Ben sürekli rüya gördüğüm için alıştım artık. Hamilelikten kaynaklıymış o yüzden çok takmamaya çalışıyorumAyyyyyyy bende hep kabus gördümmm eşimi uyandırıp sarıldım
cnm bebegin suyunun kokusunun tarifi soyle ben lab da calistigim icin de biliyorum sperm gibi kokuyor boyle camasir suyumsu gibi ama daha hafif malesef koklayarak ayirt etmeni soyleyecegim eger suyundan supheleniyorsanKızlar merhaba hafif sarı beyaz renkte sulu akıntım var 21. Haftamdayım. Sizde yaşıyor musunuz? Normal mi bilemedim.
Kucuk tek tuk kipirdanma var ama bu katir kutur durum yok dub aksamdan beri.. mandalina yiyeyimHafif Sırt üstü uzandıgımda daha iyi hissediyorum ben denesen bi
kizim olamyacak ama ilk cocugum kiz adi ReyyanKizlar isim konusunda hala kararsızım bazıları netlestirmis galiba banada söyler misiniz kızı olacaklar ne koyacaksınız
Sanki tokluk biraz cikmis ama yinede hamilelik sekeri referans araligi yokmu kagitta yazmiyormuArkadaşlar ben bugün 75gr şeker yüklemesi yaptırdım sonuçları yarın göstericem doktora. Açlık 83 , 1.saat tokluk 156 çıktı. 2.saati intten göremiyorum. Normal mi sizce yarına kadar sabırsızım
Herhangi bir doktordan mesela bir tip merkezinden de bu raporu alabilirmiyiz pekiBen haftaya 24 + olacağım ve raporu verecek. Tam da rapor zamanına geliyor demişti hatta. Mantıklı olan bu olur sanırım. Bir hafta da ara tatile denk geldi. Son nöbetimi geçen hafta tutmuş oldum yani
Canım onun içindekilerdeki ilk madde petrol türeviymiş. Öühendisinoğlu da önermemiş. Bende aldım ama kullanmadım bilgin olsunOlabilir. Ben bio oil aldim. Catlak onleyici olarak. Popoma ve bacaklarima da catlamasin die suruyordum. Allerji gibi oldu. Minik minik avuc ici kadar anca bi buyuklukte, putur putur. Kasindi da,. Allahtan bi gun oncesi tum testlerimi fln yaptirmistim, enzimlerde sikinti olmadigina emindim. Karin bolgemde yoktu bi sey mesela. Simdi yagi birakinca gecti ama. Belki senin de oledir. Dene bakalim.
Bende kullandım deniz suyu dr içeriğinde katkı yok demiştiAyy kullanmayayım mı bunu? Sıkıp duruyorum eve geldiğimden beribak formülünde şöyle yazıyo: doğal deniz tuzları içeren izotonik deniz suyu solüsyonu. Kabaca %0,9luk NaCl’ye denktir. Koruyucu içermez.
oy masallahTeyseler merhabaaa bi maşallahınızı alırım
Benim gittiğim hastanede 1.saat üstsınırı 180di ona göre iyi. 2.saatte biraz daha düşüyor değerinizArkadaşlar ben bugün 75gr şeker yüklemesi yaptırdım sonuçları yarın göstericem doktora. Açlık 83 , 1.saat tokluk 156 çıktı. 2.saati intten göremiyorum. Normal mi sizce yarına kadar sabırsızım
Benim evde bir yerim var bebişi dinleyeceğim zaman tatlıyı yiyip ayaklarımı sehpanın üzerine uzatıp kaykılarak oturuyorum o zaman net hissediyorum. Bide öyle dene kuzularınıYawrummm insallah
bayagi yedim muzda yedim.. midem bulandi tatlidan maden suyu ictim... beklemedeyim hala...
Doktor onerisiyle almistim ben de ama neyse kalsin artik. Tesekkur ederim. Esim kullansin bariCanım onun içindekilerdeki ilk madde petrol türeviymiş. Öühendisinoğlu da önermemiş. Bende aldım ama kullanmadım bilgin olsun
Benimde bazen kıpırtı gaz kıpırtısı gibi oluyor bazen tekmelerle seviyor beniKucuk tek tuk kipirdanma var ama bu katir kutur durum yok dub aksamdan beri.. mandalina yiyeyim
Bide☺uzulerek hereket etmek istemiyorum.. aksama kadar beklicem
32 de rutin bagliyorlar ole mi nstye ? Ben bu konuyu bilmiyorum da.ayy kizlar 32 ye az kaldi artik nst ye baglancaz minnaklarin kalp atisi icin sonra da pıtır pıtır yavaş yavaş dogurcaz ins.
Konuları geriden takip ediyorum. Size yetişmek zor. Kan uyuşmazlığımız var. Kızımda 28. Haftada ve onun kan grubu pozitif olduğu için doğumdan sonra yaptırmıştım. Bunda da 28. Haftada yaptıracam. Hamileliğimin başından beri sürekli bakıyorum ya da 182 den arıyorum. Devlete randevu bulamıyordum. Amacım acil bir durum olursa orda kaydım olsun. Doktora 28. Haftada gelirsem acilden kan uyuşmazlığı iğnemi yapar mısınız dedim. Yaparız dedi. Amacım onu öğrenmekti. Devletten pek beklentim yoktu. Öyle de oldu. Kilosunu bile söylemedi. Neyse haftaya kendi doktoruma gidecem. Haftaya gittiğimde iğnenin ordaki fiyatını soracam. Biraz pahalı bir hastane. Kızımda orda yaptırmıştım ama ücreti nasıldı hatırlamıyorum.Yüksek fiyat verirse devletin acilinde yaptıracam. Bir iğne sonuçta.Bu arada seker yuklemesini en gec yaptiracak olan benim heralde 28.haftaya kadar yapiliyor diye dr umla gorustuk 27+ larda yaptiricam.Bir de dogum oncesi dr um kan uyusmazligi ignesi ister vurul ister vurulma dedi.Dogumdan sonra kan uyusmazligi cikarsa her turlu yapilacak dedi.E bebisin kan grubu benle bir cikarsa bosuna yaptirmis olma ihtimalimde var.Uyusmazlik olup dogum oncesi yaptiran varmi?
Bende onu aldım valla hafta bir kullanıyorum napayım pahalı daDoktor onerisiyle almistim ben de ama neyse kalsin artik. Tesekkur ederim. Esim kullansin bari
isimler on numaraSaglikla gelsin minik Alparslan bey :))
Bizde Arel Sıraç Tuğra yada Kuzey dusunuyoruz ama bir turlu karar veremiyoruz :)) inşallah canm hepimizin kimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?