demekki anne karnından eko yapılıyor.
İkiz gebelikte de tekil gebelik gibi olmalı bence .
Çünkü kalbine bakacak sadece. Bebeğimde kesin bir sıkıntı varmış ama ne kadar ciddi boyutta, nedir bilmiyoruz.
İnşallah hicbirsey çıkmaz.
İlk etapta dursun madem, ne de olsa kullanılıp kullanılmayacağı bile belirsiz aslındaKullan bence canım almış bi kere dene en azından baktın istedigin gibi degil avent düşünürsün ama içine sinmiyorsa yenide alabilirsin
Ne guzel pozzzAkıllı olun geliyorumçok şükür herşey yolunda
Kiz nasil dogurcan 4 kiloyuDene tabi canim. Haftanin bir iki gunu kahvaltida abartmadan tuketiyorum bende tahin pekmez. Pekmez dogal degil bendeki market urunu ama yapcak bi sey yok oldugu kadar
Ama zaten 3 kiloyu geciyor bebekler zamaninda dogarlarsa.
Aslinda ben 4 kilo dogurmak isterim debayilirim tombik bebege ins nasip olur saglicakla.
Oh maşallah canım, bende şimdi çıktım kilo normal herhalde benimki de 370 gramdıMerhaba kızlar detaylıdan geldik, bebisim iyi masaallah bir problem görmedi doktor. Kalbi de iyi ama 2 hafta sonra fetal eko çekilsin yine de dedi. Onun icin randevuyu aldık ama 1 ay sonraya verdiler. Benim seven kıpır kıpırda ama arkası dönüktü. Doktor bu çok kipirdak ama utangaç dedi. Cinsiyeti teyit edemedik o yüzden. 318 gr olmuş bana az geldi ama bilemedim.
Biz sirf kvye vize cikartmak icin onumuzdeki haftaya bilet almistik, basvurumuzu da martta tekrar doguma gelecek diye ek dilekceyle falan yaptık. Hem davet mektubuna yazdirdim belediyede hem de kendim dilekce yazdim. Mayis sonuna kadar verdiler cok sukur, sonradan surpriz yasama ihtimali kalmadi.Ben de ailem yanımda olsun istiyorum, kızım babamla çok güzel vakit geçiriyor. Babam ve annem olursa gözüm arkada kalmayacak ama vizede sıkıntı çıkarıyor yaşadığım ülke çok endişeliyim ya annemler gelemezse diyeçünkü doğumda eşim de benimle hastanede kalıyor en az 3 gün yatıyoruz hastanede benim için de çok zor olacak ve tek duam şu an annemlerin vizesinde sorun çıkmasın.
Kiz nasil dogurcan 4 kiloyubende korkuyorm kilolu olur diye
Ay ben de bu aralar pekmez tahine sardim, insallah bana degil de bebise kilo yaparGeçen bi yerde okudum kadın düzenli üzüm pekmezi yemiş bebeği kilo almış bende de dut pekmezi var doğal ev yapımı denemek istiyorum bebişim için 3 kilo civarı doğmasını istiyorum ama bakalım inşallah
Evet yaptircam ama devlette yaptirmayi dusunuyorum. Randevu bulamadım henuz. Kizimdai 27 haftada yaptirmisimAmine Busra nasıl gidiyor yarın 24 hafta oluyoruz Çarşamba kontrole gidicem şeker yüklemesi yaptırmayı düşünüyor musun
Ileride su biberonu yaparsin cnmKızlar bir de kv bana sormadan biberon almış. Sanırım bim deki indirimden aldı. Ben avent almayı düşünüyordum. Yavaş akışlı ve anne memesine uyumlu diye. Şimdi kararsız kaldım alsam mi almasam da bunlarla ilk etapta idare etsem mi diye. Daha önce bambino kullanmadım hiç aranızda alam ya da kullanan var mi
Ben her sabah olmasada cogu sabah 1 tk bal ceviz, 1 tk tahin pekmez ceviz, 1 tk kusburnu marmelati yiyorumAy ben de bu aralar pekmez tahine sardim, insallah bana degil de bebise kilo yaparkahvaltidan sonra takla atiyor cocuk o enerjiyle içerde zaten
Ya vucudun gerildigjni karninin gerildigini hissediyosan baslaBende çatlak kreminden aldım 24 haftalık oldum acaba başlasam mı diyorum erken mi
Kusburnu da enfeksiyona iyi geliyormus. Senin birkac kez enfeksiyonun olmustu bagisikligin guclenir hem. Sifa niyetine ye iste ne guzel..Ben her sabah olmasada cogu sabah 1 tk bal ceviz, 1 tk tahin pekmez ceviz, 1 tk kusburnu marmelati yiyorumyumurta fiks zaten bizde. Yumurtasiz doymam kahvaltida
Sallanmali seviyorsaniz, guzel bence. Gule gule kullaninKızlar bu beşikten aldık babaannesi aldı daha doğrusu 3 kademe iniyor ve sallanıyor nasıl sizce
Fazla yiyemiyorum aslinda tadi cok kotu geliyoKusburnu da enfeksiyona iyi geliyormus. Senin birkac kez enfeksiyonun olmustu bagisikligin guclenir hem. Sifa niyetine ye iste ne guzel..
Guzel gorunuyor güle gule kullaninKızlar bu beşikten aldık babaannesi aldı daha doğrusu 3 kademe iniyor ve sallanıyor nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?