2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merakimdan sordum cnm zaten :)

Ben masumum

Kizlar merhaba bugun kontrolum vardi. Benimki baya tosun olmusboyu 31 cm kilosu 900 gr dedi 1.5 hafta faln onden gidiyo. Benim dudaklarim kalin onunmkide oyke gordumkalbinde ufak bir parlaklik varmis cok onemli degil dedi. Ins bi sikinti olmaz
Massallah tosuncuga :)

Su geliyor olsa allah korusun hafif sümük gibi topak gibi olmaz değil mi. Kıvamı çok su gibi değil kremsi gibiydi koku yoktu ağrımda yok

Kizlar merhaba bugun kontrolum vardi. Benimki baya tosun olmusboyu 31 cm kilosu 900 gr dedi 1.5 hafta faln onden gidiyo. Benim dudaklarim kalin onunmkide oyke gordumkalbinde ufak bir parlaklik varmis cok onemli degil dedi. Ins bi sikinti olmaz
aynı parlaklık benim evladımda da var takip ediyoruz 1,5 aydır küçülme olmuş inşallah bir sıkıntı olmaz insanın içine kurt düşüyor

Popislerini donmuslerdir annesi ondandir

Benide bilgilendirirsen yaptirdiktan sonra sevinirim cnm

Kizlar hastaneye gidiyoruz... doktoru aradim hemen gel kalbine bakalim dedi yani eger tembelliklerinden boyle sessiz kaldilarsa geldiklerinde popolarindan bi pataklicam beni korkuttuklari icin Ya insallah korktugumla kalirim
Bizide haberdar et merakla bekliyoruz cnm

Kizlar hastaneye gidiyoruz... doktoru aradim hemen gel kalbine bakalim dedi yani eger tembelliklerinden boyle sessiz kaldilarsa geldiklerinde popolarindan bi pataklicam beni korkuttuklari icin Ya insallah korktugumla kalirim
Ins canim. ☺
Ceza ver hatta onlara, iki gun cennet hurmasini yasakla da anlasinlar bakalim dunya kac bucak

Su geliyor olsa allah korusun hafif sümük gibi topak gibi olmaz değil mi. Kıvamı çok su gibi değil kremsi gibiydi koku yoktu ağrımda yok
Bildigin su oluyor diye biliyorum cnm.icin rahat etsin diye eczanelerde turnusol kagidi var anlatirlar nasil kullanman gerektigini su ise renk degistiriyor o kagitlar.

Ne cok konusmussunuz massallah bende avm lerde gezmekten giremedim eksik neredeysr kalmadi bizim kizlar esimin hadi bitirelim eksik kalmasin hesabiyla.lcw da yebi hamile kilotlari cikmis hastane kilodu olarak geciyor onceden aldigim halde dayanamayip 2 tane daha aldim.Ozelligiji soyle anlatayim kilodun on alt tarafi citçıtli.Ped degisiminde kilodu cikarma derdi yok wc de de oyle egil kalk cikar derdi yok ondeki citciti aciyorsun hop hersey meydanda :) lohusa pijama takimlari da cok rahatti ve fiyatlari uygundu benim bebisin hastane cikisi gri diye kendimede gri aldim hem aldiklarim sonrada giyilebilecek seyler ve olabildigince bol aldim genis genis giyerim ki karnim 2 aya davul gibi olur diye dusunuyorum ama sadece dusunuyorum daha sisen birsey yok :) pijama takimlarim ise soyle.

Uzerine giyerim subat ayi soguk olur diye aldim.
terlikte begenmistim fakat beden yoktu hemde ayaklar siser diye 1 beden buyuk aradim bulamadim.en sonda bunda karar kildim.
2 tanede yumusacik havlu corap aldim gri renk onlarda :)

kızlar selam bebeği çok oynak olan ve neredeyse hiç durmayan var mı ?
Benimki oynak baya ama hiç durmuyor diyemem duruyor tabi Durduğu zaman şarkı söylüyorum sonra yine bir kıpırdanma oluyor.
Kızlar benim iç karnım çok dar sanırım. Video çeksem size inanamazsınız. Karnımın üstüne birşey koyuyorum bir vuruyor üstine koyduğun şey zıplıyor Böyle olan var mı sizde. İç karna bağlıyorum ben bu kadar net hissetmemi.

kızlar selam bebeği çok oynak olan ve neredeyse hiç durmayan var mı ?
Benim genelde öyle. Bugün doktor ultrasona bakıyor karnımda gezdirdikçe o da hareketini hiç eksik etmedi maşallah. Karnımda hissettiğimi ekranda gördüm nedenini anladım. Eli kolu durmuyordu. Doktorda çok hareketli dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…