- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Merakimdan sordum cnm zaten :)Kizlar icinizi rahatlatmak icin takinda sarilik kandaki bilirubbinnfazlalligi nedeniyle olurken bir bezin onu iyilestirdigini nasil dusunebilirsinizki...Hasatzamani saglikcisin canim sen dimeee barii ☺☺ Ama napalim her umuda sarilmak istiyoruz.. size bir tuyo daha sari takimlar tulumlar yenidogan bebege almayin genelde yuzunun vucudunun sarardigi belli olmuyor ve hemsireler bu durumdan sikayetci oluyorlar cogu zamanda.. ne bilim soylemek istedim.
Ben masumumAynen oyle isteyen istedigini yapsin tabi.. bak tuzlamak konusunda bisi diyemem yada ballamak yani bunun aciklamasini eger doktorlar onayliyorsa olabilir.. ama bu bez yani.. sadece batil inanc ama yapiyor muyuz bir cogumuz yapiyor.. batil inancla Allaha iliskilendirmekte yanlis neyse daha konusmiyayimHasatzamani senin basinin altindan cikti bunlar cabuk bisi de.. ben betoya itaf ederek bisey demedim☺☺
Massallah tosuncuga :)Kizlar merhaba bugun kontrolum vardi. Benimki baya tosun olmusboyu 31 cm kilosu 900 gr dedi 1.5 hafta faln onden gidiyo. Benim dudaklarim kalin onunmkide oyke gordum kalbinde ufak bir parlaklik varmis cok onemli degil dedi. Ins bi sikinti olmaz
Tesekkur ederim canimOyy canim getirme aklina ole kotu seyler. Cok gecmis olsun. Detayli bi goster olmazsa, bahset korkularindan doktora da. Elbet bi cozumunu buluruz canim benim. Insan kiyamiyor minicik cocuklar hastalaninca ateslenince fln, kuzucuguna acil sifalar
aynı parlaklık benim evladımda da var takip ediyoruz 1,5 aydır küçülme olmuş inşallah bir sıkıntı olmaz insanın içine kurt düşüyorKizlar merhaba bugun kontrolum vardi. Benimki baya tosun olmusboyu 31 cm kilosu 900 gr dedi 1.5 hafta faln onden gidiyo. Benim dudaklarim kalin onunmkide oyke gordum kalbinde ufak bir parlaklik varmis cok onemli degil dedi. Ins bi sikinti olmaz
Popislerini donmuslerdir annesi ondandirBi kilo cikolata yedim bir muz yedim ve sindirebilmek icin maden suyu ictim... daha tık yok.. Allahim sen buyuksun.. yarin mobilyacilar gelecek. Cuma randevum var.. nese kalkim azicik oturayim ☺ Birde biyle deniyim.. dun nugun bebekler sanki karnimda yok gibi askida duruyor ama beni rahatsiz etmiyolar.. siskinligim yok ne bilim gayet hamile degilde sanki biraz gobeklendim gibi hissediyorum.. rahmimin o agirliginda hissetmiyorum.. aksamada bekleyeyim ☺☺ Nese iyiyim onlarda iyidir insallah.. evde tek basimayim esimin gelmesi birbucuk saat aliyor trafikte.. nese az kaldi az sabir etmeliyim..
Benide bilgilendirirsen yaptirdiktan sonra sevinirim cnmKonuları geriden takip ediyorum. Size yetişmek zor. Kan uyuşmazlığımız var. Kızımda 28. Haftada ve onun kan grubu pozitif olduğu için doğumdan sonra yaptırmıştım. Bunda da 28. Haftada yaptıracam. Hamileliğimin başından beri sürekli bakıyorum ya da 182 den arıyorum. Devlete randevu bulamıyordum. Amacım acil bir durum olursa orda kaydım olsun. Doktora 28. Haftada gelirsem acilden kan uyuşmazlığı iğnemi yapar mısınız dedim. Yaparız dedi. Amacım onu öğrenmekti. Devletten pek beklentim yoktu. Öyle de oldu. Kilosunu bile söylemedi. Neyse haftaya kendi doktoruma gidecem. Haftaya gittiğimde iğnenin ordaki fiyatını soracam. Biraz pahalı bir hastane. Kızımda orda yaptırmıştım ama ücreti nasıldı hatırlamıyorum.Yüksek fiyat verirse devletin acilinde yaptıracam. Bir iğne sonuçta.
Bizide haberdar et merakla bekliyoruz cnmKizlar hastaneye gidiyoruz... doktoru aradim hemen gel kalbine bakalim dediyani eger tembelliklerinden boyle sessiz kaldilarsa geldiklerinde popolarindan bi pataklicam beni korkuttuklari icin Ya insallah korktugumla kalirim
Ins canim. ☺Kizlar hastaneye gidiyoruz... doktoru aradim hemen gel kalbine bakalim dediyani eger tembelliklerinden boyle sessiz kaldilarsa geldiklerinde popolarindan bi pataklicam beni korkuttuklari icin Ya insallah korktugumla kalirim
Bildigin su oluyor diye biliyorum cnm.icin rahat etsin diye eczanelerde turnusol kagidi var anlatirlar nasil kullanman gerektigini su ise renk degistiriyor o kagitlar.Su geliyor olsa allah korusun hafif sümük gibi topak gibi olmaz değil mi. Kıvamı çok su gibi değil kremsi gibiydi koku yoktu ağrımda yok
Haber ver canım hemenKizlar hastaneye gidiyoruz... doktoru aradim hemen gel kalbine bakalim dediyani eger tembelliklerinden boyle sessiz kaldilarsa geldiklerinde popolarindan bi pataklicam beni korkuttuklari icin Ya insallah korktugumla kalirim
Bugün sadece wc de denk geldim bi daha olmadıBildigin su oluyor diye biliyorum cnm.icin rahat etsin diye eczanelerde turnusol kagidi var anlatirlar nasil kullanman gerektigini su ise renk degistiriyor o kagitlar.
Bir daha olmadiysa su olacagini sanmamBugün sadece wc de denk geldim bi daha olmadı
Benimki oynak baya ama hiç durmuyor diyemem duruyor tabikızlar selam bebeği çok oynak olan ve neredeyse hiç durmayan var mı ?
Benim genelde öyle. Bugün doktor ultrasona bakıyor karnımda gezdirdikçe o da hareketini hiç eksik etmedi maşallah. Karnımda hissettiğimi ekranda gördüm nedenini anladım. Eli kolu durmuyordu. Doktorda çok hareketli dedikızlar selam bebeği çok oynak olan ve neredeyse hiç durmayan var mı ?
Ben zaten perinotologa gidiyorum normal kontrollerde de o yüzden bakıyor canim23den sonra doktorlar bakmiyor diye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?