2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizde isim konusunda ortak frekansda pek bulunamıyoruz eşimle. Şuanda ilk sırada yağız var bakalım düşüncekmiş bi alıcı gözüyle eğer ailemizde olmasaydı kıvanç yada can isterdim alternatif olsun sizede. Aden ve pamiri çok beğeniyorum ama eşimi ikna edemedim.

Arkadaşlar ben bugün 75gr şeker yüklemesi yaptırdım sonuçları yarın göstericem doktora. Açlık 83 , 1.saat tokluk 156 çıktı. 2.saati intten göremiyorum. Normal mi sizce yarına kadar sabırsızım

Kızlar merhaba hafif sarı beyaz renkte sulu akıntım var 21. Haftamdayım. Sizde yaşıyor musunuz? Normal mi bilemedim.
cnm bebegin suyunun kokusunun tarifi soyle ben lab da calistigim icin de biliyorum sperm gibi kokuyor boyle camasir suyumsu gibi ama daha hafif malesef koklayarak ayirt etmeni soyleyecegim eger suyundan supheleniyorsan

Sanki tokluk biraz cikmis ama yinede hamilelik sekeri referans araligi yokmu kagitta yazmiyormu

Canım onun içindekilerdeki ilk madde petrol türeviymiş. Öühendisinoğlu da önermemiş. Bende aldım ama kullanmadım bilgin olsun

ayy kizlar 32 ye az kaldi artik nst ye baglancaz minnaklarin kalp atisi icin sonra da pıtır pıtır yavaş yavaş dogurcaz ins.

Bende kullandım deniz suyu dr içeriğinde katkı yok demişti

Benim gittiğim hastanede 1.saat üstsınırı 180di ona göre iyi. 2.saatte biraz daha düşüyor değeriniz

Yawrummm insallah

bayagi yedim muzda yedim.. midem bulandi tatlidan maden suyu ictim... beklemedeyim hala...
Benim evde bir yerim var bebişi dinleyeceğim zaman tatlıyı yiyip ayaklarımı sehpanın üzerine uzatıp kaykılarak oturuyorum o zaman net hissediyorum. Bide öyle dene kuzularını

Konuları geriden takip ediyorum. Size yetişmek zor. Kan uyuşmazlığımız var. Kızımda 28. Haftada ve onun kan grubu pozitif olduğu için doğumdan sonra yaptırmıştım. Bunda da 28. Haftada yaptıracam. Hamileliğimin başından beri sürekli bakıyorum ya da 182 den arıyorum. Devlete randevu bulamıyordum. Amacım acil bir durum olursa orda kaydım olsun. Doktora 28. Haftada gelirsem acilden kan uyuşmazlığı iğnemi yapar mısınız dedim. Yaparız dedi. Amacım onu öğrenmekti. Devletten pek beklentim yoktu. Öyle de oldu. Kilosunu bile söylemedi. Neyse haftaya kendi doktoruma gidecem. Haftaya gittiğimde iğnenin ordaki fiyatını soracam. Biraz pahalı bir hastane. Kızımda orda yaptırmıştım ama ücreti nasıldı hatırlamıyorum.Yüksek fiyat verirse devletin acilinde yaptıracam. Bir iğne sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…