2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Offff bende tombik istiyomm ya 4 kg dogsa zaten 3850 ye dusuyor ister istemez... yinede kucagima alsam bana buyuk gelmezki.. o yuzden olabildigince buyusun minnaklarimiz

Canım benim de yazın o göğüs altların öyle kötüydü ki... sana utalk öneririm. Antibakteriyel pudra, epey rahatlattı. Ben o zaman doktora sormuştum, krem veremiyoruz erken gebelikte ama pudrayı kullanabilirsin demişti

Offff bende tombik istiyomm ya 4 kg dogsa zaten 3850 ye dusuyor ister istemez... yinede kucagima alsam bana buyuk gelmezki.. o yuzden olabildigince buyusun minnaklarimiz
Aynen. 4 ten fazla olanlar genelde seker hastasi olan annelerin bebekleri oluyor. Onu da istemeyiz hicbirimiz de. Soyle sıkıstırsak orasini burasini ne iyi olur ☺ agzim sulandi

Pancarıda severim bir daha oyle deniyim daha cok corbalara ,bulgur pilavina atiyorum ,aradada salata olarak yiyorum dengelesin diye. Bizim orda belki bulurdum ama simdi fransadayim canim anca markettekini alabilirim ins hepimize iyi gelir bebislere yarar

O pudradan bende var. Sicaktan kol altimda pisik olmustu bebekler gibi. Cok iyi geldi bende tavsiye ederim.

sey totoma o kadar guvenmiyom merak etme
sezeryan oluruz be gulum
Bir arkadasim 3700 dogurdu, sonrasinda da gelisimi cok guzel gitti. Zorlanmadi pek yedirirken fln. Benimki de ole olursa rahat olur die dusundumdu
Aynen oyle... sezeryana yonlendiriyorlarda.. emerken kolay emiyorlar agiz kaslari emme refleksleri daha guclu oluyor.. gelisimi daha guzel oluyor... o digduktan sonra geriside sizin elinizde

Dişçiye gittim agriyan 20lik disimmis. Kizimda da bir yirmilik cektirmistim belliki bunda da cektircem. Doktorundan rapor al gel dediii :'( araliga kadar dayancam mecbur
Gecmis olsun canim 20lik icin jinekolog mu yazicak raporu ben unuttum sormayi doktora sag tarafta var altli üstlü her jastalanmamda kulaklarima vuruyor yilbasindan beri 4 5 oldu ortakulak iltihabim

Kızlar bu beşikten aldık babaannesi aldı daha doğrusu 3 kademe iniyor ve sallanıyor nasıl sizce
Canım güzel günlerde kullanın. Ben internetten çileğin modellerine bakmıştım. Mağazaya gidip inceleme fırsatım olmadı.Bu model kız için mi uygun?ayrıca beşiğin tüm parçaları ayrı mı satılıyor ? Sallanma aparatı yatak uyku seti falan. Ben büyüyen beşik mi böyle bir model mi arada kaldım.ilk bebekte park yatak kullanmıştım. Tecrübeli olan varsa fikir verse çok iyi olur

Gecmis olsun canim 20lik icin jinekolog mu yazicak raporu ben unuttum sormayi doktora sag tarafta var altli üstlü her jastalanmamda kulaklarima vuruyor yilbasindan beri 4 5 oldu ortakulak iltihabim
Evet kadin dogumcu yazacak disci cekecek. Ama dislerim genel olarak çok agriyo. Aslinda süt iciyorum hergun bardak bardak sut yetismez oldu

Hayirli olsun canim. Eger fonksiyon sikintisi yoksa, dedigi gibi normaldir bence. Uslu uslu buyusunler artik

Benim yarın özelde randevum var Perşembe ye de Zeynep kamilde randevu buldum gidebilirsem oraya gidecem
Ben özele Aralık başında gidicem artik. Şimdi baktim yine randevu yok. Zaten bana hastanelerden tiksinti geldi. Cok kg almamis olsaydım belki yaptırmazdim ama yaptirmam şart. Özellerde ne kadar acaba. 50 tlye falan yapan yer bulsam orda da yaptirabilirdim

Canım şöyle anlatayım kalbi ayrıntılı inceliyo kapakçıklar yerindemi çıkan damarlara falan.bnm tüp bebek ayrıntılıda doktr bi sorun görünmüyo ama tüm hastalarımdan istiyorum demişti

Ben özeli arayıp sordum 75 tl den başlıyor dedi o kalabalık hastane ortamına benim de giresim yok yarın doktorla görüşücem yaptırmasam olur mu ne olur gibisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…